έεελα!![]()
Καλή φάση...αλλά γιατί το κάνανε μαύρο; Μήπως το κάνανε και μοτάρντ κιόλας;
έεελα!![]()
A wise man never plays leapfrog with a unicorn.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
έεελα!![]()
χμμμμμ δεν ηταν οταν το δωσες ε;
ναι, μοταρντ με μαυρο κουστουμι (το κιτρινο πουληθηκε ξεχωρα) , απο γενικη επισκευη οπως μου είχαν πέι!![]()
![]()
Όχι δεν ήταν. To sixdays είναι enduro.
Αλλά το έλεγε ότι "αν δεν το κάνω motard το παντρεύτηκα..."
Τελικά μετά από 3 χρόνια το έδωσε...
Πόσο άραγε?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
Όχι δεν ήταν. To sixdays είναι enduro.
εχεις προσωπικο μηνυμα (πμ) , πανω κεντρο (π.δ. μελους)
Aπο οτι διαβαζω λοιπον μαλλον προκειται για αρκετα καλο και αξιοπιστο μηχανακι...
Ξερω τι αγοραζω(ΚΤΜ) και ξερω οτι απαιτουν φροντιδα,αλλα ετσι κ αλλιως ειμαι τοσο ψειρας που οτι και να παρω την ιδια φροντιδα θα εχει...
Ψηνομαι ασχημα για το συγκεκριμμενο μηχανακι του φιλου μου γιατι ειναι τελειως καινουργιο(8.000χλμ περιπου!!!)...Κ αφου λετε οτι κ η τιμη ειναι καλη μαλλον παω προς τα εκει...
Για καποιον που ειπε κατι για τελευταια εκδοση, να πω οτι το συγκεκριμμενο ΚΤΜ φοραει διπλες Acrapovic οποτε ειναι κ αυτο μαλλον τελευταια εκδοση?![]()
Κ μια αλλη ερωτηση,ποσα αλογα βγαζει τροχο το εν λογω μηχανακι???
Κ μια αφελης ερωτηση αλλα ας την κανω...Εννοειται οτι το μηχανακι θα πρεπει να εχει book service ετσι?!Μπορω να τσεκαρω κ μεσω της ΚΤΜ αν εχει αλλαχτει κατι στο μηχανακι?!
Ευχαριστω ολους οσοι απαντησαν και θα απαντησουν και πραγματικα βοηθουν...![]()
![]()
Το δικό μου με ένα φίλτρο αέρα και ολόσωμη ακράποβιτς έβγαζε 51 στη ρόδα.
Χωρίς την high flow κεφαλή. High flow είχαν από 03 και μετά. Φίλος μου με 03 μοντέλο και μόνο τελικό remus και φίλτρο έβγαζε 50 στη ρόδα.
Καμια 50αρα δηλαδη...ThanksΑρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
Το δικό μου με ένα φίλτρο αέρα και ολόσωμη ακράποβιτς έβγαζε 51 στη ρόδα.
Χωρίς την high flow κεφαλή. High flow είχαν από 03 και μετά. Φίλος μου με 03 μοντέλο και μόνο τελικό remus και φίλτρο έβγαζε 50 στη ρόδα.![]()
![]()
![]()
Να ρωτησω και κατι αλλο...
Αν θυμαμαι καλα το μοντελο του '04 ερχονταν στα χαρτια 33 αλογα λογω μιας παπαριας που τοποθετουσαν για να περνα προδιαγραφες???Η λαθος θυμαμαι???
Α δεν έχω ακούσει κάτι γιαυτό...Δε νομίζω...
Όπως και να έχει, 33 δεν έχει με τίποτα!
ΟΚ then...Ευχαριστω παντως για τις πληροφοριες...Αρχικά δημιουργήθηκε από Ravendark
Α δεν έχω ακούσει κάτι γιαυτό...Δε νομίζω...
Όπως και να έχει, 33 δεν έχει με τίποτα!![]()
![]()
![]()
Ξερει κανεις που μπορω να βρω το manual για KTM 640 LC4 '04...???
Η αν το εχει καποιος να μου πει τα service σε ποια χιλιομετρα ειναι κ τι περιλαμβανουν???
![]()
![]()
Παιδες ακυρα ολα τα προηγουμενα...![]()
![]()
![]()
Το μηχανακι τελικα ιεναι μοντελο του '03!!!
Οποτε για παμε παλι απο την αρχη...
Τι παιζει με αυτο το μοντελο?Βγαζει προβληματα?
Του '03 εχουν high flow κεφαλη?
Βοηθηστε γτ χανομαστε...:smilea:
![]()
![]()
Νομιζω οτι απο 03 εχουν high-flow και δεν νομιζω να εχουν σοβαρες διαφορες με αυτα του 04. εμφανισιακα αν ειναι αυτο με τις διπλες εξατμισεις απο μαμα σαν την φωτο παραπισω τοτε ειναι και κουκλι....
Ειχα ΚΤΜ 640 adv 02 χωρις high-flow me 56.000 χλμ μια χαρα για 6 χρονια. Σοβαρη ζημια καμια στα 50χιλ αλλαξα ρουλεμαν καμπανας και μεχρι τοτε μονο φυσιολογικες φθορες. Το μηχανακι πηγαινε παντου δουλεια, βολτα, εκδρομες...δεν με αφησε ποτε, αλλα τα σερβις του ευλαβικα στην ωρα τους (καθε 3χιλ λαδακια, καθε 6 τα υπολοιπα). Το δικο μου πηγαινε λιγο καλυτερα στην εθνικη λογω μικρου φαιρινγκ αλλα γενικα 120-140 ταξιδευες ανετα και στα στροφιλικια αν ειχεις αντερα το μηχανακι πλαγιαζε...φαντασου το μοταρντ...![]()
![]()
Αν γουσταρεις να οδηγας και οχι μονο να βολταρεις...αν προτιμας την αδρεναλινη απο την καφεινη...παρτω και καλους δρομους![]()
![]()
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Tελικα συμφωνα και με τον αριθμο πλαισιου ειναι μοντελο 2003...Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Νομιζω οτι απο 03 εχουν high-flow και δεν νομιζω να εχουν σοβαρες διαφορες με αυτα του 04. εμφανισιακα αν ειναι αυτο με τις διπλες εξατμισεις απο μαμα σαν την φωτο παραπισω τοτε ειναι και κουκλι....
