Για πάρτε μάτι......
http://www.rockgarden.co.za/
Έχω την εντύπωση ότι θα κερδίσει ακόμα περισσότερους αγοραστές, ιδιαίτερα αν βελτίωνε και την αντιπροσώπευση της γενικότερα.
:a07: :a07: :a07:
![]()
Για πάρτε μάτι......
http://www.rockgarden.co.za/
Έχω την εντύπωση ότι θα κερδίσει ακόμα περισσότερους αγοραστές, ιδιαίτερα αν βελτίωνε και την αντιπροσώπευση της γενικότερα.
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
πλακα κανετε ετσι???
:a04:
Δε σου αρέσουν?![]()
![]()
![]()
Πως γίνεται....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Kateemotenere:hypnotize :hypnotize
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Κολλήσατε τώρα στο 450 Desert, ντάξει είναι rally μηχανάκι & εγώ γενικά τα γουστάρω πολύ αυτά τα σουλούπια.
Ας περιμένουμε λίγο να δούμε & χαρακτηριστικά.
By the way το 300 θα έχει και μίζα![]()
W O W!
:a36::a36: http://www.lariseos.webs.com
:a36:
www.husaberg450fe.blogspot.com
www.fightcolesterol.blogspot.com
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Για πάρτε μάτι......
Στην Αθήνα τουλάχιστον, ο αντιπρόσωπος είναι μια χαρά και βοηθά πολύ τους αγωνιζομένους με μπόλικες παροχές.
Ωραία είναι, αλλά μακάρι να βελτιώσουν την ποιότητα κατασκευής στα περιφερειακά.
Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
:a07: :a07: :a07:![]()
![]()
![]()
Τι προβλημα υπαρχει με την αντιπροσωπευση της...?????
Μπορεί το οτι είναι μόνο Αθήνα και γενικά αποτρέπει πολλούς στην επαρχία από το να αγοράσουν...Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Τι προβλημα υπαρχει με την αντιπροσωπευση της...?????![]()
Yesterday is history.
Tommorow is mystery.
But today is a gift.
That is why it is called the "present"...
Έτσι να'χουμε να λέμε..Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
![]()
![]()
![]()
Τι προβλημα υπαρχει με την αντιπροσωπευση της...?????
@GG: η μισή και βάλε επαρχία παραγγέλνει μέσω αντικαταβολής.
You BETA believe...
παραταυτα , ειναι ενα σχολιο , που δημιουργει εντυπωσεις ... και εν λογω σχολιαστης δεν εχει μπει στο κοπο να το σβησει-διορθωσει ...Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Έτσι να'χουμε να λέμε..
@GG: η μισή και βάλε επαρχία παραγγέλνει μέσω αντικαταβολής.![]()
PROzacRIDER
Αν εννοείτε για το δικό μου σχόλιο, περί αντιπροσώπευσης, να σας δώσω απαντήσεις λοιπόν.
Να σας πω, όταν θέτε να αγοράσετε ένα μηχανάκι πχ, θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι με καράβι 6 ωρών να πάτε και 6 να γυρίσετε?
Όταν σε όλη τη περιοχή σας δεν υπάρχει ένα συνεργείο το οποίο να ασχολείται με τα συγκεκριμένα μηχανάκια? Όταν θες άμεσα ένα αναλώσιμο και αυτό δεν υπάρχει?
& για να καταλάβω ρε παιδιά, ποιον θίξαμε δηλαδή? Έχει κανείς από εδώ μετοχές στη Gas Gas? Γιατί προφανώς η Gas Gas δεν έχει φροντίσει να έχει ένα καλό δίκτυο, όπως και πάρα πολλές άλλες Ευρωπαϊκές εταιρίες, πχ TM etc.
εχεις ζητησει να σου στειλουν το μηχανακι με καραβι και στο αρνηθηκαν ??????Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Αν εννοείτε για το δικό μου σχόλιο, περί αντιπροσώπευσης, να σας δώσω απαντήσεις λοιπόν.
Να σας πω, όταν θέτε να αγοράσετε ένα μηχανάκι πχ, θέλετε να κάνετε ένα ταξίδι με καράβι 6 ωρών να πάτε και 6 να γυρίσετε?
Όταν σε όλη τη περιοχή σας δεν υπάρχει ένα συνεργείο το οποίο να ασχολείται με τα συγκεκριμένα μηχανάκια? Όταν θες άμεσα ένα αναλώσιμο και αυτό δεν υπάρχει?
& για να καταλάβω ρε παιδιά, ποιον θίξαμε δηλαδή? Έχει κανείς από εδώ μετοχές στη Gas Gas? Γιατί προφανώς η Gas Gas δεν έχει φροντίσει να έχει ένα καλό δίκτυο, όπως και πάρα πολλές άλλες Ευρωπαϊκές εταιρίες, πχ TM etc.
εχεις ζητησει καποιο αναλωσιμο και δεν υπηρχε ??? - και ποιες εταιριες εχουν ετοιμοπαραδοτα ολα τα αναλωσιμα ???-
και υπαρχει τεραστια διαφορα στο πολιτικη της εταιριας και πολιτικη του αντιπροσωπου ... αν ο αντιπροσωπος ακολουθει τη γραμμη της εταιριας δεν φταει ο ιδιος ... φατει η ΕΤΑΙΡΙΑ ...και εσυ εθιξες τον αντιπροσωπο και οχι την εταιρια
PROzacRIDER