Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 90

Θέμα: Super Sport στους δρόμους

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    καποιοι αναφερουν πως ο "ενας" τους προσπερασε με + 50. Που σημαινει πως πηγαινε γρηγοροτερα απ'οτι επρεπε..
    "Κάποιοι αναφέρουν".... "+50"... "γρηγορότερα απ'ότι έπρεπε"...

Μάλιστα. Δε θα σταθώ στα υπόλοιπα. Αλλά ποιος ακριβώς ρυθμίζει το "πρέπει"? Οι πινακίδες? Ή αυτός που πηγαίνει με 50 και θαυμάζει το τοπίο?

Είναι πολύ όμορφο συναίσθημα να κρίνουμε και να θάβουμε εκ του ασφαλούς ΜΕΤΑ το ατύχημα, ε?

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ παντως τα περισσοτερα ατυχηματα αυτου του ειδους οφειλονται σε υπερβολικη ταχυτητα η κακο χειρισμο του momento.
    ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ τα _θανατηφόρα_ ατυχήματα που οφείλονται σε υπερβολική ταχύτητα πρέπει να είναι κάτω του 5%. To "momento" τι είναι? :P

Ολοι μας καποιες φορες εχουμε εκτροχιαστει
    Αυτό ναι. Κι εμένα με έχει βοηθήσει η τύχη μια φορά στην Επίδαυρο. Αλλά θα πηγαίνω όποτε έχω τη δυνατότητα γιατί ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Η άσφαλτος είναι πολύ καλή και η διαδρομή υπέροχη. Απλά θέλει σεβασμό.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ τα _θανατηφόρα_ ατυχήματα που οφείλονται σε υπερβολική ταχύτητα πρέπει να είναι κάτω του 5%. To "momento" τι είναι? :P

\
    και το αλλο 95% τι ειναι???momento ειναι η στιγμη...κακος χειρισμος εκεινη την στιγμη...

Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο:

"Ποσοστό 65% των νεκρών οδηγών ή επιβατών δεν κάνει χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους.

Κύρια αίτια θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων:
    * Απόσπαση προσοχής οδηγών
    * Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
    * Υπερβολική ταχύτητα
    * Παραβίαση προτεραιότητας

Κύρια αίτια του συνόλου των τροχαίων ατυχημάτων:
    * Μη τήρηση της απόστασης ασφαλείας
    * Παράλειψη προειδοποίησης για την αλλαγή κατεύθυνσης
    * Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
    * Παραβίαση λοιπών σημάνσεων
    * Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
    * Ολισθηρότητα οδοστρώματος και
    * Καιρικές συνθήκες"

Δεν έχει αριθμούς, αλλά η υπερβολική ταχύτητα ΔΕΝ είναι αυτό που σκοτώνει συνήθως.
    Life begins at 45°.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Χωρίς ιδιαίτερο ψάξιμο:

"Ποσοστό 65% των νεκρών οδηγών ή επιβατών δεν κάνει χρήση ζώνης ασφαλείας ή προστατευτικού κράνους.

Κύρια αίτια θανατηφόρων τροχαίων ατυχημάτων:
    * Απόσπαση προσοχής οδηγών
    * Κίνηση στο αντίθετο ρεύμα
    * Υπερβολική ταχύτητα
    * Παραβίαση προτεραιότητας

Κύρια αίτια του συνόλου των τροχαίων ατυχημάτων:
    * Μη τήρηση της απόστασης ασφαλείας
    * Παράλειψη προειδοποίησης για την αλλαγή κατεύθυνσης
    * Παραβίαση ερυθρού σηματοδότη
    * Παραβίαση λοιπών σημάνσεων
    * Οδήγηση υπό την επήρεια μέθης
    * Ολισθηρότητα οδοστρώματος και
    * Καιρικές συνθήκες"

Δεν έχει αριθμούς, αλλά η υπερβολική ταχύτητα ΔΕΝ είναι αυτό που σκοτώνει συνήθως.

Κάνεις λάθος!

Η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει τους περισσότερους....

Ο όρος "υπερβολική ταχυτητα" όμως είναι σχετικός. Κάποιος παίρνει μια στροφή με πχ 80χαω και πάει ανετα και κοιτάει πίσω, κι άλλος με 80 πάει δικάβαλλος με τον χάρο.

