Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 27

Θέμα: Λιγο και ηθελε..και θα μουν στον ταφο τωρα..

Λιγο και ηθελε..και θα μουν στον ταφο τωρα..

Σημερα ειχα την πιο επικινδυνη εμπειρια υστερα απο 10000 χμ με το μηχανακι μου.Ειμαι μεσα στην πολη και προχοραω σε εναν παραδρομο.Πηγαινω με 2ο ατομο γυρω στα 65 χμ και κανω να βγω στον κεντρικο αριστερα.Κοιταω καθρεφτες βλεπω ενα smart και ενα φορτηγακι να ρχονται σε αποσταση 100 μετρων.Βγαινω κανονικα με flash κραταω δεξια λωριδα απο τις τρεις που ειχε ο συγκεκρινμενος δρομος.Βλεπω το smart να μεγαλωνει με πολυ γρηγορο ρυθμο στους καθρεφτες και το φορτηγακι να ακολουθει.Κανω αριστερα κορναρει το φορτηγακι κανω δεξια και προχωραο αναμεσα στους δυο τρελους.Και τι κανει ο μαλακας με το smart περναει απο δεξια με κολλαει και λεει να σου δωσω καμια και το κορυφαιο??Ακουστε τι εκανε ρε δεν το χωνευω ακομα -κανει αριστερα και με κοπαναει με τον καθρεφτη στο σωμα.Προχωραει ισια σταματαει τερμα δεξια στο φαναρι να στριψει.Σταματαω πισω του σβηνω το μηχανακι κατεβαινω εγω και ο φιλος μου και να κατεβαζω οτι βρισια θες απο μανες σογια και τα παντα και να παιρνω το κρανος στο χερι και να ορμαμε να τον βγαλουμε στο αμαξι.Κλασσικος ελληνας παντος-μονο λογια οταν προκειται για ξυλο την κανει.Κανει αναστροφη και φευγει με κοκκινο τερμα.Ειλικρινα θα τον σκοτωνα.Θα του ανοιγα στη μεση το κεφαλι του για να βγει αερας γιατι τιποτε αλλο δεν εχει.Με το κρανος θα τον κοπανουσα.Λοιπον απορω ποσο ηλιθιοι κυκλοφορουν εκει εξω σοβαρα.Παει με καμια 100 δεξια λωριδα μες στην πολη.Και με κοπαναει επιτηδες.Αφηνω εσας να τον κρινετε οχι εγω.Εγω λεω παντος ρε παιδια λιγη λογικη κανεις πια??Ουτε αυτος ουτε το φορτηγακι να κοψουν λίγο να με αφησουν να περασω.Τοση βιασυνη πια?Σκοτωνετε ανθρωπο απο τη βιασυνη?Λιγη ανθρωπια ρε λιγο να κοψετε με παπι ειμαι ειναι πια τοσο τρομερο δηλαδη να κοψετε λιγο?Θα σκοτωνομουν οπως μπορειτε να καταλαβετε.Αν με χτυπουσε στο τιμονι η λιγο παραπανω θα επεφτα και θα μας πατουσε το φορτηγακι και το smart π χαν κολλησει απο πισω.Δεν εχω αλλα λογια.Τι καταλαβα?Καθρεφτες παντα ρε παιδια και χαρη σε αυτους σωθηκα που ετυχε να τους βαλω γιατι συνηθως δεν τους εχω.Ολα αυτα συνεβησαν στη λαγκαδα της θεσσαλονικης σταυρουπολη.Και κατι ακομα-οποιος δει οπου δει οποιο μαυρο smart δει τον ικετευω να μ πει που ειναι παρκαρισμενο.Θα ψαξω ολη τη θεσσαλονικη γνωριμιες εχω και οταν τον βρω...Ευχαριστω για την υπομονη οσοι το διαβασατε και ακουω τα σχολια σας.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της 2stroker
    δυστυχως ο καθενας στον δρομο κοιταει την παρταρα του και δεν τον ενδιαφερει αν θα κινδυνεψει καποιος αλλος οδηγος αρκει να περασει εκεινος πρωτος,να τρεξει περισοτερο κλπ κλπ τη νοοτροπια της αμυντικης οδηγησης την εχει ενα 5% των οδηγων που κυκλοφορουν,ισως λεω και πολυ.παλι καλα που την γλυτωσες φιλε.
    Hell on wheels is no big deal... Kawasaki KDX200SR - Kawasaki KLX300R - Yamaha TTR250 - Yahama XT600E - Ktm 640 Adventure

Αυτο δεν ηταν απλα επιθετικη.Λες και επαιζε σε video game ηταν ο τυπος ψυχολογικα προβληματα ειχε.Με βλεπει παταει γκαζι και μετα με ακουμπαει με τον καθρεφτη επιτηδες!!!Εγω κανω μαλακιες δεν λεω αλλα δεν θελω κανενος το κακο.Δεν μπορω να τον καταλαβω αυτον.

Re: Λιγο και ηθελε..και θα μουν στον ταφο τωρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από greekgenius
    Εγω λεω παντος ρε παιδια λιγη λογικη κανεις πια??
    Κανείς φίλε μου. Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στη δουλειά μου ανεβαίνω τον δρόμο μπροστά από τα δικαστήρια(Θεσσαλονίκη είμαι και εγώ). Είμαι αριστερή λωρίδα και πετάγεται ένας μ@λάκας από κάθετο στενό με στοπ, χωρίς να ελέγξει και με το κινητό στο χέρι. Ευτυχώς τον είδα τον π@πάρα από νωρίς και την ψιλιάστηκα την μαλ@κία, αλλιώς... Όταν έφτασα δίπλα του, του είπα πολύ ευγενικά την επόμενη φορά να κοιτάζει για να μην σκοτώσει κανέναν. Και η αντίδρασή του ποια ήταν; Άρχισε να με βρίζει και να με απειλεί (με το κινητό ακόμα στο χέρι εννοείται). Ε, τότε ήταν που εξοργίστηκα. Του είπα ότι αν έχει όρεξη για τσαμπουκάδες πρωί-πρωί, να κατέβει από το αμάξι να τα πούμε. Αλλά όπως είπες και εσύ, μόνο λόγια...

Anyway φίλε μου, εμείς να είμαστε καλά και τα μάτια μας 284792834934853948.
    I would rather make history than read about it.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Σημερα ειχα την πιο επικινδυνη εμπειρια υστερα απο 10000 χμ με το μηχανακι μου.Ειμαι μεσα στην πολη και προχοραω σε εναν παραδρομο.Πηγαινω με 2ο ατομο γυρω στα 65 χμ και κανω να βγω στον κεντρικο αριστερα.Κοιταω καθρεφτες βλεπω ενα smart και ενα φορτηγακι να ρχονται σε αποσταση 100 μετρων.Βγαινω κανονικα με flash κραταω δεξια λωριδα απο τις τρεις που ειχε ο συγκεκρινμενος δρομος.Βλεπω το smart να μεγαλωνει με πολυ γρηγορο ρυθμο στους καθρεφτες και το φορτηγακι να ακολουθει.Κανω αριστερα κορναρει το φορτηγακι κανω δεξια και προχωραο αναμεσα στους δυο τρελους.Και τι κανει ο μαλακας με το smart περναει απο δεξια με κολλαει και λεει να σου δωσω καμια και το κορυφαιο??
    εγω γιατι νομιζω οτι φταις εσυ??
    αφου ειχες βγει και ησουν στην δεξια λωριδα, ΓΙΑΤΙ εκανες κι'αλλο αριστερα?
    μηπως τρομαξες επειδη ειδες το smart να μεγαλωνει στους καθρεφτες??

απο την στιγμη που βγαινεις σε κεντρικο δρομο και κρατας την δεξια λωριδα ο αλλος εχει υποχρεωση να κοψει. αν δεν κοψει σε κοπαναει απο πισω και φταιει.

δεν αλλαζουν ομως λωριδες στα καπακια με το που μπαινεις επειδη τρομαξες.

εσυ (απ'οτι καταλαβα) μπαινεις, καθεσαι λιγο δεξια, τρομαζεις, μπαινεις μεσαια, ξανατρομαζεις, ξαναχωνεσαι δεξια και ζητας και τα ρεστα απο τους πισω.

μηπως εισαι λιγο παραλογος?

εγω μπερδευτηκα..που ησουν που πηγες .. ?

T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

p@@tsa xylo kai souvla 8eloun reeeeeeeeeeeeeee

Όλοι έχουμε κάνει τη μαλακία μας στο δρόμο αλλά
    αν ήταν απ τα νεύρα μας να ρίχναμε τους άλλους κάτω....

Τι να πείς, προσοχή ρε παιδία...

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm

Το θέμα όμως είναι ότι αφού λες ότι βλέπεις το smart και το φορτηγάκι
    να ρχονται σε αποσταση 100 μετρων.
    ΔΕΝ έπρεπε να βγεις.
    Εκτός και αν θεωρείς ότι η απόσταση των 100 μέτρων είναι απόσταση ασφαλείας.

Από κει και πέρα, η συμπεριφορά του τύπου ήταν απαράδεκτη.

Άλλο όμως το ένα και άλλο το άλλο.

δεν θα κρίνουμε αν εκανε σωστά με της λωρίδες ο φίλος αλλα το οτι ο άλλος προσπάθησε να τον ρηξει !

απαράδεκτη συμπεριφορά και κακός δεν τον προλαβες !
    :a36: :a36: http://www.lariseos.webs.com :a36:
    www.husaberg450fe.blogspot.com
    www.fightcolesterol.blogspot.com

Οτι λάθως και να έκανε ο φίλος με τις λωρίδες δεν δικαιολογείται τέτοια αντίδραση από τον οδηγό του Σμαρτ ο οποίος έπρεπε να κόψει ταχύτητα .
    Μεγάλη προσοχή γιατί πολλοί βγάζουν τα κόμπλεξ τους στην άσφαλτο και το διαπιστώνουμε αυτό κάθε μέρα.

Φίλε επειδή μόνο που το διάβασα τρελάθηκα...Μήπως εκτός από το να πας να τον κοπανήσεις συγκράτησες
    την πινακίδα του; Εγώ θα του έκανα μήνυση αν πήγαινε να με σκοτώσει. Ακόμα θυμάμαι περιστατικό με μουρλό που
    είχε τσακωθεί στη συγγρού καθοδόν με ένα παιδί με tdm και του έδωσε μία και τον έστειλε. Δε θυμάμαι αν τη γλίτωσε ή όχι.

Για αυτό επειδή όλοι κουβαλάνε τα ψυχολογικά τους το καλύτερο θα ήταν κάποιος να του πάρει το δίπλωμα.
    Εφόσον έκανε απόπειρα να σε δολοφονήσει, το λέει και ο κ.ο.κ .Εντάξει ξέρω ότι στην χώρα μας για να βρεις το δίκιο σου φτύνεις αίμα...αλλά πήγε να σε φάει ο κοπανος!Έχεις και το συνεπιβάτη μάρτυρα.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της antsoar
    :a31: :a31: Πίσα και πούπουλα ρε π@υστη μου πίσα και Πουπουλα:a31: :a31: :a31:

:a31: :a31: :a31:
    Travel, Grow, Share

Re: Re: Λιγο και ηθελε..και θα μουν στον ταφο τωρα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Το θέμα όμως είναι ότι αφού λες ότι βλέπεις το smart και το φορτηγάκι

ΔΕΝ έπρεπε να βγεις.
    Εκτός και αν θεωρείς ότι η απόσταση των 100 μέτρων είναι απόσταση ασφαλείας.

Από κει και πέρα, η συμπεριφορά του τύπου ήταν απαράδεκτη.

Άλλο όμως το ένα και άλλο το άλλο.
    Θεωρώ ότι καταρχήν το λάθος είναι καθαρά δικό σου που μπήκες σε κεντρικό δρόμο απο παράδρομο και ενώ είδες ότι ερχόντουσαν αυτοκίνητα συνέχισες.
    Δυστυχώς αυτό είναι σοβαρό λάθος.
    Τώρα ο τύπος με το SMART πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας.
    Δυστυχώς με αυτή του την κίνηση έχασε το όποιο δίκιο είχε και θεωρώ ότι μπορεί να λέγεται και μελλοντικός δολοφόνος.
    Προσοχή λοιπόν.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    δεν χρειαζεται να πουμε οτι ηταν χοντρο αυτο που εκανε το σμαρτ.

εκεινο που χρειαζεται ομως να πουμε ξανα και ξανα ειναι οτι οταν καβαλας διτροχο,
    πρεπει πανω απο ολα να φυλας μονος σου τον κωλο σου και να μην αφηνεις την σωματικη σου ακεραιοτητα στην καλοσυνη και στην ευσυνειδησια των γυρω οδηγων.

οσο δικιο κι αν εχει ο μοτοσυκλετιστης, αν εμπλακει σε ατυχημα,
    την νυφη θα την πληρωσει μονο αυτος.

και στην τελικη, να το βρασεις που θα ειχες δικιο αν αυτη την στιγμη
    βρισκοσουν (στην καλυτερη περιπτωση) με δυο τρια κοκαλα σπασμενα.

ας μαθουμε να οδηγουμε αμυντικα για να ειμαστε ορθιοι..

Σελίδα 1 από 2 12 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2009, 16:06
  2. Καλοπουλα αυριο μετα τις 5,(μπας και δω και λιγο ηλιο)
    από gcrook στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 09/07/2008, 16:08
  3. Απαντήσεις: 0
    Τελευταίο μήνυμα: 28/03/2007, 12:39
  4. λιγο απο ολα και καλο σκ
    από road spirit στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 09/10/2006, 16:11

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε