Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 59

Θέμα: ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ!!!

ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ!!!

Στέλνω το παρακάτω γιατί πλησιάζουν οι διακοπές και πολλοί θα θέλουν service πριν φύγουν....

Πολύ απλά, στο Hellin Store 500 με την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ διεύθυνση με χρέωσαν 174 ευρώ για service 1000 χλμ. σε 690 SM "και αν σου αρέσει" φιλοσοφία και ύφος όταν παραπονέθηκα...

Προς πληροφόρηση, είχα χρεωθεί 90 ευρώ service 7.500 χλμ + remapping σε 990 ADV πριν από 6 μήνες στο ίδιο μαγαζί, με την προηγούμενη διεύθυνση.

Κανείς δεν με ενημέρωσε για το κόστος ΠΡΙΝ ή την αλλαγή διεύθυνσης (ΚΤΜ Ελλας) όταν παρέλαβαν το μηχανάκι.

Και όπως κάθε κουτός που υποθέτει ότι ένα σερβις 1000χλμ με 2 λιτρα λάδι σε μονοκύλυνδρο θα είναι της τάξης των 50-70 ευρώ, βγαίνει με ένα ωραιότατο κουστούμι και αντιμετωπίζεται και με "υφάκι"...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ !!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    με ποια αιτιολογηση σου ζητησαν αυτα τα χρηματα??

θελω να πω..οτι ακομα και το ακριβοτερο λαδι να εβαλαν δεν κανει πανω απο 16€ το λιτρο.
    το φιλτρο λαδιου ΠΟΣΟ να κανει?

σου φυσηξαν και το φιλτρο αερα??

ποση εργασια χρεωσαν δλδ?

1000χλμ ειναι αυτα! δεν μπορουν να κανουν κατι αλλο...

Re: ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί ΔΑΓΚΩΝΟΥΝ!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από MythosGR
    Στέλνω το παρακάτω γιατί πλησιάζουν οι διακοπές και πολλοί θα θέλουν service πριν φύγουν....

Πολύ απλά, στο Hellin Store 500 με την ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ διεύθυνση με χρέωσαν 174 ευρώ για service 1000 χλμ. σε 690 SM "και αν σου αρέσει" φιλοσοφία και ύφος όταν παραπονέθηκα...

Προς πληροφόρηση, είχα χρεωθεί 90 ευρώ service 7.500 χλμ + remapping σε 990 ADV πριν από 6 μήνες στο ίδιο μαγαζί, με την προηγούμενη διεύθυνση.

Κανείς δεν με ενημέρωσε για το κόστος ΠΡΙΝ ή την αλλαγή διεύθυνσης (ΚΤΜ Ελλας) όταν παρέλαβαν το μηχανάκι.

Και όπως κάθε κουτός που υποθέτει ότι ένα σερβις 1000χλμ με 2 λιτρα λάδι σε μονοκύλυνδρο θα είναι της τάξης των 50-70 ευρώ, βγαίνει με ένα ωραιότατο κουστούμι και αντιμετωπίζεται και με "υφάκι"...

ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!

ΡΩΤΑΤΕ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΙΝ !!!! ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΧΕΤΕ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ - ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ....
    Ανταλλακτικά πόσα και εργασία ποσα? Τι ακριβως περιλαμβάνει το service στα 1000 του 690 sm??

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    ΜΠΑς ΕΧΕΙ ΒΑΛΒΙΔΕΣ ΣΤΑ 1000 ΑΥΤΟ ΣΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ?

FFWD Το avatar του/της DimST
    Το πρώτο service περιλαμβάνει και γενικό έλεγχο, σφίξιμο μοτέρ, ίσως και έλεγχο-φίσωμα στον εγκέφαλο (...μεγάλη και δύσκολη δουλειά )... ε κάτι οι διακοπές, τα δώρα, έφαγαν και 30 λεπτά για το service... να η (παρ)εξήγησης...

Πέραν της πλάκας, όφειλαν να σου εξηγήσουν πού ακριβώς πήγαν τόσα χρήματα στο μηχανάκι σου... να σου δείξουν τον πίνακα χρέωσης εργατοώρας (ειδικά οι αντιπρόσωποι έχουν τέτοιο πίνακα αναρτημένο) και το κόστος των υλικών τους.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Trickster
    Στα 1000 μήπως κοιτάνε βαλβίδες όπως στα 990;

Εγώ στον δικό μου το 990 στα 22.000 με αλλαγές λαδιών, καινούργιο φίλτρο λαδιού, φύσημα του φίλτρου αέρα(dna) και γενικό τσεκάρισμα μου πήγε 80 ευρω. Τα λάδια πήγαν 55 ευρώ
    FAMOUS LAST WORDS:
    "Helmet? I don need no steenking helmet!"

Πολύ χαίρομαι που το ποστ έπιασε τόπο με τόσες απαντήσεις τόσο γρήγορα...

Λοιπόν περισσότερες λεπτομέριες για την εμπειρία μου με τα ΠΙΤΜΠΟΥΛ:

1. Παθαίνω εγκεφαλικό με το που μου λένε το λογαριασμό.
    2. Μου δείχνουν ότι η εργατοώρα κοστίζει 50 ευρώ + ΦΠΑ (αναρτημένο στο ΤΑΜΕΙΟ, ΟΧΙ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ)
    3. Ρωτάω πόση ώρα χρειάζεται κάποιος να αλλάξει 2 λίτρα λάδι;
    4. Μου απαντάνε ότι δεν έκαναν μόνο αλλάγή λαδιού αλλά σερβις 1000χλμ.
    5. Ζητώ να μάθω τι περιλαμβάνει και μου παντούν ότι πρέπει να μιλήσω με το μηχανικό τη άλλη μέρα γιατί είχε φύγει.
    6. Ζητώ να μου κόψουν απόδειξη που να έχει περιγραφή των εργασιών - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...
    7. Τηλεφωνώ την άλλη μέρα και ο μηχανικός με ενημερώνει ότι η ΚΤΜ δείνει χρόνο συνεργείου για το πρώτο σερβις 200 λεπτά και που έχουν χρεώσει μόνο 2 ώρες και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά(μου έκαναν και ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!).
    8. Του ζητώ να μου εξηγήσει πόσες φορές ο ιδιος έχει πληρώσει 174 ευρω για σερβις 1000χλμ σε μονοκύλυνδρο.
    9. Μου απαντά ότι έχει πληρώσει τόσα στην ΚΤΜ.
    10. Του απαντώ ότι δεν υπάρχει ούτε στοιχειώσης τσίπα και ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ΚΤΜ.
    11. ΔΕΝ μου απαντησε "Στ' ΑΡΧ***Α ΜΟΥ"... Αλλά έτσι φάνηκε...

ΠΕΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Υπ'οψην ότι:
    -Στα 31 μου έχω κάνει σέρβις πολλά μηχανάκια και αυτοκίνητα.
    -Λόγω του ότι είχα ξαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μαγαζί πρόσφατα, δεν ρώτησα το κόστος και βασίστηκα στην κοινή λογική και τις προηγούμενες εμπειρίες μου από σερβις 1000χλμ
    -Λόγω της ηλικίας μου ΜΠΟΡΟΥΣΑ να πληρώσω το λογαριασμό χωρίς μεγαλες συνέπειες στον προγραμματισμό μου. Φανταστείτε έναν από τους νεότερους φίλους σε τι ωραία κατάσταση θα τον είχαν φέρει...
    -ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΙ ΛΕΜΕ;;;; 1000χλμ σε 690!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Μεταφραση στα Αγγλικα ή στα Γερμανικα και βουρ e-mail και γραμμα στα κεντρικα στην Αυστρια.
    Με μεγάλο "τονο" απογοητευσης.
    Δεν εχεις να χασεις τίποτα....

