Ου να χαθείτε!
Παρατάτε τις οικογένειές σας για να τρέχετε με τις μηχανές και να πηγαίνετε για καφέδες. Δεν σεβόσαστε ούτε ιερά ούτε όσια! Ου βρε και πάλι ουυυυ!
Άμα κανονίσετε κάτι για την άλλη Κυριακή είμαι μέσα!
Ου να χαθείτε!
Παρατάτε τις οικογένειές σας για να τρέχετε με τις μηχανές και να πηγαίνετε για καφέδες. Δεν σεβόσαστε ούτε ιερά ούτε όσια! Ου βρε και πάλι ουυυυ!
9,30 Χαλκιδα καφεδακι παραλιακα, (εκτος του οτι οι βαρκες κουνιοντουσαν τελικα οντως τα νερα πηγαινανε πανω-κατω)Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Ου να χαθείτε!
αναχωρηση περιπου στις 10,30, δρομολογιο...Χαλκιδα-Αυλιδα-Δηλεσι-Ορωπος-Μαλακασα-Αγ.Μερκουριος-σπιτι.
Ετσι για να ζηλευεις...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
9,30 Χαλκιδα καφεδακι παραλιακα, (εκτος του οτι οι βαρκες κουνιοντουσαν τελικα οντως τα νερα πηγαινανε πανω-κατω)
αναχωρηση περιπου στις 10,30, δρομολογιο...Χαλκιδα-Αυλιδα-Δηλεσι-Ορωπος-Μαλακασα-Αγ.Μερκουριος-σπιτι.
Ετσι για να ζηλευεις...![]()
![]()
![]()
Ακραπιασμένε φίλε μου δεν θα το΄λεγα.....
Κυριακή μεσημέρι πετάχτηκα έως Αμάρυνθο (μετά την Ερέτρεια) για να βρω την σύζυγο με την κόρη που'χαν πάει μονοήμερη με το Δημοτικό της μικρής...χε χε χε
Αφού τακτοποίησα και τον μικρό το μεσημέρι στην γιαγιά του, την έκανα σιγά σιγά με το cbδάκι μου.
Αν κι έλειψα μόνο τρείς ωρίτσες, μιλάμε ότι ευχαριστήθηκα πολύ την βολτίτσα...χάρηκαν πολύ και τα κορίτσια με την επίσκεψή μου (ήπια καφεδάκι με τους "μεγάλους" και μετά άραξα με καμμιά δεκαριά πιτσιρίκια τρώγωντας παγωτό και χαζεύοντας την θαλασσίτσα), χάρηκε και το cb γιατί είδε κι'αυτό μια φορά 235 στο κοντέρ του (είχε κι άλλο το άτιμο αλλά εγώ δεν είχα...) είχαμε και τα στροφιλίκια μας (κότα εγώ και παντιλίκια στις εξόδους το cb από τα νεύρα του), όλα μια χαρά.
Τελικά αυτή την Κυριακή δεν θα μπορέσω (σε περίπτωση που κανονίσετε κάτι)...οικογενειακές υποχρεώσεις γαρ!
stay in touch
Διάβαζοντας τα γραφόμενα σας και σκεπτόμενος τα δικά μου ένα έχω να σας πω...
Στην δική μου γυναίκα έχω πατήσει πόδι.Εσκισα την γάτα πως να το πω βρε αδελφέ.
Κάθε μέρα που πάω για δουλειά με το παπάκι.......ΑΧΝΑ της λέω και όλα καλά.Φυσικά και είμαι ο άνδρας του σπιτιού .....γιαυτό φεύγοντας παίρνω και τα σκουπίδια.
Για την Κυριακή δε τέλεια. Εχω λύσει το πρόβλημα.
Ξυπνάω πρωί-πρωι και........την παίρνω μαζί μου.
ΥΣ, Ευτυχώς που μεγάλωσαν πολύ τα παιδιά και μου δίνουν άδεια να την κάνω.
Για να δούμε που χωράει η βόλτα:
Σ/Κ εγερτήριο 6:30-7:00 από τα κλάματα του μπέμπη.
Ξεσκάτισμα, γάλα ,( αφού η μαμά του δούλευε μέχρι τις 10:00 το βράδι).
Πάλι νανούρισμα και ύπνο μέχρι τις 9-10:00
Στις 10:00 φρουτόκρεμα, η μαμά ταϊζει , ο μπαμπάς κάνει τον καραγκιόζη για να φάει το σκατό.
11:00 βόλτα το μωρό , να μαζέψει λίγο ήλιο, να πιεί και ο μπαμπάς 3-4 μπύρες.
Να συνεχίσω;....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Φιλε μου . ολα εξαρτωνται απο την ηλικια.Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Στις 10:00 φρουτόκρεμα, η μαμά ταϊζει , ο μπαμπάς κάνει τον καραγκιόζη για να φάει το σκατό.
