Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 31 έως 45 από 91

Θέμα: Να συνεχίσω;

Τσίκι; Το avatar του/της MikeG
    Να απαντήσω και εγώ με τη σειρά μου, αφού προηγήθηκαν οι απαντήσεις του "πνεύματος του δρόμου" και το "σολομοστρόγκου".

Αρχικά να σου δώσω συγχαρητήρια για αυτό που κάνεις. Όλοι ξέρουμε πόσο δύσκολο είναι να βρούμε κάποιο μηχανουργείο να μας κάνει αυτά που θα του ζητήσουμε, σε μπλιμπλίκια για τη μοτοσυκλέτα μας.

Αν έχεις κέφι για αυτό που κάνεις, ακόμα, & δεν έχεις ξενερώσει με αυτούς που έλεγαν τις κακοήθειες τότε συνέχισε το, σαφώς πάντα ζητώντας το ανάλογο αντίτιμο από τους "πελάτες" που σου ζητάν κάτι.

Αν πάλι νιώθεις κουρασμένος από όλη αυτή τη διαδικασία και δεν έχεις όρεξη να συνεχίσεις άλλο σε αυτό το concept (μέσω του φόρουμ εννοώ), τότε νομίζω ότι όλοι θα σεβαστούμε την επιλογή σου & δε θα αλλάξει τίποτα απολύτως στις σχέσεις μας.

Να πω πάλι εδώ, ότι νομίζω, αυτό που κάνεις είναι ιδιαίτερα σημαντικό & όλοι οφείλουν ένα μικρό ή μεγάλο ευχαριστώ.

Τέλος ως mod, όπως είπε και ο Γιάννης, είμαστε εδώ για να υποστηρίξουμε τη δουλειά σου.

Καλή συνέχεια εύχομαι.

Επειδή σε γνώρισα πρόσφατα και δεν χρειάζονται πολλά λόγια για να καταλάβεις κάποιον άνθρωπο: Σ'αυτούς που δεν γνωρίζεις (όπως εμένα!) ζήτa προκαταβολή όταν είναι να φτιάξεις κάτι. Πίεση χρόνου ΔΕΝ πρέπει να υπάρχει από κανέναν, αλλιώς λιανική από το Piasokol Accessories. (Μην νομίζεις ότι δεν πρόσεξα το καπάκι του υγρού φρένων στο CBF σου...αλλά και να το θέλω δε θα πάθω τίποτα να περιμένω λίγο). Εμπιστοσύνη δεν υπάρχει πλέον, ιδίως σε άτομα που συνομιλούμε από ένα πληκτρολόγιο.

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Γιάννη έχοντας γίνει δις φορές μπελάς για σένα... θα πω μόνο ενα..

Όποιο μ@λ@κ..... νομίζει οτι μπορει να τα βρεί πιο φτηνα΄και πιο γρήγορα, να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει εκεί. Αίντε και μην πρήζετε τα @@@ του παιδιού που κάνει οτι κάνει για το γούστο του και απο μεράκι προς χατήρι μας.

Αίντε π@π@ρ... πάρτε οτι νομίζετε απο αλλού να δείτε το γκρόβερ σας 40αρι απο το τι θα πλήρώσετε και πότε και αν θα το πάρετε...

Αίντε πλέον γιατί γεμίσαμε απο ηλίθιους.

Γιάννη μην δίνεις σημασία φίλε μου... μ@λ@κ... υπάρχουν παντού και πάντα... αλλιώς οι ψυχολόγοι θα γινόντουσαν κλέφτες.

Και οχι δεν έβρισα δημόσια (κύριοι mods)... απλά υποννόησα με sensored λέξεις μιας και μόνο αυτή την γλώσσα καταλαβαίνουν κάποιοι , όποιοι και αν είναι αυτοί.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    When the going gets tough the tough get going Γιάννη...

Με άλλα λόγια μη μασάς..

