Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: peste mou tora katevenes gia sfliares i den katevenes?i sikonese k fevgis k pas spita

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LARISEOS
    δεν απαντώ σε σε αυτο γιατι θα παμε στης αντιπαραθεσεις.

δεν αντεχω ομως!!!

ευτηχως με τα κτμ τωρα εχεις και πιο γρήγορα στηρηχτηρια πριν απο εσας τα δέναμε σε δεντρο.
    Φευγεις απ΄το θεμα...
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Δεν αντεχω ομως ουτε εγω...

Καταλαβα γιατι εκανε οπισθεν η γκομενα...σε ειδε με το Αφρικα που παιδευοσουν να βαλεις το σταντ και σκεφτηκε...που παει αυτος με το κειμηλιο...κατσε να του δωσω μια...του κανω και μια θετικη δηλωση,να παει να παρει καμια μηχανη της προκοπης...

...cause the place seems still alive...

Eγω ειμαι κατά της βίας!!! Ουτε σφαλιαρίτσες ουτε τπτ.... ριχτης μια ροχάλα στη μάπα....

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από 950dim
    Φευγεις απ΄το θεμα...
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    -
    Δεν αντεχω ομως ουτε εγω...

Καταλαβα γιατι εκανε οπισθεν η γκομενα...σε ειδε με το Αφρικα που παιδευοσουν να βαλεις το σταντ και σκεφτηκε...που παει αυτος με το κειμηλιο...κατσε να του δωσω μια...του κανω και μια θετικη δηλωση,να παει να παρει καμια μηχανη της προκοπης...

δεν πειράζει φιλε ασ ειμαι με το κειμήλιο οπως λες και να το χαίρομαι παρα να ειμαι με το καινουριο και να κλαίγομαι.....

ρε που θα σκαστε.......... η μαλλον θα σας σκασουμε!!:rotflmao:

αλλα να θυμασει οτι το αγγουρι πονάει οταν μπει οχι οταν το τρως!
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Eγω ειμαι κατά της βίας!!! Ουτε σφαλιαρίτσες ουτε τπτ.... ριχτης μια ροχάλα στη μάπα....
    ρε μαν....καλο και αυτο μακαρι να ανοιγε το κρανος........!!!!! καμια φωρα θα φτυσω το κρανος!

ρε μαν....καλο και αυτο μακαρι να ανοιγε το κρανος........!!!!! καμια φωρα θα φτυσω το κρανος!

Eνας θείος μου με παπί... της πέταξε μιας μια τυρόπιτα απο το παράθυρο χαχαχαχα (επαρχία βλέπεις)

Πάντως ντάξει οτι και να γίνει καλό ειναι να αποφεύγουμε την αυτοδικία.... !!!

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 950dim
    δεν πειράζει φιλε ασ ειμαι με το κειμήλιο οπως λες και να το χαίρομαι παρα να ειμαι με το καινουριο και να κλαίγομαι.....

ρε που θα σκαστε.......... η μαλλον θα σας σκασουμε!!:rotflmao:

αλλα να θυμασει οτι το αγγουρι πονάει οταν μπει οχι οταν το τρως!
    Πλακα κανω φιλε...
    Δε στο κρυβω παντως πως μ΄αρεσει το Αφρικακι,ηθελα να το παρω παλια...πηρα ομως τρανσαλπ
    ...cause the place seems still alive...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Eνας θείος μου με παπί... της πέταξε μιας μια τυρόπιτα απο το παράθυρο χαχαχαχα (επαρχία βλέπεις)

Πάντως ντάξει οτι και να γίνει καλό ειναι να αποφεύγουμε την αυτοδικία.... !!!

he he he he he hehehehehehhehehehehehhe

καλο αυτο .....!

Πλακα κανω φιλε...
    Δε στο κρυβω παντως πως μ΄αρεσει το Αφρικακι,ηθελα να το παρω παλια...πηρα ομως τρανσαλπ
    φιλε ειναι υπεροχο μηχανημα και απροβληματιστο γιαυτο και ειναι ολοι κολλημενοι με αυτο.....ασ ειναι και παλιο!!!!

για μας!

Talking εισαι καλος φυσιογνωμιστης

Κι αν δεν εισαι καλος φυσιογνωμιστης ,τον ¨κοψεις¨ πως τον ¨εχεις¨......και.......κανεις λαθος;;;;
    Το παιρνεις αλλιως;;;;
    να δουμε μηπως σου εκανα καμια γρατζουνια στο Cherokee την ωρα που με πεταγες κατω και τετοια;;;

Αν ειναι κανας παππους ορμαμε;;;;Θυμισου ομως και τον Μιγιακι...

Κι αν ειναι κανας 2μετρος 150 κιλα και κατεβει ο ανθρωπος να σε βοηθησει η να σου ζητησει συγνωμη θα ξεκινησεις τα ντιρεκτ,ετσι να εχεις τον αιφνιδιασμο;;;;

Αν ειναι 1 κι ενα milko και 50 κιλα θα βαλεις τα χερια στις τσεπες και θα σκεφτεις χαμογελωντας:να τον φτυσω να πνιγει;;;;

Η εισαι τοσο ψυχολογος να ξερεις τι κουβαλαει πανω του;;;;

213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος
    Ψυχραιμος οσο γινεται...
    kita file an k xero polekikes texnes liges fores stin zoi mou tis efarmozo alla otan o allos den leii signomi mou anavoun ta lampakia.tora tin na skeftis eme tis apoxes oses fas k oses rixes.................

266 '00Γ 2 ΜΑΛ

213 ’92Γ 35 ΜΚ Κυπρος file tous pao poli tous eldikarious tous 8imame otan emoun sto pefko k exotan na apoli8oun apo kipro .....................

εχω γλαροοοο... Το avatar του/της jimmy10
    TRELAVERA

εδω ειμαστε εμεις για να λες τον πονο σου. Ειμαστε ανθρωποι με κατανοηση και αντιληψη.

καθε παρασκευη μπορεις να ερχεσαι να λες τα βασανα σου. Με μια μικρη χρεωση μπορεις να δεχεσαι και τις απαντησεις απ'ευθειας και στο κινητο σου οπου κι'αν βρισκεσαι καθε μερα, ολη μερα.

Απο ολους τους ανθρωπους του moto.gr: Ψυχραιμια (συμβουλη ανευ χρεωσης μεν, μεγαλης σημασιας δε)

Cool OLO afto kanoume mexri na xeperasoun ta oria mas

δωσε τοπο στην οργη......................
    και προσεχε και για τους αλλους

τι να πεις??? η αστυνομια φταει ...γιατι και αυτοι με μηχανες ειναι εξω κ σηγουρα τα βλεπουν και τουσ συμβαινει.......

μια φωρα καθομουνα εξω απο ενα μαγαζι και βλεπω ενα μπατσο να ερχεται με μηχανη επανω στην ιρωον π στην λαρισα.....και απο του πουθενα πεταγεται μπροστα του ενας μαλακακος....ο μπατσος κουνησε το κεφαλι και σταμτησε διπλα λιγο πιο κατω.....

και του λεω

-καλα ρε τι τον αφηνεις γιατι δεν τον γραφεις? μπροστα σου πεταχτηκε .........σκιστον τον πουστη...

και απλα κουνουσε το κεφαλι!

αμα σφυξει τα λουριά η αστυνομία και κοψει προστηματα δεν θα εχουμε και εμεις λογο να τσακωνόμαστε καθε μερα και να ακούμε τα..... καλυτερα!

-ΦΙΛΕ ΜΟΛΙΣ ΞΥΠΝΗΣΑ ΔΕΝ ΣΕ ΕΙΔΑ!!!!!!!!!:hypnotize

ne kala siga alla kitame emena mou tin ipan gia exatmisi kati diki moy...................... giati kani thorivo k piga k evala tis tapes.......

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who
    Κατεβειτε κατω και πλακωθειτε.
    Μπορει ο αλλος να ειναι καμμια τριφυλλη ντουλαπα και να σας στειλει νοσοκομειο=τζαμπα διακοπες.
    Μπορει να κουβαλαει κανα σιδερικο και να σας γεμισει κουμποτρυπες=τζαμπα διακοπες για παντα και τζαμπα κουμποτρυπες.
    Μπορει να εχει την καρδια του και να τον στειλετε εσεις διακοπες για παντα=τζαμπα διακοπες στη φυλακη(οπου ειναι ωραια αμα εχεις και καλη παρεα).
    Περαστικα μας και καλες διακοπες.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    επισης να προσεχετε τα καλσον σε τετοιες περιπτωσεις..

με το αποτομο κατεβασμα απο την μηχανη ή το ξυλο μπορει να σχιστει
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. valte vouli tora milane gia nomous dikiklon
    από ego_o_idios στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 21/05/2010, 15:24
  2. esi pou ksereis ta polla k o nous sou katevazei gia pes mou........
    από paola_1982 στο forum Αγωνιστικά νέα
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2004, 09:37
  3. Re telika den mou lete kai mena....;
    από devil_wings στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 9
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2004, 03:35
  4. gia osous den tha pane diakopes :)
    από Nefeli- στο forum Πληροφορίες
    Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 11/08/2004, 20:56
  5. gia ton filo mou ton duca