αφου εισαι κολογρια τι το θες το KTM.
στα 31 δεν εμαθες να αλλαζεις λαδια μονος σου.
Φαντασου να τους χρειαστεις στην εγγυηση.
Φίλε μου, το πρώτο σέρβις των 1000χλμ το κάνεις σε εξουσιοδοτημένο είτε σου αρέσει είτε όχι, αλλιώς χάνεις την εγγύηση αν δεν πέσει σφραγίδα...Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
les e??Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε μου, το πρώτο σέρβις των 1000χλμ το κάνεις σε εξουσιοδοτημένο είτε σου αρέσει είτε όχι, αλλιώς χάνεις την εγγύηση αν δεν πέσει σφραγίδα...
diladi ego eimai mixanikos..kai den eimai exoysiodotimeno synergio tis ktm..
de tha kano monos moy service?
tha to pao se aytoys?![]()
:rotflmao:
![]()
εφόσον χρησιμοποιείς original ανταλλακτικα δεν χανεται η εγγυηση...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε μου, το πρώτο σέρβις των 1000χλμ το κάνεις σε εξουσιοδοτημένο είτε σου αρέσει είτε όχι, αλλιώς χάνεις την εγγύηση αν δεν πέσει σφραγίδα...
Αν δεν τους το πας... πάπαλα η εγγύησηΑρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
les e??
diladi ego eimai mixanikos..kai den eimai exoysiodotimeno synergio tis ktm..
de tha kano monos moy service?
tha to pao se aytoys?![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
Και αν πάθει κάτι μετά (αδιανόητο για ΚΤΜ, αλλά λέμε...) τρέχα γύρευε...
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Μην μπλεκόμαστε...
Ο Χελιώτης ΔΕΝ ειναι πλέον εκεί και εργαζόνταν με την προηγούμενη διεύθυνση. Και ΝΑΙ, είναι σοβαρος και όσο είχε δουλέψει προηγούμενο μηχανάκι μου είμουν πολυ ευχαριστημένος.
Ξεχαστε όμως τον Χελιώτη γιατί όπως είπαμε το 500 είναι ΚΤΜ Ελλας τώρα.
Προς Vstrommer71 και PortisHead: Δεν είπαμε ότι κάνανε κάτι παράνομο και όντως υπάρχει σενάριο που δικαιολογεί τα κόστη να βγαίνουν... Ομως μην ξεφεύγουμε: 174 ευρώ για σερβις 1000.χλμ;;;; Δηλαδή μόνο η ΚΤΜ κανει σερβις; Όλοι οι υπόλοιποι μπαίνουν μέσά ή μας κοροΐδεύουν; Και ήρθε η ΚΤΜ Ελλας να μας σώσει;
Μάλλον έχουν πέσει τρελές φτώχιες και έχουν βγει παγανιά. Ντροπή για την αντιπροσωπεία, δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
καλυτερα να χασεις την εγγυηση (που δεν ισχυει βεβαια) απο να σε κλεβουν ετσι.
σε 3-4 σερβις θα εχεις πληρωσει ενα καινουργιο με αυτον τον ρυθμο.
Δεν εννοουσα οτι ειναι λογικο να κοστιζει τοσο πολυ , απλα οτι τελικα υπήρχε δικαιολογια.Αρχικά δημιουργήθηκε από MythosGR
Μην μπλεκόμαστε...
Ο Χελιώτης ΔΕΝ ειναι πλέον εκεί και εργαζόνταν με την προηγούμενη διεύθυνση. Και ΝΑΙ, είναι σοβαρος και όσο είχε δουλέψει προηγούμενο μηχανάκι μου είμουν πολυ ευχαριστημένος.
Ξεχαστε όμως τον Χελιώτη γιατί όπως είπαμε το 500 είναι ΚΤΜ Ελλας τώρα.
Προς Vstrommer71 και PortisHead: Δεν είπαμε ότι κάνανε κάτι παράνομο και όντως υπάρχει σενάριο που δικαιολογεί τα κόστη να βγαίνουν... Ομως μην ξεφεύγουμε: 174 ευρώ για σερβις 1000.χλμ;;;; Δηλαδή μόνο η ΚΤΜ κανει σερβις; Όλοι οι υπόλοιποι μπαίνουν μέσά ή μας κοροΐδεύουν; Και ήρθε η ΚΤΜ Ελλας να μας σώσει;
Μάλλον έχουν πέσει τρελές φτώχιες και έχουν βγει παγανιά. Ντροπή για την αντιπροσωπεία, δεν έχω να πω τίποτα άλλο.
Μια ιστορια που ακουσα οτι το μπουζι του 690 ή του Δουκα δεν θυμαμαι , εχει 92 ευρω...αληθευει ?
Μαλιστα ειχε ειπωθει απο τον Αυγερη.
..και επίσης ότι έχουν καβαλήσει ΤΡΕΛΑ το καλάμι.
Φαίνεται άλοστε και από τους τιμοκαταλόγους τους γενικά.
Αλλα δεν πειράζει ωα είναι σίγουροι ότι θα τους ξαναπροτιμήσουμε...και δεν φταιει μόνο το σερβις
εγω να δεις τι επαθα οταν μου ειπαν(στο 500 εννοειται) για το 1 σερβις 2 7 0 ευρω !!!
:hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize :hypnotize
4 ωρες (για το 1 σερβις) επι 50ε.....
ανταλακτικα 70ε
εννοειται οτι σε περνουν τηλ οτι εισαι ετοιμος,οταν φυγουν του συνεργειου....
το επομενο το εκλεισα απο τωρα....μην και δεν βρουν κενο.....![]()
επειδη απαγορευεται απο τους κανονισμους του φορουμ δεν θελω να πω δημοσιως σε ποιον εξουσιοδοτημενο μπορειται να απευθυνθειτε για λογικη αντιμετωπιση , οποιος θελει του στελνω πμ
allstart εσυ σαν λουτρακιωτης θα επρεπε να ξερεις!![]()
990 adventure
15.000 χλμ
Service
Φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
2 μπουζί
φλάτζα καπακιού βαλβίδων
βίδα
βίδα![]()
![]()
τακάκια
4 λίτρα λάδι motorex power synthetic
υγρά υδραυλικού φρένου
υγρό συμπλέκτη
εργασία
Σύνολο ?
440?![]()
![]()
![]()
Με τις υγείες μας και καλό καλοκαίρι
Ετσι ακριβώς απάντησα όταν μου είπαν την τιμή.Αρχικά δημιουργήθηκε από filippos_hornet
καλυτερα να χασεις την εγγυηση (που δεν ισχυει βεβαια) απο να σε κλεβουν ετσι.
σε 3-4 σερβις θα εχεις πληρωσει ενα καινουργιο με αυτον τον ρυθμο.
Στο Ωνασειο το πηγες φιλε;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από vagtav
990 adventure
15.000 χλμ
Service
Φίλτρο λαδιού
φίλτρο αέρα
2 μπουζί
φλάτζα καπακιού βαλβίδων
βίδα
βίδα![]()
![]()
τακάκια
4 λίτρα λάδι motorex power synthetic
υγρά υδραυλικού φρένου
υγρό συμπλέκτη
εργασία
Σύνολο ?
440?![]()
![]()
![]()
Με τις υγείες μας και καλό καλοκαίρι
Γιατι για τις ιδιες εργασιες στα 30000χλμ εδωσα 270 ευρακια...εννοειται σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο!
...cause the place seems still alive...
Service 1000km σε YAMAHA μονοκυλινδρο (WR250X)
Aλλαγη λαδιων 1.5λ
Αλλαγη φιλτρου λαδιων
Σφιξιματα και ελενχοι στο μηχανακι....
?32.5!
![]()
Θα το στρωσω που θα παει..