Και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ξενέρωτος ή όχι αλλά με την προσωπική σου ασφάλεια (αν και άμα σε δω με μπλε σκούρο αρμάνι σε κανά xt δε θα σε πω ξενέρωτο, αλλιώς θα σε πω)
Και δεν έχει να κάνει με το αν είσαι ξενέρωτος ή όχι αλλά με την προσωπική σου ασφάλεια (αν και άμα σε δω με μπλε σκούρο αρμάνι σε κανά xt δε θα σε πω ξενέρωτο, αλλιώς θα σε πω)
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
μηπως ειναι πιο ''μηχανοβιος'' αυτος που παει παντου με τη μηχανη του???
και στη δουλεια και στις βολτες...
αλλα ρε φιλε γιατι παρεξηγηθηκες?αφου ειδες οτι ηταν 1200 ας μην ανοιγες μαζι του το τσαι το ξερες απο πριν οτι θα το πινες![]()
To defteroΑρχικά δημιουργήθηκε από spyro
άνθρωποι είμαστε και εμείς ρε φιλαράκι, και πρέπει κάποια στιγμή να φτάσουμε στις δουλείες μας που μας υποχρεώνουν να φοράμε κουστούμι.
μήπως για να μην είμαι τόσο "ξενέρωτος" να πρέπει να πάρω το κουτί μέσα στο κέντρο της Αθήνας ή να σκάσω μύτη με τα δερμάτινα και τις μπότες την επόμενη φορά?![]()
![]()
http://www.myspace.com/fliptopboxxx
Αρχικά δημιουργήθηκε από FLIPTOPBOX
[B]...με την κουστουμια πανω στο 1200gs
Odws...Tin koustoumia pato sto motori to theorw poly kseneroto![]()
....το ενοχλητικο παντως δεν ειναι το κουστουμι, ο καθενας φορα οτι γουσταρει οτι τον βολευει ε και στην τελικη το τομαρι του παιζει....και με στριγκακινα καβαλησει χεστικα.....μ@λακιες στον δρομο να μην κανει μπορει;
....εσυ σσσωραιος λεμε....Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
αλλα ρε φιλε γιατι παρεξηγηθηκες?αφου ειδες οτι ηταν 1200 ας μην ανοιγες μαζι του το τσαι το ξερες απο πριν οτι θα το πινες![]()
![]()
οτι να ναι ρε παιδια ............ οτι να ναι
στο όνομα της "ασφάλειας" στο οποίο δεν μπορεί να κάποιος να φέρει αντίρρηση τα έχουμε ισοπεδώσει όλα. Και τι να πώ εγω τώρα δηλαδή. Να επιχειρηματολογήσω ενάντια στην ασφάλεια για να δώσω τι δικαίωμα να αναπτυχθεί μια ανούσια και ανευ λόγου αντιπαράθεση? δε βαριέσαι.... I' ll pass on that.... θα αφήσω την ευκαιρία να δώσω το δικαίωμα σε κάποιον να γίνει ο "κοινωνός" τη αλήθειας για άλλη φορά......
και του χρόνου να μαστε καλά....![]()
PS. Απο την άλλη σκέφτομαι οτι καλύτερο ειναι να καθίσουμε σπίτια μας καλύτερα και να μην ρισκάρουμε ποτέ. Μέσα λέμε στο καβούκι μας που έχει ασφάλεια...... Τι να λέμε τώρα με τους τρελούς που πάνε κάτι ταξίδια μεχρι την Κίνα με τις μηχανές και περνάνε με δίτροχο αχανείς στέπες με χίλια-μυρια ρίσκα........ άσε ρε με τους τρελούς που ρισκάρουν τη ζωούλα τους....
και εμείς εδω στη νΑθήνα .... τι βλακείες ειναι αυτές που κάνουμε και δεν φοράμε φουλ leather στολή με ενισχύσεις στους αγκώνες, ώμους, γοφούς, γόνατα, καλάμια, καμπούρα στην πλάτη, αυχενική στήριξη, γάντια με kevlar, μπότες με ενισχύσεις παντού και κράνος φουλ carbon, και μια στρώση αντι-εύφλεκτου υλικού απο πάνω και με αερόσακο συνδεδεμένο με κορδόνι πάνω στα grip για να μας σώσει σε απότομη απομάκρυνση,...... οταν πάμε 10χλμ στην δουλειά το πρωί
παρόλες τις προστασίες υπάρχει η πιθανότητα να πάθεις κάτι. Τι τα θες ρε φιλαράκι..... ειναι καιροί για να ρισκάρεις...... κάτσε σπίτι σου λεμε για να την γλυτώσεις....
Αποστείρωση λέμε τώρα
![]()
αφήστε τους στον ύπνο τους ρε παιδιά...πολύ χαίρομαι να τα τσαγιάζω κάτι τέτοια τυπάκια....
Throw down the sword,The fight is done and over,
Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
And turn my weary eyes for home....
www.youtube.com/c/nassosxlvbros
Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos650
ασε ρε ξενέρωτε να πουμε που μιλας κιόλας...:ZZZ:
βρε αντε απο εδω ... που θα βγάλεις και γλώσσα ....
πες που θα γινει το ΔΣ σήμερα και ας τα αυτάακούς εκει μιλάνε και οι αντιρρησίες συνείδησης τώρα .....
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από hector
....εσυ σσσωραιος λεμε....![]()
![]()
ο αλλος ειχε κεφακια, εσυ γιατι του κολλαγες???
Ο μ@λ@κας οδηγος ειναι μ@λ@κας οτι κι αν φοραει,οτι κι αν οδηγαει.Τα αλλα για το ποιος ειναι πιο πολυ μηχανοβιος και τι οδηγαει ειναι π...ριες καμαρωτες.
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Η αλήθεια είναι ότι όσο περισσότερο κυκλοφορεί κάποιο μοντέλο τόσο αυξάνονται και οι πιθανότητες να είναι μαλάκας αυτός που το οδηγεί.
Οπότε όταν βλέπουμε τα γνωστά μοντέλα δίπλα μας θέλει περισσότερο προσοχή.
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ 1200 GS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!!![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
σωστοοοοςΑρχικά δημιουργήθηκε από hector
....μπαααα....υπολοιπο μ@λακιας μου κανει εμενα....![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από spyro
άνθρωποι είμαστε και εμείς ρε φιλαράκι, και πρέπει κάποια στιγμή να φτάσουμε στις δουλείες μας που μας υποχρεώνουν να φοράμε κουστούμι.
μήπως για να μην είμαι τόσο "ξενέρωτος" να πρέπει να πάρω το κουτί μέσα στο κέντρο της Αθήνας ή να σκάσω μύτη με τα δερμάτινα και τις μπότες την επόμενη φορά?![]()
όχι φίλε μου να πας με το κουστουμάκι σου!!!
Αλλά μπορείς να προβλέψεις!!! να φοράς το μπουφανάκι σου και το σακάκι στο κουτί! να φοράς το μποτάκι σου! Όλα γίνονται άμα θέλουμε! Απλά πολλές φορές δεν θέλουμε!
Και όσο για τα gs ρε σεις, δεν είναι θέμα μηχανής! Είναι θέμα κάλου στον εγκέφαλο! Λες και θα αποδείξουν κάτι αν κάνουν δέκα μ@λ@κίες! Και είναι πολλοί εκεί έξω!!!
Σα να ακούω μια φωνή να λέει........ "Είμαστε παντού......"
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΙΚΑ 1200 GS ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΚΝΕΥΡΙΣΤΙΚΑ !!!!!!!!!!![]()
Λεμονι βαζεις στο τσαγακι η το πινεις σκετο?
![]()
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related