Θυμάμαι στις Σέρρες, τον Μαλαμιδη στην εισοδο της 14 να έχει γυρίσει και να λέει "ανοιξτε γκάζι" και να είμαστε από πίσω έτοιμοι να δώσουμε το χέρι στον Αι Πέτρο....

Οπότε αν κάποιος πάει Επιδαυρο, Μπράλο, άγιο κλπ και πάει όπως μπορεί όλα καλά... αν τον περάσαει κάποιος με +100 ή πάει βόλτα με κάποιους που δεν ξέρει και είναι άτυχος να ει΄ναι αργότερος από αυτούς και τους ακολουθήσει τότε είναι άτυχος και βλάκας.

Αν πάει κάποιος γρήγορα σε δρόμο που δεν ξέρει, είναι ηλίθιος.

Όλοι μας βεβαια κατα καιρούς τα έχουμε κάνει οπότε είμαστε βλάκες και ηλίθιοι αλλά και πολύ κωλόφαρδοι..... Αυτά για τους κυρίους από πάνω με τους αφορισμούς.

(Τα περί κράνους, ζώνης κλπ θεωρούνται αυτονόητα - τα άλλα για το οδόστρωμα καιρικές συνθήκες κλπ ειναι επίσης αυτονόητα.)
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Μάλλον δεν έχει σημασία, αλλά το +50χλμ του Busa δεν έπαιξε και κάποιο ρόλο,μιας και το VTR βγήκε στο αντίθετο ρεύμα. Τουλάχιστον έτσι μου είπε κάποιος που ήταν πολύ κοντά τους...
    Κι αν πήγαινε με +55 ή +45 μπορεί και να είχε γλυτώσει..... κι άλλα πολλά θα μπορουσαν να είχαν γίνει.... τεσπα....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dimr1
    Νομίζω ότι δεν ισχύει τόσο συχνά αυτό που λέμε κακιά στιγμή στη γρήγορη οδήγηση.
    Σωστό .

Αν οδηγάς γρήγορα (όριο) θα έρθει με μαθηματική ακρίβεια η "κακιά στιγμή" .
    Δεν υπάρχει άνθρωπος να ασχολείται αγωνιστικά με την μοτοσυκλέτα και να μην έχει τις "κακιές στιγμές του",
    Αλλιώς δεν θα μπορέσει να δεί τα όρια - λάθη του και να τα διορθώσει.

Το θέμα εδώ όμως είναι, οτι το κάθε παιδάκι που βρέθηκε με 100+ άλογα στα πόδια του και είδε την Κυριακή τον Βαλεντίνο στην TV, αποφασίζει να ονομάσει τον δρόμο της Επιδαύρου Mugello .
    Προσπαθεί να κινηθεί γρήγορα με αποτέλεσμα να μετράει τις μπαριέρες, βάζοντας σε κίνδυνο εκτός απο τον εαυτό του και κάθε άτυχο περαστικό που μπορεί να βρεθεί στο δρόμο του.
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Κι αν πήγαινε με +55 ή +45 μπορεί και να είχε γλυτώσει..... κι άλλα πολλά θα μπορουσαν να είχαν γίνει.... τεσπα....

......μη το ψαχνεις , εχω αναρωτηθει πολλες φορες ''και αν αυτο?...και αν εκεινο?.....και αν το αλλο?..........δεν θα ηταν τοσο γ@μhμενα τα πραγματα....''

....αστο σου λεω , ειναι πικρα αυτο το σκεπτικο γιατι εισαι μετά -(οχι προ)- τετελεσμενων γεγονοτων....και η τροπη οριστικη και αμετακλητη.

.....μετα αρχιζει το αναθεμα και μια κρυφη ελπιδα να ειχες την δυναμη να γυριζες πισω στον χρονο......λιγα λεπτα πριν.....λιγες ωρες πριν.....λιγες μερες , εβδομαδες , μηνες.....μεχρι να το χωνεψεις καλα οτι δεν εχεις παρα αναμνησεις αυτου που εχασες.
    πετσα μη συμβατη , bye bye love

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Κάνεις λάθος!

Η υπερβολική ταχύτητα σκοτώνει τους περισσότερους....

