Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
Ωραία η παρέα
ωραία η διαδρομή
ωραίο το χταπόδι
Ωραία και η βάφλα
άιντε και στα επόμενα .
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είμαστε πάντα καλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ωραία η παρέα
ωραία η διαδρομή
ωραίο το χταπόδι
Ωραία και η βάφλα
άιντε και στα επόμενα .
![]()
![]()
![]()
![]()
Να είμαστε πάντα καλά.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασε, μονο στον καφε και το ουζο εμεινα. Τα καλα (κοψιδια βαφλες) τα εχασα γιατι εφυγα με τους πρωινους.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κατσε ρε μαστορα γιατι ταχω παρει.Πηγες βολτα με το θειο Ται,ηπιες καφε,ηπιες ουζο με χταποδακι,εφαγες βαφλα,τι αλλο θες?![]()
Τι να πουμε κι εμεις που μειναμε σπιτι?
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Κανόνισε την επόμενη φορά να έρθεις μαζί μας.Αρχικά δημιουργήθηκε από srx400
Κουφαλες σας ζηλευω.Παντα τετοια(αλλα να μπορω να ερθω κι εγω):rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
![]()
Θα βοηθήσεις και τον tai, αφού θα έχουμε δύο μπαμπάδες των πατεράδων.
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
Λεβεντες την επομενη φορα για κανονιστε να γινει μια σταση για φαγητο στην Μανδρα![]()
Τι μεζε και βαφλες μου λετε τωρα??![]()
![]()
Για να φροντισουμε να τιμησουμε την προβατινα στο καρβουνο που εδω στα μερη μας ειναι και η σπεσιαλιτε μας:rotflmao: :rotflmao:![]()
Συμφωνώ με τον Δόν, αρκεί να το οργανώσουμε έτσι ώστε να είμαστε πίσω 13,00-13,30.
Ειδικά για εμάς του νέους στο άθλημα (του μπαμπά), μη μας κακοχαρακτηρίσουν απο την αρχή..!![]()
Καλά το φωτορεπορτάζ τα σπάει...............................................Σαν πάρεά με καλίγραμμα μοντέλα είμαστε....!!
Επειδεί ξέρω ότι σε όλους σας πήγε ο νούς αλλού, μιλάω για τη φωτό με τα μοτόρια...![]()
![]()
:rotflmao:
Γαμω τη φατσουλα εχει ο κοπρος..Η θαλασσα παντος ηταν φανταστικη εκεινο το πρωινο.Ηρεμη καθαρη χωρης βαβουρα απο κοσμο.Την επομενη που θα παω ψαθα θα ειναι για βουτια.![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.
μα καλα οι μαμαδες που ηταν??????![]()
τι ωραια που ολοι ειναι ευχαριστιμενοι ποσο καιρο εχω να το δω αυτο![]()
![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Φιλε ggs γεια σου.Εδω υπαρχει μια απορια,ο ενας λεει θα παει ξανα για μπανιο ο αλλος λεει οτι δεν χωρτασε απο τον μεζε πιθανον ζηλεψε που δεν ηρθε στο λουτρακι,ο αλλος παλι λεει οτι πηρε αδεια απο την συζιγο επειδη πηγαμε στο μαγαζι που την εγνωρισε,μα τι γινετε τελος παντον ολοι τοσο πολυ γλυκαθικανε με την βολτα.....ΑΡΕ ΠΛΑΣΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΩΜΕ.????Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
![]()
![]()
ρε στρατο 10 το πρωι ητανε ....παλι καλα που δεν μασ εδωσαν βουτυρο με μαρμελαδα....
![]()
![]()
![]()
Εμπρος πατεραδες μην μασατε.!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Στο σπίτι φυσικά με τα παιδιά.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
μα καλα οι μαμαδες που ηταν??????![]()
![]()
Δεν μασάμε.Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Εμπρος πατεραδες μην μασατε.
Εγώ πάντως για καλό και για κακό, μετά την βόλτα, μπήκα με το κράνος στο σπίτι.![]()
Λοιπόν πατεράδες, που και πότε.
μετα την εκδρομη !!Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Λοιπόν πατεράδες, που και πότε.
καντε οτι μπορείτε για 6ωρη αδεια
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
πες τε στην γυναίκα πόσο ωραία είναι
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
βάλτε τα παιδιά να μαζευτούν στο δωμάτιο τους
πέστε της πόσο την αγαπάτε δίνοντας της ενα τριαντάφυλλο
και αν δεν τα καταφέρεται με ολα αυτα
ΑΠΕΙΛΉΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΛΜ![]()
δεν μπορεί, θα σας διώξει μεχρι το απογευμόβραδο
![]()
![]()
![]()
μετα την εκδρομη !!
καντε οτι μπορείτε για 6ωρη αδεια
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
+750 kai meta apo ola afta perno to motosako kai pao mia mpralo opote aftos mporei oso leipo na kanei oti thelei!afta einai!:rotflmao:![]()
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
a malista!!!!!re gamoto...kai an htan kai ekeinh mhxanovia?ena sk o enas ena sk o allos...paei h parea stis ekdromes....Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Στο σπίτι φυσικά με τα παιδιά.![]()
![]()
Είναι αυτό που λένε,
στην οικογένεια αρχηγός είναι ο άντρας,
αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η γυναίκα........................................................
κι έτσι έρχεται η πολυπόθητη ισορροπία
Μοτο-πατέρες μιλάμε ότι σας πάω παααααααααρα πολύ! Είσαστε αυτό που μου έλειπε![]()
![]()
![]()
Τα λέμε![]()
Είναι μηχανόβια ρε Έυη. Οδηγεί μοτό εδώ και 15 χρόνια.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
a malista!!!!!re gamoto...kai an htan kai ekeinh mhxanovia?ena sk o enas ena sk o allos...paei h parea stis ekdromes....![]()
Μάλιστα δεν γουστάρει τουτού και ας έχει δίπλωμα οδήγησης.
Το κακό είναι ότι δεν γουστάρει τα ταξίδια με μοτοσικλέτα,.
Φοβάται τώρα που είναι μαμά.
Παλιότερα ήταν αλλιώς τα πράγματα, όταν ερωτεύτηκε τον ιππότη της, πάνω στο άσπρο άλογο εεε!!! στην άσπρη Transalp που είχα τότε.
Ο.κ Να ξέρετε όμως ότι ζηλεύω που δεν μπορώ να έρθω και εγώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
μετα την εκδρομη !!![]()
Αφού δεν θα έρθω μαζί σας, θα ακολουθήσω την συμβουλή σου.Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
σκουπίστε
πλένετε πιάτα
κάντε μπουγάδα
κάντε καλό σεξ
βγάλτε βόλτα τον σκύλο
βάλτε τα παιδιά να μαζευτούν στο δωμάτιο τους
πέστε της πόσο την αγαπάτε δίνοντας της ενα τριαντάφυλλο
και αν δεν τα καταφέρεται με ολα αυτα
ΑΠΕΙΛΉΣΤΕ ΤΗΝ ΟΤΙ ΤΗΝ ΘΈΛΕΤΕ ΜΑΖΊ ΣΑΣ ΓΙΑ 800 ΧΛΜ![]()
δεν μπορεί, θα σας διώξει μεχρι το απογευμόβραδο
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
Είναι αυτό που λένε,
στην οικογένεια αρχηγός είναι ο άντρας,
αλλά τις αποφάσεις τις παίρνει η γυναίκα........................................................
κι έτσι έρχεται η πολυπόθητη ισορροπία
Μοτο-πατέρες μιλάμε ότι σας πάω παααααααααρα πολύ! Είσαστε αυτό που μου έλειπε![]()
![]()
![]()
Τα λέμε![]()
+1000