δυστυχώς με έχουν επιλέξει για αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές.
ξέρει κανείς τι γίνετε αν δεν παω?
δυστυχώς με έχουν επιλέξει για αναπληρωματικό μέλος εφορευτικής επιτροπής στις εκλογές.
:rotflmao:
έχω φάει τρελή ξενερα λέμε άκουσα πεζει να μείνεις μέχρι τα χαράματα
κατ' αρχάς το ότι είσαι αναπληρωματικό μέλος σημαίνει ότι για να είσαι υποχρεωμένος να κάτσεις θα πρέπει να λείπει κάποιο από τα τακτικά μέλη.Αρχικά δημιουργήθηκε από watain
Αυτό βέβαια είναι το πιο πιθανό.
Από κει και πέρα, αν δεν εμφανιστείς θεωρητικά (και μόνο) είναι παράνομο (απείθεια).
Όμως, πρακτικά, για να έχει συνέπειες θα πρέπει να σε "δώσει" ο δικαστικός αντιπρόσωπος στην αναφορά του όταν παραδώσει τον σάκο στα δικαστήρια.
Οι πιθανότητες για κάτι τέτοιο είναι της τάξης του 0,000000001%.
Ακόμα όμως και αν σε δώσει και πας δικαστήριο σχεδόν σίγουρα θα αθωωθείς. Θα πεις καμιά μ@λ@κία του στυλ ήμουν άρρωστος, έπρεπε να κάτσω με τη γιαγιά μου που ήταν μόνη της και άρρωστη σπίτι κλπ και θα την γλιτώσεις.
Πάντως:
1) κατά πάσα πιθανότητα είσαι εφορευτική στο τμήμα σου, οπότε (πιθανότατα) αν πας να ψηφίσεις θα σε πάρουν χαμπάρι
2) αν δεν έχεις ξανακάνει εκλογές, κατά την άποψή μου, να πας. Θα περάσεις καλά.
Είναι ωραία εμπειρία.
Αν πάντως αποφασίσεις να πας, μπορείς κάλλιστα να συνεννοηθείς με το δικαστικό αντιπρόσωπο να το πας με βάρδιες με τα άλλα μέλη της εφορευτικής (αν φυσικά υπάρχουν) και να το σπάσετε.
Τώρα, ως προς τον πότε θα φύγεις:
αν ο δικαστικός αντιπρόσωπος είναι γρήγορος, μέχρις τις 10-11 (το πολύ) θα πρέπει να έχετε τελειώσει. Αν είναι αργός ...
Αν πάντως πας, ΜΗΝ πας πριν τις 6:45 δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος. Το χαρτί μπορεί να λέει να πας από τις 6, αλλά και να πας:
1) μπορεί να μην έχει καν φτάσει ο δικαστικός αντιπρόσωπος
2) και να έχει φτάσει, δεν θα κάνεις τίποτα, απλά θα κάθεσαι...
Ελπίζω να σε βοήθησα
![]()
Α ... ξέχασα,
μπορείς να ζητήσεις βεβαίωση από το δικαστικό αντιπρόσωπο και με αυτή και το χαρτί του διορισμού να την κάνεις από τη δουλειά τη δευτέρα...
εχω παει και εγω τεραστια ξενερα....εφυγα κατα τις 12 το βραδυ απο κει
ενας απο εσας θα γινει βοηθος του δικαστικου -καπως ειναι το ονομα δε θυμαμαι και παιρνει και λεφτα !![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Εννοείς τον Γραμματέα.Αρχικά δημιουργήθηκε από EVI
εχω παει και εγω τεραστια ξενερα....εφυγα κατα τις 12 το βραδυ απο κει
ενας απο εσας θα γινει βοηθος του δικαστικου -καπως ειναι το ονομα δε θυμαμαι και παιρνει και λεφτα !![]()
Μόνο που αυτός δεν είναι ο "ένας από εσάς"
Είναι, στο 99,99% των περιπτώσεων, φίλος του δικαστικού αντιπροσώπου τον οποίο τον επιλέγει και τον φέρνει μαζί του ο ίδιος.
Και αυτό το κάνει για δύο λόγους:
1) γιατί ΔΕΝ ξέρει πόσους και ΑΝ θα βρει μέλη από την εφορευτική επιτροπή
2) γιατί θέλει να έχει ένα τουλάχιστον άτομο που αφενός μεν του έχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, αφετέρου δε ΞΕΡΕΙ τις ικανότητές του.
![]()
παρακαλώΑρχικά δημιουργήθηκε από watain
ευχαριστω πολυ φιλε:smilea:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. τελικά θα πας;;
Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
...........![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
![]()
![]()
Στην υγειά σου Γιώργο
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μου λές όμως
αυτό:
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
θα το ολοκληρώσετε ποτέ;;;
![]()
τι να σου πω...εμενα παντως με εβαλε να υπογραψω κατι τετοιο δε θυμαμαι εχουν περασει χρονια και ουτε τον ηξερα ουτε με ηξερε και πηρα κατι χρηματα που δε θυμαμαι ποσα ηταν.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Εννοείς τον Γραμματέα.
Μόνο που αυτός δεν είναι ο "ένας από εσάς"
Είναι, στο 99,99% των περιπτώσεων, φίλος του δικαστικού αντιπροσώπου τον οποίο τον επιλέγει και τον φέρνει μαζί του ο ίδιος.
Και αυτό το κάνει για δύο λόγους:
1) γιατί ΔΕΝ ξέρει πόσους και ΑΝ θα βρει μέλη από την εφορευτική επιτροπή
2) γιατί θέλει να έχει ένα τουλάχιστον άτομο που αφενός μεν του έχει ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ, αφετέρου δε ΞΕΡΕΙ τις ικανότητές του.
![]()
αλλα αυτο που λες το ακουσα μετα οταν βγηκα εξω και το ειπα στους γονεις μου.τα ιδια μου ειπαν και αυτοι και τους εκανε εντυπωση....
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
Ήσουν απλά τυχερήΑρχικά δημιουργήθηκε από EVI
τι να σου πω...εμενα παντως με εβαλε να υπογραψω κατι τετοιο δε θυμαμαι εχουν περασει χρονια και ουτε τον ηξερα ουτε με ηξερε και πηρα κατι χρηματα που δε θυμαμαι ποσα ηταν.
αλλα αυτο που λες το ακουσα μετα οταν βγηκα εξω και το ειπα στους γονεις μου.τα ιδια μου ειπαν και αυτοι και τους εκανε εντυπωση....
γιατί προφανώς έπεσες σε περίπτωση που ο δικαστικός αντιπρόσωπος ήταν από άλλη περιοχή της χώρας και δεν ήξερε κάποιο άτομο, οπότε διάλεξε κάποιον από την εφορευτική.
Λογικά πάντως πήρες ή 80 ή 100 ευρώ
ναι καποια στιγμη πιστευω πως θα το ολοκληρωσουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Στην υγειά σου Γιώργο
![]()
![]()
![]()
![]()
Δεν μου λές όμως
αυτό:
http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1
θα το ολοκληρώσετε ποτέ;;;
![]()
![]()
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
ναι καποια στιγμη πιστευω πως θα το ολοκληρωσουμε![]()
μάααααααλιστα
όταν θα πάρει ... σύνταξη ο γιατρός ε;;;
![]()