Πάρε ένα ΚΤΜ690 να έχεις όλα τα παραπάνω που θες. Και ασφαλτο και χώμα-βατοί χωματόδρομοι πάει....Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
To fmx me χει σκλαβωσει.Τα πραγματα ομως ειναι πολυπλοκα.
....
ΣΑν παζλ ειναι , ποιος θα τολυσει αραγε??![]()
Πάρε ένα ΚΤΜ690 να έχεις όλα τα παραπάνω που θες. Και ασφαλτο και χώμα-βατοί χωματόδρομοι πάει....Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
To fmx me χει σκλαβωσει.Τα πραγματα ομως ειναι πολυπλοκα.
....
ΣΑν παζλ ειναι , ποιος θα τολυσει αραγε??![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Για πες ακριβως μοντελο γιατι μονο το duke3 μου ερχεται στο μυαλο.Εχει κολησει το μυαλο μου με το duke3 afoy exω βρει κ το μηχανικο που θα το φτιαχνει αλλα....
![]()
-Θελω κατι πιο πρακτικο για ωρημους αντρες μη ξαναπαω παλυ πισω τον καιρο που ετρωγα κλησεις για θορυβο κ σουζες.![]()
Αν θες μοταρντΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Για πες ακριβως μοντελο γιατι μονο το duke3 μου ερχεται στο μυαλο.Εχει κολησει το μυαλο μου με το duke3 afoy exω βρει κ το μηχανικο που θα το φτιαχνει αλλα....
![]()
-Θελω κατι πιο πρακτικο για ωρημους αντρες μη ξαναπαω παλυ πισω τον καιρο που ετρωγα κλησεις για θορυβο κ σουζες.![]()
![]()
θέλει βγάλσιμο ο καταλύτης.....Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχει κι "εντούρο" το μαγαζί....![]()
![]()
You BETA believe...
Καλά ρε μαεθρατ, το παλλικάρι μιλά για σκράμπλερ και εσύ πετάς φωτό από κτμ...???
καί όχι μόνο αυτό, αλλά ρωτάς και πιό είναι το μορίνι....???!!!![]()
όλα καλά?![]()
![]()
You BETA believe...
Άσε ρε φίλε, κάτι του είπες τώρα...που να τα ξέρει αυτά ο Σνίπερ. Ο νέοπας με τα αυσριακά.Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
....honda_cl250...![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
θα τις περιέγραφα περίπου σαν "γυμνά street μηχανάκια με ελαστικά που του δίνουν δυνατότητα να κινηθεί και στο χώμα αλλά και πιο μαλακές αναρτήσεις για τον ίδιο λόγο" διαχωρίζοντάς τα απ'τα on-off στο πιο streetάδικο λουκ...
KAI υπαρχει παντα το all weather/ all terrain Suzuki SV:rotflmao:
![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Κοιτάω ξανά και ξανά το ημερολόγιο...... (κάτι σαν το κοντέρ του μοτοσακού σου είναιΑρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
Άσε ρε φίλε, κάτι του είπες τώρα...που να τα ξέρει αυτά ο Σνίπερ. Ο νέοπας με τα αυσριακά.![]()
)
2009 λέει....
![]()
:rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Κοιτάω ξανά και ξανά το ημερολόγιο...... (κάτι σαν το κοντέρ του μοτοσακού σου είναι)
2009 λέει....![]()
![]()
![]()
+ 1000....!! ( Και σιγουρα πιο καλο και στην ασφαλτο απο τα παραπανω μεταλαγμενα....)Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
Έχει κι "εντούρο" το μαγαζί....
![]()