Όλοι εμείς σε ευχαριστούμε για την ειλικρίνειά σου, τις καλές σου προθέσεις, την εξωπλανητική δουλειά σου και την δύναμη της πίστης σου

Από μένα :a19: :a19: σε καθε περίπτωση και όσο για τους άλλους .... :a12:

Να θυμηθώ να αλλάξω τίτλο Το avatar του/της Pardalotzatziki
    Καλημερα σε ολους

Γιαννη μαζι σου 100%. Κατσε μονος σου και σκεψου αν αυτο που κανεις σου δινει χαρα, γιατι αυτη τη στιγμη ετσι οπως τα περιγραφεις δεν συμβαινει κατι τετοιο. Και εννοω την ολη διαδικασια, γιατι ξερω ποσο μεγαλη ειναι απο μονη της η χαρα της δημιουργιας. Αν δεις οτι καπου εχει χαθει το οριο, περιορισε το εκει που νομιζεις οτι θα ειναι ενα χομπι που θα σε γεμιζει.
    Στο φορουμ μπαινουμε για να γουσταρουμε, οχι για να μαυριζουμε την ψυχη μας.

Και μην ξεχνας....ο ανθρωποι ποτε δεν θα ειναι ικανοποιημενοι...

Πικραμένο μέλος Το avatar του/της guzzistas
    Γιάννη είδα το ποστ σου και έχω πάθει πλάκα! Αλήθεια υπάρχει ΑΝΘΡΩΠΟΣ που να σου ζητάει τα ρέστα? Ντροπή και αχαριστία! τι να πω.....

Εσύ κρίνε και αποφάσισε αν θα συνεχίσεις ή όχι. Αν δεν σε γεμίζει και άρχισε να σε κουράζει... σταμάτα το... (βέβαια αυτό δεν με συμφέρει γιατί κι εγώ περιμένω κάτι ) Αλλά πέρα από την πλάκα... εδώ είσαι για να ευχαριστείς και να ευχαριστιέσαι... αμα χαλιέσαι άστο.

Οσο για αυτούς που σε πείραξαν.... φτου σας!
    Οι μόνοι πιο ΗΛΙΘΙΟΙ από τους πολιτικούς, είναι οι ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

Γιάννη υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν εδώ μέσα -όπως ο reinmeister- που πιστεύω ότι τα λόγια τους έχουν λίγη περισσότερη βαρύτητα απ'όλων εμάς που απλώς θαυμάζουμε αυτό που κάνεις, αυτοί ξέρουν κάμποσα πράγματα περισσότερα από εμάς κι οι λόγοι είναι ευνόητοι σε όλους μας νομίζω.

Άρα;

Δεν σε γαληφιάζω άλλο γιατί μ'έχεις ήδη κατα-υποχρεώσει σε σημείο να με κάνεις να φοβάμαι ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις.. κι άντε να δω πως θα ξεπληρώσω όλα όσα έχεις ήδη κάνει, όχι αυτά που πιθανόν να βάλει το βρώμικο μυαλό σου από δω και στο εξής!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206
    Γιάννη υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που έγραψαν εδώ μέσα -όπως ο reinmeister- που πιστεύω ότι τα λόγια τους έχουν λίγη περισσότερη βαρύτητα απ'όλων εμάς που απλώς θαυμάζουμε αυτό που κάνεις, αυτοί ξέρουν κάμποσα πράγματα περισσότερα από εμάς κι οι λόγοι είναι ευνόητοι σε όλους μας νομίζω.

Άρα;

Δεν σε γαληφιάζω άλλο γιατί μ'έχεις ήδη κατα-υποχρεώσει σε σημείο να με κάνεις να φοβάμαι ότι θα συνεχίσεις να το κάνεις.. κι άντε να δω πως θα ξεπληρώσω όλα όσα έχεις ήδη κάνει, όχι αυτά που πιθανόν να βάλει το βρώμικο μυαλό σου από δω και στο εξής!

Τι γλυφτης Θεε μου!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    Τι γλυφτης Θεε μου!
    Up ρε,UP!!!

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από makis206

Άρα;

με λενε πινελο και βαφω τα παντα...

τι θες αγορι μου? τι θες να σου φτιαξω?

περαν του χαβαλε...αυτο που ζει ο binzis το ζουσα για παρα πολλα χρονια...τρεξιματα ,εξυπηρετησεις και πολλες φορες χρεωνομουν κιολας...και το μονο που περιμενα ηταν η χαρα στα μουτρα του καθενος που "εφτιαχνα"...

επειδη ομως φιλε ελαχιστοι πιστευουν οτι καποιος εξυπηρετει επειδη το κανει κεφι,θα ειπωθουν για σενα τα χειροτερα...κι αυτο ειναι κανονας...

οποτε...η ζεις με αυτο η αλλαζεις πλευση...εγω αλλαξα...

εχω μια ιδιαιτερη ευαισθησια σε αυτο το ζητημα οποτε δεν θα επεκταθω διοτι θα γινω πολυ κακος...

ευχομαι να σου πανε ολα καλα σε οτι αποφασισεις να κανεις κι επισης ευχομαι οταν χρειαστεις κι εσυ κατι απο καποιον που εχεις εξυπηρετησει,να σου το προσφερει λειτουργωντας οπως εσυ...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Ωχώχ...τα πλευρά μου Το avatar του/της bonepeeler
    Σου έστειλα κι εγώ π.μ. για να δεις αν μπορείς να μου φτιάξεις κάποια πραματάκια.
    Δεν ήξερα πως τα φτιάχνεις από χόμπυ.Νόμιζα πως ήσουν κάποιο κατάστημα ή κάτι τέτοιο.
    Σου ζητώ συγνώμη αν σε πρόσβαλα στο π.μ. μου ζητώντας τιμή και συμπεριφρόντας σα να ήσουν μαγαζί.

'Οπως και να'χει συνέχισε αυτό που κάνεις γιατί το κάνεις καλά.
    Όλες οι μνήμες είναι ίχνη δακρύων.

Jurobei Chikanatsu

Όλα αυτά είναι απο κάποιους ξεφτίλες που θα ήθελαν πολύ να σου μοιάσουν αλλα δεν φτάνουν......
    Έχουν παρεξηγήση αυτό που κάνεις να δίνεις δηλαδή στην ουσία αφιλοκερδός τις ιδέες και τις γνώσεις σου σε 5-10 φίλους του forum.Γι αυτό αυτοι οι ανεγκέφαλοι που σκέφτονται με το ''κάτω'' κεφάλι να μην σχολιάζουν αφού δεν ξέρουν και να κοιτούν μονο τις φωτογραφίες. Συνέχισε έτσι με αγάπη γι αυτό που κάνεις και εμείς μαζί σου!!!!!!!!!!

Kαι εγω ειμαι υπερ της προκαταβολης χρηματων αν και εφοσων το συνεχισεις.Σε εχω δει και θυμιζεις σοβαρο ανθρωπο που δεν εχει προθεση να κοροιδεψει και πανω απο ολα δεν εχεις μαγαζι, τωρα αν καποιοι σε φερνουν σε δυσκολη θεση φερτους εσυ με την προκαταβ..
    Και παλι αν θες το κανεις αν σε χαλαει το κρατας για παρτη σου.Η δουλεια σου ειναι αξιοζηλευτη :a19:

Destination is the trip Το avatar του/της Corvo
    η γνωμη μου ειναι να το συνεχισεις αν νιωθεις εσυ καλα για αυτο!
    αν οχι τοτε δεν νομιζω οτι θα αντεξεις να υποστεις καποια πραγματα που πολλοι λενε εν αγνοια τους!

μπραβο για την δουλεια σου και το μερακι σου παντως
    You start with a bag full of luck and an empty bag of experience. The trick is to fill the bag of experience before you empty the bag of luck.

Σελίδα 3 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε