Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 33

Θέμα: Διακοπές στη Δυτική Πελοπόνησσο. Ιδέες;

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mreth

Διακοπές στη Δυτική Πελοπόνησσο. Ιδέες;

Καλησπέρα σας

Αρχές Ιουλίου σκέφτομαι να εξορμήσω προς δυτκή Πελοπόνησσο για καμιά βδομάδα. Αρχικά σκεφτόμουν ως ορμητήριο (και ησυχαστήριο ταυτόχρονα) τη Ζαχάρω που έχω ακούσει καλά λόγια για την παραλία της και από 'κει να εκδράμω και προς Ολυμπία, καταράκτες Νέδα, Κυπαρισσία και όπου αλλού κάτσει. Όμως από ένα ψάξιμο στο ίντερνετ δε βρήκα στη γύρω περιοχή ενοικιαζόμενα δωμάτια σε ήσυχες τοποθεσίες ΔΙΠΛΑ στη θάλασσα, κάπου μάλιστα διάβασα ότι στην περιοχή απαγορεύονται τα καταλύματα δίπλα στη θάλασσα βάσει κάποιου νόμου... Έτσι κοίταξα νοτιότερα (προς Κυπαρισσία και Μαραθόκαμπο) που είδα από μια σύντομη αναζήτηση περισσότερα παραθαλάσσια καταλύματα καθώς και όμορφες παραλίες (Βοϊδοκοιλιά) και υδροβιότοπους (Γιάλοβα). Δεν ξέρω όμως κατά πόσον περιοχές όπως η αρχαία Ολυμπία, Ζαχάρω, Καϊάφας, καταράκτες Νέδα είναι εύκολα προσβάσιμες από εκεί (πας σε ένα απόγευμα και πόσες ώρες οδήγηση χρειάζεσαι.

Αν έχετε εμπειρία από τη συγκεκριμένη περιοχή παρακαλώ πείτε μου καμιά ιδέα σχετικά με το πού να κοιτάξω για δωμάτιο. Προϋπόθεση η ησυχία, δίπλα στη θάλασσα και να είναι σε σχετικά μικρή ακτίνα από τα μέρη που σκέφτομαι να επισκεφθώ. Αν έχετε να προτείνετε και διαδρομές, καλοδεχούμενες κι αυτές. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Waterproof V-strom.. Το avatar του/της KIMONAS
    Λιγο πριν την ζαχαρω οπως ερχεσαι απο τα βορεια ειναι η παραλια του Κατω Σαμικου.Μην την χασεις.
    Για Καμπινγκ εχει ενα πολυ ομορφο και ησυχο διπλα στην θαλασσα στο Θολο.6 χιλιομετρα νοτια της ζαχαρως.Εχει επισης ενα πολυ ομορφο μπαρακι στην παραλια του.Εχει και 2 ταβερνακια το χωριο.
    Απο το Θολο εισαι διπλα σε ολα αυτα που θες να πας.
    "Sir, we are surrounded!"
    "Excellent, so we can attack in every direction!"

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    δεν πρέπει να χάσεις:

Καιάφα, Σκαφιδιά (αίθριον), Παλούκι, Κουρούτα, Μαραθιά, Αρκούδι.

--στην Μαραθιά έχει μιά καντίνα-ψαροταβέρνα από καλάμια πάνω στην αμμουδιά σχεδόν. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ..!
    --στην Κουρούτα έχει αρκετά καταλήματα αλλά και το Δημοτικό Camping το οποίο είναι τεράστιο.

αράζω άρα ζω Το avatar του/της LOUKILOUK
    Από Ζαχάρω είχα κινηθεί προς...
    - Νέδα από το πρωί (περίπου 3 ώρες πηγαινε έλα αν θυμάμε καλά)... μιλάμε για παιδική χαρά ενηλίκων... υπάρχει και ένα ωραίο χωριό από πάνω... Πλατάνος ή κάπως έτσι λεγεται νομίζω... σωστός ελληνικός..
    - Ολυμπία πάλι από το πρωί... πολύ πράμα να δεις και να διαβάσεις... διάβασε και πριν πάς...(καμια ωρίτσα παν έλα)
    - Βοιδοκοιλιά- Γιάλοβα σούπερ για μπάνιο...
    - Αγια Θεοδώρα (με τα πλατάνια πάνω στη σκεπή της μικρής εκκλησίας) πολύ καλό επίσης...εκεί δίπλα έχει και ταβέρνα ("ο νερόμυλος" νομίζω...), μην το χάσεις...
    -Σπήλαιο Δειρού... είχα πάει λίγο μακριά αλλά φανταστικά... ωραίο στροφιλίκι...
    -Καιφα και λουτρά δεν ενθουσιάστικα αλλά δίπλα σου θα είναι...
    Το κακό (για σένα) είναι ότι εγώ είχα πάει πριν τις φωτιές και τώρα δεν ξέρω τι παίζει...
    το φαράγκι της Αρήνης ας πούμε δεν νομίζω να αξίζει πλέον τον κόπο...ρώτα όμως...
    Αυτιά από μένα...

