Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 9 από 9

Θέμα: Βοηθεια-Ασχετος

Βοηθεια-Ασχετος

καλησπερα σε ολους!σαν νεο μελος οφειλω να δωσω συγχαρητηρια για το τοσο ενδιαφερον forum.το θεμα εχει ως εξης...ειμαι 30 ετων και εντελως ασχετος(πρακτικα) απο μηχανες..η αληθεια ειναι οτι η οικογενεια τις θεωρει επικινδυνες και γι' αυτον εστρεψαν εμενα και τον αδερφο μου στα τετρατροχα οχηματα..εχω ενα audi tt t.q. και η ζωη μου κυλουσε υπεροχα θεωρωντας τους τυπους που κανουν σφηνες με τις μηχανες τους στην εθνικη με 200+ απλα θεοτρελους(ποια μανα θα σας κλαιει...)ολα αυτα μεχρι τον αυγουστο οπου εμαθα οτι αλλαζουν οι συνθηκες της δουλειας μου οποτε το ττ μου ειναι αχρηστο και χρειαζομαι κατι πιο ευελικτο και μου εσκασε η φλασια για μηχανη!!!!λογω σωματοτυπου δεν θα μπορουσα να συμβιβαστω με κατι λιγοτερο απο μια μεγαλη on/off(ειμαι 1.95m) πχ v strom 650 ή την κανουρια μου φαντασιωση varadero...και εδω ειναι που ζηταω τα φωτα σας σαν παλαιοτεροι:μπορει ενας ανθρωπος στην ηλικια μου να τα καταφερει με μια τετοια μηχανη με δεδομενο την μηδενικη μου εμπειρια ή απλα εχω αρρωστημενη φαντασια και θα γεμισω κανενα χαντακι..αν ναι ποια απο τις δυο θα ηταν η προταση σας δεδομενων των συνθηκων?
    ευχαριστω προκαταβολικα για τις γνωμες σας και ευχομαι ασφαλεις βολτες

φιλικα Αντωνης

Παλαιό μέλος
    Ελα τωρα η απαντηση στο ερωτημα σου ερχεται κι απο πενταχρονο..
    καλως ηρθες.

Παλαιό μέλος
    Συμπληρωματικα ψηφιζω vstrom

ενα vstrom θα ηταν καλυτερο για αρχη αναμεσα απο τα 2....αν και θα σε συμβουλευα για κατι πιο μικρο....κανεις δεν γεννηθηκε γνωριζοντας παντως και δεν ειναι παντα αργα για καποια πραγματα...

Πιστευω πως to vstrom ειναι λιγο πιο ευελικτο απο το varadero..Νομιζω πως θα σε βοηθησει να μαθεις πιο ευκολα να χειριζεσε γενικος τις μηχανες.Εγω ειμαι 1.97 η πρωτη μου μηχανη ηταν ενα gs500f street μηχανη με φτηνο κοστος συντηρησης και εκανε τα ΠΑΝΤΑ και μαληστα ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ.Ειχα βολευτει ανετα πανω της..Ριξτης μια ματια.Ειναι σαν να οδηγεις ποδηλατο.. Καλος ορησες και παντα ορθιος.
    Γαμημενο ξυπνητηρι.

afrikanos paliouras Το avatar του/της miscelano
    επισις μπορεις να δεις και μια africa twin, το καινουριο tenere, κανα xt, tte-r....το βαρκαδερο ειναι πολυ βαρυ και δεν θα σε βολεψει στην αρχη αλλα ολα θεμα συνηθειας ειναι...επισις πολυ ωραιο μηχανακι ειναι και το bmw gs 800...
    h epilogh dikh soy
    τα βυζια της Παολα δεν εχουν σιλικονη....ΜΠΑΤΣΟΙ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ

"λογικό" μέλος Το avatar του/της the big boy
    εγω θα σου προτεινα να δεις και το aprilia mana

ισως σου φανει πιο ευκολοδηγητο λογο λειτουργειας "σκουτερ"

βεβαια αν ξερεις οτι δεν θα αντιμετοπισεις καμια δυσκολια με την οδηγηση μοτοσυκλετας "αυθεντικης" το v-strom πιστευω πως ειναι καλο οπως και το versys της kawasaki

βεβαια δεν ξερω αν θα βολευτεις σε αυτο ή το aprilia

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    V strom! Εφυγες! Ειναι και ιαπωνας για να μην πονας...(στα συνεργεια)

καλώς όρισες

V-Strom ή BMW GS 800 θα σου πρότεινα εγώ

Καθώς δεν έχεις καθόλου εμπειρία, συμβουλή 1η το κράνος δεν προστατεύει στο χέρι 2η Μην ανησυχείς καθώς και λόγω ηλικίας αν έχεις λίγο σύνεση και δεν κάνεις υπερβολές θα μάθεις μια χαρά να οδηγείς μοτοσυκλέτα

Υ.Γ. Μην τσιγκουνευτείς στον εξοπλισμό σώζει ζωές

Παρόμοια θέματα

1. GSX600F ερωτηση->βοηθεια ασχετος :D
    από aspirini στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 96
    Τελευταίο μήνυμα: 09/09/2012, 17:30
  2. Βοηθεια.. ειμαι τελειος ασχετος.
    από asxetos18 στο forum Οδήγηση: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 22/05/2010, 20:32
  3. Ασχετος = θελω βοηθεια!!!
    από geogreekmotoman στο forum Off topic