Καλες βολτες και παλι και παντα ορθιος !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΤΖΙΙΙΙΜΥΥΥΥΥΥΥ !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Αχ ρε Billako...Μετά από 4 ολόκληρους μήνες σε βλέπω επιτέλους χαρούμενο....άντε ρε φίλε και από εδώ(μιας και σου τα είπα από εχθές)σου εύχομαι να είναι καλοτάξιδι και να κάνεις πολλά, πολλά χλμ!!!
Όσο για τον άλλον τον μα@@κα τι να πω??? να πω ότι είναι ελεεινός και τρισάθλιος? και λίγα είναι...
Ο "μάστορας" αυτός είχε έναν πολύ καλό πελάτη που του πήγαινε την μηχανή για σέρβις, άλλαξε λάστιχα σε αυτόν, του έστειλε πελάτες(μέσα σε αυτούς και εγώ) και το κυριότερο: δεν του είχε αφήσει βερεσέδια....
Τον billako τον κορόιδευε κανονικότατα...4 ολόκληροι μήνες είναι πάρα μα πάρα πολύ για ότι ήθελε η μηχανη...
Τον πρώτο μήνα δεν του την είχε φτιάξει γιατί έλεγε πως αφοί δεν είναι ακόμα έτοιμος ο Βασίλης να καβαλήσει τι να την κάνει...άντε να το δεχτείς αυτό...
Έρχεται ο 2ος μήνας γίνεται καλά ο Βασίλης του λέει το σενάριο με την ΥΑΜΑΗΑ και την μετακόμιση...άντε να πούμε λογικό και αυτό αφού ήταν όντως αλήθεια....
Έρχεται ο 3ος μήνας, η ΥΑΜΑΗΑ είχε πάει στις καινούργιες της εγκαταστάσεις και έστελνε κανονικά "τα πραγματάκια" όπως έλεγε αυτός ότι δεν έχει η ΥΑΜΑΗΑ...
Ο Βασίλης τον έπαιρνε τηλέφωνο και τον ρώταγε τι κάνουμε και η απάντηση: Περιμένουμε ακόμα τα πραγματάκια και ότι η ΥΑΜΑΗΑ δεν στέλνει, για να διαπιστώσει όντως ότι δεν στέλνει πήρε τηλέφωνο και στην εταιρία αλλα και σε 2 αντιπροσωπείες ο Βασίλης και όλοι του είπανε πως στέλνει κανονικά ανταλλακτικά η μαμά ΥΑΜΑΗΑ...Τι του λες εσύ μετά αυτού του τύπου???
Πάει και ο 3ος μηνάς και μπαίνουμε στον 4ο και εκεί έγινε το θαύμα το οποίο έδωσε και στον Βασίλη αυτήν την χαρά που μας δείχνει σήμερα!!!
Μαζι με τον Billy εχασε και μενα μαζι του . . .
Billako γραφ'τον στα αρχ@@ια σου τώρα... έχεις τη μπλε καλλονή σου στα χεριά σου και ήρθε η στιγμή να την χαρείς ξανά μετά από τόσο καιρό και αυτή εσένα!!!
Πήγαινε το ταξιδάκι σου στην Βουλγαρία και ξεκουράσου με τις 2 αγάπες σου....
Υ.Γ : Κοιτά μα@@κα να βγάλεις πολλές φωτογραφίες στην Βουλγαρία, όχι όπως πέρσι που δεν έβγαλες τίποτα![]()
Σταμάτα βρε κάθαρμα! Με συγκίνησες...![]()
![]()
Τζίμυ, είναι τιμή μου να λέω ότι είσαι φίλος μου. Ειλικρινά.![]()
Εσύ ειδικά, κι ο Πεσκανδρίτσος (καλά, αυτός μη χάσει τη συνδρομή το κτήνος) με φάγατε στη μάπα τόσο καιρό με τη γκρίνια μου, τις ανησυχίες μου, τα μαμημένα στερητικά μου σύνδρομα για τη μηχανή...
![]()
Αλλά τώρα που την πήρα θα με φάτε πιο πολύ για το πόσο όμορφη και δυνατή και γρήγορη και καλή είναι, και το'να και τ'άλλο και το παράλλο ..![]()
![]()
![]()
![]()
:a41:
(Εεεε, ρίχτε του καμία να σταματήσει ο λακαμάς με τον ματρακά του)
Τζιμάκο, σ'ευχαριστώ πολύ φιλαράκι!!
