Σημερα ειχα την πιο επικινδυνη εμπειρια υστερα απο 10000 χμ με το μηχανακι μου.Ειμαι μεσα στην πολη και προχοραω σε εναν παραδρομο.Πηγαινω με 2ο ατομο γυρω στα 65 χμ και κανω να βγω στον κεντρικο αριστερα.Κοιταω καθρεφτες βλεπω ενα smart και ενα φορτηγακι να ρχονται σε αποσταση 100 μετρων.Βγαινω κανονικα με flash κραταω δεξια λωριδα απο τις τρεις που ειχε ο συγκεκρινμενος δρομος.Βλεπω το smart να μεγαλωνει με πολυ γρηγορο ρυθμο στους καθρεφτες και το φορτηγακι να ακολουθει.Κανω αριστερα κορναρει το φορτηγακι κανω δεξια και προχωραο αναμεσα στους δυο τρελους.Και τι κανει ο μαλακας με το smart περναει απο δεξια με κολλαει και λεει να σου δωσω καμια και το κορυφαιο??Ακουστε τι εκανε ρε δεν το χωνευω ακομα -κανει αριστερα και με κοπαναει με τον καθρεφτη στο σωμα.Προχωραει ισια σταματαει τερμα δεξια στο φαναρι να στριψει.Σταματαω πισω του σβηνω το μηχανακι κατεβαινω εγω και ο φιλος μου και να κατεβαζω οτι βρισια θες απο μανες σογια και τα παντα και να παιρνω το κρανος στο χερι και να ορμαμε να τον βγαλουμε στο αμαξι.Κλασσικος ελληνας παντος-μονο λογια οταν προκειται για ξυλο την κανει.Κανει αναστροφη και φευγει με κοκκινο τερμα.Ειλικρινα θα τον σκοτωνα.Θα του ανοιγα στη μεση το κεφαλι του για να βγει αερας γιατι τιποτε αλλο δεν εχει.Με το κρανος θα τον κοπανουσα.Λοιπον απορω ποσο ηλιθιοι κυκλοφορουν εκει εξω σοβαρα.Παει με καμια 100 δεξια λωριδα μες στην πολη.Και με κοπαναει επιτηδες.Αφηνω εσας να τον κρινετε οχι εγω.Εγω λεω παντος ρε παιδια λιγη λογικη κανεις πια??Ουτε αυτος ουτε το φορτηγακι να κοψουν λίγο να με αφησουν να περασω.Τοση βιασυνη πια?Σκοτωνετε ανθρωπο απο τη βιασυνη?Λιγη ανθρωπια ρε λιγο να κοψετε με παπι ειμαι ειναι πια τοσο τρομερο δηλαδη να κοψετε λιγο?Θα σκοτωνομουν οπως μπορειτε να καταλαβετε.Αν με χτυπουσε στο τιμονι η λιγο παραπανω θα επεφτα και θα μας πατουσε το φορτηγακι και το smart π χαν κολλησει απο πισω.Δεν εχω αλλα λογια.Τι καταλαβα?Καθρεφτες παντα ρε παιδια και χαρη σε αυτους σωθηκα που ετυχε να τους βαλω γιατι συνηθως δεν τους εχω.Ολα αυτα συνεβησαν στη λαγκαδα της θεσσαλονικης σταυρουπολη.Και κατι ακομα-οποιος δει οπου δει οποιο μαυρο smart δει τον ικετευω να μ πει που ειναι παρκαρισμενο.Θα ψαξω ολη τη θεσσαλονικη γνωριμιες εχω και οταν τον βρω...Ευχαριστω για την υπομονη οσοι το διαβασατε και ακουω τα σχολια σας.