Ειχα ΚΤΜ 640 adv 02 χωρις high-flow me 56.000 χλμ μια χαρα για 6 χρονια. Σοβαρη ζημια καμια στα 50χιλ αλλαξα ρουλεμαν καμπανας και μεχρι τοτε μονο φυσιολογικες φθορες. Το μηχανακι πηγαινε παντου δουλεια, βολτα, εκδρομες...δεν με αφησε ποτε, αλλα τα σερβις του ευλαβικα στην ωρα τους (καθε 3χιλ λαδακια, καθε 6 τα υπολοιπα). Το δικο μου πηγαινε λιγο καλυτερα στην εθνικη λογω μικρου φαιρινγκ αλλα γενικα 120-140 ταξιδευες ανετα και στα στροφιλικια αν ειχεις αντερα το μηχανακι πλαγιαζε...φαντασου το μοταρντ...![]()
![]()
Αν γουσταρεις να οδηγας και οχι μονο να βολταρεις...αν προτιμας την αδρεναλινη απο την καφεινη...παρτω και καλους δρομους![]()
![]()
![]()
![]()
Φοραει akrapovic διπλες...δεν ξερω απο μαμα τι ειχε...
Ειμαι πολυ κοντα στο να το παρω...Το ψαχνω λιγακι ακομη:
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=86679
Απο την ΚΤΜ μου λενε οτι απο 2004 κ μετα φορανε high flow κεφαλες...
Οι φωτο εχουν τα 2003 με high flow κεφαλες...
Κ ψαχνω να δω τι παιζει...Βασικα το βραδυ θα ξερω λογικα γτ εχω πει στο παιδι να κοιταξει αν γραφει high flow η κεφαλη του...![]()
Λοιπον σιγουρα εχει high-flow το μηχανακι που κοιτας... θα σου εξηγησω και το τι γινεται με τα ΚΤΜ καμια φορα...η εταιρεια τα δηλωνει σαν μοντελα του 2004 πχ αλλα κυκλοφορουν απο τα τελη ή και τα μεσα του 03...ετσι η αδεια τους ειναι του 03 και το μηχανακι μοντελο του 04...
αυτο που σου λεω παιζει...![]()
Το μηχανακι ειναι πολυ καλο γενικα αλλα οπως και να το κανεις δεν εχει τα "καλα" του ΧΤ600...(οικονομικο, αθραυστο, ευκολο στην συντηρηση και απο ενα αρχαρειο κτλ) αλλα δεν εχει και τα "κακα" του...(ψοφιο σε επιδοσεις, παρωχημενη τεχνολογια και σχεδιαση κτλ).
αναφερομαι στα χτ επειδη εχεις το serow και εχεις εμπειρια...
Αν το εχεις οδηγησει θα εχεις καταλαβει ηδη την διαφορα και τις δυνατοτητες του... αν δεν το εχεις καβαλησει κανε το αμεσα...θα ξεχασεις καθε αρνητικη σου σκεψη...
Δεν θα πω αλλα παρα μονο οτι μια φορα ΚΤΜ, μια ζωη ΚΤΜ...
μετα απο 6 χρονια με το 640 πηρα το 990 adv και δεν νομιζω να το αλλαξω συντομα...
![]()
![]()
μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια
Αρχικά δημιουργήθηκε από LOUKILOUK
Λοιπον σιγουρα εχει high-flow το μηχανακι που κοιτας... θα σου εξηγησω και το τι γινεται με τα ΚΤΜ καμια φορα...η εταιρεια τα δηλωνει σαν μοντελα του 2004 πχ αλλα κυκλοφορουν απο τα τελη ή και τα μεσα του 03...ετσι η αδεια τους ειναι του 03 και το μηχανακι μοντελο του 04...
αυτο που σου λεω παιζει...![]()
Το μηχανακι ειναι πολυ καλο γενικα αλλα οπως και να το κανεις δεν εχει τα "καλα" του ΧΤ600...(οικονομικο, αθραυστο, ευκολο στην συντηρηση και απο ενα αρχαρειο κτλ) αλλα δεν εχει και τα "κακα" του...(ψοφιο σε επιδοσεις, παρωχημενη τεχνολογια και σχεδιαση κτλ).
αναφερομαι στα χτ επειδη εχεις το serow και εχεις εμπειρια...
Αν το εχεις οδηγησει θα εχεις καταλαβει ηδη την διαφορα και τις δυνατοτητες του... αν δεν το εχεις καβαλησει κανε το αμεσα...θα ξεχασεις καθε αρνητικη σου σκεψη...
Δεν θα πω αλλα παρα μονο οτι μια φορα ΚΤΜ, μια ζωη ΚΤΜ...
μετα απο 6 χρονια με το 640 πηρα το 990 adv και δεν νομιζω να το αλλαξω συντομα...
![]()
![]()
Eνα πλατυ χαμογελο σχηματιζεται στο προσωπο μου τωρα που σε διαβαζω...
Ξερω τι μηχανακι περνω και τι μπορει να κανει...![]()
1000 ευχαριστω για την βοηθεια...![]()
![]()
![]()