Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 72

Θέμα: Scrambler

Παλαιό μέλος Το avatar του/της MAG/FMX

Scrambler

Γεια σας καποια στιγμη πρεπει να αλλαξω μηχανη.Μου αρεσει το Xcountry tης bmw που ειναι ειδος srambler.Dιλαδη παει κ χωματοδρομο.Υπαρχει κατι αντιστοιχο σε αλλη εταιρια γιανα εχω κ αλλη επιλογη??

Μα ρε μαγκες παει καλα στο δρομο αλλα κ χωματοδρομο.Δεν ειναι η μηχανη των ονειρων μου αλλα ειναι πρακτικο.Δηλαδη οποιος περνει το gs650 k κινειτε ολο ασφαλτο κ λιγο χωματοδρομο ειναι πιο εξυπνος.Αυτη η δουλεια ειναι για τα scrambler.
    Βοηθατε μη παρω το δρομο το στραβο....
    Με το motard den μπορεσα να μπω στους χωματοδρομους των ελληνικων νησιων ενω επισης σε πεζοδρομια κ λακουβες διαμαρτυρεται.

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Μα ρε μαγκες παει καλα στο δρομο αλλα κ χωματοδρομο.Δεν ειναι η μηχανη των ονειρων μου αλλα ειναι πρακτικο.Δηλαδη οποιος περνει το gs650 k κινειτε ολο ασφαλτο κ λιγο χωματοδρομο ειναι πιο εξυπνος.Αυτη η δουλεια ειναι για τα scrambler.
    Βοηθατε μη παρω το δρομο το στραβο....
    Με το motard den μπορεσα να μπω στους χωματοδρομους των ελληνικων νησιων ενω επισης σε πεζοδρομια κ λακουβες διαμαρτυρεται.
    Τι ειναι τα scrambler. φιλε μου....????

papoy Το avatar του/της Viking
    Φίλε μου κάτι τέτοιο ψάχνεις?

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	moto_morini_scrambler_2009_12.jpg 
Προβολές:	552 
Μέγεθος:	92,9 KB 
ID:	171987

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Viking
    Ναι

και τι κάνει;

και κυρίως.... τι ακριβώς βλέπουμε στην φωτό;
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

papoy Το avatar του/της Viking
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    και τι κάνει;

και κυρίως.... τι ακριβώς βλέπουμε στην φωτό;
    Το Moto Morini Scrambler βλέπουμε.

Τι κάνει δεν ξέρω..Δεν το χω οδηγήσει.Ωραίο φαίνεται πάντως.

Απλά ρωτάω τον φίλο που άνοιξε το θεματάκι αν με την λέξη "scrambler" εννοεί κάτι τέτοιο.

Αρχικα ευχαριστω τον φιλο viking για την ωραια φοτο.Αλλα για morini sthn Ellada , δυσκολα τα πραγματα.Οποτε παλυ υπερησχιει το bmw xcountry , apla δε γουσταρω ομως την αντιπροσωπεια της bmw χωρις ομως να εχω κ εμπειρια απαυτη.Το xcounty to χαρακτηριζουν σκραμπλερακι στα περιοδικα.Ισως το TW k to MZ φερνουν προς αυτο το ειδος.
    Αν θυμαμαι καλα scrambles legonte κ κατι συνεχομενα σαμαρια σε χωματοπιστες κ απο εκει εχουν παρει το ονομα τους κ καποιοι αγωνες..
    Αν ναι τη σχεση εχει με εμενα?Εγω μιλησα για Xcountry to οποιο ταπεριοδικα προσπαθουν νατο ενταξουν σε καποια κατηγορια.
    Το thread φτιαχτηκε για οσους γνωριζουν γιατι μιλαω.

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    ρε παιδια...δεν ειναι λιγο χαζομαρα αυτο που γινεται τωρα??
    ενταξει καλη και η πλακα και το σπαμ αλλα το παιδι τωρα δεν ξανα απαντησε και ποιος ξερει αν θα απαντησει...κοινως....μ@μηθηκε το θρεντ....
    δεν ξερω.....
    η γνωμη μου παιδια...

Εγω δεν χαλιεμαι ευκολα.Ουτε κανω τον ξερολα.Γραφω κ μαθαινω.Ακομα κ για το κρανος γυαλια, οσο μ@λακια κ να φανηκε σε καποιους , εγω εμαθα καποια πραγματα κ ισως κ αλλοι.
    Για μενα εστω κ μια καλη απαντηση μεσα σε ενα καρο σπαμ , μου ειναι αρκετη αλλα κ εγω γελαω με ορισμενα.Ελα να ξεστραβωνομαστε.

BMW Announces the New Xcountry
    The G 650 Xcountry is BMW's a modern interpretation of the scrambler. Back in the ’50s and ’60s of the last century, road-going motorcycles also suitable for off-road use after making a few technical modifications were called scramblers”.

And today the BMW G 650 Xcountry offers the same versatility, bringing together the best of two worlds: excellent road-going qualities combined with off-road assets typical of an Enduro.

