Σελίδα 20 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 101516171819202122 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 286 έως 300 από 329

Θέμα: 36 ώρες 2009, 12ο οδοιπορικό αντοχής

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mesastou
    Κανένα άλλο σχόλιο πέρα από της καθαριότητας και του ευπρεπισμού;
    αναφέρομαι σε όλα αυτά που έγραψα στην σελίδα 17.

Γιάννη καλά τα λές ... δεν καταλαβαίνω γιατί ζητάς συγνώμη.
    Αυτό που αναρωτιέμαι είναι γιατί δεν έγινε κανένα άλλο σχόλιο... τόσο ufo είμαι;

25/5 τι ώρα στο Terra Verde ; (ευκαιρία να τα πούμε και από κοντά - επειδή στο 36ώρο ήμουν σκόπιμα συχνά μοναχικός ταξιδιώτης)

Όσο αφορά τις εντυπώσεις ας γράψω λίγο ακόμα:
    Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2100 παρά, είχε αρχίσει η κούραση και τελείωνε μάλλον η απόλαυση. Είχε πλέον βραδιάσει. Δεν μου αρέσει η μοτοσυκλέτα το βράδυ (δεν ξέρω πως είναι με xenon). Σταμάτησα σε ένα βενζινάδικο και αναλογίστηκα που είμαι και τι κάνω τέτοια ώρα τόσο μακρυά από το σπίτι μου. Σκέφτηκα τα τέκνα μου και την γυναίκα μου, ότι την Δευτέρα έπρεπε να πάω δουλεία ... ότι τώρα ξεκινά ο άθλος που είναι το 36ώρο και για μένα (νωρίτερα ήμουν σε υπερένταση και δεν καταλάβαινα κούραση)
    Έφαγα λοιπόν από τις προμήθειες μου, νεράκι, χέσιμο, μήνυμα στην σύζυγο πως θα είμαι εκεί 12.30 [αφού επιβεβαίωσα με τον βενζινοπόλη πως η Αθήνα είναι κάπου 3,5 ώρες με αυτοκίνητο και χωρίς να τις πω που βρίσκομαι - το αστείο είναι ότι εκείνη όπως έμαθα αργότερα νόμιζε πως ήμουν κάπου κοντά για φαγητό], κλείσιμο κινητού και φύγαμε.

Στις πρώτες ευθείες ένοιωθα ακόμα περισσότερο τώρα την κούραση. Πρώτη φορά με την συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα βράδυ, αναρωτιόμουν πως θα είναι τα φώτα. Ξεκίνησα τον δρόμο για Τρίπολη ακολουθώντας σβέλτα αυτοκίνητα. Σε λίγο κατάλαβα ότι έτσι θα νυστάξω οπότε άρχισα δειλά - δειλά τις προσπεράσεις. Όταν κουραζόμουν ακολουθούσα κάποιο άλλο όχημα - με βοηθούσαν πολύ και τα φώτα του, μου έδειχνε τις στροφές η κίνηση του. Όταν φώτα απέναντι με τύφλωναν κοιτούσα την δεξιά μου λευκή γραμμή χωρίς να κόβω ρυθμό - και με την περιφερειακή όραση καταλάβαινα πως δεν έρχεται κανείς καταπάνω μου. Κάποια στιγμή με πέρασε ένα 306 που πήγαινε σαν τρελό - σύντομα κατάλαβα ότι έπρεπε να το αφήσω να φύγει, δεν ήταν κατάλληλες οι συνθήκες για κυνήγι. Στις στροφές με μόνο τα δικά μου φώτα κατάλαβα πως μόλις η μοτοσυκλέτα έγερνε τα φώτα λίγο βοηθούσαν - είτε άναβα τα μεγάλα είτε τα μεσαία. Άρχισα να προσπαθώ βλέπω τις λευκές διαχωριστικές που μισό φαίνονταν ακόμα και αν δεν τις χτύπαγαν τα φώτα μου. Look where you want to go. Εννοείτε πως έτσι καθόλου σημασία δεν έδινα κοντά μου - αν δηλαδή υπήρχαν λακκούβες και που πατούσα - δεν υπήρχε υπολογιστική δύναμη για κάτι τέτοιο (not enough processing power). Look where you want to go και απέκτησα κάποιο ρυθμό και ένοιωσα κάποια ικανοποίηση που πήγαινα καλά και κατάλαβα πως θα έφτανα Τρίπολη ικανός να συνεχίσω.
    όταν πλέον έφτασα Τρίπολη όλα ήταν πολύ ποιό εύκολα.
    Στα διόδια έκανα μια στάση, έβγαλα και μερικές φωτογραφίες [ένας είχε πάθει λάστιχο] , ντύθηκα καλύτερα για να αντιμετωπίσω το πιθανό κρύο (είχα κολυμπήσει νωρίτερα) και έφυγα με την σκέψη πως μάλλον προλαβαίνω και το Terra Verde πριν τις 12.00
    Ήμουν εκεί 11:45 και 12:15 σπίτι μου.

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    ...
    Ηonda 39 (11 Varadero - 3 VFR 800 - 9 CBF 600 - 2 Blackbird 1100 - 2 CB 500 - 4 CBR - 4 Transalp 650 - 3 Africa - 2 γυμνά που δεν ξέρω μοντέλο)
    +1 honda deauville ή αλλίως NT700VA

♠ ace of spades ♠ Το avatar του/της ALX GS 11½
    [
    Όσο αφορά τις εντυπώσεις ας γράψω λίγο ακόμα:
    Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2100 παρά,
    9 παρά στην Καλαμάτα??? Μα καλά...τι έκανες τόσες ώρες στο δρόμο ρε Αντώνη? Και εντάξει...εγώ ήμουν Καλαμάτα στις 4 και έτσι όπως πήγαινα, όμως το 9 το θεωρώ εντελώς υπερβολικό ακόμα και για αργό αναβάτη! Το πολύ στις 7 έπρεπε να ήσουν στην Καλαμάτα με νορμάλ ρυθμούς.!
    Μόνοι σας το κάνετε δύσκολο τελικά, γιατί απ ότι καταλαβαίνω θα καθόσασταν μισάωρα ολόκληρα στις στάσεις σας, και το 36ωρο δεν βγαίνει έτσι!
    Δεν έχει σημασία τι μοτοσυκλέτα οδηγείς αλλά....ΠΩΣ την οδηγείς!

Μπαλαλάικα Το avatar του/της miraze
    Εγώ έφτασα Καλαμάτα στις 2

Είδα τη Formula παρέα με άλλους 10 36ωρίτες

Κάπου στο Άργος ΄μαζί με τα παλικάρια του Moto.gr αποφασίσαμε να δούμε και το μάτς στην Τούμπα.

Εγώ λυπημένος μετα, αυτοί χαρούμενοι, πήραμε τον δρόμο της επιστροφής.
    Αυτό το μονοπάτι που να οδηγεί

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ALX GS 11½
    9 παρά στην Καλαμάτα??? Μα καλά...τι έκανες τόσες ώρες στο δρόμο ρε Αντώνη? Και εντάξει...εγώ ήμουν Καλαμάτα στις 4 και έτσι όπως πήγαινα, όμως το 9 το θεωρώ εντελώς υπερβολικό ακόμα και για αργό αναβάτη! Το πολύ στις 7 έπρεπε να ήσουν στην Καλαμάτα με νορμάλ ρυθμούς.!
    Μόνοι σας το κάνετε δύσκολο τελικά, γιατί απ ότι καταλαβαίνω θα καθόσασταν μισάωρα ολόκληρα στις στάσεις σας, και το 36ωρο δεν βγαίνει έτσι!
    Απλά χάθηκα 2 φορές... Και έκανα και μια βουτιά στην θάλασσα, που ήταν περίπου στην μισή ώρα. α! Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο. Το βρήκα όταν τα είχα πλέον παρατήσει. Πήγα να φορέσω το δερμάτινο παντελόνι και ... το ένοιωσα μέσα σε ένα μπατζάκι ...

Ίσα ίσα που μόνος μου έκανα μικρότερες στάσεις, χωρίς ουρά για βενζίνη και με διάλειμμα όσο ακριβώς χρειαζόμουν χωρίς να αγχώνομαι ότι με περιμένει κάποιος ούτε να εκνευρίζομαι να περιμένω κάποιους άλλους.

Ευχάριστη μοναχική εμπειρία. Πιστεύω πως με τόσα χλμ δύσκολα γίνεται αλλιώς. Ήμουν όμως και κατά διαστήματα σε κάποια groupάκια. (Monster 1000 & Harley στην αρχή - και αργότερα σε μια παρέα με busa για σκούπα, ο οποίος έκανε και θετικά σχόλια για τις γραμμές μου )

Απλά χάθηκα 2 φορές... Και έκανα και μια βουτιά στην θάλασσα, που ήταν περίπου στην μισή ώρα. α! Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο. Το βρήκα όταν τα είχα πλέον παρατήσει. Πήγα να φορέσω το δερμάτινο παντελόνι και ... το ένοιωσα μέσα σε ένα μπατζάκι ...
    Ελπίζω να εννοείς το εσωτερικό απο το μπουφάν...

Ερχομαι!!!! Το avatar του/της zephyr1
    Άργησα και να ξεκινήσω επειδή έψαχνα το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει για πλύσιμο.
    Με τον Γιωργο (tdm) εισασταν στο ιδιο δωματιο?

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Με τον Γιωργο (tdm) εισασταν στο ιδιο δωματιο?
    Ναι με τον Γιώργο Α.
    Άργησα το πρωί να ξεκινήσω, όχι μετά το μπάνιο, εννοώ το εσωτερικό του κράνους που το είχα βγάλει Σάββατο βράδυ για πλύσιμο και το κρέμασα να στεγνώσει (και έπεσε μέσα στο δερματινο παντελόνι )

Στην παρέα του φετινού 36ωρου. Να είμαστε καλα να πάμε σε αρκετά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc01600_1.jpg 
Προβολές:	256 
Μέγεθος:	91,5 KB 
ID:	163825
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

γεροί να είσαστε κΑλοπαιδα και του χρόνου μαζι (ελπίζω)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

τρομερή φωτογραφία!!
    ΜΠΡΑΒΟ σας!
    να ΄στε πάντα καλά και χαρούμενα όπως στην φωτό!
    Όλα άλλαξαν
    "..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."

H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.

Αυτα είναι!

και του χρόνου κι εγω στη φωτό!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
    Αυτα είναι!

και του χρόνου κι εγω στη φωτό!

+1 ρε Φιλιππε!

Δεν πόναει!!! Το avatar του/της caesarsk
    η καλυτερη φωτο...
    Ο μοναδικός στην Ελλάδα που έχει κάνει backflip με ΒΜW R1200GS, με μάρτυρες.

ΠΟΝΕΣΕ ΟΜΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΛΥ!!!!

-ΘΩΜΑ ΕΙΣΑΙ ΣΠΙΤΙ;
    -Ο ΘΩΜΑΣ ΣΠΙΤΙ ΕΙΝΑΙ...ΕΜΕΙΣ ΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΥΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ (ταδε εφη trooper)

Μανο...το τσιπουρο σε περιμενει ρε φιλε σπιτι μου...

ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ. ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ!!

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER

ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Παρόμοια θέματα

1. οδοιπορικό αχλεμο 2009
    από GhostDog στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 6
    Τελευταίο μήνυμα: 22/04/2009, 12:04
  2. 3ήμερο οδοιπορικό στην ΗΠΕΙΡΟ
    από THEOD στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 04/07/2008, 05:46
  3. 11ο 36ώρο οδοιπορικό αντοχής (τα μεθεόρτια).
    από npat στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2008, 15:45
  4. 36 ωρες οδηπορικο
    από ΓΙΑΓΙΑ ΑΡΚΟΥΔΑ στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 13/05/2008, 03:31
  5. 36 Ωρες 2006 (+photos)
    από zouR1 στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2006, 10:59

Κανόνες δημοσιεύσεων