Συνηθως οι μεγαλυτεροι "κλεφτες" ειναι τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια...
Συνηθως οι μεγαλυτεροι "κλεφτες" ειναι τα εξουσιοδοτημενα συνεργεια...
*************** www.motodevils.gr ***************
euxareisto file mythos kai to skeftomouna na pao sto 500 gia service alla oute apexo den tha patiso tora kapioi kobogianites prepei na paroun kana mathima gia na allaxoun miala
What the frak
ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΤΙΚΙ
Ο ΚΑΛΟΣ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ
Φίλε cabalai, αυτός είναι ο λόγος που έκατσα και αφιέρωσα το χρόνο μου, για να προφυλαχτεί έστω και 1 ακόμα που θα μπορούσε να την πατήσει από τους κλέφταρους....Άμα βρεις κάνα συνεργείο της προκοπής πες μου και μένα γιατι κοντά δεν παίζει τίποτα...
lc8ergr1:
ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ για το Hellinstore 500 ΣΙΓΟΥΡΑ!!!!!
Τί όμως ΚΑΚΟ,ΑΣΧΗΜΟ? Η κύρια ιδιότητά του είναι ΑΓΡΙΟ (δαγκώνει)![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MythosGR
6. Ζητώ να μου κόψουν απόδειξη που να έχει περιγραφή των εργασιών - ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ...
Πες πως κάνεις πλάκα!!Δεν μπορεί!!
![]()
![]()
Έται μου είπαν κι εμένα αλλά...............δεν τους πέρασε!Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Φίλε μου, το πρώτο σέρβις των 1000χλμ το κάνεις σε εξουσιοδοτημένο είτε σου αρέσει είτε όχι, αλλιώς χάνεις την εγγύηση αν δεν πέσει σφραγίδα...![]()
![]()
καποιος πηγε στο hellin store και τον χρεώσαν ΟΠΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ
ΜΠΑΝΙΣΤΗΡΙ ΔΗΛΑΔΗΣ
και το κορυφαιο
περνω τηλ για κατι ανταλλακτικα και μου λενε οτι δεν τα εχουν
και μιλαμε για απλα και βασικα ανταλακτικα
ΤΕΣ ΠΑ δεν τα εχουν τους λεω παραγελλτε τα στην γερμανια αυστρια
μου λενε
ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ
α στα διαλα ρε λαμογια που θα σας παρακαλαμε
ebay.de
munnracing
ktm-team-west.de
και κλειστε το το γαμημενο που θετε να πουλστε και ανταλλακτικα και να κανετε και service
500 να ναι οι ωρες σας
Ανταλλακτικά που έπαιρνα από τα Mac που είναι κοντά μου πάντως αν δεν είχαν τα έφερναν σε 4-5 μέρες.
Και ποτέ δεν μου ζήτησε ο Τάσος προκαταβολή.
Αυτό με τον οπτικό έλεγχο μου άρεσε πάντως.
Run, rabbit run
Eξουσιοδοτημενο συνεργειο της ΚΤΜ,Σταματης Λυμπερατος ακριβως κατω απο το καταστημα της ΚΤΜ στην Πατρα στην νεα εθνικηΑρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
δωσε πληροφοριες τωρα!!!
Φιλικες τιμες και καλο παιδι(για παντρεια τον εχουμε)
Συνεργαζεται με την ΚΤΜ αλλα δεν εχει και προβλημα αν εχετε αγορασει ανταλλακτικα απο αλλου να τα τοποθετησει
Ενδεικτικα οπως σας ειπα για το service των 10000χλμ(μεγαλο με βαλβιδες κλπ) στο 690 πληρωσα 150ευρω συνολικα
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Για το ότι ζήτησε τάτοιο πράγμα ή για το ότι δεν μπορούσαν ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πες πως κάνεις πλάκα!!Δεν μπορεί!!
![]()
![]()
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Δε χάλασεεεεε;! Για δες καλλίτερα: Μήπως χάλασε το οδόμετρο:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από Vstrommer71
Παρεμπιπτοντως τα χαλασανε τα ΚΤΜ,12000χλμ και δεν χαλασε ακομα![]()
ΥΓ: Εύχομαι ν'αντέξει 120.000
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikonian
Δε χάλασεεεεε;! Για δες καλλίτερα: Μήπως χάλασε το οδόμετρο:rotflmao:
ΥΓ: Εύχομαι ν'αντέξει 120.000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Οντως πολύ καλη εξυπηρέτηση απο τα παιδιά στο Mac μέχρι και επιστροφή δέχτηκαν... επειδή κάναμε λάθος...Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmakis
Ανταλλακτικά που έπαιρνα από τα Mac που είναι κοντά μου πάντως αν δεν είχαν τα έφερναν σε 4-5 μέρες.
Και ποτέ δεν μου ζήτησε ο Τάσος προκαταβολή.
Somewhere in my soul
there’s always Rock ‘n’ Roll.
Yeahhh..
Μα................για το ότι δεν μπορούσαν!Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Για το ότι ζήτησε τάτοιο πράγμα ή για το ότι δεν μπορούσαν ..???![]()
![]()
![]()