Παιδιά καλησπέρα.
Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό τα άρθρα του φόρουμ αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχω συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση λόγο του ότι είμαι νέος (σχετικά) στο χώρο και δεν έχω να προσφέρω τίποτα. Αποφάσισα να γράψω ζητώντας τα φώτα σας σε κάτι που με απασχολεί εδώ και περίπου 3 μήνες.
Είμαι 28 χρονών 75 κιλά 1,73 κάτοχος διπλώματος για μηχανή υψηλού κυβισμού και εδώ και περίπου 2 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με ένα Honda xr 125. Η δουλειά μου απαιτεί τα εξής. Καθημερινή μετακίνηση στους δρόμους της Αθήνας και στην Αττική οδό, φόρτωμα πραγμάτων στην μπαγκαζιέρα (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ), παρκάρισμα σε οποιοδήποτε πεζοδρόμιο.
Εδώ και πολύ καιρό έχω βαρεθεί να θέλω να μπω σαν άνθρωπος στην Αττική οδό και να είμαι στη δεξιά λωρίδα με 90 χμ τελική και να χαροπαλεύω όπως και άλλα πολλά που εσείς ξέρετε μάλλον καλύτερα από μένα.
Επίσης επειδή από όταν πήρα το μηχανάκι έχω ξεγράψει το αυτοκίνητο μου, έχω βαρεθεί να μην μπορώ να παω ένα ταξιδάκι μέχρι πχ τη Χαλκίδα η το Ναύπλιο.
Για όλους αυτούς τους λόγους και ότι πηγάζει από αυτούς θέλω μια καινούρια μηχανή.
Οι απαιτήσεις μου?
1) να μπορώ να κινούμε άνετα στην Αθήνα (75 κιλά άνθρωπος)
2) να μπορώ να έχω μπαγκαζιέρα
3) να μπορώ να πάω δικαβαλο ένα μικρό ταξιδάκι ή να βγω το βράδυ
4) να μην πρέπει να ασχολούμαι και πολύ με προβλήματα που θα μου βγάλει ( το xr θέλει ένα σέρβις που και που και τέλος ).
5) Να είναι αντικειμενικά όμορφο
Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω μηχανάκια ιδιαίτερα στο 1 και στο 3 και θα ήθελα τη γνώμη σας.
1) Kawasaki Versys
2) Vstrom ( Αλλά νομίζω ότι μου πέφτει πολύ μεγάλο ψηλό και βάρη, μου τη σπάει που το έχουν όλοι και δεν μου αρέσει και πολύ εξωτερικά )
3) GSR 600 ABS (μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν παίρνει μπαγκαζιέρα ή δεν είναι καλό για ταξίδια?)
4) kawasaki er-6n ( μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν παίρνει επίσης μπαγκαζιέρα ή δεν είναι καλό για ταξίδια? )
5) ΒΜW GS650
Βασικά αυτά είναι τα μοντέλα που μου αρέσουνε αλλά αν εσείς ξέροντας τις απαιτήσεις μου μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο είστε ευπρόσδεκτοι.
Θα εκτιμούσα πάρα πολύ κάθε βοήθεια γιατί όπου και να απευθυνθώ μπερδεύομαι. Θέλω κάποιον να μου πει: «μεγάλε πάρε ΑΥΤΟ αυτό σου κάνει.»
Ευχαριστώ εκ των προτέρων