Να συνεχίσω;....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αποτι καταλαβαινω ειναι ακομα μικρουλης...οποτε ΝΑΙ....ξεχασε το....καθε ελευθερη ωρα να την κοιμασαι για να ξεκουραζεσαι.
Εμενα τώρα που κοντευει τα 3 μπορουμε να ξεμυτισουμε λίγο .... εναλλαξ.
Αν και τωρα....αρχιουν αλλα.
"Μπαμπα που ήσουνα ? Που πηγες ?"
![]()
![]()
Καλα μου παιδια καλησπερα .Εχω μια απωρια αν μπωρητε απαντηστε.Αφου κανετε τοσο κοπο για τα παιδια σας ποτε προλαβενετε να γραφετε πρωι ενω ολοι δουλευουν.ΕΕΕ.....Αρα βρηκατε κολπο να ξεγελατε και τα παιδακια και την μαμα.Δεν μου λετε και μενα γιατι οπως παω θα φαω την πλαστη.Αντε γεια &καλες σουζες........:hypnotize![]()
![]()
Απλα δουλευουμε μπροστα σε υπολογιστη.Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Καλα μου παιδια καλησπερα .Εχω μια απωρια αν μπωρητε απαντηστε.Αφου κανετε τοσο κοπο για τα παιδια σας ποτε προλαβενετε να γραφετε πρωι ενω ολοι δουλευουν.ΕΕΕ.....Αρα βρηκατε κολπο να ξεγελατε και τα παιδακια και την μαμα.Δεν μου λετε και μενα γιατι οπως παω θα φαω την πλαστη.Αντε γεια &καλες σουζες........:hypnotize![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Να συνεχίσω;....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σε λίγο έρχεται και ο δικός μου ο πρώτος....αν μπορείς γίνε λίγο πιο περιγραφικός για να πάρω και άλλο θάρρος.....![]()
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Απλα δουλευουμε μπροστα σε υπολογιστη.![]()
ΔΟΥΛΕΥΕΤΕ![]()
gas......N
Ασ'τα να πάνε.!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Φιλε μου . ολα εξαρτωνται απο την ηλικια.
Αποτι καταλαβαινω ειναι ακομα μικρουλης...οποτε ΝΑΙ....ξεχασε το....καθε ελευθερη ωρα να την κοιμασαι για να ξεκουραζεσαι.
Εμενα τώρα που κοντευει τα 3 μπορουμε να ξεμυτισουμε λίγο .... εναλλαξ.
Αν και τωρα....αρχιουν αλλα.
"Μπαμπα που ήσουνα ? Που πηγες ?"
![]()
![]()
Ο γιος μου με απείλησε ότι θα μου κάψει το πάρκινγκ.![]()
Γιατί λέει φεύγω από το σπίτι και συνέχεια ασχολούμε με τα εργαλεία και την μοτοσικλέτα.
"Εγώ με ποιον θα παίζω; Παιδάκι είμαι και θέλω όλη την ώρα να παίζω" μου λέει.
Σημείωση είναι 5μιση χρονών.
Κουράγιο.Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
σε λίγο έρχεται και ο δικός μου ο πρώτος....αν μπορείς γίνε λίγο πιο περιγραφικός για να πάρω και άλλο θάρρος.....![]()
Και εγώ το ίδιο κάνω, "δουλευώ" μπροστά στον υπολογιστή.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Απλα δουλευουμε μπροστα σε υπολογιστη.![]()
![]()
Ε μην σε τρομαξουμε απο τοσο νωρις.Αρχικά δημιουργήθηκε από glargkatzis
![]()
Παντος τα παιδια ειναι σαν το Στρατο.
1000 γνωμες , εμπειριες και ιστοριες θα ακουσεις....για εσενα ομως θα ειναι διαφορετικα.
![]()
Αν υπάρχει γιαγιά , το 50% του προβλήματος λύνεται.
Αν η κυρά δεν δουλεύει το 80% του προβλήματος λύνεται.
Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω,..........υπάρχεις για να υπηρετείς πλέον τους διαδόχους.![]()
![]()
![]()
υπάρχουν 2 γιαγιές, 2 παππούδες, η γυναίκα θα σταματήσει για ένα χρόνο τη δουλειά και άγιος ο θεός....Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Αν υπάρχει γιαγιά , το 50% του προβλήματος λύνεται.
Αν η κυρά δεν δουλεύει το 80% του προβλήματος λύνεται.
Αν δεν ισχύει κανένα από τα παραπάνω,..........υπάρχεις για να υπηρετείς πλέον τους διαδόχους.![]()
![]()
![]()
(αστειευόμαστε και λίγο γιατί σημασία έχει πρώτα από όλα η υγεία)
Vstrom 650
PieceLand,Larissa
Ευχαριστω για τα καλα σας λογια.Τωρα μου κανατε την καρδια περιβολι,με διαφωτισατε πολυ.Αντε πατεραδες περνω κουραγιο απο εσας,γι"αυτο σας ευχωμε παντα τα καλυτερα,καλα να περνατε με τα μωρα σας.....![]()
![]()