υ.γ. Τιπ...τσέκαρε για κανα πανηγύρι (αν και είναι νωρίς) με ζωντανή ορχήστρα και στροβιλιζόμενες γουρουνοπούλες...
    μη ζητας μονο χρονια απο τη ζωη,δωσε ζωη στα χρονια

old school gixxer Το avatar του/της alex14
    Φοινικουντα.
    Εχει και camping λιγα μετρα απο την παραλια.

edit : τωρα το διαβασα καλα τι θελεις. Πεφτει λιγο μακρια η Φοινικουντα.
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Ζεύκας
    Για ελεύθερο κάμπινγκ ωραίο μέρος είναι και η παραλία της Ελαίας

Κατεβα Ζαχαρω και θα ανταμειφθεις ασχετα που εχει καει πολυ μεγαλο ποσοστο των δασων εκει.Απλα υπεροχα.Κατεβα και στην παραλια parathina los.Εκει ειναι που δεν θα το ξεχασεις με τιποτα.Απ'οτι ξερω εχει και ελευθευρο καμπινγκ η Ζαχαρω.Αφου θα κατεβεις πελλοπονησο περνα και απο Καλαματα.Εχει υπεροχα μερη

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΤΥΧΕΡΕ

Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

απλο μελος Το avatar του/της granazi
    Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tpap
    δεν πρέπει να χάσεις:

Καιάφα, Σκαφιδιά (αίθριον), Παλούκι, Κουρούτα, Μαραθιά, Αρκούδι.

--στην Μαραθιά έχει μιά καντίνα-ψαροταβέρνα από καλάμια πάνω στην αμμουδιά σχεδόν. ΜΗΝ ΤΟ ΧΑΣΕΙΣ..!
    --στην Κουρούτα έχει αρκετά καταλήματα αλλά και το Δημοτικό Camping το οποίο είναι τεράστιο.

στο δημοτικο camping της κουρουτας ειχε χρονια κ δωρεαν παραστασεις καραγκιοζη καθε τεταρτη κ κυριακη με μεγαλη επιτυχια. ειναι οντως camping στολιδι για την περιοχη γενικοτερα.
    επιτρεπεται να πεφτεις επιβαλεται να σηκωνεσαι

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    στο δημοτικο camping της κουρουτας ειχε χρονια κ δωρεαν παραστασεις καραγκιοζη καθε τεταρτη κ κυριακη με μεγαλη επιτυχια. ειναι οντως camping στολιδι για την περιοχη γενικοτερα.
    Πηγαινε κοιμησου,δινεις και συμβουλεςςςςςςςςςςςςςςς
    Ειμαι μονο ενας,ομως ειμαι ενας.Δεν μπορω να κανω τα παντα,ομως μπορω να κανω κατι.Και επειδη δεν μπορω να κανω τα παντα δεν θα αρνηθω να κανω το κατι που μπορω

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Πηγαινε κοιμησου,δινεις και συμβουλεςςςςςςςςςςςςςςς
    εγω σε λιγο παω για δουλεια....... εσυ νεαρε τι βοσκεις τετοια ωρα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από granazi
    εγω σε λιγο παω για δουλεια....... εσυ νεαρε τι βοσκεις τετοια ωρα?
    Ελα μου ντε ξερω και εγω μωρε.Διαβαζω............................................................................. .................................................................................ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Champion 2ης Βουνίσιας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από koulis19
    Ελα μου ντε ξερω και εγω μωρε.Διαβαζω............................................................................. .................................................................................ΤΗΝ ΖΩΗ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

θα σου λεγα καμια κουβεντα για την π........... την ζωη αλλα το εχουμε ξεφτυλισει το θρεντ του ανθρωπου

Κύριος Σουπιάς Το avatar του/της daz
    Moderator
    Για να επαναφέρω την τάξη.. Από τα μέρη αυτά μπορείς να κάνεις μονοήμερες εκδρομές και σε γραφικά χωριουδάκια της ορεινής Αρκαδίας σε δρόμους με αρκετά καλή άσφαλτο και πολύ στροφιλίκι. Μη χάσεις το δρυόδασος της Φολόης αφού είναι μια ανάσα από Αρχαία Ολυμπία.

Δυστυχώς εγώ θα είμαι Πελ/σο λίγο νωρίτερα από σένα κατεβαίνω στις 23/6 για καμιά εβδομάδα.
    Sent from me using a computer.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    το δημοτικο καμπινγκ δε δουλευει φετο μαγκες

μη χασεις βολτα στο δασος του πανοπουλου... εχει ονομα αλλα δεν το θυμαμαι
    Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

ΚΡΕΣΤΕΝΑ ΝΟΜΟΥ ΗΛΕΙΑΣ......

Η φαφουτα τρωει φρουτα και για μας ....ουτε γιαρμας !

Σελίδα 1 από 3 123 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Περιήγηση στη Δυτική Ροδόπη
    από stavrouliasp στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 78
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2010, 14:30
  2. Ολιγοήμερες διακοπές στη Μυτιλήνη!
    από kostisthegreek στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 22
    Τελευταίο μήνυμα: 31/05/2007, 20:09
  3. Διακοπές στη Β.Εύβοια
    από Drimon στο forum Ταξιδιωτικά
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 08/08/2005, 21:56
  4. Arai RX7-RR4 στη μισή τιμή!!!
    από Wizard13 στο forum Εξοπλισμός και αξεσουάρ αναβάτη
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 28/12/2003, 14:50
  5. Πάμε μια βόλτα στη........στη........
    από Capo_Di_Capi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 07/11/2003, 00:29

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF