Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 32

Θέμα: Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

Την Παρασκευή παρέλαβα τη μηχανή και το Σ/Κ το πέρασα κατά το μεγαλύτερο μέρος με το στόμα ανοιχτό...Πραγματικά αισθάνομαι ότι έκανα την καλύτερη επιλογή αγοράζοντας μια φιλικότατη μηχανή (ως νέος οδηγός) με μεγάλες όμως δυνατότητες που θα με κρατήσουν ερωτευμένο για αρκετά χρόνια...

Με απασχολεί ένα μόνο θέμα και θα ήθελα τα φώτα σας:

Γυρνάω το κλειδί στο "on" και μετά από 2-3 δευτερόλεπτα (χωρίς να βάλω μπρος) ακούγεται ένας χαμηλός ήχος από το ύψος του ρεζερβουάρ που κρατά 1-2 δευτερόλεπτα και είναι σαν μπάσο βουιτό. Σαν να κινείται κάτι με ηλεκτρικό τρόπο. Δεν μπορώ να το περιγράψω εύκολα αλλά κάνει όπως όταν σου ανοίγουν μια εξώπορτα σε μια πολυκατοικία (ξέρετε όταν σου πατάνε το κουμπάκι για να σπρώξεις και ακούς ένα βουιτό) αλλά πολύ πολύ πιο ήσυχο.

Ακριβώς ο ίδιος ήχος ακούγεται και 2-3 δευτερόλεπτα μετά το σβήσιμο της μηχανής.

Δεν έχω συναγερμό ή άλλο πρόσθετο. Ξέρει κανείς τι είναι?

Επίσης η θερμοκρασία του κινητήρα δεν ανεβαίνει μεν αλλά δεν πέφτει και καθόλου κάτω από τις 5-6 μπάρες, είναι ok? Ρωτάω γιατί το βεντιλατέρ δεν το έχω ακούσει ποτέ να δουλεύει μετά το σβήσιμο της μηχανής...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Tρομπα βενζινης κατα πασα πιθανοτητα.Εαν ειναι αυτο ειναι φυσιολογικο.Μην ανησυχεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από nickmonstro
    Tρομπα βενζινης κατα πασα πιθανοτητα.Εαν ειναι αυτο ειναι φυσιολογικο.Μην ανησυχεις.

Ευχαριστώ φίλε μου...
    Κάνοντας στο μεταξύ ένα ψαξιματάκι σε αγγλικά fora είδα ότι είναι ακριβώς αυτό που λες. Όλα καλά λοιπόν...

Kανοοοονι!!! Το avatar του/της nickmonstro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από McZab
    Ευχαριστώ φίλε μου...
    Κάνοντας στο μεταξύ ένα ψαξιματάκι σε αγγλικά fora είδα ότι είναι ακριβώς αυτό που λες. Όλα καλά λοιπόν...
    Kαλοταξιδο λοιπον και καλες βολτες!!!

Re: Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

Επίσης η θερμοκρασία του κινητήρα δεν ανεβαίνει μεν αλλά δεν πέφτει και καθόλου κάτω από τις 5-6 μπάρες, είναι ok? Ρωτάω γιατί το βεντιλατέρ δεν το έχω ακούσει ποτέ να δουλεύει μετά το σβήσιμο της μηχανής...
    Το ένα το λύσαμε, για το παραπάνω έχεις κανείς άποψη?

Re: Re: Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

μια χαρα ειναι μην αγχωνεσαι

Re: Re: Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

Αν κοιταξεις το εγχειρηδιο χρησης της μηχανης, θα δεις οτι αυτες ειναι οι κανονικες θερμοκρασιες λειτουργιας.
    Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Re: Re: Re: Ερώτηση προς κατόχους Street Triple

Αρχικά δημιουργήθηκε από Giorgos19
    Αν κοιταξεις το εγχειρηδιο χρησης της μηχανης, θα δεις οτι αυτες ειναι οι κανονικες θερμοκρασιες λειτουργιας.
    Όχι απλά το έχω κοιτάξει αλλά το έχω αποστηθίσει σχεδόν...Ξέρεις λόγω συναφούς δουλειάς (στον χώρο του επαγγελματικού οχήματος) το τελευταίο πράγμα που θα ήθελα να ακούσω από τον πωλητή ή τον μηχανικό της Triumph είναι τον κωδικό βλάβης RTFM που λένε οι μηχανικοί, (Read The Fucking Manual).!

Είδα ότι αναφέρει τις έξι μπάρες σαν νορμάλ αλλά περισσότερο μου έκανε εντύπωση (όχι ανησυχία...) το ότι δεν άκουσα το βεντιλατέρ...Εντάξει, δεν έχω σαλτάρει, πιο πολύ περιέργεια παρά κάτι άλλο.

Το βεντιλατερ ανοιγει στις 7 μπαρες.

Έχει τσεκάρει κανένας την ακρίβεια του trip computer στο κομμάτι της κατανάλωσης?

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Trip computer είναι δεν πιστεύω να κανει λάθος Πάντως τις τελευταίες 5 μέρες έκανα πάνω από 1000 κμ και στην στιγμιαία , κατά μέσο κατανάλωση και στα χιλιόμετρα που μου απομένουν, όλα ήταν φυσιολογικά.Στο τελευταίο μόνο αργούσε λίγο στο refresh.Πάντως πολύ βολικά ειδικά το τελευταίο γιατί χωρίς δείκτη βενζίνης δεν παλευεται.
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Αρχικά δημιουργήθηκε από apatewnas
    Trip computer είναι δεν πιστεύω να κανει λάθος Πάντως τις τελευταίες 5 μέρες έκανα πάνω από 1000 κμ και στην στιγμιαία , κατά μέσο κατανάλωση και στα χιλιόμετρα που μου απομένουν, όλα ήταν φυσιολογικά.Στο τελευταίο μόνο αργούσε λίγο στο refresh.Πάντως πολύ βολικά ειδικά το τελευταίο γιατί χωρίς δείκτη βενζίνης δεν παλευεται.
    Εχει σιγουρα ενδειξη για το ποσα χλμ σου μενουν?Μεση και στιγμιαια καταναλωση εχει μονο νομιζω.

Ignorance is bliss Το avatar του/της apatewnas
    Ναι σωστά λάθος μου .
    All waves,become my shield! All lightning,become my blade! Sougyo no Kotowari!

Νέο μέλος
    Παιδιά καλησπέρα, θα πάρω σύντομα την πρώτη μου μοτο και είμαι ανάμεσα στο BMW F800r και στο Triumph Street Triple (το οποίο θεωρώ και ομορφότερο). Θα ήθελα από τους κατόχους του και κυρίως από αυτούς που το πήραν χωρίς να έχουν εμπειρία, να μου πουν εαν είναι ευκολοδήγητο ή είναι για πολύ extreme οδήγηση και θα ήταν επικίνδυνο για κάποιον αρχάριο μοτοσικλετιστή. Απλά με προβληματίζει πολύ η έλλειψη ABS στο Triple Είχατε ποτέ πρόβλημα σε απότομα φρεναρίσματα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από panoskr
    Παιδιά καλησπέρα, θα πάρω σύντομα την πρώτη μου μοτο και είμαι ανάμεσα στο BMW F800r και στο Triumph Street Triple (το οποίο θεωρώ και ομορφότερο). Θα ήθελα από τους κατόχους του και κυρίως από αυτούς που το πήραν χωρίς να έχουν εμπειρία, να μου πουν εαν είναι ευκολοδήγητο ή είναι για πολύ extreme οδήγηση και θα ήταν επικίνδυνο για κάποιον αρχάριο μοτοσικλετιστή. Απλά με προβληματίζει πολύ η έλλειψη ABS στο Triple Είχατε ποτέ πρόβλημα σε απότομα φρεναρίσματα?

Ο μονος τροπος για να σου λυθουν απολυτα οι αποριες σου ειναι να το κανεις ενα test ride. Ο,τι και να σου πουμε εμεις εδω μεσα, δεν θα πλησιασει ουτε στο ελαχιστο την αισθηση που θα αποκομισεις οταν το οδηγησεις εσυ!

Μπαινω στο merge...
    "Γιαννη αφησε τον δικο μου"
    εχει λιακαδα μα εδω θυμιζει μπορα,
    μου αρκει που 3 λεπτα οι ουρανοι ειναι δικοι μου
    κ εσυ εχθρε εισαι KILL ΑΠΟ ΩΡΑ

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ
    ---------------------------------------------
    Professor Einstein, does New York stop by this train?

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Προς κατόχους Street triple
    από DionK στο forum Triumph
    Απαντήσεις: 12
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2009, 18:17
  2. Ερώτηση προς κατοχους Cb400....
    από kriskris στο forum Honda CB series
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2009, 15:20
  3. ΕΡΩΤΗΣΗ προς κατόχους R1'04~06: Μπροστινά τακάκια / δαγκάνες - ΣΟΣ
    από RapidShade στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks