Λοιπόν:χθες στις 23:05 με σταμάτησαν στην παραλιακή καρλοβασίου σε μπλόκο τροχαίας με την μηχανή μου.Ήμουν φουλ εξοπλισμένος με μπουφάν κράνος και όλα τα συναφή,νόμιμος χωρίς να έχω κάνει κάποια προσπέραση και χωρίς να έχω παραβιάσει τον Κ.Ο.Κ. έχοντας όλα τα χαρτια μ μαζί(διπλωμα ασφάλεια άδεια κτλ.).
Ο αστυφύλακας αφού έλενξε εξονυχιστικά τα στοιχεία μ και δεν βρήκε κάτι,άρχισε να ψάχνει την μοτοσυκλέτα για τυχόν παραβάσεις.
-έψαξε φώτα πινακίδες και αφού δεν βρήκε κάτι μ ζήτησε να βάλω μπρος.Βάζω λοιπόν μ ζητάει να μαρσάρω.Αμέσως πέρνει ένα απαξιωτικό ύφος λες και τον πήραξε τόσο πολύ ο θόρυβος(εντομεταξι ήμασταν μες στην ερημιά ούτε καν σε κατοικημένη περιοχή)και μου λέει το εξής:
-"θα πάμε απ το τμήμα και θα σ βάλω το μικρότερο πρόστιμο π αναλογεί και εσυ αν βάλεις σιγαστήρα μέσα σε 3 μέρες μπορείς να λάβεις διάφορα ελαφρυντικά"
Οκ του λέω και τον ακολουθώ μέχρι το τμήμα.
-Με βάζουν να παρκάρω την μοτοσυκλέτα πάνω στο πεζοδρόμιο και να περιμένω απ έξω.Μετά με καλούν μέσα και με βάζουν να υπογράψω την κλήση.
Και εγώ ο μαλάκας(μιας και 1)ψαρωμένος αφού 1η φορά με γράφουν και 2)πιστεύοντας ότι μ λέγαν αλήθεια για τον σιγαστήρα)υπογράφω κλήση 200? με κράτηση της μοτοσυκλέτας για 10 ημέρες!
Και τους ρωτάω αφού μ την πήραν πως θα πάω να βάλω τον σιγαστήρα,
και μου λένε ότι μόνο αν σε αφήσει ο διοικητής.
και τότε λέω πώς θα μου σβήσει την κλήση.
Μου λέει ΑΝ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΜΗΝ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ!
-Αυτά ακριβώς έγιναν και είμαι πάρα μα πάρα πολυ τσαντισμένος αφενός επειδή με έγραψαν(μιας και είμαι φοιτητης εκτός Αθηνών και οι γονείς μ ούτε καν την στέγαση δεν μπορούν να μ καλύψουν) και αφετέρου επειδή με εξαπάντησαν βαζοντάς μου δόλους!
Θα ήθελα την γνώμη ενός δικηγόρου αλλά και συναδέλφων μοτοσυκλετιστών για να δω αν μπορώ να γλυτώσω τουλάχιστον την κλήση.
Σήμερα πήγα στον διοικητή αλλά απ ότι φένεται το μυαλό ενός 5χρονου λειτουργεί καλύτερα από το δικό του...![]()
![]()
![]()
Σας ευχαριστώ προκαταβολικά για την βοήθεια και εύχομαι πάντα όρθιοι!!!(συγγνωμη αν σας κούρασα)
edit :δεν έγινε κανένας έλενχος με ντεσιμπελόμετρο και η κλήση κόπικε "λόγο έλειψης σιγαστήρα".