Ο όρος "υπερβολική ταχυτητα" όμως είναι σχετικός. Κάποιος παίρνει μια στροφή με πχ 80χαω και πάει ανετα και κοιτάει πίσω, κι άλλος με 80 πάει δικάβαλλος με τον χάρο.

Θυμάμαι στις Σέρρες, τον Μαλαμιδη στην εισοδο της 14 να έχει γυρίσει και να λέει "ανοιξτε γκάζι" και να είμαστε από πίσω έτοιμοι να δώσουμε το χέρι στον Αι Πέτρο....

Οπότε αν κάποιος πάει Επιδαυρο, Μπράλο, άγιο κλπ και πάει όπως μπορεί όλα καλά... αν τον περάσαει κάποιος με +100 ή πάει βόλτα με κάποιους που δεν ξέρει και είναι άτυχος να ει΄ναι αργότερος από αυτούς και τους ακολουθήσει τότε είναι άτυχος και βλάκας.

Αν πάει κάποιος γρήγορα σε δρόμο που δεν ξέρει, είναι ηλίθιος.

Όλοι μας βεβαια κατα καιρούς τα έχουμε κάνει οπότε είμαστε βλάκες και ηλίθιοι αλλά και πολύ κωλόφαρδοι..... Αυτά για τους κυρίους από πάνω με τους αφορισμούς.

(Τα περί κράνους, ζώνης κλπ θεωρούνται αυτονόητα - τα άλλα για το οδόστρωμα καιρικές συνθήκες κλπ ειναι επίσης αυτονόητα.)
    συμφωνω απολυτα.

σημερα εμαθα οτι το παλικαρι με το vtr εκανε track day στα μεγαρα. εβαλε λαστιχα σε γνωστο λαστιχα που τον ξερουμε ολοι, και εφυγε για Επιδαυρο στα καπακια.
    μου ειπαν οτι ανεβοκατεβαινε με καμια 160.. και το μπουσα πηγαινε βολτιτσα με 60.
    ανοιξε γραμμη.γεια σας.

το θεμα ειναι οτι πεθαναν και οι 2.

κριμα και παλι κριμα.

Δε διαφωνούμε. Αλλά επιμένω ότι τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν λόγω απροσεξίας.

Και σου μιλάει ένα άτομο που πήρε 1000 και για 2-3 Επιδαύρειες βόλτες τον περνούσαν μέχρι και τα V-strom στα στροφιλίκια, άγνωστοι με 600ρια από εσωτερική με +40 και άλλα πολλά. Εκτός του ότι τρόμαζα, σαν νέος οδηγός, ντρεπόμουν που ήμουν τόσο λίγος γι'αυτό το μηχανάκι. Αλλά η διαδρομή μου μάθαινε Κυριακή με Κυριακή. Δε θα την αφήσω τώρα... Όλοι ξέρουμε τα ρίσκα. Τα ξέραμε τη στιγμή που αγοράσαμε δίτροχο. Μη λέμε τα ίδια σε κάθε θρεντ.
    Life begins at 45°.

Μοτοσυκλετιστής Το avatar του/της dimr1
    Έχει τόση σημασία το +/- 45,55,20ή απλά Χ χλμ την ώρα σε δημόσιο δρόμο; Όταν πηγαίνουν πολλοί συνάδελφοι με λίγα ή πολλά χλμ με μηχανές στημένες ή ασυντήρητες με τόσα διαφορετικά επίπεδα οδηγών, πάνω κάτω, με τους αστάθμητους παράγοντες ενός δημόσιου δρόμου, δεν υπάρχουν αυξημένες πιθανότητες να γίνει κάτι; Νομίζω δεν πρέπει να στηρίζουμε έστω και παθητικά τους χεράδες του γλυκού νερού. Όποιος θέλει να μιλήσει με νούμερα, στην πίστα κύριοι, τα υπόλοιπα απασχολούσαν και τα πλήρωσαν δεόντως, την προηγούμενη και προπροηγούμενη γενιά.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    Δε διαφωνούμε. Αλλά επιμένω ότι τα περισσότερα δυστυχήματα συμβαίνουν λόγω απροσεξίας.

Φίλε δεν ξέρω αν μιλάς γενικότερα, αλλα αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι συγκεκριμένες διαδρομές όπως Επίδαυρος, Ρώσσος, Μπράλλος κλπ έχουν γεμίσει εικονοστάσια...Και να είσαι σίγουρος ότι δεν ήταν η απροσεξία ο λόγος...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Καπως πρεπει να χρυσωσουμε το χαπι της βλακειας μπας και ψησουμε κανεναν
    Αλλα κυριως τον εαυτο μας.
    Ναι, φταιει που οι δρομοι μας είναι ψιλοσκοτωστρες κι όχι το στραβο μας το κεφαλι
    Που δεν φυλαγομαστε και παμε σαν τα προβατα στη σφαγη.
    Αλλα σκασιλα μας, σε μας τους σουπερ ουαου καβαλαρηδες, στα μαστορια των διτροχων δεν θα μας κατσει ποτε η στραβη.
    Σε αυτους που «δεν το χουν» σε αυτους που δεν το κατεχουν το αθλημα.
    Κι ανεγκεφαλα χτυπαμε καθημερινα την πορτα του θανατου,
    Ξεχνωντας ότι καποια στιγμη, καποιος θα ανοιξει.

Μας βλεπω στην εθνικη να κανουμε σλαλομ και δεν θα φταιμε που ο αφηρημενος οδηγος θα αλλαξει ξαφνικα λωριδα την στιγμη
    που τον προσπαρναμε.
    Μας βλεπω να κανουμε διηθήσεις αναμεσα στα σταματημενα με 50-60 χιλιομετρα
    Και δεν θα φταιμε που ο παπαρας συνοδηγος ανοιξε την πορτα.
    Μας βλεπω να φευγουμε σφαιρα μολις αναψει ο πρασινος και δεν θα φταιμε που ο εγκληματιας θα περασει με κοκκινο.
    Σε καμμια περιπτωση δεν θα φταιμε, σε ολες όμως τις περιπτωσεις θα πληρωσουμε την νυφη.

Το να ζουμε δεν μπορουμε να το αφηνουμε στην τυχη.
    Πρεπει να φυλαμε μονοι μας τον κωλο μας και να προσπαθουμε να προβλεπουμε
    την στραβη πριν μας κατσει.
    Και πανω απ όλα να μην την προκαλουμε.

____________________ Το avatar του/της G M
    Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
    Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.

Αρχικά δημιουργήθηκε από G M
    Tα ιδια καναμε οι περισσοτεροι - οσοι την γλυτωσαν (ειμαι αναμεσα τους) απο Δημοσιους δρομους και πηραν τον δρομο για χωμα ή πιστες ειναι ακομη μαζι μας.
    Οσοι συνεχιζουν να πηγαινουν τάπα στο δρομο ειναι θεμα τυχης και οχι οδηγικων ικανοτητων ποτε θα καταληξουν νοσοκομειο.
    δεν ξέρω πόσο μπορεί να αντιλαμβάνεται ο καθένας, για μένα τα παραπάνω λόγια έχουν βαρύτητα οταν προέρχονται απο ένα αναβάτη που έχει τρέξει σε πανελήνιο πρωτάθλημα και είναι απο τους ταχύτερους που γράφουν εδώ μέσα...

όλα τα άλλα είναι φιλολογίες ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    συμφωνω απολυτα.

σημερα εμαθα οτι το παλικαρι με το vtr εκανε track day στα μεγαρα. εβαλε λαστιχα σε γνωστο λαστιχα που τον ξερουμε ολοι, και εφυγε για Επιδαυρο στα καπακια.
    μου ειπαν οτι ανεβοκατεβαινε με καμια 160.. και το μπουσα πηγαινε βολτιτσα με 60.
    ανοιξε γραμμη.γεια σας.

το θεμα ειναι οτι πεθαναν και οι 2.

κριμα και παλι κριμα.
    ήμουν στο σημείο περίπου 30 λεπτά μετά και αφού έφυγε και το δεύτερο ασθενοφόρο με τον νεκρό (με το VTR)
    το παληκάρι με το Busa ζούσε και νομίζω είχε και τις αισθήσεις του,
    έφυγε και αυτός τελικά??

http://www.youtube.com/watch?v=-IYCzbtYQBc&feature=related

Σελίδα 1 από 6 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Kόντρες στους δρόμους!
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 13:45
  2. Νέο Dl 650 στους δρόμους
    από markos_gr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 02:50
  3. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54
  5. 1000ara Super Sport Gia Kathimerini Xrisi
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 10:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF