Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 115

Θέμα: μία γνώμη από δικηγόρο

Και μετα ακους στις ειδησεις για τροχονομο η οποια οδηγουσε το αυτοκινητο της επι 4 χρονια χωρις να ειναι η ιδια κατοχος διπλωματος οδηγησης και οταν παρεσυρε 22χρονο παλικαρι(ευτυχως χωρις να τον σκοτωσει) η τιμωρια της ποια ηταν????????????
    ΚΑΜΙΑ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    καποιες φορες φταιω. πραγματικα.
    και σε αυτες τις φορες δεν εχω αναφερθει.
    ι...
    Ο κοτσαδόρος είναι έγκλημα και δεν πρέπει να τον φοράμε, εγώ τον έβγαζα και πρίν νομοθετηθεί.
    Το ΚΤΕΟ έχει πάει 500 αδερφέ.
    Το ξέρω και όλο λέω να πάω.
    Τώρα εάν με πετύχει κανα μπάτσος και μου την σβουρήξει θα είναι αυτός μαλάκας η εγώ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Αυτό πώς θα το αναφέρει εφόσον η εξάτμηση δεν είναι μαμίσια, δεν συνοδεύεται απο κανένα νομιμοποιητικό έγγραφο δεν υπάρχει homologasion για την χρήση της στο συγκεκριμένο μοτο και αν κληθεί ο κατασκευαστής της θα βεβαιώσει οτι δεν είναι κατάλληλη για χρήση σε δημόσιο δρόμο?
    Ο αστυνομικος πως το ξερει αυτο? Ενηργησε συμφωνα με τις προβλεπομενες διαδικασιες, δηλ μετρηση απο αρμοδιο συνεργειο ( Δηλ υπαλληλος με ντεσιμπελομετρο που να γνωριζει πως να το χρησιμοποιει) και βρεθηκαν οντως αυτα που αναφερεις?

Γι΄αυτο η ' κατηγορια' που του προσαπτουν δε στεκει. Οχι γιατι δε κανει , ισως, θορυβο η εξατμιση του , αλλα κυριως διοτι δεν ενηργησαν τα δεοντα προκειμενου να το διαπιστωσουν!

Διοτι βεβαια το αυτι του Οργανου δεν αρκει!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    εγω αυτοκινητο δεν εχω.
    εχει ομως ο πατερας μου και σε εκτακτες περιπτωσεις το παιρνω. φυσικα εχω διπλωμα κλπ..κλπ..

θα σου πω μια ιστοριουλα λοιπον που εκτυλιχθηκε την Πρωτομαγια.

εχω κλεισει εισητηρια για να ανεβω Θεσσ/νικη και μετα να παω Σερρες...
    το μηχανακι το εχω στειλει με μεταφορικη.

εγω ειχα κανονισει να με παει ο αδερφος μου αεροδρομιο.
    πετουσα 9 το πρωϊ. οπως καταλαβαινεις σηκωμα απο τις 7 κλπ.

την συγκεκριμενη ημερα μας εχει καλεσει η θεια μου που μενει Ραφηνα να φαμε.

ε,για να μην με πηγαινει ο αδερφος μου αεροδρομιο και μετα γυρναει πισω και ξαναφευγουν με τους δικους μου να πανε Ραφηνα, αποφασιζουμε να φυγουμε ολοι μαζι απο τις 7:30 - 8 παρα απο το σπιτι, να με πανε εμενα αεροδρομιο, να πανε μετα αυτοι να πιουν εναν καφε στο Πορτο Ραφτη και να πανε μετα στην θεια μου κατα τις 12.

ε,λεω το πρωϊ θα οδηγησω εγω μωρε...:rotflmao:

μπροστα εγω με τον αδερφο μου και πισω οι δικοι μου. το αμαξι ενα matrix. (το γραφω μην νομιζετε οτι εχουμε κανα BMW, MERCEDES κλπ..ενα απλο,φτηνο, οικογενειακο αμαξι)

ζωνες κανονικα.
    βγαινω απο την Ε.Ο. και πληρωνω διοδια στην Αττικη.
    με το που ανοιγει η μπαρα, μπλοκο.

ομορφα λεω. ζωνες φοραμε. το αμαξι κυριλε. οι δικοι μου πισω. του π0υστη...

σημα για να σταματησω..
    σταματαω οντως. διπλωμα,αδεια,ασφαλεια...κυριλε...

καρτα καυσαεριων μου λεει.
    γυρναω εγω πισω στον πατερα μου..του λεω ρε πατερα τι γινετε με αυτο? εχεις?? στα χαρτια παντως δεν εχει τιποτα τετοιο μεσα.

οχι μου λεει το αμαξι δεν εχει περασει ΚΤΕΟ. ειναι αγορασμενο Μαρτη του 2005. στην πενταετια ειναι.

οχι λεει η μ@λακισμενη. στην τετραετια ειναι. :hypnotize

τι λετε ρε παιδια?? μα, μου..ΟΧΙ. στην τετραετια. επρεπε να ειχατε περασει Μαρτη του '09. πριν ενα μηνα δλδ καθ'οτι Πρωτομαγια.

ενταξει ρε παιδια λεω. ενας μηνας εχει περασει. οχι 1 χρονος. δεν το ξεραμε κιολας. που να το ακουσουμε?

οχι. ετσι ειναι.

μετα λεει "ο κοτσαδορος?"

ε,τι λεμε ο κοτσαδορος??

λεει "δεν ρυμουλκειται αυτη την στιγμη τιποτα"..

ε,ναι λεμε αυτο ειναι προφανες αλλα εχει αδεια κανονικα. εχουμε ρυμουλκουμενο οχημα. επισης τον κοτσαδορο τον εβαλε το εργοστασιο. εχει αδεια απο την αντιπροσωπια και το γραφει και η αδεια του οχηματος.

ναι αλλα τωρα δεν ρυμουλκειτε.

ε,οχι λεμε δεν ρυμουλκουμε.

"ε,επρεπε να τον βγαλετε."

να μην στα πολυλογω, 400€ κληση.
    2 βλαχακια 22 χρονων μαξ, εγραψαν μια τετραμελη οικογενεια, 7:30 το πρωϊ επειδη δεν ειχαν περασει ΚΤΕΟ και ειχαν κοτσαδορο και δεν ρυμουλκουσαν.

μιλουσαν με απαξιωτικο υφος σε εναν ανθρωπο 63 χρονων και το επαιζαν εξουσια επειδη φορουσαν 2 @@ στο πετο.

εκεινη την στιγμη κυριολεκτικα αν ειχα ενα περιστροφο τους ειχα πυροβολησει στα ποδια για παραδειγματισμο.

η μοναδικη φορα που με εγραψαν με αμαξι. και οπως ειπα, οδηγω αμαξι, μαξιμουμ 30-40 φορες το χρονο.

για το προχθεσινο δεν γραφω γιατι ειμαι ακομα συγχισμενος...

τελικα επειτα απο ενσταση στη τροχαια Α.Ο. μας εσβησαν την παραβαση ΚΤΕΟ και πληρωσαμε τον κοτσαδορο...:a31:

και μετα αναρωτιομαστε γιατι υπαρχει τοσο μισος και φθονος για τα καργι0λικια??
    να πανε να γ@μηθουνε οι καραγκιοζηδες.

κατι τετοια σε ωθουν να γινεις παρανομος κυκλοφορωντας με ενα οπλο και να το παιζεις "εκδικητης" και ετσ'...

αν τους ριξουν 5-6 που σταματησουν θα σου πω εγω μετα ποσους θα γραφουν...

α και να μην ξεχασω...

Γ@ΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΠΑΤΣΟΙ!!!

Να σε ενημερώσω λοιπόν ότι η καρτα καυσαερίων βγαίνει μόλις το αμάξι κλείσει ένα χρόνο και είναι άλλο από το ΚΤΕΟ, και απαγορεύεται από το νόμο να έχεις τον κοτσαδόρο επάνω όταν δεν ρυμουλκείς κάτι γιατί είναι επικίνδυνο!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

ρε Ιωαννα κανε μας την χαρη...

λες και εσυ δεν εχεις παρανομησει ποτε ή δεν παρανομουν ποτε οι ιδιοι

αϊντε τα τσουτσεκια ολα.

ρε Σταύρο, δεν έχω κάνει ντριφτ ανάμεσα από δυο ζητάδες μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι δεν θα με γράψουν!!!!

ότι ότι έχω κάνει γενικά!!!

Και είπα αν διάβασες......

Ότι υπάρχουν κομπλεξικοί αλλά δεν είσαι και ο πιο αθώος άνθρωπος να παραπονιέται και να βρίζει γιατί του κόβουν κλήσεις!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Ο αστυνομικος πως το ξερει αυτο? Ενηργησε συμφωνα με τις προβλεπομενες διαδικασιες, δηλ μετρηση απο αρμοδιο συνεργειο ( Δηλ υπαλληλος με ντεσιμπελομετρο που να γνωριζει πως να το χρησιμοποιει) και βρεθηκαν οντως αυτα που αναφερεις?

Γι΄αυτο η ' κατηγορια' που του προσαπτουν δε στεκει. Οχι γιατι δε κανει , ισως, θορυβο η εξατμιση του , αλλα κυριως διοτι δεν ενηργησαν τα δεοντα προκειμενου να το διαπιστωσουν!

Διοτι βεβαια το αυτι του Οργανου δεν αρκει!!

Ακριβώς! Το πρόβλημα είναι ότι δεν έκαναν και δεν κάνουν τις σωστές ενέργειες! Γι' αυτό και μπορεί να κάνει ένσταση!!!

Δηλαδή και στα αλκοτέστ θα ανοίγουμε το στόμα και θα μας μετράνε με τη μύτη?

Μιλάμε για φοβερή εκπαίδευση στην Ε.Α μπράβο!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???

Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ???

Αρχικά δημιουργήθηκε από THEOD
    Άσχετα τι λέει ο νόμος για τις διαδικασίες, και άσχετα αν οι αστυνομικοί εφάρμοσαν τις νόμιμες διαδικασίες ή όχι....να ρωτήσω κάτι και να μείνει μεταξύ μας εεεε ???

Χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο για να μάθεις αν η ξετάπωτη εξάτμισή σου είναι παράνομη και ενοχλητική ???

Εννοείται πως όχι!!!!

Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα αστυνομικό να σου βεβαιώσει παράβαση χωρίς να μπορεί να αποδείξει το λόγο για τον οποίο στην βεβαιώνει!!!! Βέβαια ούτε ότι πέρασε κάποιος με κόκκινο μπορεί να αποδείξει οπότε........

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
    Σε αυτά τα χαρτιά υπάρχουν σχηματάκια με διαστάσεις του τελικού διατομές σωλήνων κλπ.
    Εάν ναι έχεις ελέγξει εάν αυτές ανταποκρίνονται στην εξάτμηση που φοράς?
    Γιατί και εγώ έχω πιστοποιητικά και χαρτιά και παραπάνω θόρυβο.
    Η εξάτμιση δεν είναι universal. πάνω στα χαρτιά αναφέρει τις πιστοποιήσεις + TUV όπως και για ποιό μοντέλο προορίζεται.

Παρόλα αυτά κάνει περισσότερο θόρυβο από τις μαμά...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Εννοείται πως όχι!!!!

Αυτό όμως δεν δίνει το δικαίωμα σε ένα αστυνομικό να σου βεβαιώσει παράβαση χωρίς να μπορεί να αποδείξει το λόγο για τον οποίο στην βεβαιώνει!!!! Βέβαια ούτε ότι πέρασε κάποιος με κόκκινο μπορεί να αποδείξει οπότε........

Ααααα...εντάξει....Σόρρυ που ρώτησα αλλά βλέπω μεγάλη πρεμούρα για το ότι οι αστυνομικοί δεν εφάρμοσαν την νόμιμη διαδικασία, αλλά κατά τ' άλλα τουμπεκί ψιλοκομμένο για το κατά πόσο είναι νόμιμο ή "ηθικό" να κυκλοφορείς με μια ξετάπωτη εξάτμιση ηχορυπαίνοντας τα πάντα....

Nαι χρειάζεσαι ντεσιμπελόμετρο!Εγώ μεν παραδέχτηκα ότι κάνει θόρυβο αφού το έχω παρατηρήσει εδώ και καιρό όπως και έγραψα ότι έχει αλλάξει ο ήχος(έχει γίνει πιο δυνατός από τότε που την πρωτοτοποθέτησα).

Αλλά για να παρατηρήσεις αν είναι παράνομη χρειάζεται κατάλληλο όργανο...το θέμα όμως είναι αν εγώ καταλαβαίνω ότι είναι παράνομη???Δηλ είμαι τόσο επικύνδινος πια,και δέχομαι αυτές τις κυρώσεις και αυτή την αντιμετώπιση??

Kαι βεβαια οχι, και ειμαι ο πρωτος που βλαστημαει με τους TDMακηδες ( no offence παιδια, συνεχιστε να κυκλοφορειτε με τα 'μπουρια' σας, ισως τελικα αυτος να ειναι ο καλυτερος τροπος για να μεγαλωσει και το 'πουλακι' σας ) αλλα αν διαβασες το αρχικο ποστ του YZF το ' οργανο' εψαχνε αφορμη να κοψει κλιση.
    Και εν πασει περιπτωση, αν κατα τα αλλα το 'οργανο' εκανε καλα τη δουλεια του (Δηλ η αστυνομια λειτουργουσε οπως θα επρεπε να λειτουργει -και οχι να καθεται για παραδειγμα να κοιταει τους κουκουλοφορους να σπανε βιτρινες στο ονομα της οποιας ελευθεριας- μαλλον θα ημουν μαζι τους).

Αλλα τωρα βρηκανε το κακομοιρη ( no offence again YZF) να του κανουνε το νταη.

Θα μπορουσα να στοιχηματισω οτι ο μπατσος που τον εγραψε, τελειωνοντας τη βαρδια του καβαλησε το παπακι του χωρις κρανος για να παει σπιτι του γραφοντας στο παλαιοτερα των υποδηματων του το ΝΟΜΟ που υπηρετει.....

Γι' αυτο και προσπαθησα να τον βοηθησω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Η εξάτμιση δεν είναι universal. πάνω στα χαρτιά αναφέρει τις πιστοποιήσεις + TUV όπως και για ποιό μοντέλο προορίζεται.

Παρόλα αυτά κάνει περισσότερο θόρυβο από τις μαμά...
    Πραγματικά περίεργο, και εγώ το ίδιο έχω παρατηρήσει, η δικιά μου έχει και σχέδιο με τα εξαρτήματα με τις διαστάσεις τους ώστε να διαπιστώνεται εάν έχει γίνει μετατροπή η λείπει κανα εξάρτημα.
    Και φαντάσου να πέσεις σε μπλόκο και να σε μετρήσουν πάνω απο το όριο (κάτι παραπάνω απο σίγουρο στην περίπτωσή μου)
    Αντε να βγάλεις άκρη μετά και να πάρεις την άδεια πίσω.

Σελίδα 5 από 8 ΠρώτοΠρώτο 12345678 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απλα μια γνωμη...
    από saki_tsan στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 02/03/2006, 18:19
  2. Μια γνώμη για παντελόνια;
    από The Martian στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 10/11/2005, 23:18
  3. Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 20/04/2005, 14:49