Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 90

Θέμα: Super Sport στους δρόμους

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR

ΕΙΔΙΚΑ στην κίνηση τα SS είναι γρηγορότερα των γυμνών :P Συνήθως με καθυστερούν και τα παπιά/σκούτερ. [/B]

σωστα σωστααααα....επειδη τυχαινει να κυκλοφορω με gsxr (ss) με το Ζ (γυμνο) και με το typhoon (σκουτερ) για αυτο το λεω...οσο γρηγορα παω με το σκουτερ στην ΚΙΝΗΣΗ δε παω με κανενα αλλο.

προχτες ...ενα TDM και ενα R1 με καναν να ιδρωσω μεσα στη ζεστη να νευριασω να χασω την ηρεμια μου και να ....κορναρω ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ να πανε πιο γρηγορα αναμεσα απο τα αμαξια ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΜΟΥ οσο οδηγω....και???συμφωνα με μενα λοιπον καλυτερο το σκουτερ στην ομονοια απο το R1 συμφωνα με σενα το αντιστροφο ποιος εχει δικιο?????ο αλλος παει το μπουσα λες και ειναι παπι μεσα στη κινηση....

και επειδη δεν μπορουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον (οχι εγω εσενα η εσυ εμενα αλλα ολοι μεταξυ μας)

εχουμε τον δικαστη.....οχι ρε καγκουρια τον δρομο...

την κατασκευαστικη εταιρεια.&_

τα χωματινα για το χωμα
    τα σουπερσπορτ σουπερμπαικ για την πιστα
    τα τουρινγκ για μααακρυνααα ταξιδια
    τα στριτ για λιγο απο ολα
    τα σκουτερ παπια για μεσα στη πολη μικρες διαδρομες
    κλπ κλπ κλπ κλπ κλπ

ασχετος ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ

αντε να μαστε ολοι καλα μου χει σπασει τα νευρα ο καιρος βρεχει απο το πρωι εδω

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

ninjaki the dragon Το avatar του/της EVI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εγω είμαι ο ποιητής. Το θέμα διαχωρίστηκε απ΄το αρχικό του δυστυχήματος στην Επίδαυρο.
    Αν είναι ατυχής και έχεις να προτείνεις-εται κάτι πιο ταιριαστό, ακούω.
    ok

"δεν υπαρχει πτωση χωρις βαρυτητα..." Ισαακ Νευτων , 1665

"αγαπα τα πιστονια σου ως εαυτον"

"το ξερογκαζο φερνει συχνα την σουπα"

"ασφαλτος γυαλισμενη , χυμα εξασφαλισμενη "

"ΤΟ ΦΡΕΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΠΕΤΟΥΓΙΑ ΤΗΣ ΠΟΡΤΑΣ"

i am ninja you can't see me
    Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
    συμφωνα με μενα λοιπον καλυτερο το σκουτερ στην ομονοια απο το R1 συμφωνα με σενα το αντιστροφο ποιος εχει δικιο?????ο αλλος παει το μπουσα λες και ειναι παπι μεσα στη κινηση....

και επειδη δεν μπορουμε να πεισουμε ο ενας τον αλλον (οχι εγω εσενα η εσυ εμενα αλλα ολοι μεταξυ μας)
    Από τη μικρή μου οδηγική εμπειρία, το ταχύτερο μέσα στην πόλη ήταν ένα XR125. Αμέσως μετά είναι το CBR μου. Όχι επειδή είμαι πιλότος. Απλά είναι μαζεμένο μηχανάκι, δεν έχει καθρέφτες, τα κλιπονς είναι αρκετά χαμηλά για να μη βρίσκουν πουθενά. Σπάνια συναντώ μηχανάκι που μπορεί να ακολουθήσει σε πυκνή κίνηση.
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    δεν έχει καθρέφτες,
    Δεν υπάρχει μηχανάκι που να μην έχει καθρέφτες-εκτός απ'τ'αγωνιστικά που δε βγάζουν ούτε άδεια.Υπάρχουν μόνο οδηγοί που τους βγάζουν.Πρόβλημά τους όσο δεν γίνει αιτία για προβλήματα κάποιου άτυχου...

Αμέσως μετά είναι το CBR μου.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από SVX
    + η οδηγικη αγνοια ( ο μοτοσυκλετιστης θεωρει οτι η αποκτηση διπλωματος οδηγησης του δινει ικανοτητες +αντανακλαστικα ΟΔΗΓΟΥ)
    Τοποθεσια: Οδος Λαγκαδα προς κεντρο, φαναρια των δωδεκαοροφων προς βαρδαρι.
    Προπορευομενος βεσπακιας 45αρης ξεκρανωτος κινειται στη διαχωριστικη γραμη σαν να παει βολτα στο παζαρι. Απο αριστερα του επερχομενο smart με οδηγο 40αρη ο οποιος δεν υποψιαζεται πιθανη κινηση του σκουτερα προς στα αριστερα και ξεκινα προσπεραση στο οριο σαν σε αγωνα Daytona.
    Και εγω απο πισω θεατης thw διπλης ανθρωπινης μαλακινσης εγκεφαλου.
    Φυσικα ο σκουτερας κινειται αριστερα χωρις να ελεγξει καθρεφτη αλλα την γλιτωνει στο τσαφ απο απλη κωλοφαρδια. Αμεσως πνιγμενος απο το δικιο κανει χειρονομια (τρομπαρεις?) στον smartakia ενω και ο smartakias ειναι ετοιμος για πλακωμα. Αφου βριζονται σαν γκομενες για ενα λεπτο (λετε να ηταν και οι δυο αρερφες?) συνεχιζουν την εκστρατεια τους με καθαροη συνειδηση ο καθενας για λογαριασμο του.
    Και εγω να τους κοιταζω και να αναρωτιεμαι ποιον πρεπει να πλακωσω πρωτο και ποιον δευτερο.
    Κυριοι συμετεχουμε σ'ενα πολεμο ηλιθιων οπου τελικα επιβιωνει ο κωλοφαρδοτερος.
    Φορατε μπουφαν και κρανος και ο θεος βοηθος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Από τη μικρή μου οδηγική εμπειρία, το ταχύτερο μέσα στην πόλη ήταν ένα XR125. Αμέσως μετά είναι το CBR μου. Όχι επειδή είμαι πιλότος. Απλά είναι μαζεμένο μηχανάκι, δεν έχει καθρέφτες, τα κλιπονς είναι αρκετά χαμηλά για να μη βρίσκουν πουθενά. Σπάνια συναντώ μηχανάκι που μπορεί να ακολουθήσει σε πυκνή κίνηση.
    και οι σφήνες στο μποτιλιάρισμα? και το πήδημα πεζοδρομίου?

σαν τα μικρά εντουρα/μοταρντ δεν υπάρχει τίποτα άλλο για το μποτιλιάρισμα

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    τι εχει γινει εδω μεσα....
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Ερωτευτηκα ενα supersport?!Θα παρω τo supersport και ας μην μπω ποτε σε πιστα..Ετσι απλα για να ανεβενουν οι παλμοι μου οταν θα το βλεπω..Νομιζω ειναι τοσο απλο..
    T(w)o beer or not t(w)o beer? :P
    Two beeeeeeeerr!!!!

δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα εγω παντως απο καθαρη τυχη ζω ακομη...κυκλοφορω εδω και σχεδον 20 χρονια μεσα στο κεντρο κανοντας μεσο ορο 30-40 χιλ. την μερα...

εχω αποκτησει πελον τεραστια πειρα σε ολων των ειδων τους αχρηστους που κυκλοφορουν κρατωντας τιμονι-οπλο και το κραδαινουν λες και ειναι στην αγρια δυση...και 99 στις 100 φορες σερνονται...δεν τρεχουν...

αυτη η τεραστια πειρα με σωζει σε καθημερινη βαση απο τους απλους μαλακες...εχω πλεον πληρη λιστα στανταρ μαλακιων μεσα στο κεφαλι μου και οι αντιδρασεις ειναι αυτοματοποιημενες...ετσι την γλιτωνω...καποιες φορες ομως, δεν τα καταφερνω και το αποτελεσμα ειναι πονοι για καμια βδομαδα η ακομη και νοσοκομειο...ο θανατος εχει γλιτωθει απο τυχη...τοσο απλα...

το βασικοτερο ολων ειναι ο γαμημενος ασταθμητος παραγοντας...ειτε μιλαμε για οδηγηση,ειτε για το αν καει το φαι,ειτε για το αν θα τελειωσουμε με την γκομενα στην μια ωρα η το πενταλεπτο...

ο οποιος ασταθμητος παραγοντας,ποτε μα ποτε δεν μπορει να υπολογιστει-σταθμιστει...εξ ου και η λεξη,οποτε απλως κανουμε τον σταυρο μας κι ελπιζουμε να την γλιτωσουμε στην δυσκολη...

απο κει και περα ,οταν η πτωση ειναι πλεον αναποφευκτο γεγονος,καλο ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι...κρανος δηλαδη...κι οποιος την παλευει,μπουφαν και παντελονι της ανθρωπιας ακομη και κατακαλοκαιρο...(εγω δεν φοραω)...και παλι μπορει να μας κλαψουν,αλλα τουλαχιστον μειωνουμε τις πιθανοτητες...

η υπερβολικη ταχυτητα σκοτωνει...τελος σε αυτο μια και το λεει η ιδια η λεξη...αν πας να μπεις σε μια στροφη των 200 με 201 θα πεσεις...φυσικη ειναι...επισης αν πας με 200 παιζεις με το οριο μια και δεν αφηνεις περιθωρια διορθωσης λαθους...αν πας με 160 και εισαι εμπειρος,βλεπεις και ακους καλα κι ΟΡΙΖΕΙΣ αυτο που οδηγεις, στο πλειστον των περιπτωσεων θα εισαι ασφαλης...

εν ολιγοις...τρεξτε οσοι γουσταρετε...τα μηχανακια πολλοι τα χρησιμοποιουμε ως μεσο ευχαριστησης κι οχι ως μετακινησης μονο...κι εννοω ευχαριστησης μεσω ταχυτητας...και ναι...στον δημοσιο δρομο μια κι εκει κινουμαστε...καντε το ομως με συνεση...το να σκοτωθειτε εσεις δεν τρεχει και τιποτα εφ οσον επιλεγετε να παρετε το ρισκο...ο καθε ασχετος ομως που θα παρετε στον λαιμο σας δεν φταιει...αν θελετε να διαπιστωσετε τα ορια πατε πιστα...κι εκει παλι με προσοχη μια και θα ειναι αλλοι 10 μεσα...

το δυστυχες ειναι οτι για να συμβει το παραπανω πρεπει να ξερουμε τα ορια μας καθως και τα ορια του οχηματος που οδηγουμε...κι αυτο αποκταται με τον καιρο...μεχρι λοιπον να ερθει η ωρα της επιγνωσης,πατε λιγο πιο αργα απ οσο ειστε απολυτως σιγουροι οτι "το χετε"...πιστεψτε με αυτο σωζει...ειναι η κουβεντα που λεω παντα σε οποιον παιρνει καινουριο μηχανακι η του βελτιωνω το μηχανακι...και δεν ειναι κακο να το διατηρειτε παντα στο μυαλο σας οσα χρονια κι αν περασουν...

οτι και να πουμε κι οτι και να γραψουμε εδω μεσα ,παντα μα παντα αυτοι που ειναι να τρεξουν θα τρεξουν...το θεμα ειναι να το κανουν σωστα...

απο κει και περα,το υπολοιπο κομματι ειναι στην τυχη...αμα σου μελει να πνιγεις ποτε σου δεν πεθαινεις...

υ.γ. εχουν σκοτωθει περιπου 15 καλοι μου φιλοι στον δρομο...επισης μια φορα εχω μαζεψει και κομματια...και δεν εννοω κομματια μοτοσυκλεττας...

θα παρακαλεσω λοιπον να μην μου την πει καποιος θεωρωντας οτι τα παραπανω τα γραφω λογω αγνοιας κινδυνου...

υ.γ.2 τα supersports ειναι υπερκυβισμενες παπιες που μας παιρνουν τα αυτια...μοτοσυκλεττα ειναι μονο το hayabusa...

frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    δεν ξερω για τους υπολοιπους αλλα εγω παντως απο καθαρη τυχη ζω ακομη...κυκλοφορω εδω και σχεδον 20 χρονια μεσα στο κεντρο κανοντας μεσο ορο 30-40 χιλ. την μερα...

εχω αποκτησει πελον τεραστια πειρα σε ολων των ειδων τους αχρηστους που κυκλοφορουν κρατωντας τιμονι-οπλο και το κραδαινουν λες και ειναι στην αγρια δυση...και 99 στις 100 φορες σερνονται...δεν τρεχουν...

αυτη η τεραστια πειρα με σωζει σε καθημερινη βαση απο τους απλους μαλακες...εχω πλεον πληρη λιστα στανταρ μαλακιων μεσα στο κεφαλι μου και οι αντιδρασεις ειναι αυτοματοποιημενες...ετσι την γλιτωνω...καποιες φορες ομως, δεν τα καταφερνω και το αποτελεσμα ειναι πονοι για καμια βδομαδα η ακομη και νοσοκομειο...ο θανατος εχει γλιτωθει απο τυχη...τοσο απλα...

το βασικοτερο ολων ειναι ο γαμημενος ασταθμητος παραγοντας...ειτε μιλαμε για οδηγηση,ειτε για το αν καει το φαι,ειτε για το αν θα τελειωσουμε με την γκομενα στην μια ωρα η το πενταλεπτο...

ο οποιος ασταθμητος παραγοντας,ποτε μα ποτε δεν μπορει να υπολογιστει-σταθμιστει...εξ ου και η λεξη,οποτε απλως κανουμε τον σταυρο μας κι ελπιζουμε να την γλιτωσουμε στην δυσκολη...

απο κει και περα ,οταν η πτωση ειναι πλεον αναποφευκτο γεγονος,καλο ειναι να ειμαστε προετοιμασμενοι...κρανος δηλαδη...κι οποιος την παλευει,μπουφαν και παντελονι της ανθρωπιας ακομη και κατακαλοκαιρο...(εγω δεν φοραω)...και παλι μπορει να μας κλαψουν,αλλα τουλαχιστον μειωνουμε τις πιθανοτητες...

η υπερβολικη ταχυτητα σκοτωνει...τελος σε αυτο μια και το λεει η ιδια η λεξη...αν πας να μπεις σε μια στροφη των 200 με 201 θα πεσεις...φυσικη ειναι...επισης αν πας με 200 παιζεις με το οριο μια και δεν αφηνεις περιθωρια διορθωσης λαθους...αν πας με 160 και εισαι εμπειρος,βλεπεις και ακους καλα κι ΟΡΙΖΕΙΣ αυτο που οδηγεις, στο πλειστον των περιπτωσεων θα εισαι ασφαλης...

εν ολιγοις...τρεξτε οσοι γουσταρετε...τα μηχανακια πολλοι τα χρησιμοποιουμε ως μεσο ευχαριστησης κι οχι ως μετακινησης μονο...κι εννοω ευχαριστησης μεσω ταχυτητας...και ναι...στον δημοσιο δρομο μια κι εκει κινουμαστε...καντε το ομως με συνεση...το να σκοτωθειτε εσεις δεν τρεχει και τιποτα εφ οσον επιλεγετε να παρετε το ρισκο...ο καθε ασχετος ομως που θα παρετε στον λαιμο σας δεν φταιει...αν θελετε να διαπιστωσετε τα ορια πατε πιστα...κι εκει παλι με προσοχη μια και θα ειναι αλλοι 10 μεσα...

το δυστυχες ειναι οτι για να συμβει το παραπανω πρεπει να ξερουμε τα ορια μας καθως και τα ορια του οχηματος που οδηγουμε...κι αυτο αποκταται με τον καιρο...μεχρι λοιπον να ερθει η ωρα της επιγνωσης,πατε λιγο πιο αργα απ οσο ειστε απολυτως σιγουροι οτι "το χετε"...πιστεψτε με αυτο σωζει...ειναι η κουβεντα που λεω παντα σε οποιον παιρνει καινουριο μηχανακι η του βελτιωνω το μηχανακι...και δεν ειναι κακο να το διατηρειτε παντα στο μυαλο σας οσα χρονια κι αν περασουν...

οτι και να πουμε κι οτι και να γραψουμε εδω μεσα ,παντα μα παντα αυτοι που ειναι να τρεξουν θα τρεξουν...το θεμα ειναι να το κανουν σωστα...

απο κει και περα,το υπολοιπο κομματι ειναι στην τυχη...αμα σου μελει να πνιγεις ποτε σου δεν πεθαινεις...

υ.γ. εχουν σκοτωθει περιπου 15 καλοι μου φιλοι στον δρομο...επισης μια φορα εχω μαζεψει και κομματια...και δεν εννοω κομματια μοτοσυκλεττας...

θα παρακαλεσω λοιπον να μην μου την πει καποιος θεωρωντας οτι τα παραπανω τα γραφω λογω αγνοιας κινδυνου...

υ.γ.2 τα supersports ειναι υπερκυβισμενες παπιες που μας παιρνουν τα αυτια...μοτοσυκλεττα ειναι μονο το hayabusa...

+ 1000

αν και το τελευταιο σχολιο σχετικα με τα SS με χαλαει λιγο

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    + 1000

εχει επεξηγηματικο emoticon διπλα του...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Αρχικά δημιουργήθηκε από 675heat
    + 1000

Σκέτο ίσως πείραζε κι εμένα. Αλλά πόσο βάρος μπορεί να έχει από ένα άτομο που θεωρεί μοτοσυκλέτα το μπούσα? :P
    Life begins at 45°.

Παλαιό μέλος
    Έτσι έτσι..όξω τα ss απ τους δρόμους..δώστε σκούτερ στο λαό...

To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..

Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister

εμενα παλι μου αρεσε το τελευταιο σχολιο ,οσο για το βαρος της αποψης ...τα εχουμε ξαναπει φιλε Αντωνη και απο κοντα και ειναι γνωστες οι αποψεις σου περι του θεματος........ ,οσο γνωστες και οι δικες μου ,με λιγα λογια οποιος δεν θελει scooter Η enduro μεσα στην Πολη τοτε να παρει Μ.Μ.Μ η ταξι η ακομα χειροτερα αυτοκινητο .
    Τωρα αν η αποσταση ειναι μεγαλη και θα περασεις και απο κεντρο ,ισως να παρεις το ss ,τοτε μεγαλη προσοχη και συνεση !

Σελίδα 6 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456

Παρόμοια θέματα

1. Kόντρες στους δρόμους!
    από latris mixanis στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 06/11/2006, 13:45
  2. Νέο Dl 650 στους δρόμους
    από markos_gr στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 12/03/2006, 02:50
  3. Γιατί τέτοια καφρίλα στους δρόμους ;
    από BELZEBOYLIS στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 30/11/2005, 09:49
  4. Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 05/03/2005, 14:54
  5. 1000ara Super Sport Gia Kathimerini Xrisi
    από jp79 στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 10:33

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι OFF