In terms of both looks and technical features, the G 650 Xcountry stands out quite clearly from its two sister models: Featuring a smooth-lens round headlight, a naked” cockpit without fairing, a two- level seat and the front mudguard running close to the wheel and held in position by a stable tubular bracket, the G 650 Xcountry alludes clearly and intentionally to the classic scrambler. Indeed, this particular look is further enhanced by the high-rising exhaust system as well as twin-tone paintwork in Deep Black and White Aluminum matt metallic.
    Τωρα ποιος εχει δικιο γιανα καταλαβω.?

Κι εγώ μέχρι στιγμής ακούγοντας scrambler πήγαινε το μυαλό μου σε δύο πράγματα, στους χωμάτινους αγώνες μοτοσυκλέτας αλλά και σε μια κατηγορία μοτοσυκλετών που θα τις περιέγραφα περίπου σαν "γυμνά street μηχανάκια με ελαστικά που του δίνουν δυνατότητα να κινηθεί και στο χώμα αλλά και πιο μαλακές αναρτήσεις για τον ίδιο λόγο" διαχωρίζοντάς τα απ'τα on-off στο πιο streetάδικο λουκ... και το ΧCountry εκεί θα έλεγα ότι ανήκει αν και ξεφεύγει εμφανισιακά από ένα γυμνό street, ίσως όμως γιατί απέχει περισσότερο από ένα on-off.. Motard;; Μπααα...

Εδώ το περιγράφει έτσι:

"Η νέα σειρά G 650 X αποτελείται από τρία μοντέλα:
    Την G 650 X-moto που είναι μία επιθετικής σχεδίασης supermoto μοτοσικλέτα, την G 650 X-country που είναι ένα all-around μοντέλο με έντονα στοιχεία scrambler και φυσικά το G 650 X-challenge που είναι η enduro πρόταση της εταιρίας."

Και πιστεύω ότι μάλλον η περιγραφή του ταιριάζει απόλυτα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    ...θα τις περιέγραφα περίπου σαν "γυμνά street μηχανάκια με ελαστικά που του δίνουν δυνατότητα να κινηθεί και στο χώμα αλλά και πιο μαλακές αναρτήσεις για τον ίδιο λόγο" διαχωρίζοντάς τα απ'τα on-off στο πιο streetάδικο λουκ...
    ΠιΧί...

Όνομα:	et5.jpg 
Προβολές:	487 
Μέγεθος:	49,1 KB 
ID:	171993

Αυτό είναι scrambler (αναρριχητής).

Όνομα:	scrambler_2009_main_1 (small).jpg 
Προβολές:	472 
Μέγεθος:	57,2 KB 
ID:	171994
    A Noisy Tappet is a Happy Tappet!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisblest
    η γνωμη μου παιδια...
    +1
    Το θέμα καθαρίστηκε και μεταφέρθηκε στα μοντέλα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    http://www.motorcyclenews.com/MCN/Ne...?&R=EPI-115784

Εγώ θα προτιμούσα το fmx.

To fmx me χει σκλαβωσει.Τα πραγματα ομως ειναι πολυπλοκα.
    -Καθε 3 χρονια κ 15.000κλμ αλλαζω μηχανη ψαχνοντας καινουργιες συγκινησεις κ γενικα τοσο μου περνει να την βαρεθω.Οποτε πουλαω τη μηχανη δινω και 3.000ε κ αλλαζω μοτορι εδω και 15ετη
    -Φετος αποφασησα να κανω οικονομια.
    -Με το που πηρα αυτη την αποφαση εδωσα 600ε για γραναζι, αλυσιδα, λαστιχα κ κατι αλλα για την εμφανηση.
    -Τωρα σπαστικα που δεν παει χωμα κ θελω ρυθμιζομενη αναρτηση για νατην μαλακωσω κ λαστιχα μτ60 να εχει λιγο τακουνι κ πιστευω οτι χωμα θα πηγαινει.Δηλ. 350ε + 300ε=750ε
    -Ειμαι συνεχως στην πριζα να του ριξω 1500ε να παρει 10 αλογο τροχο γιατι ολοι μας πιστευω οσα αλογα κ αν εχουμε, αντε σε ενα χρονο να μας φενεται λιγο ψοφιο, καθοτι συνηθιζουμε το γκαζι.
    -Βαλε κ 150ε καμια μπαγαζιερα.
    ----600+750+1500+150=3000Ε
    --Οποτε που ειναι η οικονομια που εψαχνα ? κ σχεδον θα μεινω με την ιδια μηχανη.
    Ισως καπου να σφαλω αλλα οπως ειπα καθε 3χρονια αλλαζα μηχανη κ δεν μου εχει ξανατυχει.
    ΣΑν παζλ ειναι , ποιος θα τολυσει αραγε??

Σελίδα 1 από 5 12345 ΤελευταίοΤελευταίο

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας HTML είναι OFF