Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 52

Θέμα: εφορευτικη επιτροπη

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Δυστυχώς στα Χανιά δεν, κι αφού τσουρέκια που δεν τρώγονται γρήγορα λησμονιούνται.. καταλαβαίνεις.

Όντως κάτι μάθαμε σήμερα
    Παρασκευή πρωί πετάω για κάτω, αν είναι ανοιχτός τόσο πρωί ο μάστορας θα σου κρατάω ένα κάστανο

αν και οι τακτικοί πελάτες διαμαρτύρονται ότι έχει χαλάσει το μαγαζί...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    Παρασκευή πρωί πετάω για κάτω, αν είναι ανοιχτός τόσο πρωί ο μάστορας θα σου κρατάω ένα κάστανο
    αν και οι τακτικοί πελάτες διαμαρτύρονται ότι έχει χαλάσει το μαγαζί...

Ετοιμάσου για χίλια φιλιά!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Γνώμη μου είναι, αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό λόγο για να μην πας, να πας.

Μια ωραία εμπειρία είναι και πολύ διδακτική. Βλέπεις από πρώτο χέρι την σαπίλα των κομματικών αντιπροσώπων. Αν γίνει και κάμια στραβή πέφτει ωραίος τσαμπουκάς και τον απολαμβάνεις.

Από την άλλη ναι είναι λιγο κουραστικό, αλλά αν ο δικαστικός είναι ξηγημένος, όπως είπαν και οι φίλοι πιο πάνω, θα κανονίσει όλοι να πάνε για ξεκούραση.

Εγώ χαίρομαι που το έχω ζήσει και θεωρώ ότι εφόσον είναι υποχρέωσή μας πρέπει να πηγαίνουμε. Στην τελική κάποιος πρέπει να το κάνει για να γίνουν οι εκλογές, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της Λεωνίδας
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Ετοιμάσου για χίλια φιλιά!!!
    όξω

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Γνώμη μου είναι, αν δεν έχεις κάποιο σοβαρό λόγο για να μην πας, να πας.

Μια ωραία εμπειρία είναι και πολύ διδακτική. Βλέπεις από πρώτο χέρι την σαπίλα των κομματικών αντιπροσώπων. Αν γίνει και κάμια στραβή πέφτει ωραίος τσαμπουκάς και τον απολαμβάνεις.
    + πολλά

Να θυμηθούμε ότι ο δικαστικός αντιπρ. θα πάρει ένα γερό ημερομίσθιο, ενώ οι λοιποί που θα χάσουν τη μέρα τους (το εννοώ!) θα πάρουν τη γνωστή τρισμέγιστη τριάδα.

Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
    όξω
    Το σκοτωσες το καστανο..

Δε μπορουσες να περιμενεις μεχρι την Παρασκευη.

Νέο μέλος
    εγω εχω παει 3 φορες και με ξανα καλεσαν παλι!!! τι διαολο εχουν την ιδια λιστα και την χρησιμιοποιουν ξανα και ξανα?? λεω να παω με μασκα & γαντια και καλα οτι νομιζω οτι εχω την γριπη μπας και με διωξουν τι λετε θα πιασει??

Αρχικά δημιουργήθηκε από htdawg
    εγω εχω παει 3 φορες και με ξανα καλεσαν παλι!!! τι διαολο εχουν την ιδια λιστα και την χρησιμιοποιουν ξανα και ξανα?? λεω να παω με μασκα & γαντια και καλα οτι νομιζω οτι εχω την γριπη μπας και με διωξουν τι λετε θα πιασει??
    Nαι και στα δυο.
    Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)

Αποτοξίνωση από το spam.. Το avatar του/της FestoNero
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος
    + πολλά

Να θυμηθούμε ότι ο δικαστικός αντιπρ. θα πάρει ένα γερό ημερομίσθιο, ενώ οι λοιποί που θα χάσουν τη μέρα τους (το εννοώ!) θα πάρουν τη γνωστή τρισμέγιστη τριάδα.

Ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει πολύ μεγάλες ευθύνες κατά τη διάρκεια των εκλογών, και δουλεύει 2 μέρες για αυτά τα λεφτά. Ουσιαστικά έχει αρμοδιότητες εισαγγελέα για το τμήμα του. Ξεκινά τη Κυριακή στις 7 το πρωί και είναι στο πόδι χωρίς διάλειμμα μέχρι και τις 11+ το βράδυ. Έχει τύχει να βγαίνουν λάθος τα ψηφοδέλτια λόγω κακής μέτρησης και να μετράμε μέχρι τις 3 τα ξημερώματα.
    Για τα λεφτά τα κάνεις όλα
    Για τα λεφτά δεν μ' αγαπάς
    Mα θα 'ρθει κάποτε η ώρα
    Kαι δε θα ξέρεις που χρωστάς..

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Ο δικαστικός αντιπρόσωπος έχει πολύ μεγάλες ευθύνες κατά τη διάρκεια των εκλογών, και δουλεύει 2 μέρες για αυτά τα λεφτά.

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συγνώμη, καμία διάθεση αντιπαράθεσης αλλά

Κάτι θα σκεφθώ Το avatar του/της sergiosm
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Εχετλαίος

Συγνώμη, καμία διάθεση αντιπαράθεσης αλλά

χωρίς καμία διάθεση για αντιπαράθεση, αλλά:
    ΔΕΝ έχει δίκιο.

Ο ρόλος του δικαστικού αντιπροσώπου είναι πολύ σημαντικός για τη σωστή διενέργεια των εκλογών. Μην ξεχνάς ότι στην ουσία από αυτόν εξαρτάται αν θα γίνουν "πουστιές" ή όχι.

Και στις εκλογές δεν είναι οι μόνοι που πληρώνονται. Υπάρχουν πολλοί άλλοι που πέρνουν πολύ περισσότερα λεφτά για πολύ μικρότερης σημασίας δουλειά.

Αρχικά δημιουργήθηκε από FestoNero
    Ουσιαστικά έχει αρμοδιότητες εισαγγελέα για το τμήμα του.
    Μιλαμε τωρα ειναι που συγκινηθηκα
    Δυσκολο, αβεβαιο και κοπιαστικο το επαγγελμα του εισαγγελεα και απο φραγκα... ψιχουλα!!!

Οτι θεμε λεμε...
    money cant buy me love !!!

Καλησπερα...

Δυστηχως ειναι μεγαλη μαλακια η εφορευτικη ανευ αποδοχων φυσικα...
    Βρες εναν γνωστο σε νοσοκομειο να σου δωσουν ενα χαρτακι....

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto

Εγώ χαίρομαι που το έχω ζήσει και θεωρώ ότι εφόσον είναι υποχρέωσή μας πρέπει να πηγαίνουμε. Στην τελική κάποιος πρέπει να το κάνει για να γίνουν οι εκλογές, δεν μπορούμε να τα περιμένουμε όλα από τους άλλους.
    re gamoto kai eixa pei molis apoly8ika oute mia mera den sas dino akoma.alla telika.....

na pane oi dimosioi ypaliloi

:rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
    Ο ρόλος του δικαστικού αντιπροσώπου είναι πολύ σημαντικός για τη σωστή διενέργεια των εκλογών. Μην ξεχνάς ότι στην ουσία από αυτόν εξαρτάται αν θα γίνουν "πουστιές" ή όχι.
    Σωστή διενέργεια των εκλογών; Μη γίνουν πουστιές;
    Για ποιές εκλογές μιλάμε; Γι αυτές που αν ρίξεις λευκό/άκυρο/μικρό κομμά πάει τελικά στο πρώτο κόμμα;
    Γι αυτό σου λέω, άσε με εμένα να γελάω

Σελίδα 3 από 4 ΠρώτοΠρώτο 1234 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 86
    Τελευταίο μήνυμα: 16/06/2012, 14:40
  2. Η Θεσσαλική επιτροπή πάει Αιγίνιο !
    από SVX στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 38
    Τελευταίο μήνυμα: 03/10/2010, 08:42
  3. Εφορευτική επιτροπή? Omg
    από melodystyle2003 στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 05/10/2006, 08:07