Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 45

Θέμα: 2010 Gas Gas

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
    εχεις ζητησει να σου στειλουν το μηχανακι με καραβι και στο αρνηθηκαν ??????
    εχεις ζητησει καποιο αναλωσιμο και δεν υπηρχε ??? - και ποιες εταιριες εχουν ετοιμοπαραδοτα ολα τα αναλωσιμα ???-

και υπαρχει τεραστια διαφορα στο πολιτικη της εταιριας και πολιτικη του αντιπροσωπου ... αν ο αντιπροσωπος ακολουθει τη γραμμη της εταιριας δεν φταει ο ιδιος ... φατει η ΕΤΑΙΡΙΑ ...και εσυ εθιξες τον αντιπροσωπο και οχι την εταιρια

Σου θίξαμε μάλλον κάτι σημαντικό... Αλλά ας προσπαθήσω πάλι να απαντήσω..

Πιστεύω ότι αντιλαμβάνεσαι τι εννοεί αυτή η πρόταση ε?

"Έχω την εντύπωση ότι θα κερδίσει ακόμα περισσότερους αγοραστές, ιδιαίτερα αν βελτίωνε και την αντιπροσώπευση της γενικότερα. "

Αυτή είναι η πρώτη μου πρόταση και εσύ συμπεραίνεις ότι αναφέρομαι στον αντιπρόσωπο... & να σου πω, στη τελική αυτός είναι ο αντιπρόσωπος Αθήνας, γιατί αν είναι Ελλάδος, σορρυ Gas Gas, αλλά εδώ πχ (Κρήτη), υπάρχουν άτομα που ψήνονται αλλά δεν αγοράζουν λόγο αυτού (το ότι δεν υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος).

Ποιος να μου στείλει μηχανάκι? Αναφέρθηκα εγώ σε κάποιον αντιπρόσωπο συγκεκριμένα ή στη μαμά Gas Gas? & δε με λες, θα μου στείλει ο οποιοσδήποτε ένα μηχανάκι που το έχω δει μόνο photo?

Να καταλαβαίνετε τι γράφουμε και τι εννοούμε, ιδιαίτερα όταν είναι τόσο σαφές.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG

Αυτή είναι η πρώτη μου πρόταση και εσύ συμπεραίνεις ότι αναφέρομαι στον αντιπρόσωπο... & να σου πω, στη τελική αυτός είναι ο αντιπρόσωπος Αθήνας, γιατί αν είναι Ελλάδος, σορρυ Gas Gas, αλλά εδώ πχ (Κρήτη), υπάρχουν άτομα που ψήνονται αλλά δεν αγοράζουν λόγο αυτού (το ότι δεν υπάρχει εδώ αντιπρόσωπος).

Ποιος να μου στείλει μηχανάκι? Αναφέρθηκα εγώ σε κάποιον αντιπρόσωπο συγκεκριμένα ή στη μαμά Gas Gas? & δε με λες, θα μου στείλει ο οποιοσδήποτε ένα μηχανάκι που το έχω δει μόνο photo?

Sorry... Και χωρις να μου θιγεις κανεναν.... Και χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος τασουλη...

Επίσημοι έμποροι / Service GAS GAS

Κρήτη

ΖΥΜΒΡΑΓΟΥ∆ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Μ. Σ.Χωροφυλάκλης 58, Ρέθυµνο
    Τ.Κ. 74100 Τηλ.:28310 35566
    e-mail: mototech58@gmail.com

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ
    1 Τέρµα Αναγ. Γογώνη, Χανιά 73100
    Τηλ.:28210 70972
    e-mail: motorepair@chania-cci.gr

Σου θίξαμε μάλλον κάτι σημαντικό... Αλλά ας προσπαθήσω πάλι να απαντήσω..

μαλλον τα λεγομενα σου δεν εχουν την σαφηνεια που εσυ πιστευεις ... οπως επισης και η ερευνα σου γυρω απο το αντικειμενο δεν ειναι τοσο ενδελεχης οπως επισης εσυ πιστευεις ... φτανωντας οπως ειπα παραπανω στο να δημιουργεις εντυπωσεις ...

ο ιδιος εχω φιλους και γνωστους σε νησια και σε απομακρα σημεια της ελλαδος που εχουν βρει λυση σε ολα τα προβληματα που σε αποσχολουν ...

οποτε η αντιπροσωπευση ειναι πολυ καλυτερη απο οσο εσυ πιστευεις η δικια σου θεληση δεν ειναι οση εσυ πιστευεις ...
    PROzacRIDER

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Sorry... Και χωρις να μου θιγεις κανεναν.... Και χωρις να θελω να κανω τον δικηγορο κανενος τασουλη...

Επίσημοι έμποροι / Service GAS GAS

Κρήτη

ΖΥΜΒΡΑΓΟΥ∆ΑΚΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
    Μ. Σ.Χωροφυλάκλης 58, Ρέθυµνο
    Τ.Κ. 74100 Τηλ.:28310 35566
    e-mail: mototech58@gmail.com

ΛΕΒΕΝΤΑΚΗΣ ΕΥΤΥΧΗΣ
    1 Τέρµα Αναγ. Γογώνη, Χανιά 73100
    Τηλ.:28210 70972
    e-mail: motorepair@chania-cci.gr

Kώστα, αυτό δε ξέρω που το βρήκες, προφανώς στο site της Gas Gas, αλλά αμφιβάλλω ιδιαίτερα αν ισχύει στη πραγματικότητα. Από τις εδώ συζητήσεις με φίλους και υποψήφιους αγοραστές, όλοι αναγκαζόντουσαν να μετακινηθούν Αθήνα.

& πραγματικά δε καταλαβαίνω που κολλάτε και μου τη λέτε. Το μόνο που λέω & το λένε όλοι σε αντίστοιχα μέρη, είναι να υπήρχε καλύτερη αντιπροσώπευση αυτών των "μικρών" εταιριών, το οποίο σαφώς αντιλαμβάνομαι είναι δύσκολο, αφού βλέπεις ότι ακόμα και η KTM δε τα καταφέρνει καλά.

μαλλον τα λεγομενα σου δεν εχουν την σαφηνεια που εσυ πιστευεις ... οπως επισης και η ερευνα σου γυρω απο το αντικειμενο δεν ειναι τοσο ενδελεχης οπως επισης εσυ πιστευεις ... φτανωντας οπως ειπα παραπανω στο να δημιουργεις εντυπωσεις ...

ο ιδιος εχω φιλους και γνωστους σε νησια και σε απομακρα σημεια της ελλαδος που εχουν βρει λυση σε ολα τα προβληματα που σε αποσχολουν ...

οποτε η αντιπροσωπευση ειναι πολυ καλυτερη απο οσο εσυ πιστευεις η δικια σου θεληση δεν ειναι οση εσυ πιστευεις ...

Οκ, φιλαράκι. Το λίξαμε.

Εσύ μιλάς για μήλα και εγώ για πορτοκάλια. Άστο εδώ.

Kώστα, αυτό δε ξέρω που το βρήκες, προφανώς στο site της Gas Gas, αλλά αμφιβάλλω ιδιαίτερα αν ισχύει στη πραγματικότητα. Από τις εδώ συζητήσεις με φίλους και υποψήφιους αγοραστές, όλοι αναγκαζόντουσαν να μετακινηθούν Αθήνα.

& πραγματικά δε καταλαβαίνω που κολλάτε και μου τη λέτε. Το μόνο που λέω & το λένε όλοι σε αντίστοιχα μέρη, είναι να υπήρχε καλύτερη αντιπροσώπευση αυτών των "μικρών" εταιριών, το οποίο σαφώς αντιλαμβάνομαι είναι δύσκολο, αφού βλέπεις ότι ακόμα και η KTM δε τα καταφέρνει καλά.

μα ειναι δυνατον ... εξακολουθεις να μιλας ΜΟΝΟ με υποθεσεις ..και μαλιστα τριτων ...και κατα βαση λανθασμενων... και θεωρεις οτι σου τη λεμε και ολας ...χωρις καν να σου περναει απο το μυαλο οτι οι υποθεσεις σας ειναι λαθος ... και το ληγεις ... με ενα περι μηλων και πορτοκαλιων ... σε ενα φορουμ οπου διαβαζει τοσος κοσμος ...
    PROzacRIDER

μα ειναι δυνατον ... εξακολουθεις να μιλας ΜΟΝΟ με υποθεσεις ..και μαλιστα τριτων ...και κατα βαση λανθασμενων... και θεωρεις οτι σου τη λεμε και ολας ...χωρις καν να σου περναει απο το μυαλο οτι οι υποθεσεις σας ειναι λαθος ... και το ληγεις ... με ενα περι μηλων και πορτοκαλιων ... σε ενα φορουμ οπου διαβαζει τοσος κοσμος ...