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71
    Κατ'αρχας το οτι καποιο συνεργειο μπορει να χρεωνει πολλα,δεν ειναι αυτοματα και λογος να πεις οτι δεν ξανααγοραζεις καποιο μηχανακι συγκεκριμενης μαρκας...
    Εχω συγγενες μηχανακι(690 enduro) και εμενα το πρωτο service μου φανηκε τσιμπημενο ΑΛΛΑ!
    Ο μηχανικος στο συνεργειο μου διευκρινησε ρητα οτι η ΚΤΜ(και τα ευρωπαικα γενικα) ΔΕΝ εχουν δωρεαν εργασια στο πρωτο service συν οτι στο 690 η μαμα προτεινει ενα λαδι το οποιο ειναι και πανακριβο αλλα και δυσευρετο,το δινουνε τιμη λιανικης 32 Ευρω+ΦΠΑ
    Εφοσον λοιπον εφαγα κι εγω την κρυαδα του πρωτου service,εκανα κι εγω τα κουμαντα μου.Γκρινιαξα λιγο(με καλο τροπο) στον μηχανικο και αυτος εχει φερει το Motorex σε βαρελακι και μου ερχεται ακριβως στην μιση τιμη,οποτε και τα service εγιναν πολυ οικονομικοτερα.Το μεγαλο των 10000χλμ μου ηρθε 150ευρω ανταλλακτικα+εργασια
    Οποτε αν ψαχτεις λιγο θα βρεις οικονομικοτερο service
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Πολύ χαίρομαι που το ποστ έπιασε τόπο με τόσες απαντήσεις τόσο γρήγορα...

Λοιπόν περισσότερες λεπτομέριες για την εμπειρία μου με τα ΠΙΤΜΠΟΥΛ:

1. Παθαίνω εγκεφαλικό με το που μου λένε το λογαριασμό.
    2. Μου δείχνουν ότι η εργατοώρα κοστίζει 50 ευρώ + ΦΠΑ (αναρτημένο στο ΤΑΜΕΙΟ, ΟΧΙ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ)
    3. Ρωτάω πόση ώρα χρειάζεται κάποιος να αλλάξει 2 λίτρα λάδι;
    5. Ζητώ να μάθω τι περιλαμβάνει και μου παντούν ότι πρέπει να μιλήσω με το μηχανικό τη άλλη μέρα γιατί είχε φύγει.
    6. Ζητώ να μου κόψουν απόδειξη που να έχει περιγραφή των εργασιών - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...
    7. Τηλεφωνώ την άλλη μέρα και ο μηχανικός με ενημερώνει ότι η ΚΤΜ δείνει χρόνο συνεργείου για το πρώτο σερβις 200 λεπτά και που έχουν χρεώσει μόνο 2 ώρες και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά(μου έκαναν και ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!).
    8. Του ζητώ να μου εξηγήσει πόσες φορές ο ιδιος έχει πληρώσει 174 ευρω για σερβις 1000χλμ σε μονοκύλυνδρο.
    10. Του απαντώ ότι δεν υπάρχει ούτε στοιχειώσης τσίπα και ότι δεν πρόκειται να ξαναγοράσω ΚΤΜ.
    11. ΔΕΝ μου απαντησε "Στ' ΑΡΧ***Α ΜΟΥ"... Αλλά έτσι φάνηκε...

ΠΕΡΙΣΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!!!

Υπ'οψην ότι:
    -Στα 31 μου έχω κάνει σέρβις πολλά μηχανάκια και αυτοκίνητα.
    -Λόγω του ότι είχα ξαναχρησιμοποιήσει το συγκεκριμένο μαγαζί πρόσφατα, δεν ρώτησα το κόστος και βασίστηκα στην κοινή λογική και τις προηγούμενες εμπειρίες μου από σερβις 1000χλμ
    -Λόγω της ηλικίας μου ΜΠΟΡΟΥΣΑ να πληρώσω το λογαριασμό χωρίς μεγαλες συνέπειες στον προγραμματισμό μου. Φανταστείτε έναν από τους νεότερους φίλους σε τι ωραία κατάσταση θα τον είχαν φέρει...
    -ΜΑ ΓΙΑ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΤΙ ΛΕΜΕ;;;; 1000χλμ σε 690!!!!!!!!

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!!!!!!!!
    Απόδειξη με το τί αλλαξαν δε σου κόψαν με τα ανταλλακτικά? και ξεχωριστά εργασία...?

Δλδ ο μηχανικός σου είπε μόνο οτι έκαναν ενα service 1000 χλμ ενώ εσύ επέμενες να σου πει λιγο πιο αναλυτικα τις εργασίες του service?

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

θελω να πω..οτι ακομα και το ακριβοτερο λαδι να εβαλαν δεν κανει πανω απο 16€ το λιτρο.
    το φιλτρο λαδιου ΠΟΣΟ να κανει?

Μotorex Cross Power 4T 10W/60 32ευρω+ΦΠΑ Χ2 λιτρα
    Φιλτρα λαδιου 9ευρωΧ3 φιλτρα

Να πως μαζευεται ενα κατοσταρικακι αμεσως-αμεσως
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    Μotorex Cross Power 4T 10W/60 32ευρω+ΦΠΑ Χ2 λιτρα
    Φιλτρα λαδιου 9ευρωΧ3 φιλτρα

Να πως μαζευεται ενα κατοσταρικακι αμεσως-αμεσως
    Ουσιαστικά δλδ η τιμή λογική ειναι... απλά ίσως τίθεται θέμα με τις αποδειξεις που έδωσαν στο φίλο .. δλδ στο ταμειο... και δεν του τα γράφουν αναλυτικα..

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

1. Παθαίνω εγκεφαλικό με το που μου λένε το λογαριασμό.----->Ο οποιοσδηποτε θα το παθαινε
    2. Μου δείχνουν ότι η εργατοώρα κοστίζει 50 ευρώ + ΦΠΑ (αναρτημένο στο ΤΑΜΕΙΟ, ΟΧΙ στο ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ)------->Οντως ετσι ειναι
    3. Ρωτάω πόση ώρα χρειάζεται κάποιος να αλλάξει 2 λίτρα λάδι;---->Μην μπερδευεις την κανονικη ωρα με την εργατωρα,διαφερουνε!
    5. Ζητώ να μάθω τι περιλαμβάνει και μου παντούν ότι πρέπει να μιλήσω με το μηχανικό τη άλλη μέρα γιατί είχε φύγει.---->Το τι περιλαμβανει μπορεις να το δεις ανατρεχοντας στο πολυ αναλυτικο owner's manual
    6. Ζητώ να μου κόψουν απόδειξη που να έχει περιγραφή των εργασιών - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...----->Πολυ κακως,επρεπε να τους αγριεψεις οτι θα πας στην εφορια
    7. Τηλεφωνώ την άλλη μέρα και ο μηχανικός με ενημερώνει ότι η ΚΤΜ δείνει χρόνο συνεργείου για το πρώτο σερβις 200 λεπτά και που έχουν χρεώσει μόνο 2 ώρες και τα υπόλοιπα ανταλλακτικά(μου έκαναν και ΕΚΠΤΩΣΗ!!!!!).---->Δεν το γνωριζω
    11. ΔΕΝ μου απαντησε "Στ' ΑΡΧ***Α ΜΟΥ"... Αλλά έτσι φάνηκε...---->Στο Hellinstore 500 δεν ειναι ο Χελιωτης?Τον εχω για σοβαρο ανθρωπο...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της PortisHead
    Που σαι ?
    Ακυρωσε το e-mail και το γράμμα
    Τα ποσα δικαιολογηθηκαν βλεπω.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
    ο Χελιώτης δεν είναι πλέον εκει

Somewhere in my soul
    Yeahhh..

Σελίδα 1 από 4 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 56