Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 29 από 29

Θέμα: Αντε πάλι...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
    xoris parexigisi pantos....vlepo para pola up ta opia den svinonte
    sketa UP tosa pou varethika na grafo apagorevonte ta up i na stelno pm...

otan evala mia fora aggelia to mono pou katafera einai gia 10 lepta stin proti selida,afou kabosi kanane up k me kalipsane amesos minane me to up gia 4 ores k mexri na ta svisete vgikane kenourgies agkelies k ego pali paremina sthn 2h k pio piso xoris kan na fano stn proti pote....pige apati i agkelia.....katalaveno oti den borite na eiste apo pano oli tin ora se ena forum k einai logiko...alla kapos tha prepi na diaxiristite to thema

filika
    stefanos

Κατ αρχην κανε μια προσπαθεια να γραφεις Ελληνικα σε παρακαλω!!!

2ον, "ΔΕΝ σβηνονται" πολυ απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!!!
    "Αργουν να σβηστουν"΄ναι αλλα την απαντηση την εδωσες εσυ!

Αυτα!

Το θεμα με τις αγγελιας εχει γινει ανεκδοτο...

δεν τρεχει και τιποτα να γινει ενα απ, ή μια παπαρολογια....

δεν ειναι η χρυση ευκαιρια το φορουμ ουτε ειμαστε επαγγελματιες αγοραπωλητες!

Αυτο που με ενοχλει ειναι οτι υπαρχει 1500% αυστηροτητα στις αγγελιες-σπαμαρισμα
    εκτος εαν το κανει καποιος φιλος μας ο οποιος μπορει να κανει οποιαδηποτε αγγελια-θεμα σωβρακο...

Σε τελευταια αναλυση....τι ζορι τραβατε αν καποιος κανει απ....

Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη πιο σοβαρα....

εκτος και ενα δεν εχεις ζωη....

Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM.

Mήπως τελικά.. πρέπει να γίνει και εδώ ετσι λόγω του μεγάλου όγκου στις αγγελίες? (Δλδ 4-5 post οριο απο το χρήστη μέσα στην αγγελία και μετά κλείδωμα.. )

Ετσι ο καθένας να περιορίσει τα άχρηστα Up εφοσον θα ξέρει οτι θα κλειδώσει μετά απο λιγο?

Και σε περίπτωση που κάποιος θέλει κάποια αλλαγή να στέλνει pm στους mod.

Υ.Γ Ειλικρινά.. δε νομίζω οτι έχει τπτ προσωπικό ο Dimchios με κανένα απλά και αυτός κάποιες στιγμές κάνει λάθη... που λογικο είναι να γίνουν με τόσες αγγελιες...

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Kazolinos
    Σε τελευταια αναλυση....τι ζορι τραβατε αν καποιος κανει απ....
    Υπαρχουν και αλλα πραγματα στην ζωη πιο σοβαρα....
    εκτος και ενα δεν εχεις ζωη....
    Προβλήματα υπάρχουν πολλά, up όμως ένα.....γι'αυτό και επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..

Φαντάσου να μπαίνανε όλοι να ρίχνανε κι από ένα up κάθε μέρα, αααπαπαπαπαπαπ..

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος του up, λες και αν θέλω να πάρω Βεστρόμ απ'το φόρουμ θα ψάξω μόνο στην πρώτη σελίδα και όχι ότι παίζει εκεί μέσα, ή μήπως θα βρεθεί ένα Transalp πρώτο πρώτο και θα με κάνει ν'αλλάξω γνώμη;

Για να τελειώνει το πράγμα με τις αγγελίες ας δωθεί στον καθένα ένα όριο από ποστς, 1; 2; 3; ότι θέλετε, από εκεί και μετά υπάρχουν τα edit στα ποστς και τα πμ για να συνεννοούνται οι πωλητές με τους υποψήφιους αγοραστές, τι πιο απλό; Για αποιαδήποτε διόρθωση, διαγραφή ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, υπάρχει και ο μονδεράτορας..

Όσοι όροι για όλους, ότι πιο απλό, ότι πιο κατανοητό, ότι πιο δίκαιο.. και τέλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM......
    Μαζί τα γράψαμε ρε Μήτσε..!

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Προβλήματα υπάρχουν πολλά, up όμως ένα.....γι'αυτό και επέτρεψέ μου να διαφωνήσω..

Φαντάσου να μπαίνανε όλοι να ρίχνανε κι από ένα up κάθε μέρα, αααπαπαπαπαπαπ..

Εγώ αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι ο λόγος του up, λες και αν θέλω να πάρω Βεστρόμ απ'το φόρουμ θα ψάξω μόνο στην πρώτη σελίδα και όχι ότι παίζει εκεί μέσα, ή μήπως θα βρεθεί ένα Transalp πρώτο πρώτο και θα με κάνει ν'αλλάξω γνώμη;

Για να τελειώνει το πράγμα με τις αγγελίες ας δωθεί στον καθένα ένα όριο από ποστς, 1; 2; 3; ότι θέλετε, από εκεί και μετά υπάρχουν τα edit στα ποστς και τα πμ για να συνεννοούνται οι πωλητές με τους υποψήφιους αγοραστές, τι πιο απλό; Για αποιαδήποτε διόρθωση, διαγραφή ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο, υπάρχει και ο μονδεράτορας..

Όσοι όροι για όλους, ότι πιο απλό, ότι πιο κατανοητό, ότι πιο δίκαιο.. και τέλος.

χαχα με κατασκοπεύεις?

Somewhere in my soul
    there’s always Rock ‘n’ Roll.
    Yeahhh..

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    χαχα με κατασκοπεύεις?
    :rotflmao:

ΑΜΑΝΙΚΟ ΒΕΛΟΣ Το avatar του/της TROOPER
    +1000 σε zid και μακη.
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από zid

Σε αντίστοιχο forum μετά απο 3 post οι αγγελίες κλειδώνονται και η επικοινωνία γίνεται με τηλ. η PM.

Mήπως τελικά.. πρέπει να γίνει και εδώ ετσι λόγω του μεγάλου όγκου στις αγγελίες? (Δλδ 4-5 post οριο απο το χρήστη μέσα στην αγγελία και μετά κλείδωμα.. )

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

+ 1

Νομίζω ότι είναι η πιο δίκαια και σωστή λύση για όλα τα μέλη ΑΛΛΑ και τους μοδερειτορες – αδμινιστραιτορες….

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    αίντε πάλι όπως λέει και ο τίτλος...

Ρε παληκάρια... τι up και βλακείες... αν θέλω να βρώ κάτι στις αγγελίες θα κάνω χρήση αναζήτησης , μιας και έχει τόσα αντικείμενα εκεί μέσα που δεν έχουν πουληθεί ακόμα , πραγματικές ευκαιρίες που δεν είναι ποτέ .. μα ποτέ στην πρώτη σελίδα, γιατί είμαστε αρκετοί πλέον και βάζουμε όλοι και απο κάτι.

Τι up και βλακείες λοιπόν. Κάντε μια αναζήτηση και θα βρεθεί αυτό που θέλετε. Όσον αφορά διορθώσεις, υπάρχει και αυτό το γαμ..νο το edit αν είναι μέσα σε ενα σύντομο χρονικό διάστημα. Αν οχι κάνεις ενα νέο Post με βάσιμους λόγους (τιμή αλλαγή κτλ. )

Τώρα για τον περιορισμό μηνυμάτων , έχοντας δεί οτι εδώ παίζει σε ΡΗΡ το σύστημα , το κόβω πολύ δύσκολο να μπεί περιορισμός μηνυμάτων ανά μέλος. Είναι καθαρά τεχνικό θέμα. Μπορεί όμως να κοπεί κάθε μήνυμα ώς απάντηση και όλη η συναλλαγή και κάθε αλλαγή να γίνεται μέσω Pm .. το θεωρώ ίσως πιο αυστηρό αλλά δεν θα δίνει πλέον δικαίωμα για διαμάχες.

Το μόνο δύσκολο θα είναι οτι τα μέλη θα πρέπει να ειδοποιούν όταν πωλούνται τα αντικείμενα για να βάζουν ενα ΠΩΛΗΘΗΚΕ ο κάθε συντονιστής.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Το θεμα εδω δεν ειναι ποιοι κανονες σας/μας βολευουν και ποιους κανονες προτεινει ο καθενας σας/μας!

Το θεμα μας ειναι "αντε παλι"!!!

που δεν λετε να καταλαβετε!

Εχει ανοιχτει ισα με 10 φορες...

ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονες και αν ειναι να αλλαξουν άλλοι θα το κανουν!!!

και κατι ακομα!

Οι κανονες ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ και πολυ ΣΩΣΤΟΙ και δίκαιοι!!!!!

...ΑΝ ο καθενας τους σεβεται και αφηνετε τις εξυπναδες κατα μερος και αυτους που διαχειριζονται αυτες να κανουν τη "δουλεια" τους οπως νομιζουν!

OVER AND OUT!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Το θεμα εδω δεν ειναι ποιοι κανονες σας/μας βολευουν και ποιους κανονες προτεινει ο καθενας σας/μας!
    Το θεμα μας ειναι "αντε παλι"!!!
    που δεν λετε να καταλαβετε!
    Εχει ανοιχτει ισα με 10 φορες...
    ΑΥΤΟΙ ειναι οι κανονες και αν ειναι να αλλαξουν άλλοι θα το κανουν!!!
    Mήτσε αυτά τα "άντε πάλι" είναι που προσπαθούμε να αποφύγουμε, όσο στη μία αγγελία γίνεται της καργιόλας ενώ στην αμέσως επόμενη κλειδώνεται απ'το τρίτο ποστ...ε "άντε πάλι" βέβαια...

2-3 κανονισμοί είναι να μπούνε με ίσους όρους για όλους, δεν ξέρω πόσο εύκολο είναι να εφαρμοστεί αλλά ούτε και πόσο χρόνο θα τρώει από σένα, αυτή η κατάσταση όμως δεν σου τρώει και λιγότερο...

Για εσάς σκεφτόμαστε και προτείνουμε κύριος! Και για όσο το δυνατόν λιγότερα παραπονεμένα μέλη.. τη δουλειά που έχεις να κάνεις εκεί μέσα την καταλαβαίνουμε όλοι, να σε βοηθήσουμε προσπαθούμε, να σε αποφορτίσουμε ενώ ταυτόχρονα δεν θα υπάρχει και παράπονο από κανέναν.
    Θέμα ενός δυνατού sticky ποστ είναι..

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    OVER AND OUT!
    Άχ αυτά κάνεις και με τουμπαίρνεις ρεμάλι...ότι πρέπει για το sticky που λέγαμε :rotflmao:

Σελίδα 2 από 2 ΠρώτοΠρώτο 12

Παρόμοια θέματα

1. Άντε πάλι τα Δευτεριάτικα...
    από McGyver στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 102
    Τελευταίο μήνυμα: 23/02/2006, 09:34
  2. αντε παλι... η Eva στη TV
    από idi στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 21/11/2005, 22:49
  3. ΑΝΤΕ ΠΑΛΙ ΤΑ ΙΔΙΑ
    από zeli στο forum Off topic