Θα τα πούμε σύντομα!!![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Επίσης αδερφέ, ευχαριστώ πολύ!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sahara
Καλες βολτες και παλι και παντα ορθιος !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Και αφου περασαν αυτες οι ευχαριστες 131 μερες, που ειχαμε την ησυχια μας,
ηρθε αυτη η αποφραδα η 132η μερα που χτυπαει το τηλεφωνο και με διακοπτει απο τον ομορφο και ησυχο μεσημεριανο υπνο μου, και ποιος ητανε αραγε???![]()
Ο επιτημος, κατι σαν τον Μητσοτακη ας πουμε.:rotflmao:
Αδερφε, μου λεει, ειμαι στον μαστορα για την λαμπα, γουσταρεις καφεδακι??
Ε, τι να κανω κι εγω, αφου με ξυπνησε που με ξυπνησε λεω ας παμε μια Γλυφαδα.
Παμε λοιπον σε μια ωραια καφετερια με τις μηχαναρες μας παρκαρισμενες ακριβως απ εξω για να τις χαζευουμε κιολας, (ομολογουμενος η μηχανη του Μπιλλυ εγινε σαν καινουργια)παραγγελνουμε και ευθυς αμεσως αρχιζει η παρελαση.![]()
Τετοια θυελλα ειχα πολυ καιρο να δω.
Τον Μπιλλυ την τελευταια φορα που τον ειχα δει ειχε μπαταρισμενο με γυψο το ποδι του και συνεχεια σηκωμενο ψηλα.
Ε, σημερα ειχε σηκωμενο συνεχεια το τριτο ποδι με αυτα που εβλεπε.![]()
![]()
![]()
Αφου ηπιαμε το καφεδακι μας με τα χιλια ζορια τον καταφερα να σηκωθει για να παμε μια μικρη βολτιτσα μεχρι τα λιμανακια.
Και καταληξαμε στο σημειο το γνωστο που μαζευονται ολοι οι..........ξερετε ποιοι.![]()
![]()
![]()
Εκει πλεον ο Μπιλλυ ηρεμησε, μαλλον φοβηθηκε μην του την πεσει και κανενας και αμεσως μαζευτηκε.
Ητανε και ενας νταλικιερης που τον γλυκοκοιταζε, ειχε και ωραιο και ρομαντικο ηλιοβασιλεμα και οπου φυγει φυγει.![]()
![]()
![]()
Να σαι καλα ρε Μπιλλυ και συ και η μηχαναρα σου.![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ΡΕ ΜΑΛ...:rotflmao:
ΛΥΩΝΩ !!:rotflmao: :rotflmao:
ΑΑΑΑΑΑΑχαχαχα ΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑ !!!!!![]()
![]()
Ωχχχ, ψιλοσυνήλθα...
Όντως μιλάμε χρόνια είχα να δω τέτοια θύελλα..![]()
Φύγαμε άρον-άρον γιατί παντρεμένοι οικογενειάρχες άνθρωποι κι έτσι:a13:![]()
Ο Στρατούλης μιλάμε από το πολύ στρίψιμο του λαιμού μου θύμιζε το κοριτσάκι από τον "Εξορκιστή".
Αλλά το μάτι γαρίδα και τα καβούρια στην τσέπη μπόλικα.
Μπανάνες Dainese, συναγερμοί, βαρέθηκε φαίνεται τα γάντια του και τα ξεχνάει όπου κι όπου...
Εμ βέβαια, αυτός πληρώνει?Ας όψεται το κλαμπ...
Εντωμεταξύ, οι δύο τύποι adventure μηχανές, χούφτες, σχάρες, κράνη, εξοπλισμό,ξέρω γω τι...
Πάνε καφετέρια, αράζουν απολαμβάνοντας φραπέ και σχολιάζοντας γκόμ... Εεεεεμηχανές, μετά πάνε λιμανάκια, στροφιλίκι κι έτσι...
Και μετά έχουν μούτρα να λένε τους άλλους καφετεριάκηδες και κάγκουρες!!![]()
![]()
Στρατούλη...
Πάντα τέτοια ρε φιλαράκι! Ευχαριστώ πολύ!!![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Τι λες ρε απατεωνα, που σου τρεχαν τα σαλια σαν πεινασμενο Μπουλντογκ?Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ο Στρατούλης μιλάμε από το πολύ στρίψιμο του λαιμού μου θύμιζε το κοριτσάκι από τον "Εξορκιστή".
Αλλά το μάτι γαρίδα και τα καβούρια στην τσέπη μπόλικα.
Για να παρω τηλεφωνο την γυναικα σου να της πω για την συμπεριφορα σου, να δεις παντοφλα που εχει να πεσει σπιτι!!!![]()
![]()
![]()
Ρε παλιοΣκρουτζ θα μου πεις εμενα για καβουρια στην τσεπη που μετα απο 10 συναντησεις που εχουμε κανει ειναι η πρωτη φορα που εβαλες το χερι στην τσεπη και μαλιστα ετρεμες ολοκληρος σαν να ειχες παρκινσο.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι? δεν έχετε καθόλου λίγη αξιοπρέπεια??? παλιοκωλόγεροι...αντί να πάτε σε κανα καφενείο είχατε πάει σε καφετέρια και λιγουριάζατε τα πιπινάκια??? ουστ από δω κωλόγεροι...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Και αφου περασαν αυτες οι ευχαριστες 131 μερες, που ειχαμε την ησυχια μας,
ηρθε αυτη η αποφραδα η 132η μερα που χτυπαει το τηλεφωνο και με διακοπτει απο τον ομορφο και ησυχο μεσημεριανο υπνο μου, και ποιος ητανε αραγε???![]()
Ο επιτημος, κατι σαν τον Μητσοτακη ας πουμε.:rotflmao:
Αδερφε, μου λεει, ειμαι στον μαστορα για την λαμπα, γουσταρεις καφεδακι??
Ε, τι να κανω κι εγω, αφου με ξυπνησε που με ξυπνησε λεω ας παμε μια Γλυφαδα.
Παμε λοιπον σε μια ωραια καφετερια με τις μηχαναρες μας παρκαρισμενες ακριβως απ εξω για να τις χαζευουμε κιολας, (ομολογουμενος η μηχανη του Μπιλλυ εγινε σαν καινουργια)παραγγελνουμε και ευθυς αμεσως αρχιζει η παρελαση.![]()
Τετοια θυελλα ειχα πολυ καιρο να δω.
Τον Μπιλλυ την τελευταια φορα που τον ειχα δει ειχε μπαταρισμενο με γυψο το ποδι του και συνεχεια σηκωμενο ψηλα.
Ε, σημερα ειχε σηκωμενο συνεχεια το τριτο ποδι με αυτα που εβλεπε.![]()
![]()
![]()
Αφου ηπιαμε το καφεδακι μας με τα χιλια ζορια τον καταφερα να σηκωθει για να παμε μια μικρη βολτιτσα μεχρι τα λιμανακια.
Και καταληξαμε στο σημειο το γνωστο που μαζευονται ολοι οι..........ξερετε ποιοι.![]()
![]()
![]()
Εκει πλεον ο Μπιλλυ ηρεμησε, μαλλον φοβηθηκε μην του την πεσει και κανενας και αμεσως μαζευτηκε.
Ητανε και ενας νταλικιερης που τον γλυκοκοιταζε, ειχε και ωραιο και ρομαντικο ηλιοβασιλεμα και οπου φυγει φυγει.![]()
![]()
![]()
Να σαι καλα ρε Μπιλλυ και συ και η μηχαναρα σου.![]()
![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Την επομενη φορα θα σε παρουμε μαζι, αφου σου αρεσει τοσο πολυ.Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι? δεν έχετε καθόλου λίγη αξιοπρέπεια??? παλιοκωλόγεροι...αντί να πάτε σε κανα καφενείο είχατε πάει σε καφετέρια και λιγουριάζατε τα πιπινάκια??? ουστ από δω κωλόγεροι...
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από jimtarasxt660x
Ρε δεν ντρέπεστε λιγάκι? δεν έχετε καθόλου λίγη αξιοπρέπεια??? παλιοκωλόγεροι...αντί να πάτε σε κανα καφενείο είχατε πάει σε καφετέρια και λιγουριάζατε τα πιπινάκια??? ουστ από δω κωλόγεροι...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Α, ωραια τωρα μιλας σωστα........![]()
![]()
![]()
Βοηθός Ταμία (το 23% που λεγαμε)
Αυτονομία SV (εγγύηση λεμε)
Mπράβο Μπιλ!Το πόδι επανήρθε;
Άντε και με τουρμπάτο XTwrc !!![]()
Ευχαριστώ Τόλη. Να'σαι καλά παληκάρι!Αρχικά δημιουργήθηκε από TOLISTOLAROS
Mπράβο Μπιλ!Το πόδι επανήρθε;
Άντε και με τουρμπάτο XTwrc !!![]()
Το πόδι είναι μιά χαρά φίλε. Αν και επώδυνο λόγω αστραγάλου, έδεσε μιά χαρά.
Respect στις AlpineStars. Μου έσωσαν το πόδι κυριολεκτικά.
Καλά να περνάς φίλε, σε ευχαριστώ πολύ!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
αντε ρε billy επιτελους
ποτε πια γκαντεμια και καλως τη δεχτηκες![]()
gas......N
Ευχαριστώ ρε Νικόλα. Να'σαι καλά φίλε!!Αρχικά δημιουργήθηκε από GAS NICK
αντε ρε billy επιτελους
ποτε πια γκαντεμια και καλως τη δεχτηκες![]()
![]()
Που να τη δεις πως έγινε...![]()
![]()
Την πήρα την επόμενη μέρα που βρεθήκαμε.
Θα τα πούμε πάλι από κοντά Νικόλα.![]()
![]()
![]()
XR
XTR
XJR