Μπράβο ρε μπαμπάδες …. ….
Ωραία και η version 2…
σας ζήλεψα….
Δεν μπόρεσα αυτή την φορά…..
Άντε πάμε για την version3 τώρα….
ΥΓ1: τι διάολο……όλοι οι μπαμπάδες με super «πυραύλους» είστε ???
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μπραβο στον leader mafiozo γενικα εισασταν ολοι υπεροχοι ιπποτες τις ασφαλτου τις ξυστρες οταν πηγατε σπιτι τις κρυψατε.:rotflmao: :rotflmao:
Αντε παιδια αν μπωρειτε και καμια φωτο στο mail να μου στηλετε θα σας ειμουνα υποχρεος.![]()
blackroses χερωμαι που σου αρεσε η παρεα τον μπαμπαδων ετσι να περνεις μια μικρη γευση για το μελον.![]()
![]()
![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
κανονιστε!!!
Θελω και εγω οτι φωτο υπαρχει ..........καντε το κοπο βρε και στειλτε με pm οτι εχετε![]()
"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".
Αρχικά δημιουργήθηκε από Don John
![]()
![]()
![]()
Ο Gas Nick βρε![]()
![]()
Ο Gasoil ηταν μαζι μας![]()
....... μπερδευτηκες με τα gas.......
![]()
![]()
Gas..........μμμμμμμμμμμμ!!!!!
Ξαδερφια ειναι![]()
![]()
![]()
![]()
Οκ.Το εφτιαξα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παιδια ?
Να στε καλα....εγω την πηγα την πρωϊνη μου βολτιτσα....ψαχνωντας για διανυκτερευων φαρμακειο στης 07:00.![]()
H πιτσιρικα ανεβασε πυρετο το πρωϊ και προβλέπεται μια "φοβερη" και "τρισχαρουμενη" Κυριακη σήμερα.
![]()
![]()
![]()
Καλα να περασετε !!!
Φιλε Portis Head περαστικα στη μικρουλα σου και γρηγορη αναρωση ευχομαι.![]()
![]()
Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:
Ρε ξενερωτοι, ουτε ενα ουζακι πανω στο τραπεζι δεν επαιξε??
Ολο φραπεδες και νερα βλεπω.
Τελικα οταν λειπει ο πατερας των πατερων εισαστε για τα μπαζα...
Αντε και σ αλλα με υγεια.
inpas κατι σου εχει φυτρωσει στα μαλια...![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
back to base και εγω![]()
βεβαια μονο οικογενειαρχης![]()
μηχανοβιος την αλλη φορα:smilea:
για οσους δεν καταλαβαν.......ΝΑΙ ΡΕ
ειμαι ο τυπος που του την επεσαν στο
σπιτι 12 μηχανες.........:hypnotize
που θα παει την αλλη φορα θα τα καταφερω
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ παιδες χαρηκα που σας γνωρισα
παντα ευπροσδεκτοι![]()
gas......N
Μαστόρια, πολύ ωραία και αυτή η εξόρμηση...!![]()
Όμορφη διαδρομή, καλή παρέα, ωραία θέα για καφέ, γενικά όλα άψογα.
Άντε και στα επόμενα...
![]()
![]()
![]()
![]()
........αυτά με "τρώγανε" και ήθελα να γυρίσω νωρίς πίσω!!!!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
inpas κατι σου εχει φυτρωσει στα μαλια...![]()
![]()
[/B]
Ωραία διαδρομή, καλή παρέα, μια χαρά μέρος για καφεδάκι....... όλα ήταν όπως έπρεπε για να γυρίσουμε πίσω σπίτια μας ευχαριστημένοι από την βόλτα.
PortisHead εύχομαι περαστικά στην κοριτσάρα σου. Πληροφοριακά, τον τελευταίο καιρό άκουσα κι από άλλους γονείς για κάτι πυρετάκους που ανέβασαν τα πιτσιρίκια τους , ενίοτε και με λίγο βήχα... δεν είναι τίποτα.... έτσι κι αλλοιώς την διαδικασία την ξέρεις.... κανά τηλέφωνο τον παιδίατρο, λίγο deponάκι, πολλές αγκαλίτσες και χατήρια κι όλα φτιάχνουν.
Άντε και στην επόμενη να μην έχουμε κανέναν πατέρα απόντα.
Τα λέμε παίδες![]()
Τωρα, και μεχρι να φυγει η οικογενεια για διακοπες ειναι λιγο προβλημα οι βολτες για μενα γιατι......
... ξερετε πως ειναι οταν ο μικρος εχει φτιαχτει ολη την βδομαδα για θαλασσα και διανοηθω εγω να του πω οτι μπορει να καθυστερησω λιγο.![]()
![]()
:a16: :a16:
Καμια κοντινη για κανενα Σουνιακι ομως για εναν γρηγορο καφε και επιστροφη παιζει.![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Μπαμπααααααααααα θελω το καινουργιο το hayabusa θα μου το παρεις?????![]()
Θανο τελικα δεν φαγαμε ουτε μια μεριδα μπιφτεκι ρε γαμοτο.ΜΑς φαγαν οι υποχρεωσεις :rotflmao:
inpas Εγω δεν εκανα τιποτα fotoshop ειναι![]()
![]()
![]()
Goumis Αστα να πανε ηταν πολυ χαλια ο δρομος και δεν μου βγηκε καλο το endo.Την επομενη θα κανω σουζα![]()
GAs nick φιλε ευχαρηστουμε για την φιλοξενια.Εγω περημενα να φευγουν ντοματες και μπουκαλια καταπανω μας.Μεσημεριατικα σκασαμε ακυροι τελειως...![]()
![]()
ggs Εχασες μηλαμε φοβερη διαδρομη και το μαγαζι ειχε απιστευτει θεα..Θα τα πουμε συντομα
peskandritso ελειπε ο big (για τον tai μηλαω) Εγω θυμαμε οτι την προιγουμενη φορα αυτος το ξεκινησε.Αλλα δεν πειραζει εμεις ειμαστε ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ![]()
paranoid Τι θες κι εσυ hayabusa?:rotflmao: :rotflmao:
Ενα γεια και στα παιδια απο ελευσινα!!![]()
![]()
Γαμημενο ξυπνητηρι.