kalimera... kserei kaneis an oi laimoi tou ttr tairiazoun se xt 600 anti gia tous mama... einai fthinoi kai mettalikoi anti gia mavroi kai nomizw tha itan kali patenta...
kalimera... kserei kaneis an oi laimoi tou ttr tairiazoun se xt 600 anti gia tous mama... einai fthinoi kai mettalikoi anti gia mavroi kai nomizw tha itan kali patenta...
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
" Σωστε το μνημείο Φλωρέττα-Φλωρέττα..."
EINAI SIGOURO NOTAKO..?? TO EXEI KANEI I TO EXEI PSAKSEI KANEIS??
"ΜΙΑ ΝΥΦΗ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΕ ΜΑΥΡΑ..........ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΝΟΙΩΘΩ ΣΑΝ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΝΟΘΟ"
Συμπεραίνω πως κάνει αφού μιλάμε για το ίδιο μοτέρ, αυτό που έχω δει εγώ είναι να βάζουν λαιμούς αφτερμάρκετ.
AFTO ENTAKSI.. APLA ELEGA GIATI TO NA VREIS LAIMOYS APO TT KANEI 40 ME 50 EVRW KAI OI AFTERMARKET 200RIZOUN...
YPARXEI PERIPTWSI NA YPARXOUN KI ALLA PRAGMATA APO TT POU NA TAIRIAZOUN SE XT?? KSEREI KANEIS??
κανουν οι λαιμοι
μπορεις να βαλεις και εκκεντροφορο
αλλα και στο καρμπ εχουν καποιες διαφορες
οπως προειπε ο φιλος,αυτα μπαινουν κουτι...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
diladi ta karmp mpainoun panw xwris na xreiazontai oute patentes oute tipota.?? apo rythmisma ti tha xreiastei??
λογικα δεν θελει κατι στα καρμπ,αλλα για μενα ασε τα καρμπ τα μαμισια...
λαιμοι του ττ που ειναι ανοξειδωτοι ειναι τζαμι,οι εκκεντροφοροι του ειναι λιγο πιο αγριοι,
αλλα εγω δεν τους βαζω πανω....οσο λιγοτερο σκαλιζεις ,τοσο περισσοτερο κραταει
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
kala sigoura.. apla ksereis gia to ksekavlwma kai mono tha to skeftw gia ta karmp... gia ekkentroforo exw brei opote ta karmp mou menoun.. kai tous laimous tous tt tous evala...
διαφορα με τους εκκεντροφορους ειδες?
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com
Είδες διαφορά?Αρχικά δημιουργήθηκε από ftsmf
kai tous laimous tous tt tous evala...![]()
Βάλε και καμμιά φωτό... :smilea:
THA VALW.. EKTOS APO OMORFIA EPEIDI EINAI ANOKSEIDWTOI KAI TOUS VRIKA SE ARISTI KATASTASI EXEI MAGALI DIAFORA KAI STIN APODOSH SE OLO TO EVROS STROFWN.. AFTO PROFANWS OFEILETAI STIS DIAFORETIKES GWNIES POU EXON OI KOYRMPES TWN LAIMON KAI STO OTI I DIAMETROS TOUS EINAI ISOI ME TOUS AFTERMARKET POU YPARXOUN GIA XT.. POLY KALOI ASHZHTHTEI.. KAI TOUS VRIKA METAXEIRO 50 EUROS.. OPOIOS THELEI ME 50 EUROS DILADI VRISKEI SIGOURA...
φιλε μου καλημερα!εγω εχω βαλει λαιμους,τους devil,τους αυθεντικους πανω,οχι αυτους που βγαζουν κοπια τωρα...για τους εκκεντροφορους ρωτω,αν ειδες διαφορα...
dagazono
VINCERE................
φτηνα κτεβατια-επιπλα
www.kouketa.com