Λοιπόν, επειδή είναι καλοκαιράκι, και δεν έχω υπομονή πολύ να γράφω τα ίδια και τα ίδια θα σου γράψω κάτι & αν δε σου αρέσει, δε μπορώ να κάνω κάτι άλλο..

Αγόρι μου στο Ηράκλειο Κρήτης τα Gas Gas μπορούμε να τα δούμε μόνο ζωγραφιστά ή τηλεφωνικός & γενικά στη Κρήτη.

Αυτό είναι γεγονός, όχι υπόθεση, όπως και ότι πχ δε μπορούσε κανείς εδώ να ρυθμίσει το carb του 300 2005 (μπλε ήταν) και το έστειλε Αθήνα το παλικάρι & το πούλησε αμέσως.

Ο Τρισμέγιστος Το avatar του/της Julius
    Super Moderator
    poutana to kanate to thread kai xoris logo kiolas

To mixanaki ta spaei lemeeeeee
    F**k Isaac Newton

Διάβασε εδώ

Αρχικά δημιουργήθηκε από Julius
    poutana to kanate to thread kai xoris logo kiolas

To mixanaki ta spaei lemeeeeee

Συμφωνώ μαζί σου ρε Jul, άντε να δούμε τώρα τα τεχνικά του και τη τιμή του....
    Γιατί για καθημερινό & το ΣΚ βουνό είναι super, αλλά χλωμό το κόβω (το καθημερινό)....

Βρε συ.... Δεν σου την λεω ... Αλλα μην ξεχναμε οτι προκειτε για μια μικρη εταιρεια με πολυ περιορισμενο αριθμο προιοντων εντουρο- τραιαλ ( και που αυτα απευθηνονται σε συγκεκριμενο μικρο μεριδιο της αγορας μοτο )

Εγω ειδικα δεν εχω αντιμετωπισει το παραμικρο προβλημα αλλα και για τον τασουλη απο αλλους φιλους εχω ακουσει τα καλλυτερα... ( δεν τον γνωριζω προσωπικα..)

Τους αντιπροσωπους στην κρητη και απο αλλου τους βρηκα απο το Μοτο Τριτη... http://www.mototriti.gr/data/news/pr...news/72449.asp

Γιατί για καθημερινό & το ΣΚ βουνό είναι super, αλλά χλωμό το κόβω (το καθημερινό)....
    βρε τρελε επειδη εχει φερινγκ δεν σημαινει οτι ειναι ον οφφ με κλειδακι για καθημερινη χρηση!

τομηχανακι δεν κανει για την ελλαδα μας, εκτος κι αν τρεχεις ραλλυ ραιντ (μια φορα το χρονο) , ακομα και το τρεϊλ ραιντ στη δυσκολη διαδρομη θελει εντουρο μηχανακι (διψως ψιλο φερνγκ)

κατα τα αλλα μου αρεσει παρα πολυ! αλλα δεν κανει για εμας!

Αρχικά δημιουργήθηκε από KaTaNaS
    βρε τρελε επειδη εχει φερινγκ δεν σημαινει οτι ειναι ον οφφ με κλειδακι για καθημερινη χρηση!

τομηχανακι δεν κανει για την ελλαδα μας, εκτος κι αν τρεχεις ραλλυ ραιντ (μια φορα το χρονο) , ακομα και το τρεϊλ ραιντ στη δυσκολη διαδρομη θελει εντουρο μηχανακι (διψως ψιλο φερνγκ)

κατα τα αλλα μου αρεσει παρα πολυ! αλλα δεν κανει για εμας!

Έχεις δίκιο ρε Σταυρή, αλλά όνειρο το έχω να αποκτήσω ένα rallye μηχανάκι...

Είναι πολύ όμορφο το άτιμο & διαφορετικό

Έχεις δίκιο ρε Σταυρή, αλλά όνειρο το έχω να αποκτήσω ένα rallye μηχανάκι...

Είναι πολύ όμορφο το άτιμο & διαφορετικό
    Μike σε φεριγκάτο προτείνω κάτι τέτοιο....

http://www.aodp.gr/phpBB2/viewtopic....952&highlight=

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Πανεμορφο !!!

A cold-hearted bastard Το avatar του/της Gares'
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid

Πάρα πολύ καλό :hypnotize :hypnotize :hypnotize
    Yesterday is history.
    Tommorow is mystery.
    But today is a gift.
    That is why it is called the "present"...

Σελίδα 2 από 3 ΠρώτοΠρώτο 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Ga Ga Gamova ΠΡΩΤΟΤΙΠΠΟΣ Ε?
    από NAKANO-1100 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 17/02/2006, 07:54

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •