Σελίδα 26 από 233 ΠρώτοΠρώτο ... 1621222324252627282930313676126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 376 έως 390 από 3483

Θέμα: Οικογενειάρχης και μηχανόβιος

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Παντως με χαρα βλεπω οτι παρολες τις δυσκολιες μας τρωει ολους το κ@λ@ρακι μας.

Εγω το βλεπω κοματακι δυσκολο για ουζακι μεχρι να φυγει ο αρχηγος για διακοπες.

Αλλα για καφεδακι με τυροπιτουλα, πεϊνερλι και κανα κρουασαν πρωινιατικα παιζει.

Αν δεν κατσει περιπτερο με βλεπω Ν. Μακρη για παραλιακο καφεδακι με τον Θανο Κυριακη πρωι.(Εννοειτε και οποιος αλλος γουσταρει εκτος απο τον inpas).

Εμενα γενικως να με υπολογιζετε για τα πρωινιατικα γιατι ο μικρος λυσσαει για θαλασσα και δεν μπορω να του χαλαω το χατηρι, οποτε τα μεσημερια πρεπει να ειμαι πισω.

Μακη, δυναμομετρημενο με τις ακραπες εβγαλε 9.999,99 αλογα στον τροχο το τενερε.
    Σε εχω για την πλακα μου!!!
    Παμε και κοντρα αμα γουσταρεις ναουμ. :rotflmao: :rotflmao:
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
    ................
    Μακη, δυναμομετρημενο με τις ακραπες εβγαλε 9.999,99 αλογα στον τροχο το τενερε.
    Σε εχω για την πλακα μου!!!
    Παμε και κοντρα αμα γουσταρεις ναουμ. :rotflmao: :rotflmao: [/B]

Να φέρω μαζί μου και καμμιά ψηλή μελαχροινή ή προτιμάς ακόμα τις ξανθιές?
    Είσαι εσύ ένας............ :rotflmao: :rotflmao:

Ακολουθεί ανέκδοτο.............

..............:a5: :a029: :a029:

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	untitled - 1.jpg 
Προβολές:	213 
Μέγεθος:	63,9 KB 
ID:	166954

Ντομινίκ Στρος Ταμίας Το avatar του/της peskandritsos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από inpas
    Να φέρω μαζί μου και καμμιά ψηλή μελαχροινή ή προτιμάς ακόμα τις ξανθιές?
    Αφου σου εχω πει, οτι δεν ειμαι ρατσιστης.
    Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!

Πάντως για εκδρομές κάνω υπομονή για μετά τον Σεπτέμβριο..... τότε θα'χουν μαζευτεί και τα πιτσιρίκια για το σχολείο και θα΄χουν μπει κι'αυτά στην "ρουτίνα" τους οπότε τας Κυριακάς ευελπιστώ να μας βλέπω όχι μόνο για καμμιά πρωϊνή τσάρκα αλλά και για μεσημεριανές μασαμπούκες.

Τώρα βλέπεις με τις ζέστες σιγά μην κάτσουν τα γυναικόπαιδα σπίτι, οπότε..... είμαι όλη την ημέρα στην δουλειά και το βράδυ που γυρίζω αντί να πάω σπίτι να ξεκουραστώ και'γω λιγάκι, τη βγάζω μέχρι αργά κιόλας σε πάρκα, αναψυκτήρια, φιλικά σπίτια κλπ κλπ..... γενικώς όπου βρω και την υπόλοιπη φαμίλια......

Πάντως για καμμιά Κυριακή.... την βολτίτσα στον θάνο την καλοβλέπω.

Ωπ........... τώρα μου'ρθε "φλασιά" η εκ Ελευσίνας ορμώμενη παρέα.....
    Μπροστά τους εμείς τώρα ξεκινάμε........... σ'ότι αφορά τα πιτσιρίκια μας.
    Πολλά χαιρετίσματα παιδιά

Άντε βρε moto-οικογενειάρχες...... τα λέμε!
    Μείνετε συντονισμένοι.

