Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 39 από 39

Θέμα: ...ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ...

Παλαιό μέλος
    Εμείς κάνουμε τα μηχανάκια και όχι αυτά εμάς.

Αν ο αναβάτης είναι γκάου σαν άνθρωπος, ετσι και θα οδηγάει και θα συμπεριφέρεται γενικά.

Τα μηχανάκια δεν φταίνε σε τίποτα, μια χαρά είναι και τα GS και τα TDM, το ανύπαρκτο μυαλό και η @γ@μία κάποιων φταίει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    και να ηταν μονο ενας...ειναι εκατονταδες εκει εξω τετοιοι

Να τους τα λέτε κατάμουτρα γιατί εδώ καμία σημασία δεν έχουν.Όλοι ξέρουμε τι γίνετε έξω πάνω κάτω..
    www.myspace.com/deathmetalito

Παλαιό μέλος Το avatar του/της grat
    Ο μουρόχαυλος αντί να πει συγνώμη σου είπες ότι δεν έπαθες τίποτα?

Ειλικρινά μια τέτοια απάντηση σε αφήνει μ@λ@κ@ και δεν μπορείς να πεις τίποτα. Τα λόγια που σου έρχονται να του πεις μπερδεύονται και φεύγει ο μ@λ@κ@ς χωρις να γίνει τίποτα.
    Ξεκίνα ότι έχεις ξεκινήσει και θα το πετύχεις...
    Ο Thomas Edison προσπάθησε 24.999 φορές για να κάνει την πρώτη εν λειτουργία μπαταρία, τι θα έλεγες λοιπόν εάν είχες για κάθε μπαταρία που υπάρχει από 0.1 Ευρώ?

George the Carbon Maniac.

---- www.carbon-aramid.com / carbonar@carbon-aramid.com ----
    Carbon & Aramid (Kevlar) Construction.

Member of "ΚΑΓΚΟΥΡΟΓΑΜΟΣΑΥΡΟΣ" official club

του λες του καραγκιοζη ενα αντε και μαμησου μ@λ@κ@ και αμα σου πει και τιποτα του σκας και μια και την κανεις μετα.
    αντε γιατι τωρα τελευταια εχω αγανακτισει με τους παλιοηλιθιους που κυκλοφορουν.

προχθες εγω που ημουν βουλιαγμενης με την κοπελια μου ημουν στην μεσαια και πηγαινα παρα πολυ χαλαρα, ξαφνικα βλεπω ενα κουτακια φορτομενο με 4 ατομα αυτος να ηταν καμια 55αρα και κανει βρε παιδια μια σφινα σε ενα αμαξι και με την ακρη του ματιου μου βλεπω οτι παει να με χτυπησει δεν ειχε δει οτι ημουν στην μεσαια λωριδα.

πω τα περνω και εγω τον πλησιαζω παω διπλα του και του χωνω μια μουζτα κανω και την χειρονομια:a31: και ο παπαρας τσαντιστηκε και πηγε να με παρει στο κυνιγι αλα εφαγε τσαι εξαφανιστηκα .

βεβαια αμα δεν ειχα την κοπελια μου ενοειτε οτι θα σταματαγα και θα τον αρχιζα στα μπινελικια και ας αναγκη και κατι αλο.

δεν ξερω για εσας παιδια αλα εγω εχω αγανακτισει παρα πολυ μιλαμε ειναι ζωα δεν μας λογαριαζουν καθολου και παγκοσμιοι με μηαχανες και φυσικα κουτακιδες.
    σας εχω ολους εσας τους παγκοσμοιους καφετερειακιδες και της ευθειακιδες,αιντε μαθετε να μπαινετε σε καμια στροφη και τα λεμε μετα.

ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΠΑΙΔΙΑ.........ΝΟΙΩΘΩ ΠΩΣ

Άνεβαίνω έπίπεδο.........

Προς τον επόμενο βλάκα που θα πιστέψει με το ηλίθιό του μυαλό ότι με κοντράρει με το κουτί του όταν έχω τη γυναίκα μου από πίσω, κλείνοντας τις γραμμές που σημαδεύω στις στροφές, να ξέρει ότι δε θα λυπηθώ το κράνος μου όταν θα του σπάω μ αυτό τα τζάμια. Η απόφαση είναι οριστική και αμετάκλητη.
    Fun Is Not A Straight Line

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Κανουν μαλακιες και μας βριζουν και απο πανω! Να ενας λογος που το κρανος της κοπελιας πρεπει να ειναι φθηνο,για να σπαμε τα τζαμια των ηλιθιων και να μη μας κοστιζει και ακριβα

ΚΟΥΡΕΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ Το avatar του/της kouremenos
    ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ ΤΩΝ gs varadero κτλ ειναι ιδιο με τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ τζιπ που πανε βολτα στην Αθηνα !!! η και των σουπερ σπορτ μοτοσυκλετων με λαστιχα απο καροτσακια οικοδομης (βεσπα κτλ) ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΑΡΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!! a56
    ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΨΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΡΩΜΙΟΙ'
    ΑΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ...... ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ ..... “.

..Οσον ζής φαίνου,

Μηδέν όλως σύ λυπού

Προς ολίγον εστί το ζήν

Το τέλος ο χρόνος απαιτεί”.

(“Όσο ζεις, να λάμπεις
    Μη λυπάσαι καθόλου
    Η ζωή είναι σύντομη
    Ο χρόνος οδηγεί στο τέλος”)

Σελίδα 3 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123

Παρόμοια θέματα

1. για τον βλακα με το monster...
    από reinmeister στο forum Αντιπαραθέσεις