Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 49

Θέμα: Όλα Σε ένα

Νέο μέλος

Όλα Σε ένα

Παιδιά καλησπέρα.
    Διαβάζω εδώ και πολύ καιρό τα άρθρα του φόρουμ αλλά ποτέ μα ποτέ δεν έχω συμμετάσχει σε κάποια συζήτηση λόγο του ότι είμαι νέος (σχετικά) στο χώρο και δεν έχω να προσφέρω τίποτα. Αποφάσισα να γράψω ζητώντας τα φώτα σας σε κάτι που με απασχολεί εδώ και περίπου 3 μήνες.

Είμαι 28 χρονών 75 κιλά 1,73 κάτοχος διπλώματος για μηχανή υψηλού κυβισμού και εδώ και περίπου 2 χρόνια κάνω τη δουλειά μου με ένα Honda xr 125. Η δουλειά μου απαιτεί τα εξής. Καθημερινή μετακίνηση στους δρόμους της Αθήνας και στην Αττική οδό, φόρτωμα πραγμάτων στην μπαγκαζιέρα (ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ), παρκάρισμα σε οποιοδήποτε πεζοδρόμιο.

Εδώ και πολύ καιρό έχω βαρεθεί να θέλω να μπω σαν άνθρωπος στην Αττική οδό και να είμαι στη δεξιά λωρίδα με 90 χμ τελική και να χαροπαλεύω όπως και άλλα πολλά που εσείς ξέρετε μάλλον καλύτερα από μένα.

Επίσης επειδή από όταν πήρα το μηχανάκι έχω ξεγράψει το αυτοκίνητο μου, έχω βαρεθεί να μην μπορώ να παω ένα ταξιδάκι μέχρι πχ τη Χαλκίδα η το Ναύπλιο.

Για όλους αυτούς τους λόγους και ότι πηγάζει από αυτούς θέλω μια καινούρια μηχανή.

Οι απαιτήσεις μου?
    1) να μπορώ να κινούμε άνετα στην Αθήνα (75 κιλά άνθρωπος)
    2) να μπορώ να έχω μπαγκαζιέρα
    3) να μπορώ να πάω δικαβαλο ένα μικρό ταξιδάκι ή να βγω το βράδυ
    4) να μην πρέπει να ασχολούμαι και πολύ με προβλήματα που θα μου βγάλει ( το xr θέλει ένα σέρβις που και που και τέλος ).
    5) Να είναι αντικειμενικά όμορφο

Είμαι ανάμεσα στα παρακάτω μηχανάκια ιδιαίτερα στο 1 και στο 3 και θα ήθελα τη γνώμη σας.

1) Kawasaki Versys
    2) Vstrom ( Αλλά νομίζω ότι μου πέφτει πολύ μεγάλο ψηλό και βάρη, μου τη σπάει που το έχουν όλοι και δεν μου αρέσει και πολύ εξωτερικά )
    3) GSR 600 ABS (μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν παίρνει μπαγκαζιέρα ή δεν είναι καλό για ταξίδια?)
    4) kawasaki er-6n ( μου αρέσει πάρα πολύ, αλλά νομίζω ότι δεν παίρνει επίσης μπαγκαζιέρα ή δεν είναι καλό για ταξίδια? )
    5) ΒΜW GS650

Βασικά αυτά είναι τα μοντέλα που μου αρέσουνε αλλά αν εσείς ξέροντας τις απαιτήσεις μου μπορείτε να μου προτείνετε κάτι άλλο είστε ευπρόσδεκτοι.

Θα εκτιμούσα πάρα πολύ κάθε βοήθεια γιατί όπου και να απευθυνθώ μπερδεύομαι. Θέλω κάποιον να μου πει: «μεγάλε πάρε ΑΥΤΟ αυτό σου κάνει.»

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Welcome!

Αποφάσισε μεταξύ 1, 2 και 5. Προσωπικά έχω το BMW και τα κάνει όλα όσα περιγράφεις και συμφέρει. Θα σου έλεγα να ψάξεις για κάποιο μεταχειρισμένο 650GS.

p.s Όχι ότι οι άλλες 2 δεν είναι καλές μοτοσυκλέτες. Το Vstrom υπερτερεί σίγουρα σε ανοιχτό δρόμο και το Versys ίσως σε στροφιλίκι. Βέβαια με το BMW θα πατάς και το χωματάκι σου αν το θέλεις.

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Το καινούριο Transalp?
    Σ'αρέσει?
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

-Πάω με το λεωφορείο- Το avatar του/της Road67
    Αρχικά δημιουργήθηκε από guzzistas
    Το καινούριο Transalp?
    Σ'αρέσει?
    Φάνη τί λες; :rotflmao: :rotflmao: ε όχι και το τα

Για 'μενα θα σε βολέψει περισσότερο το versys. Πάντως και το Τα700 που ανέφερε ο Φάνης (πέρα απ' την πλάκα γιατί ήθελα να τον πειράξω ) είναι βατό μηχανάκι.
    Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...

Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
    ----------------------> τίποτα!!
    σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο

Νέο μέλος
    Παιδιά Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    Η αλήθεια είναι οτι σιγά σιγά κλίνω προς το VERSYS ή το ER6n. Ξέρω οτι ειναι διαφορετικά μηχανάκια απλα δεν ξέρω ποιο θα με βολέψει περισσότερο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zeko
    Παιδιά Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.
    Η αλήθεια είναι οτι σιγά σιγά κλίνω προς το VERSYS ή το ER6n. Ξέρω οτι ειναι διαφορετικά μηχανάκια απλα δεν ξέρω ποιο θα με βολέψει περισσότερο.
    Μεταξύ των 2 το Versys.

Νέο μέλος Το avatar του/της icet
    Μάλλον το Versys θα σε βολέψει καλύτερα
    ---biip biip---

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    για μενα οι επιλογες σου ειναι ή το versys ή το gs650...

κανουν τα παντα και συμφερουν.

κανε και καποιο test ride απο αυτα που λες και αποφασισε...

Και εγώ τα ίδια με σένα είμαι φίλε μου, μέχρι πρόσφατα είχα scooter και ήθελα τα ίδια πράγματα, το έψαξα αρκετά ως πολύ και έβαλα και μια παράμετρο να μην έχει πολύ μεγάλο κόστος σαν αγορα. Εγώ κατέληξα και αγόρασα το Yamaha xj6 Diversion και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ρίξτου μια ματιά αν θες αξίζει. Αλλά που θα σου πρότεινα είναι Suzuki Bandit, και Kawasaki er6f

Τελος υπάρχει και το Honda cbf που όμως κοστίζει λίγο παραπάνω που το απέριψα ελέω Σαρακάκη και ακριβής τιμής αγοράς σε σχέση με τα προαναφερθέντα (γνώμη προσωπική δεν τα αξίζει)

Νέο μέλος
    Εχω ακούσει οτι το GS απλά δεν ειναι σκύλος οσο τα άλλα. Εμενα μου αρέσει πολύ αλλα φοβάμαι. Το er6n γιατι δεν θα με βολέψει?

Εχω ακούσει οτι το GS απλά δεν ειναι σκύλος οσο τα άλλα. Εμενα μου αρέσει πολύ αλλα φοβάμαι. Το er6n γιατι δεν θα με βολέψει?

Το αντίθετο. Το GS είναι σκύλος

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS
    Και εγώ τα ίδια με σένα είμαι φίλε μου, μέχρι πρόσφατα είχα scooter και ήθελα τα ίδια πράγματα, το έψαξα αρκετά ως πολύ και έβαλα και μια παράμετρο να μην έχει πολύ μεγάλο κόστος σαν αγορα. Εγώ κατέληξα και αγόρασα το Yamaha xj6 Diversion και μέχρι στιγμής είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, ρίξτου μια ματιά αν θες αξίζει. Αλλά που θα σου πρότεινα είναι Suzuki Bandit, και Kawasaki er6f

Τελος υπάρχει και το Honda cbf που όμως κοστίζει λίγο παραπάνω που το απέριψα ελέω Σαρακάκη και ακριβής τιμής αγοράς σε σχέση με τα προαναφερθέντα (γνώμη προσωπική δεν τα αξίζει)

CIRUS ολα αύτα πέρνουν μπαγκαζιέρα???? Ειναί πολύ σημαντικό...

σκύλος είναι αλλά στα service η BMW παίνει λίγο κώλο από όσο έχω ακούσει από τον ξάδερφο που έχει το 1200

CIRUS ολα αύτα πέρνουν μπαγκαζιέρα???? Ειναί πολύ σημαντικό...
    φυσικά και παίρνουν, εγώ προχθες την έβαλα που το xj6 είναι και καινούργιο μοντέλο της yamaha.

απόλυτα σίγουρος δεν είμαι μόνο για το kawasaki αλλά λογικά δεν υπάρχει ζήτημα

Το 650GS είναι ένα τυπικό μονοκίλυνδρο και τα service του είναι τα ανάλογα.
    2,8 λίτρα λάδι και ένα φίλτρο λαδιού ανά 5000 χιλιόμετρα. Τώρα αν ο καθένας πάει σε "κάποιους" εξουσιοδοτημένους και τους τον φοράνε τότε ας αλλάξουν μυαλά.

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Θελεις GPS που να ειναι ολα-σε-ενα?Ριξε μια ματια στα Garmin Dakota 600 series
    από Vstrommer71 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 18/06/2011, 18:05
  2. όλα σε ένα...ή αλλιώς,όσα φέρνει η ώρα...(άουτς)
    από nassosxlvbros στο forum Ιστορίες του δρόμου
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 28/07/2009, 13:52
  3. Ζούμε σε ένα κοινωνικό σύνολο....
    από TManiac στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 16/04/2004, 11:44
  4. Τι κάνουν τα ζώδια μπροστά σε ένα εμπόδιο;
    από KAS77 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 13/01/2004, 10:18
  5. Ένας τύπος πηγαίνει μια μέρα σε ένα μπαρ