"...του Ξέρξου γράψαντος πέμψων τα όπλα, αντέγραψε μολών λαβέ".

Ωχ βρε @ούστη μου..............
    Πάω να κάνω το διαλειμματάκι μου να ξεκουραστώ λιγάκι χαζεύοντας στο forum και πέφτω σ'ενα θέμα που αφορούσε τον θάνατο τον Michael Jackson.
    Τι το'θελα? Την ώρα που το διάβαζα άρχισαν να με "πιάνουν" οι αναμνήσεις για τα χρόνια που περάσαν............. μελαγχόλησα ; να πω την αλήθεια λιγάκι γιατί θυμήθηκα ωραίες αναμνήσεις από εποχές που σίγουρα αισθάνομαι τυχερός που τις γνώρισα........

Σαν νεράκι περνάνε τα χρόνια και το διαπιστώνω κυρίως τώρα.....
    που βλέπω την ανάπτυξη και την εξέλιξη που'χουν τα πιτσιρίκια μου χρόνο με το χρόνο :a07: .........
    Πιστεύω ότι εαν δεν είχα φαμίλια ίσως και να μην το΄παιρνα χαμπάρι για το πότε έφθασα και διανύω την δεκαετία που οδηγεί στα 50ήντα.

Τέλος πάντων...........
    αρχίζει και μου βγαίνει πάλι ο μεγάλος μου καημός:
    Το΄χω απωθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ μου στο εξωτερικό με moto και θέλω κάποια στιγμή να το κάνω κι'αυτό, έστω και για 4-5 μέρες. Τώρα θα μου πείς για να καταφέρουμε να πάμε μια βολτίτσα πχ στην Επίδαυρο κάνουμε ολόκληρη κουβέντα και μου συζητάς τώρα για ταξίδι στο εξωτερικό?

ΝΑΙ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ γιατί βλέπω να περνάνε τα χρόνια............ και έχω ακόμη αυτόν τον καημό για ταξίδι με μοτοσυκλέττα στο εξωτερικό.

Όσοι λοιπόν εκ των σεβαστών moto-οικογενειαρχών το σκέφτονται (για του χρόνου, του παραχρόνου δεν πειράζει.... σημασία έχει να το σκέφτονται σοβαρά και να θέλουν να το πράξουν) ας ξεκινήσουν από σήμερα τις μακροχρόνιες, όπως προβλέπω, συζητήσεις με το έτερον ήμιση και την υπόλοιπη οικογένεια ώστε να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή να πάμε.
    Ενδιαφέρον θα'χει το έτος που θα τα καταφέρουμε τελικά (το 2010. το 2011, το 2012, μήπως το 2013...... ή μήπως είναι λίγο νωρίς το 2013 και να το αφήναμε για λίγο αργότερα....
    ......... που θα πάει, θα την βρούμε την άκρη........ ).

Την υγειά μας να'χουμε βρεεεεεεεεεεεεεε κι όλα γίνονται !!!!

Φτου σου ρε γ@μώτο..... τελείωσε το break

Τα λέμε.
    Τις οικογένειες σας και τα μάτια σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Πάω να κάνω το διαλειμματάκι μου να ξεκουραστώ λιγάκι χαζεύοντας στο forum και πέφτω σ'ενα θέμα που αφορούσε τον θάνατο τον Michael Jackson.
    Τι το'θελα? Την ώρα που το διάβαζα άρχισαν να με "πιάνουν" οι αναμνήσεις για τα χρόνια που περάσαν............. μελαγχόλησα ; να πω την αλήθεια λιγάκι γιατί θυμήθηκα ωραίες αναμνήσεις από εποχές που σίγουρα αισθάνομαι τυχερός που τις γνώρισα........

που βλέπω την ανάπτυξη και την εξέλιξη που'χουν τα πιτσιρίκια μου χρόνο με το χρόνο :a07: .........
    Πιστεύω ότι εαν δεν είχα φαμίλια ίσως και να μην το΄παιρνα χαμπάρι για το πότε έφθασα και διανύω την δεκαετία που οδηγεί στα 50ήντα.

Τέλος πάντων...........
    Το΄χω απωθημένο ότι δεν έχω πάει ποτέ μου στο εξωτερικό με moto και θέλω κάποια στιγμή να το κάνω κι'αυτό, έστω και για 4-5 μέρες. Τώρα θα μου πείς για να καταφέρουμε να πάμε μια βολτίτσα πχ στην Επίδαυρο κάνουμε ολόκληρη κουβέντα και μου συζητάς τώρα για ταξίδι στο εξωτερικό?

ΝΑΙ, ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ γιατί βλέπω να περνάνε τα χρόνια............ και έχω ακόμη αυτόν τον καημό για ταξίδι με μοτοσυκλέττα στο εξωτερικό.

Όσοι λοιπόν εκ των σεβαστών moto-οικογενειαρχών το σκέφτονται (για του χρόνου, του παραχρόνου δεν πειράζει.... σημασία έχει να το σκέφτονται σοβαρά και να θέλουν να το πράξουν) ας ξεκινήσουν από σήμερα τις μακροχρόνιες, όπως προβλέπω, συζητήσεις με το έτερον ήμιση και την υπόλοιπη οικογένεια ώστε να τα καταφέρουμε κάποια στιγμή να πάμε.
    Ενδιαφέρον θα'χει το έτος που θα τα καταφέρουμε τελικά (το 2010. το 2011, το 2012, μήπως το 2013...... ή μήπως είναι λίγο νωρίς το 2013 και να το αφήναμε για λίγο αργότερα....

Τα λέμε.

Μην ξεχνας.....
    Ακομα κιενα ταξιδι 100.000 χλμ. ξεκινα....με ενα βημα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από PortisHead
    Μην ξεχνας.....
    Ακομα κιενα ταξιδι 100.000 χλμ. ξεκινα....με ενα βημα.
    Ακόμα κι ένα ταξίδι 100.000χλμ ξεκινά....με ένα βήμα
    όχι μπροστά όμως αλλά προς τα πίσω ή λίγο προς το πλάγια............ για να αποφύγεις την παντόφλα της γυναίκας σου μόλις το ακούσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Ακόμα κι ένα ταξίδι 100.000χλμ ξεκινά....με ένα βήμα
    όχι μπροστά όμως αλλά προς τα πίσω ή λίγο προς το πλάγια............ για να αποφύγεις την παντόφλα της γυναίκας σου μόλις το ακούσει :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Ελα μωρε....πιστευεις τωρα τις μ@λ@κιες που λενε οι κινέζοι ?

Έχουν βγάλει όμως και κάτι καλά όπως
    " τα πολλά λίγα κάνουν ένα πολύ" think about it........

Την κάνω από γραφείο, πάω να βρώ την οικογένεια............

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar

Τέλος πάντων...........

Τα λέμε.

2012

Λέμε τώρα
    Travel, Grow, Share

Μάγκες αφήστε τα μακροχρόνια σχέδια για εξωτικά ταξίδια και ελάτε στο Μ Πεύκο αυριο Σάββατο κατα τις 18:00. Η εξ Ελευσίνας ορμώμενοι εξασφάλισαν 2ωρη απογευματινή για ουζακι καφεδάκι χταποδακι κλπ.Οσοι πιστοί να προσέλθουν 200 m ΠΡΙΝ τα διόδια Ελευσίνας (παραλεύρως των διοδίων προσοχή δεν θα περάσουμε τα διοδια) στις 18:00

ΥΓ. Με τς δίωρες υπογεγραμμένες από τον ΑΞΥΠ:a028:

Παλικαρια χερετω!!!!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα.Αν κανωνησετε τιποτα το ποιο πιθανο ειναι να ειμαι μεσα..Για Σαββατο μονο,το βλεπω λιγο απιθανο να τα καταφερω.

Inpas Φιλε εγω για εξωτερικο αμα ψηνεστε ειμαι μεσα οχι για φετος ομως..Θα λιωσουμε στην σελα!!!ΧΑ.

Αντε καλησπερεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς

:rotflmao: :rotflmao:
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

Αρχικά δημιουργήθηκε από gasoil
    Μάγκες αφήστε τα μακροχρόνια σχέδια για εξωτικά ταξίδια και ελάτε στο Μ Πεύκο αυριο Σάββατο κατα τις 18:00. Η εξ Ελευσίνας ορμώμενοι εξασφάλισαν 2ωρη απογευματινή για ουζακι καφεδάκι χταποδακι κλπ.Οσοι πιστοί να προσέλθουν 200 m ΠΡΙΝ τα διόδια Ελευσίνας (παραλεύρως των διοδίων προσοχή δεν θα περάσουμε τα διοδια) στις 18:00

ΥΓ. Με τς δίωρες υπογεγραμμένες από τον ΑΞΥΠ

Δυστυχώς η μέγαιρα η "αρχιλοχίας" με'χωσε υπηρεσία όλο το Σ/Κ σαν αντίποινα για κάτι που της είπα σχετικά με moto-ταξίδι στην Ευρώπη.
    Δεν πειράζει...... "Νυν υπέρ πάντων αγών" ανέφερε σε τραγωδία του ο Αισχύλος όταν περνούσε τα ίδια με μένα ...ντροπή μου...

Πάντως merci beaucoup στην εξ Ελευσίνος ορμώμενη παρέα για την πρόσκληση.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Mafiozos
    ...........
    Inpas Φιλε εγω για εξωτερικο αμα ψηνεστε ειμαι μεσα οχι για φετος ομως..Θα λιωσουμε στην σελα!!!ΧΑ.

Αντε καλησπερεεεεεεεεεεεεεεεεςςςςς

:rotflmao: :rotflmao: [/B]
    Οπότε για το ταξίδι στο εξωτερικό έχουμε:

1. Mafiozos (...ίσως να μην έρθει τελικά... γιατί μπορεί μέχρι τότε να 'χει παντρευτεί ....)
    2. Inpas (...ίσως να μην έρθει τελικά...γιατί μπορεί μέχρι τότε να'χει λοιώσει από τις πολλές αγγαρείες ...)
    3. Portis Head (...ίσως να μην έρθει τελικά... γιατί δεν θα'χει κάνει ακόμα ούτε "ένα βήμα" :ZZZ: ...)
    4. Antsoar (...αυτός θα'ρθει το 2012 οπότε θα τον πάρουμε μαζί μας στο επόμενο μας ταξίδι .......)

.................. γελάω με τον πόνο μου ο δύστυχος..........:rotflmao: :rotflmao:

Τα λέμε παίδες!
    Θα με ψάχνει και ο "αρχιλοχίας" μου!

Εμπρος πατεραδες

Γεια σας παιδια.Για το ουζακι που λεγαμε να το κανουμε σημερα βραδακι κατα τις 7,00 ωρα στο χαιδαρι η στο μπουρναζι ναι η ου.!!!

Λυπαμαι gazoil προτημω εκει που ειχα αναφερει και την πρωτη φορα,ο λογος να περνουμε και κανενα ματι.???Εεεεπ.Ντροπη μας.

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ.
    Tελικα η κρηση μας χτυπαει απο παντου κ'εμεις δεν μασαμε τιποτα:a17:

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 1142
    Τελευταίο μήνυμα: 11/02/2016, 16:18
  2. Απο subarakias τωρα και μηχανοβιος
    από Greeksniper39 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 257
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2011, 16:41
  3. Ο μηχανοβιος και ο μπάτσος!
    από DimChios στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 29/05/2008, 08:10
  4. Ο νέος είναι ωραίος να γίνει και μηχανόβιος???
    από sairous στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 19/03/2006, 23:49
  5. Απαντήσεις: 41
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2005, 08:34

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