Billy δεν θελω να μιλησω δημοσιως γιατι θα εκτεθεις
ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΟΜΑΙ ΛΟΙΠΟΝ![]()
gas......N
Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Πες τα χρυσοστομε.Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
Βγαζουν και τα σαλιγκαρια γλωσσα![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Γεια σας παιδια.Βλεπω να μιλατε για συναντιση.Ποιοι μπωρουν την κυριακη λοιπον.Αντε να μας γνωρισουν και καποιοι καινουργοι.Ο ενας ειναι σιγουρα ο stelios tuhder,o (2) ειναι ggS,o (3)ειναι inpas,o(4)ειναι ο GAS NICK,(5)με επιφυλαξη ο paranoid και εγω ο θανος χχ.Τωρα μενει να πεσει προταση και απο αλλους αν ερθουν και που θα παμε και ποσες ωρες διαθεση υπαρχη για τον καθεναν μας.:a51:
![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Τι λέτε οι μπαμπάδες (και μη) για καμιά κοντινή το Σάββατο πρωι![]()
Άντε και μου εχεί κάτσει κάπως που δεν τα έχω καταφέρει ακόμα να βρεθούμε
Για να είμαι ειλικρινής δεν περίμενα να βρώ τόσους ομοιοπαθείς όταν ανέβασα το θρεντ![]()
Τώρα πια ο μπέμπης έγινε 50.....
......ημερώνε πια μπορούμε να πάμε και καμιά βόλτα
Travel, Grow, Share
Να σου ζηση ο μπεμπης φιλε μου ολο υγεια να εχει να τον χαιρεσε.Μακαρι να μπωρουν και σαββατο τα παιδια δεν εχω προβλημ.![]()
![]()
antsoar να σου ζησει ο μπεμπης![]()
εγω παιδες ειμαι μεσα ..........κανονιστε![]()
gas......N
και απο μενα.
Αν κανονισετε κατι θα ειναι για μακρια η κοντα;
Για να δω αν θα μπορεσω να ακολουθησω.
![]()
Να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο ?
Καφές στο Γαλαξίδι
Σάββατο 13/06/09 8:30
Συνάντηση στα Mac Donalds μετά τα διόδια Αφιδνών 8:30
Για βάλτε τώρα
![]()
Travel, Grow, Share
Την Κυριακη το βλεπω πολυ πιθανο να σας ακολουθησωΑρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Γεια σας παιδια.Βλεπω να μιλατε για συναντιση.Ποιοι μπωρουν την κυριακη λοιπον.Αντε να μας γνωρισουν και καποιοι καινουργοι.Ο ενας ειναι σιγουρα ο stelios tuhder,o (2) ειναι ggS,o (3)ειναι inpas,o(4)ειναι ο GAS NICK,(5)με επιφυλαξη ο paranoid και εγω ο θανος χχ.Τωρα μενει να πεσει προταση και απο αλλους αν ερθουν και που θα παμε και ποσες ωρες διαθεση υπαρχη για τον καθεναν μας.:a51:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια επιφυλαξη μονο εαν εχω καταφερει να φτιαξω κατι που θελω στο μηχανακι μου![]()
αν ναι ειμαι μεσα![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Αρχικά δημιουργήθηκε από antsoar
Σάββατο 13/06/09 8:30
Συνάντηση στα Mac Donalds μετά τα διόδια Αφιδνών 8:30
Για βάλτε τώρα
[/B]
Για Σαββάτο πρωϊ δεν, γιατί το κορίτσι μου με στέλνει βόλτα αλλού......
........ λαϊκή, super market, αλλαγή σε κάποιο ρούχο που πήρε στα παιδιά αλλά το μετάνοιωσε κλπ κλπ κλπ
Για την Κυριακή είμαι μέσα για την βόλτα μ'ενα μικρό ερωτηματικό
ΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΤΟΥ moto-ΠΑΤΕΡΑ! οέο
Μοτο-πατεράδες τα λέμε!
...............
Αν και προς στιγμήν πήγε για άκυρο και αυτή την Κυριακή, με μια αλλαγή στο 90' παίζω ακόμα. Για Σάββατο όμως με τίποτα...
Αν κανονίσετε για Σάββατο δεν πειράζει, έχει ο θεός Κυριακές..!!!![]()
![]()
![]()
Τωρα που βρεθήκαμε.....Ήταν να μην γίνει η αρχή.
![]()
Οκ.παιδια το ελαβα το μυνημα σας.Ολοι μπωρουν την κυριακη τελικα,εχω να προτηνω την εξης διαδρομη,αν σας βολεβει να βρεθουμε στο περιπτερο στις 8,00 ωρα και να αναχωρισουμε για ναυπλιο μεσο λουτρα ωραιας ελενης προς επιδαυρο,θα υμαστε κατα τις10,30 περιπου εκει πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και απο εκει κ'επειτα βγαζουμε πορισμα η για επιστροφη μεσο μυκινες -νεμεας επιστροφης.Αυτο ειναι το ενα μερος του κοματιου.Το (2)ειναι να παμε ΔΕΛΦΟΥΣ μεσο μανδρας αττικης προς θηβα η αραχωβα για καφε η δελφοι που εχουμε εναν φιλο με πανοραμα καφετερια και επιστροφη μεσο εθνικης λαμιας.
Τωρα περημενω σχολια σας.![]()
![]()
![]()
Καλη βολτα παιδες,οτι και αν κανονισετε.
Μονο βρειτε κανα αλλο αρχηγο,γιατι αυτος που εχετε ειναι πιο αργος και απο επιταφιο![]()
![]()
-Have you any famous last words?
-..Not Yet!
-"Not yet"!? Is that famous?
Αν και ο πρώτος προορισμός σαν περιοχή μου φαίνεται πιό ωραία και δεν την έχω πολυπερπατήσει μου φαίνεται οτι στην δευτερη η διαδρομή είναι καλύτερη...Αρχικά δημιουργήθηκε από θανος honda xx
Οκ.παιδια το ελαβα το μυνημα σας.Ολοι μπωρουν την κυριακη τελικα,εχω να προτηνω την εξης διαδρομη,αν σας βολεβει να βρεθουμε στο περιπτερο στις 8,00 ωρα και να αναχωρισουμε για ναυπλιο μεσο λουτρα ωραιας ελενης προς επιδαυρο,θα υμαστε κατα τις10,30 περιπου εκει πινουμε το καφεδακι μας χαλαρα και απο εκει κ'επειτα βγαζουμε πορισμα η για επιστροφη μεσο μυκινες -νεμεας επιστροφης.Αυτο ειναι το ενα μερος του κοματιου.Το (2)ειναι να παμε ΔΕΛΦΟΥΣ μεσο μανδρας αττικης προς θηβα η αραχωβα για καφε η δελφοι που εχουμε εναν φιλο με πανοραμα καφετερια και επιστροφη μεσο εθνικης λαμιας.
Τωρα περημενω σχολια σας.![]()
![]()
![]()
Σε κάθε περίπτωση τί ώρα το βλέπετε να γυρνάμε?![]()