Plaka μας κάνεις ρε φίλος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ma κοιταχτε εδω φρενα ,φυνιριζμα, προσωπικοτητα κ συγκρινεται με χτρ που τρεμει το κολοφαναρο κ θολωνουν τα πλαστικα.
Θα έπαιρνες ποτέ μηχανάκι που θα έγραφε στην άδεια του piaggio group ;![]()
Plaka μας κάνεις ρε φίλος ;Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ma κοιταχτε εδω φρενα ,φυνιριζμα, προσωπικοτητα κ συγκρινεται με χτρ που τρεμει το κολοφαναρο κ θολωνουν τα πλαστικα.
Θα έπαιρνες ποτέ μηχανάκι που θα έγραφε στην άδεια του piaggio group ;![]()
μπάρον says :
"Japan rullezzzz re και ας το περνάω μίνιο και μουράβια κάθε 2 βδομάδες:rotflmao:
"
-
_Holder of Honoured Blockage Degree delivers lessons on invisibility_
Ο Καγκουρογαμόσαυρος
Koitα κ το duke 3 το γουσταρω κ το θεωρω ομορφο αλλα αμα το καλοκοιταξεις μοιαζει με τραβεστι εξωγηινο μπροστα σε μια κλασικη μηχανη.
Ευχαριστω για τακαλορυζικα αλλα θατο ψαξω ακομα.Γιατι εινα ιπιστευω αδικο να μην εχει πουλησει.
-Για ναπω την αληθεια αν ειμουν ψηλοτερος θα επερνα το ΧΤΖ 660 να τελειωνα
![]()
-Επισης εχω τα φταλε να παρω ψιλοανετα το Ducati hypermotard που ειναι η μεγαλη μου ταυλα αλλα ειλικρινα δε γουσταρω επειδη μενω στην ελλαδα να πρεπει να τους τα σκασω χοντρα.
![]()
Μιλαγα με ενα αμερικανο κ επερνε το buell 7000e k εδω εχει 14000ε κ μονο αυτο με ξενερωσε![]()
Οχι ακομα αλλα που ξερεις....
Παντως οι φιλοι μου με gillera nexus k beverly πινουν νερο στο ονομα τους.Γιατι το λες αυτο.?
Αστον αυτόν...το ΄χει μαράζι επειδή όποτε τον σταματούν για έλεγχο και βλέπουν την άδεια του βάζουν τα γέλιαΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως οι φιλοι μου με gillera nexus k beverly πινουν νερο στο ονομα τους.Γιατι το λες αυτο.?:rotflmao:
![]()
Σοβαρά μιλώντας τώρα, το Mulhacen δείχνει μια χαρά μοτό εφοσον σου αρέσει αυτός ο τυπος. Το μόνο θεματάκι με τα scrambler αφορά το ότι είναι άγνωστα και χωρίς σαφή κατηγοριοποίηση στη Ελλάδα των Vstrom-Gsxr.
Οχι ότι τρέχει και τίποτα με την τιμή που έχει, αλλά αν επιλέξεις τελικά το πακέτο Derbi-scrambler έχε και 2 μάρτυρες μαζί σου για το μυστήριο.![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Οχι ότι τρέχει και τίποτα με την τιμή που έχει, αλλά αν επιλέξεις τελικά το πακέτο Derbi-scrambler έχε και 2 μάρτυρες μαζί σου για το μυστήριο.![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao:
![]()
Δεν έχει κανένας φίλος σου SH?Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Παντως οι φιλοι μου με gillera nexus k beverly πινουν νερο στο ονομα τους.Γιατι το λες αυτο.?![]()
Πέρα απο την πλάκα τώρα, η σέλα μοιάζει ελάχιστη οι αναρτήσεις δεν έχουν διαδρομές ούτε για πεζοδρόμια και το μηχανάκι φαίνεται μικρό σε μέγεθος για ταξιδάκια.
Προσπαθώ - ειλικρινά - να καταλάβω, αλλά ....![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Εμένα μου αρέσειΟπως μου άρεσε και 6.5
Και όταν θα έχω πολλά λεφτά θα πάρω ένα
(δηλαδή ποτέ)
Επίσης το μοτέρ ειναι Minarelli, αν δεν με απατά η μνήμη μου. Οπότε Japan δεν έχει τποτα το μηχανάκι επάνω του.
baby Ποδιά?Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
και εγώ περίμενα να μας πείς εσύ τι είναι αυτό![]()
![]()
"Growing old is inevitable. Growing up is optional"...
Είναι αυτό που καθαρίζουμε τα παποΥτσα από τις λάσπες...αλλά είναι σε άβολη θέση ρε γμτ..
Παρατηρώντας ένα σωληνάκι που κατευθύνεται προς τα εκεί μάλλον μινιμπαρ...εχμ μίνι ψυγείο λαδιού μΕ φαίνεστΕ...
Κόρνα ..???Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
![]()
Όμορφα παιδιά, η περιπέτεια πέθανε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αρχικά δημιουργήθηκε από OldMan
Κόρνα ..???![]()
βάση για τα ballast ;;
θήκη για το κινητό και τα ψιλά για τα διόδια ;;
φορτιστής για το Gps ;;;
εργαλειοθήκη ;;
μην είναι ο καταλύτης και τον έβαλαν εκεί ;;; (για να τον πετάμε έξω πιο έυκολα)
![]()
Eγω πιστευω οτι εναι ψηχτρα apo intel pentium 4, πολυ τεχνολογια λεμε.
Anyway to φαγατε το μηχανακι κ δεν θα ερθει στην ελλαδα τελικα.
Παντως το ολο νοημα ειναι οτι ενα XTR 660 με 6500ε εχει πιο μετρια περηφεριακα απο τουτο στα ιδια χρηματα.Αρα καπου υπαρχει ενα θυμα κ ενας θυτης.
Παντως το xtr h z επρεπε ναφαει ενα πακετο οταν ηρθε ελλαδα κ οχι να γινει βεστ σελλερ οπως πακετο εφαγε το honda fmx k απο 6400 πηγε στα 5500 πραγμα που ειναι τιμη που του αξιζει.
Αντε ναδω τημηχανη θα παρω τωρα.![]()