Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou![]()
![]()
![]()
Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!
Πες μου ότι κάνεις πλάκα!Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
ΣΤ. Δεν πρέπει να είμαστε τρισάθλιοι. Να μην βρωμάνε ούτε τα χνώτα μας ούτε ο ιδρώτας μας. Τα δόντια μας να είναι σχετικά καθαρά.
![]()
![]()
![]()
![]()
αντε απο δω ρε βρωμομηχανοβιε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Πες μου ότι κάνεις πλάκα!
![]()
![]()
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Φίλε είσαι ακομβίωτος και αξούριστος---10 βαθμούς ποινής!Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
αντε απο δω ρε βρωμομηχανοβιε :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ναι αλλα εχω αναπτηρα.10 τσιγαρα ποινης για σενα :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Φίλε είσαι ακομβίωτος και αξούριστος---10 βαθμούς ποινής!
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
πάμε για δέκα και όποιος αντέξει... μετά όσοι μιλάνε ακόμα συνεχίζουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από npat
Αυτό ρε δεν είναι ναρκωτικό! Είναι παρά-φύση ασέλγεια!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
Υπενθυμίζω ότι σήμερα, στις εννιά το βράδυ, στο εντευκτήριο της Λέσχης Moto Guzzi, πρέπει να κατατεθούν οι φωτογραφίες του 12ου 36ωρου
![]()
μην ξεχάσετε να πλύνετε τα δόντια σαςΑρχικά δημιουργήθηκε από npat
Υπενθυμίζω ότι σήμερα, στις εννιά το βράδυ, στο εντευκτήριο της Λέσχης Moto Guzzi, πρέπει να κατατεθούν οι φωτογραφίες του 12ου 36ωρου
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μην ξεχάσετε να πλύνετε τα δόντια σας![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
γης μαδιαμ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από thou-vou
![]()
![]()
Και τα πόδια σας
(Άσχετο αλλά κάνει ομοιοκαταληξία)![]()
![]()
Travel, Grow, Share
Προτείνω και την χρήση μεσοδόντιωνΑρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
μην ξεχάσετε να πλύνετε τα δόντια σας![]()
![]()
![]()
![]()
Να και ένα καλό link in.gr
Πλάκα πλάκα εγώ θα ντρεπόμουν να ρωτήσω το ντόπιο ψιλικατζίδικο - όπου συνήθως σταματάω για νερό & διάλειμμα - με κίτρινα δόντια με υπολείμματα τροφίμων και ... πως θα μπω μέσα αν στάζω από τον ιδρώτα.... (άντε τώρα να βρεις σωστό εξοπλισμό που να μην σε ζεσταίνει υπερβολικά)
![]()
Aντώνη...είσαι άρρωστος λέμεΑρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
Προτείνω και την χρήση μεσοδόντιων![]()
Να και ένα καλό link in.gr
Πλάκα πλάκα εγώ θα ντρεπόμουν να ρωτήσω το ντόπιο ψιλικατζίδικο - όπου συνήθως σταματάω για νερό & διάλειμμα - με κίτρινα δόντια με υπολείμματα τροφίμων και ... πως θα μπω μέσα αν στάζω από τον ιδρώτα.... (άντε τώρα να βρεις σωστό εξοπλισμό που να μην σε ζεσταίνει υπερβολικά)
![]()
![]()
Εγώ αυτά που λες θα τα έκανα (τόσο σχολαστικά) μόνο αν οι Guzzαίοι από το επόμενο 36ωρο μέσα στην τιμή συμμετοχής έβαζαν και κοπέλες που στο ξενοδοχείο το βράδυ θα μας έκαναν μασάζ με χαλαρωτικά αρωματικά έλαια :rotflmao: (και καταλαβαίνεις για πιο λόγο φαντάζομαι)![]()
Μου αρέσει πολύ η υπογραφή σουτόσο που σκέφτομαι να στην κλέψω αλλά ... δεν λέει.
Πρόταση: Νοίκιασε κάτι SS ή δανείσου ή αγόρασε ένα παλαιό και ... μπες στις Σέρρες (φτιάξε και ένα trailer για να την πηγαίνεις ως εκεί με την GS σου :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:)
... αλλά και με την GS γιατί να μην μπεις ; ... λίγο πριν αλλάξεις λάστιχα :smilea: ...μήπως θέλεις παρέα; Αν ναι μέσα για κάποιο track day ή εκπαιδευτικό session. Είμαι σε σκέψεις για css στις Σέρρες το άλλο ΣΚ.
Όσο για το μασαζ (με την ακριβή έννοια της λέξης) , ναι θα έπρεπε και αυτό να περιλαμβάνεται στην τιμή για τους 3 πρώτους κάθε μέρας, για την ακρίβεια θα πρότεινα shiatsu :wacko: (δεν κάνω πλάκα)
Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω, είναι γιατί τέτοια εμμονή για να μπω στην πίστα! Υπάρχει κάποιος ιδιαίτερος λόγος?
Όσο για τα άλλα... όταν είσαι 10 και πλέον ώρες στο δρόμο με τον κ@λο σου να έχει γίνει σαν κόντρα πλακέ από την σέλα... και σιάτσου δέχεσαι και απλό δέχεσαι και όλα τα δέχεσαι...![]()
Προσοχη ανακοινωση:
Απο εδω και στο εξης οσοι θελουν να συμμετασχουν σε βολτα παρακαλω οπως προσκομισουν στον χωρο συναντησης,εξετασεις αιματος,πανοραμικη στοματος,εξετασεις δερματολογου,γνωματευση αθλιατρου/διαιτολογου/καρδιολογου/παθολογου/ψιχιατρου.
Αναβατες με υψηλα τριγλυκεριδια,χοληστερινη,θυροειδη,ψειρες,στρες,υψηλ δεικτη σωματικης μαζας,δερματικες παθησεις,πιτυριδα,λιπαρη επιδερμιδα,φρονιμητες που φυτρωνουν στραβα,χαλασμενα δοντια,αξυριστες μασχαλες,μακρυα νυχια (χεριων/ποδιων) τριχες στην μυτη,τριχες στα @@, τριχες γενικα δεν θα γινονται δεκτοι.
Παρακαλω επισης,οπως προσκομισατε:
1)Μπεταντιν.
2)Οξυζενε.
3)Πουδρα.
4)Μωρομαντηλα.
5)3 (τρεις) αλαξιες εσωρουχα.
6) Νυχοκοπτες.
7) Οδοντοκρεμα
8) Οδοντοβουρτσα.
9) Οδοντικο νημα για κανονικη χρηση.
10) οδοντικο νημα για πετρα.
11) Lysterine η οποιοδηποτε στοματικο διαλυμμα.
12) Σαμπουαν,σαπουνι.
13) 3 πετσετες (σωμα ποδιων προσωπου)
14) Χτενα πλυμενη με ξυδι.
Ευχαριστω, Δοκτωρ Τζοζεφ Μενγκελε.
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?