Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 57

Θέμα: ΕΛΕΟΣ!!!ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΟΡΙΟ!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από ilias s.m.
    Εδω ειναι το ζουμι....
    η προπαγανδα που πλασαρουν οι εβραιοι και εμεις την δεχομαστε!
    οσο για τα Μ.Μ.Ε. που την προβαλουν ως κατι πολυ καλο και την εκθειαζουν,
    εχουν τους λογους τους......

Κι εμένα εδώ είναι η διαφωνία μου!
    Καλά αυτά τα περί ΜΜΕ που προβάλλουν την προπαγάνδα των εβραίων ούτε που τα σχολιάζω τα θεωρώ παραμύθια της χαλιμάς.
    Τώρα για το άλλο που λες που είναι πιο σημαντικό αυτό δηλαδή για την προπαγάνδα που την πλασάρουν κι εμείς την δεχόμαστε η απάντηση-παρατήρηση είναι απλή. Σκέψη έχουμε κριτική μάλιστα. Δεν μας υποχρεώνει κανείς ούτε να το δούμε το έργο ούτε όμως πολύ περισσότερο να πιστέψουμε σαν πρόβατα ότι μας λένε. Ας βάλουμε το μυαλουδάκι μας να σκεφτούμε και γιατί όχι να ανατρέξουμε και σε πηγές και σε βιβλία να δούμε τι γίνεται. Αυτή η ιστορία με τους εβραίους και την προπαγάνδα τους με υποτιμά ως άτομο και θα έπρεπε όλους να μας υποτιμά για έναν πολύ απλό λόγο.
    Διότι αυτή (η προπαγάνδα) υπάρχει ναι αλλά αν την καταπίνουμε και την "τρώμε" τότε απλούστατα είμαστε ηλίθιοι και τίποτε άλλο!!!!! Πρόβατα και άβουλα πλάσματα. Και αυτό θα έπρεπε να μας προσβάλλει μόνο και μόνο ως σκέψη.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    εχεις δικιο φιλε αλχημιστη, αυτα που λες ειναι σωστα και ωραια αλλα δυστηχως μονο σε θεωρητικο επιπεδο.

και η αποδειξη αυτου που σου λεω ειναι οτι τα περισσοτερα στην ανθρωπινη ιστορια γιναν και γινοντε στην πλατη του παραπλανημενου, εξαπατημενου, και ανενημερωτου λαου..

βεβαια και το να επιβαλεις απαγορευσεις ωστε να μην την πατησει ο λαος δεν ειναι λυση.

δεν ξερω που βρισκεται η αληθεια, ισως στην μεση
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Banned Το avatar του/της WebD
    και κατά τα άλλα δεν είναι άξιος ο Καρακατσάνης για να του δώσουν την Επίδαυρο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από gigenis
    και κατά τα άλλα δεν είναι άξιος ο Καρακατσάνης για να του δώσουν την Επίδαυρο.....

+675. Αυτο ετοιμαζομουν να γραψω και εγω
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εχεις δικιο φιλε αλχημιστη, αυτα που λες ειναι σωστα και ωραια αλλα δυστηχως μονο σε θεωρητικο επιπεδο.

και η αποδειξη αυτου που σου λεω ειναι οτι τα περισσοτερα στην ανθρωπινη ιστορια γιναν και γινοντε στην πλατη του παραπλανημενου, εξαπατημενου, και ανενημερωτου λαου..

βεβαια και το να επιβαλεις απαγορευσεις ωστε να μην την πατησει ο λαος δεν ειναι λυση.

δεν ξερω που βρισκεται η αληθεια, ισως στην μεση

σωστός είσαι γενικώς αλλά εγώ θέλω να πιστεύω πως δεν είναι μόνο θεωρητικά αυτά. Αρκεί... να το θελήσουμε

σωστός και ο Gigenis πολύ σωστή παρατήρηση φίλε μου. Δεν την έδωσαν οι απαράδεχτοι!!!
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από alximistis
    Καλά αυτά τα περί ΜΜΕ που προβάλλουν την προπαγάνδα των εβραίων ούτε που τα σχολιάζω τα θεωρώ παραμύθια της χαλιμάς.
    Τώρα για το άλλο που λες που είναι πιο σημαντικό αυτό δηλαδή για την προπαγάνδα που την πλασάρουν κι εμείς την δεχόμαστε η απάντηση-παρατήρηση είναι απλή. Σκέψη έχουμε κριτική μάλιστα. Δεν μας υποχρεώνει κανείς ούτε να το δούμε το έργο ούτε όμως πολύ περισσότερο να πιστέψουμε σαν πρόβατα ότι μας λένε. Ας βάλουμε το μυαλουδάκι μας να σκεφτούμε και γιατί όχι να ανατρέξουμε και σε πηγές και σε βιβλία να δούμε τι γίνεται. Αυτή η ιστορία με τους εβραίους και την προπαγάνδα τους με υποτιμά ως άτομο και θα έπρεπε όλους να μας υποτιμά για έναν πολύ απλό λόγο.
    Διότι αυτή (η προπαγάνδα) υπάρχει ναι αλλά αν την καταπίνουμε και την "τρώμε" τότε απλούστατα είμαστε ηλίθιοι και τίποτε άλλο!!!!! Πρόβατα και άβουλα πλάσματα. Και αυτό θα έπρεπε να μας προσβάλλει μόνο και μόνο ως σκέψη.
    Την προπαγανδα την ανεφερα ως υπαρξη!δεν την δεχομαι!
    απλα δεν μπορω να ξερω και να δεχτω το οτι το σημαντικοτερο μερος που ενεβαζαν οι αρχαιοι Ελληνες τις παραστασεις τους χρησημοποιειται για κατι εντελος ξεκαρφωτο και ειδηκα για μια εβραικη παρασταση που αναφερεται σε εβραικη ιστορια,με ο,τι αυτο συνεπαγεται.....
    Rock hard ride free

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    με την λεξη μαλακια εννοω ΚΑΙ κατι το οποιο ειναι πολυ ξενο για την αρχαια ελληνικη ιστορια.
    Δεν εννοουσες εκεινο το ασπρο, το παχυρευστο;

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock
    Δεν εννοουσες εκεινο το ασπρο, το παχυρευστο;
    μιλας με γριφους
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Διακρινω τασεις ρατσισμου στο φορυμ ή ειναι ιδεα μου?

StoopidMotorForAHead Το avatar του/της aakkuan
    παντως η μεγαλυτερη διαστρεβλωση της αρχαιοελληνικης φιλοσοφιας γινεται απ τους ελληνοχριστιανους εδω και χιλιαδες χρονια. αρχιζοντας απ τον σωκρατη και τον αγνωστο θεο του και φτανοντας στο δηθεν ρητο του ισοκρατη για την "αναρχια" και την "ελευθερια του λογου".

το αστειο βεβαια με ολους τους υπερασπιστες των αρχαιοελληνων ειναι οτι συνηθως ελαχιστη επαφη εχουν με αυτα που υποτιθεται οτι υπερασπιζονται...

Μάχημο Μέλος Το avatar του/της manos_korg
    Να γινει STICKY στα καλλιτεχνικα!!!! :wacko: :wacko: :wacko:

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vrider
    Διακρινω τασεις ρατσισμου στο φορυμ ή ειναι ιδεα μου?
    Γιατί Εβραίος είσαι; Μη μασάς...
    Είσαι ο εκλεκτός λαός εσύ! Δεν έχεις πρόβλημα... :rotflmao:
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

ρε παιδια που ειναι λιακοπουλος να απολκαλυψει τα βρωμικα σχεδια των εβραιων στην ιερη μας επιδαυρο!!!!

υ.γ. αν υποψιαστω οτι θα πουλανε κ μπλουζακια με εβραικα συμβολα μετα τη παρασταση................
    Dorsoduro 750 & Norton 16H

Επειδή την τελευταία 5ετία βλέπω 2 τουλάχιστον παραστάσεις κάθε χρονο στην Επίδαυρο. Πιστέψτε με, αλλά μετά την τραγική περσινή χρονιά (γιουχαίσμτατα, φωνές και τρελές μαλακίες απο σκηνοθέτες) φέτος μπορώ να δώ τα πάντα :rotflmao: :rotflmao:

Προσωπικά την συγκεκριμένη παράσταση δεν θα την δώ, απλά γιατί σαν θέμα δεν μου λέει κάτι, το ίδιο συμβουλεύω σε όποιον δεν ενδιαφέρεται να δει μια ισραηλιτική παραγωγή...

Φέτος όμως έχουν αφιερώσει μερικές παραστάσεις σε παραγωγές ξένων χωρών.

Θεατρικός Οργανισμός Κύπρου
    Αριστοφάνη, Νεφέλες

Εθνικό Θέατρο Μεγάλης Βρετανίας
    Ρακίνα, Φαίδρα

Εθνικό Θέατρο - Θωμάς Μοσχόπουλος
    Ευριπίδη, Άλκηστη

Amos Gitai, O πόλεμος των υιών του φωτός κατά των υιών του σκότους

Εθνικό Θέατρο - Dimiter Gotscheff
    Αισχύλου, Πέρσες

Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος - Νικαίτη Κοντούρη
    Ευριπίδη, Τρωάδες

Αριστοφάνη, Όρνιθες
    Σκηνοθεσία: Σωτήρης Χατζάκης

The Bridge Project (BAM - The Old Vic - Neal Street Productions) - Sam Mendes
    William Shakespeare, To Χειμωνιάτικο Παραμύθι

Θα δω σίγουρα το δεύτερο (φαιδρα-Ρακίνα) και το τελευταίο (shakespeare)

Κανένα απο τα 2 δεν είναι ελληνική αρχαία τραγωδία... Είναι όμως δυο διαμάντια στην θεατρική τέχνη... ΚΑΙ ΧΩΡΑΝΕ ΑΠΟΛΥΤΑ στο χώρο της Επιδαύρου...

Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
    ρε παιδια που ειναι λιακοπουλος να απολκαλυψει τα βρωμικα σχεδια των εβραιων στην ιερη μας επιδαυρο!!!!

υ.γ. αν υποψιαστω οτι θα πουλανε κ μπλουζακια με εβραικα συμβολα μετα τη παρασταση................
    Τα'πες όλα αρχηγέ !!!!

Ρε πστμ...

Σε κάτι τέτοια ποστ λείπει ο .....................

Βεστρώμας !!!

Θα'χαμε χυθεί κάτω τώρα !! :rotflmao: :rotflmao:
    Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."

XR
    XTR
    XJR

There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.

Σελίδα 2 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελεις GPS που να ειναι ολα-σε-ενα?Ριξε μια ματια στα Garmin Dakota 600 series
    από Vstrommer71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2011, 18:05
  2. όλα σε ένα...ή αλλιώς,όσα φέρνει η ώρα...(άουτς)
    από nassosxlvbros στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2009, 13:52
  3. Όλα Σε ένα
    από zeko στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 48
    Τελευταίο μήνυμα: 10/06/2009, 07:24
  4. ένα Test Ride με τα όλα του..!!!
    από taxydromos στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 20/05/2008, 13:59
  5. Tι ομοιοτητες εχουν ενα σκουφακι με ενα καπελο?
    από AFTER στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 21/03/2007, 01:51

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF