+650Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
αυτό θα πει μοτοσυκλετισμός...![]()
![]()
![]()
....and you run, and you run
to catch up with the sun....
Ωραια παρουσιαση Παντελη! Σε διαβαζουμε μαζι με την Ελενη απ΄το καμπινγκ στη Βουδαπεστη. Βαλε και την φωτο απο τις γεννητριες του φραγματος. Εχω και εγω 1-2 καλες στο κινητο,αν μπορεσω θα τις ανεβασω.![]()
α ρε Μπαγασούλη.. πάλι ρεσιτάλ εδωσες....ειλικρινά το απόλαυσα και ανυπομονώ να το ξαναδιαβάσω...
φιλικους βουνισιους χαιρετισμους στην παρέα από Αλεξανδρούπολη![]()
Δυστυχώς εγω δεν εφτασα τόσο ψηλά (βασικά ειμαι κοτα και δεν βαζω το δεινόσαυρο εκεί, αν και μ` αρεσει....![]()
) Παντελή δες μερικες φωτος απο κοινά σημεία...
http://www.apriliabikers.gr/portal/i...5520#msg365520
http://www.apriliabikers.gr/portal/i...p?topic=7785.0
Υ.Γ.
το τουνελ που πήγατε ηταν αυτο κάτω στο δρομάκι που κατηφόριζε παράλληλα με τις πέτρες / φραγμα...?? ενα στενό..?? Κάτω ακριβως απο τη γέγυρα/φράγμα...???![]()
![]()
Live every day as if it were your last one...but don`t make it so..!
Όοοοοοοχιι..... Δεν ζηλέψαμε καθόλου....
Μα καθόλου όμως....
Πανέμορφα! Και στα επόμενα με υγεία!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Το πρώτο φράγμα φίλε με τα φώτα επάνω, είναι αυτό που λες. Το δεύτερο, αυτό χωρίς τα φώτα ξεκινάει από κάτι μεταλλικές πόρτες δεξιά από το δρομάκι που λες και στην περίπτωσή μας έτυχε να είναι ανοιχτές....Αρχικά δημιουργήθηκε από Smith
...το τουνελ που πήγατε ηταν αυτο κάτω στο δρομάκι που κατηφόριζε παράλληλα με τις πέτρες / φραγμα...?? ενα στενό..?? Κάτω ακριβως απο τη γέγυρα/φράγμα...???...
Κάποια στιγμή θα συμπέσουμε δεν μπορεί...![]()
Κουφάλα! Άντε έλα κατά εδώ να σχεδιάσουμε σιγά σιγά την επόμενη...(κάτι έχω στο μυαλό μου...)Αρχικά δημιουργήθηκε από NickolasV
...Σε διαβαζουμε μαζι με την Ελενη απ΄το καμπινγκ στη Βουδαπεστη....![]()
![]()
![]()
![]()
κλάψ.....εγώ πότε θα γίνω χωμάτινοοοοοοοος.....
Καμιά φορά τα καλύτερα ταξιδιωτικά είναι τόσο απλά και κοντά...
Σύνολο χιλιομέτρων έχετε? Το τενερέ με 1 τεπόζιτο την έβγαλε χαλαρά?
Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.
Γιώργο το σύνολο των χιλιομέτρων ήταν γύρω στα 400. Πρόβλημα δεν είχαμε γιατί γεμίσαμε στους Ποταμούς (το ανέφερα μάλιστα στην αντίστοιχη φωτογραφία ώστε κάποιος που ενδιαφέρεται να κάνει την ίδια ή παραπλήσια διαδρομή, να ξέρει που έχει βενζινάδικο).
Το Tenere είναι πολύ δυνατό σε αυτονομία. Έχει διαπιστωμένα χαλαρά τα 350 km (με ρυθμούς επαρχικούς και βουνού). Αυτά που μας τα χάλασαν λίγο ήταν τα καρμπυρατεράτα Transalp και Africa, που έφτασαν σχεδόν οριακά στο βενζινάδικο...
πολυ ομορφα μερη τα οποια δεν τα εχω δει ακομη,γι'αυτο θυμισου και εμας απ'τη Λημνο την επομενη φορα και καπως θα τα βολεψουμε με τα πλοια να ειμαστε εκει!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από stavrouliasp
Κουφάλα! Άντε έλα κατά εδώ να σχεδιάσουμε σιγά σιγά την επόμενη...(κάτι έχω στο μυαλό μου...)![]()
παντα τετοια!!!
να ειστε καλα!!!
Εννοείται Φίλιππε! Άλλωστε όσο μεγαλύτερη παρέα τόσο καλύτερα...![]()