Εεεεεπ ?Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τωρα, και μεχρι να φυγει η οικογενεια για διακοπες ειναι λιγο προβλημα οι βολτες για μενα γιατι......
... ξερετε πως ειναι οταν ο μικρος εχει φτιαχτει ολη την βδομαδα για θαλασσα και διανοηθω εγω να του πω οτι μπορει να καθυστερησω λιγο.![]()
![]()
:a16: :a16:
Καμια κοντινη για κανενα Σουνιακι ομως για εναν γρηγορο καφε και επιστροφη παιζει.![]()
![]()
Τι προνομια ειναι αυτα ?
![]()
Τρεις βδομαδες μονος στο σπιτι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Εεεεεπ ?
Τι προνομια ειναι αυτα ?
![]()
![]()
![]()
![]()
:a34:
:a51: :a44: :a44: :a44:
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Παρακαλω, οπως διαγραφει αμεσα απο την λεσχη "μπαμπαδες στον ζυγο".Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τρεις βδομαδες μονος στο σπιτι!!!
![]()
![]()
![]()
:a34:
:a51: :a44: :a44: :a44:
Απαραδεκτο προνομιο.
![]()
![]()
![]()
Ναι αλλα μεσα στον χρονο οι υπολοιπες 49 ειναι κατω απο βασανιστηρια-παντοφλιες-και τον γνωστο σε ολους μας πλαστη.Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρακαλω, οπως διαγραφει αμεσα απο την λεσχη "μπαμπαδες στον ζυγο".
Απαραδεκτο προνομιο.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ασχετο, ο μικρος με πηρα σημερα τηλεφωνο στην δουλεια γιατι ειχε μια "φαεινη" ιδεα...
...Τωρα που δεν εχει σχολειο ειναι ευκαιρεια να παμε με την μηχανη (που παει πιο γρηγορα απο το αμαξι) την ωρα που δουλευει η μαμα για μπανακι στην θαλασσα.:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ΩχχχχχχχΑρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ναι αλλα μεσα στον χρονο οι υπολοιπες 49 ειναι κατω απο βασανιστηρια-παντοφλιες-και τον γνωστο σε ολους μας πλαστη.![]()
![]()
![]()
![]()
Ασχετο, ο μικρος με πηρα σημερα τηλεφωνο στην δουλεια γιατι ειχε μια "φαεινη" ιδεα...
...Τωρα που δεν εχει σχολειο ειναι ευκαιρεια να παμε με την μηχανη (που παει πιο γρηγορα απο το αμαξι) την ωρα που δουλευει η μαμα για μπανακι στην θαλασσα.:hypnotize :hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
να παμε με την μηχανη (που παει πιο γρηγορα απο το αμαξι)
Θα στα φάει όλα σε ακράπες και Ohlins ρε ο κανακάρης σου......![]()
Τι θα γίνει , θα βάλουμε μπροστά την πρώτη Παν-Teneρική σύναξη.....??
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Λες να ανοιξουμε απο τωρα θρεντακι γι αυτο?Αρχικά δημιουργήθηκε από Anty12
lol:
Τι θα γίνει , θα βάλουμε μπροστά την πρώτη Παν-Teneρική σύναξη.....??
Εγω ξερω και την ημερομηνια που θα με βολευει...
...τριημερο απο 31/7 εως 2/8.![]()
Παραπομπη......
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=82387
![]()
3 εβδομάδες χωρίς να βρίσκει φαγητό στο σπίτι ο Peskandritsos?????Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Τρεις βδομαδες μονος στο σπιτι!!!
Ωχ αμαν αμαν..... θα αναστενάξουν τα σουβλατζίδικα στην γειτονιά του![]()
Αρε παλιόπαιδο mafioze.....άρε........Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
inpas Εγω δεν εκανα τιποτα fotoshop ειναι
![]()
Και για να σε αποτελειώσω........ εγώ μένω 4 εβδομάδες μόνος στο σπίτι!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
Παρακαλω, οπως διαγραφει αμεσα απο την λεσχη "μπαμπαδες στον ζυγο".
Απαραδεκτο προνομιο.
![]()
......βέβαια για να ακριβολογούμε όχι και τελείως μόνος μιας και τα σ/κ πηγαίνω και τους βλέπω![]()
![]()
εξ'άλλου είναι και τα μόνα ταξίδια που μπορώ να κάνω με μοτο για όλη την χρονιά![]()
Το τελευταίο ευελπιστώ να αλλάξει προς το καλύτερο ή μάλλον προς το περισσότερο τώρα που γνωριστήκαμε μεταξύ μας μοτο-οικογενειάρχες![]()
![]()
Cheers
Και οι πιτσαριες, και πολλες πολλες μακαροναδες.Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
3 εβδομάδες χωρίς να βρίσκει φαγητό στο σπίτι ο Peskandritsos?????
Ωχ αμαν αμαν..... θα αναστενάξουν τα σουβλατζίδικα στην γειτονιά του![]()
Και για να σε αποτελειώσω........ εγώ μένω 4 εβδομάδες μόνος στο σπίτι!!!![]()
......βέβαια για να ακριβολογούμε όχι και τελείως μόνος μιας και τα σ/κ πηγαίνω και τους βλέπω![]()
![]()
:
Cheers
Εγω ομως τα Σ/Κ ειμαι ελευθερο πουλι.![]()
:a13: :a13: