Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 91

Θέμα: Να συνεχίσω;

Να συνεχίσω;

Επειδή έχω ακούσει διάφορα λόγια, που δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή, έχω προβληματιστεί.

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι.
    ΔΕΝ έχω δικό μου μαγαζί, ΔΕΝ αναλαμβάνω αυτά που μου ζητάτε για να κερδίσω χρήματα.
    Καμιά φορά, κανένα exraδάκι και αυτό για το χρόνο και τη βενζίνη που καταναλώνω.
    Δόξα το Θεό, δουλειά έχω, είμαι υπάλληλος, τις υποχρεώσεις μου τις βγάζω, και συντηρώ μαζί με την εργαζόμενη σύζυγο μου, την οικογένεια μου και τις ανάγκες του παιδιού μου.

Πείτε με κοροΐδο ή όπως αλλιώς θέλετε, εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, με την συνείδηση μου καθαρή, γεμάτη ικανοποίηση για αυτά που έκανα, "καθημερινός απολογισμός".

Έχω διάθεση, μεράκι, αγαπάω την μοτοσικλέτα (το μόνο μου χόμπι σαν παντρεμένος) και τον ελεύθερο χρόνο μου, γουστάρω να σχεδιάζω και να κάνω κατασκευές.
    Με γεμίζει σαν άνθρωπο. Όποιος με έχει γνωρίσει από κοντά, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Γράφτηκα στο forum, για να βρω τα στοιχεία και να αγοράσω την μοτοσικλέτα μου, που είδα στις αγγελίες του.
    Στη συνέχεια, ήθελα να φτιάξω κάποια εξαρτήματα, τα έκανα, σας τα παρουσίασα, και σας άρεσαν.

Ένα παλικάρι από εδώ μέσα, με είχε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα, αλλά δεν τον άκουσα, ΞΕΡΕΙ αυτός ποιος είναι.

Σαν πρώτο παράδειγμα σας αναφέρω ότι έφτιαξα το προστατευτικό του ψυγείου μου, και όταν ενδιαφέρθηκαv οι Vstromάδες, η διαδικασία ήταν η εξής:
    Συνάντηση για να μου δώσουν δείγμα.
    Σχεδίασα το προστατευτικό στον υπολογιστή μου.
    Πήρα προσφορά από δύο μαγαζιά για την κοπή.
    Προσφορά για στο στραντζάρισμα.
    Προσφορά για την ανοδείωση.
    Κατασκευή του πρωτότυπου.
    Συνάντηση δοκιμή-πρόβα.
    Τελική προσφορά από τους συνεργάτες για το υπολογισμό του κόστους.
    Τέλος η κατασκευή. Το άγχος της κατασκευής και του αποτελέσματος, την μεταφορά των κομματιών από το ένα μαγαζί στο άλλο, το ξεγρέζωμα, το γυάλισμα, την έκανα εγώ.

Το αποτέλεσμα, να βάλω και από ένα ευρώ στην κάθε μία, από την τσέπη μου και να έρχονται τώρα να με κατηγορούν κάποιοι και από πάνω.

Σαν δεύτερο παράδειγμα και εν συντομία, το προστατευτικό Versys του Γιώργου.
    Τρεις συναντήσεις, δύο σχέδια, δύο κατασκευές, γιατί η πρώτη μετά το στρατζάρισμα μου έσπασε, (δεν του το έχω πει ακόμα αφού η δεύτερη είναι ήδη έτοιμη),
    για να κερδίσω ΤΙ, πλάκα μου κάνουν κάποιοι !!! Πάλι από την τσέπη μου θα βάλω.

Σε πόσους από εδώ μέσα έχω φτιάξει διάφορα και δεν έχω πάρει ούτε ευρώ.
    Σε πόσους ακόμα, έχω πάρει μόνο το κόστος τον υλικών και κοπτικών, και τέλος σε πόσους έφτιαξα κάτι που μου ζήτησαν και μετά δεν ήρθαν να το πάρουν.

Τέλος, έχει ιδέα κανείς, πόσο στοιχίζει η εργατοώρα στα μηχανουργεία με CNC και πόσο στοιχίζουν τα εργαλεία κοπής;

Δεν ξέρω τελικά, τι να κάνω.

Δυστυχώς φίλε Γιάννη παντού υπάρχουν Καραγκιόζηδες που αν τους παίρνεις υπόψιν σου θα χαλάς το κέφι σου, γράφτους εκεί που δεν πιάνει μελάνι και μη δίνεις σημασία, να ξέρεις ότι οι πολλοί που έχεις εξυπηρετήσει σε ευχαριστούμε πολύ και είμαστε μαζί σου

Υ.Γ. μη δίνεις σημασία ρε συ και σε παίρνει από κάτω για τον κάθε μ@λ@κ@ άστον να λέει ότι θέλει αφού εμείς ξέρουμε

Ήταν αναμενόμενο πιστεύω, από άτομα που δεν είδαν απ'την αρχή το τι είσαι και το τι έχεις κάνει για όλους εμάς ίσως και λογικό.. δεν ήξεραν. Ελπίζω τουλάχιστον αυτό να τους δώσει να καταλάβουν το λάθος τους Γιάννη, το αν θα συνεχίσεις ή όχι παραμένει αποκλειστικό δικαίωμά σου.

Όσο αναφορά αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
    Νόμιζα πως δεν θα χρειαζόταν ποτέ να το πω για να μην τον τρελάνουμε τον άνθρωπο στα "στείλε" "φτιάξε" "θέλω κι εγώ"... Απ'τον Γιάννη αγόρασα τις βάσεις για τις πλαϊνές βαλίτσες που πουλούσε για το CBF και μετά από μια άψογη συναλλαγή κι απ'τους δυο μας, ο άνθρωπος μ'έχει κάνει χαλί. Αρκεί να πω πως μου έχει στείλει δύο πανέμορφα δωράκια τα οποία δεν τα περίμενα καν, έβαλε το μηχάνημα να δουλεύει και σκέφτηκε και μένα, δεν πλήρωσα καν για την courrier που μου τα έφερε στα Χανιά!

Εγώ προσωπικά του χρωστάω πολλά μπυρόνια, νομίζω και πολλοί από εσάς

Re: Να συνεχίσω;

Επειδή έχω ακούσει διάφορα λόγια, που δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή, έχω προβληματιστεί.

Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι.
    ΔΕΝ έχω δικό μου μαγαζί, ΔΕΝ αναλαμβάνω αυτά που μου ζητάτε για να κερδίσω χρήματα.
    Καμιά φορά, κανένα exraδάκι και αυτό για το χρόνο και τη βενζίνη που καταναλώνω.
    Δόξα το Θεό, δουλειά έχω, είμαι υπάλληλος, τις υποχρεώσεις μου τις βγάζω, και συντηρώ μαζί με την εργαζόμενη σύζυγο μου, την οικογένεια μου και τις ανάγκες του παιδιού μου.

Πείτε με κοροΐδο ή όπως αλλιώς θέλετε, εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, με την συνείδηση μου καθαρή, γεμάτη ικανοποίηση για αυτά που έκανα, "καθημερινός απολογισμός".

Έχω διάθεση, μεράκι, αγαπάω την μοτοσικλέτα (το μόνο μου χόμπι σαν παντρεμένος) και τον ελεύθερο χρόνο μου, γουστάρω να σχεδιάζω και να κάνω κατασκευές.
    Με γεμίζει σαν άνθρωπο. Όποιος με έχει γνωρίσει από κοντά, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.

Γράφτηκα στο forum, για να βρω τα στοιχεία και να αγοράσω την μοτοσικλέτα μου, που είδα στις αγγελίες του.
    Στη συνέχεια, ήθελα να φτιάξω κάποια εξαρτήματα, τα έκανα, σας τα παρουσίασα, και σας άρεσαν.

Ένα παλικάρι από εδώ μέσα, με είχε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα, αλλά δεν τον άκουσα, ΞΕΡΕΙ αυτός ποιος είναι.

Σαν πρώτο παράδειγμα σας αναφέρω ότι έφτιαξα το προστατευτικό του ψυγείου μου, και όταν ενδιαφέρθηκαv οι Vstromάδες, η διαδικασία ήταν η εξής:
    Συνάντηση για να μου δώσουν δείγμα.
    Σχεδίασα το προστατευτικό στον υπολογιστή μου.
    Πήρα προσφορά από δύο μαγαζιά για την κοπή.
    Προσφορά για στο στραντζάρισμα.
    Προσφορά για την ανοδείωση.
    Κατασκευή του πρωτότυπου.
    Συνάντηση δοκιμή-πρόβα.
    Τελική προσφορά από τους συνεργάτες για το υπολογισμό του κόστους.
    Τέλος η κατασκευή. Το άγχος της κατασκευής και του αποτελέσματος, την μεταφορά των κομματιών από το ένα μαγαζί στο άλλο, το ξεγρέζωμα, το γυάλισμα, την έκανα εγώ.

Το αποτέλεσμα, να βάλω και από ένα ευρώ στην κάθε μία, από την τσέπη μου και να έρχονται τώρα να με κατηγορούν κάποιοι και από πάνω.

Σαν δεύτερο παράδειγμα και εν συντομία, το προστατευτικό Versys του Γιώργου.
    Τρεις συναντήσεις, δύο σχέδια, δύο κατασκευές, γιατί η πρώτη μετά το στρατζάρισμα μου έσπασε, (δεν του το έχω πει ακόμα αφού η δεύτερη είναι ήδη έτοιμη),
    για να κερδίσω ΤΙ, πλάκα μου κάνουν κάποιοι !!! Πάλι από την τσέπη μου θα βάλω.

Σε πόσους ακόμα, έχω πάρει μόνο το κόστος τον υλικών και κοπτικών, και τέλος σε πόσους έφτιαξα κάτι που μου ζήτησαν και μετά δεν ήρθαν να το πάρουν.

Τέλος, έχει ιδέα κανείς, πόσο στοιχίζει η εργατοώρα στα μηχανουργεία με CNC και πόσο στοιχίζουν τα εργαλεία κοπής;

Φίλε binzis , επειδή παρακολουθώ την δουλεία που έχεις κάνει άλλα και την προσφορά που έχεις δώσει σχεδόν ανιδιοτελώς εδώ μέσα και σε ΘΑΥΜΑΖΩ γι αυτό , θα σου πρότεινα να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ την εργασία σου και να αμείβεσαι όταν την προσφέρεις .
    Δυστυχώς , είναι πολύ δύσκολο μερικοί να κατανοήσουν τις καλές προθέσεις ενός ανθρώπου (γιατί είναι σπάνιο στις μέρες μας ).

Κατανοούν πολύ ευκολότερα μια ΤΙΜΗ…

Lock up the wolves Το avatar του/της harris_x
    Administrator
    Τι να πω ρε πστ μου! :a31:

Ρε φιλαράκι ακόμα και κάποιο χαρτζιλίκι να έβγαζες από αυτό, για μένα δεν θα υπήρχε κανένα πρόβλημα, το αντίθετο μάλλον.

Στην τελική προσφέρεις κάτι που αν κάποιος πήγαινε και το ζητούσε σε μηχανουργείο, μάλλον θα γελούσαν ή θα του έκοβαν τον κ*λο στην χρέωση.

Αν, παρά τα παραπάνω, υπάρχει κόσμος που σε κατακρίνει για αυτό που κάνεις, σταμάτησέ το και αν γουστάρεις, το κάνεις μόνο για δικά σου άτομα.

Πάντως η δουλειά που κάνεις είναι :a19:

old school gixxer Το avatar του/της alex14

Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από ggs
    Φίλε binzis , επειδή παρακολουθώ την δουλεία που έχεις κάνει άλλα και την προσφορά που έχεις δώσει σχεδόν ανιδιοτελώς εδώ μέσα και σε ΘΑΥΜΑΖΩ γι αυτό , θα σου πρότεινα να ΚΟΣΤΟΛΟΓΗΣΕΙΣ την εργασία σου και να αμείβεσαι όταν την προσφέρεις .
    Δυστυχώς , είναι πολύ δύσκολο μερικοί να κατανοήσουν τις καλές προθέσεις ενός ανθρώπου (γιατί είναι σπάνιο στις μέρες μας ).

Κατανοούν πολύ ευκολότερα μια ΤΙΜΗ…

+1
    Μπαμπα μην πεφτεις !!!!

Solomostrongos Το avatar του/της byron

Re: Να συνεχίσω;

Φτιάχνε πράγματα σε όσους θέλεις, ή ότι θέλεις. Απ΄την στιγμή που δεν είσαι έμπορας, αλλα συμφορουμιτης που εξυπηρετεί κάποιους από μας, μπορείς να συνεχίσεις εσύ να δημιουργείς και εμείς να θαυμάζουμε. Το να βγαίνει ένα χαρτζηλίκι μόνο μεμπτό δεν είναι....

Οι άσχετοι και αχάριστοι πάντα θα υπάρχουν, και όταν θα πάνε σε μηχανουργείο να φτιάξουν κάτι κατά παραγγελία, θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.

Keep on mate, αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις και στη φωτιά για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα..
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

CUORE SPORIVO ALFISTI Το avatar του/της lspiros
    φιλε γιαννη να γινεις πιο επιλεκτικος οσον αναφορα τους πελατες σου.οσοι σε σταναχωρουν γραφτους κανονικα και αν ειμαι και εγω μεσα σε αυτους,γραψε και εμενα...σε καταλαβαινω γιατι και εγω φτιαχνω πραγματα στο forum στο κοστος και παλι ακουω διαφορα...

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Καλημέρα
    Δεν θα σου πω εγώ τι θα κάνεις,αλλά θα σου πω τι θα έκανα εγώ χωρίς να γνωρίζω φυσικά τι έχει παιχτεί/ειπωθεί...(ούτε με αφορά άλλωστε...)απλά μερικές βασικές αρχές που (προσπαθώ να)τηρώ γιατί κάτι ανάλογο κάνω και γω στα ηλεκτρονικά.

-Πιάνουν τα χέρια μου/έχω τις γνώσεις αλλά δεν είναι η δουλειά μου αυτό που κάνω στον έξτρα χρόνο μου; οκ φτιάχνω για τους φίλους/παρέα διάφορα πραγματάκια με μόνη χρέωση το κόστος των εργαλείων και του υλικού.

-Υπάρχει ενδιαφέρον-θέλω να πάω παρακάτω; πουλάω αυτά τα εξαρτηματάκια σε μια λογική τιμή που σίγουρα θα απέχει παρασάγγας από μια λιανική...

-Υπάρχουν απαιτήσεις για ειδικές εφαρμογές/εξαρτήματα από κάποιον; τότε χρεώνω την εργατώρα συν τα υλικά και το κόστος των εργαλείων.Σε περίπτωση καταστροφών το κόστος επωμίζεται ο πελάτης με ότι αυτό συνεπάγεται...στο φινάλε αυτός θέλει κάτι που δεν υπάρχει θα πληρώσει την εξέλιξή του και το αποτέλεσμα...(το προιόν δηλαδή...)

-Εννοείται και πάνω από όλα: απέραντη πίστωση χρόνου για τον Α ή Β λόγο (υποχρεώσεις/βαριέσαι/βόλτες κλπ)όχι τώρα σε βρήκα τώρα το θέλω:ερασιτεχνικά το κάνεις και θέλεις να το κάνεις!συνεπώς,όποτε τελειώσει...χαλαρά λοιπόν συνέχισε αυτό που κάνεις με αγάπη αλλά και με αυτές τις υπενθυμίσεις...

Αυτά.Σε όποιον αρέσει και εάν θέλει.
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Προκατειλημμέλος Το avatar του/της SVX
    κανε το πιο απλο......προκαταβολη για τα υλικα..... και πληρωμη στην παραδοση(χρεωνοντας και εργατοωρες)

δωρα και χαριστικα του τυπου ελα μωρε θα τα βρουμε.... εισαι ο πρωτος .... απο μενα οτι θες.... θα σε διαφημισω και αλλες φιλοφρονησεις δεν αγοραζουν ψωμι
    Accipere quam facere praestat injuriam

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ....λες και το ξερα ρε πστ μου!

Κομπλεξικοι που νομιζουν οτι κονομας ειναι, γραφ τους στα @@δια σου και κανε ο,τι γουσταρεις και ΑΝ γουσταρεις!

Ριξε και κανενα μπινελικι αμα λαχει, μη μασας!
    (οχι δημοσια, θα σε μπαναρουμε!)

Πάρτε τα βουνά! Το avatar του/της nassosxlvbros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από lspiros
    φιλε γιαννη να γινεις πιο επιλεκτικος οσον αναφορα τους πελατες σου.οσοι σε σταναχωρουν γραφτους κανονικα και αν ειμαι και εγω μεσα σε αυτους,γραψε και εμενα...σε καταλαβαινω γιατι και εγω φτιαχνω πραγματα στο forum στο κοστος και παλι ακουω διαφορα...
    αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι εννοείς (και συ και ο Γιάννης) ότι ακούτε "διάφορα" ;σου τη λένε δηλαδή ότι πχ το πραγματάκι που σου ζήτησαν δε κάνει; είναι ακριβό; δε το περίμεναν έτσι;το βιάζονται;

πρέπει όλι να κατανοήσουν (και όχι να καταλάβουν μόνο) ότι είναι άλλο πράγμα το εργοστάσιο και άλλο οι κατασκευές στο σπίτι άλλα τα κόστη και άλλες οι ποιότητες...άλλες δοκιμές (πάμπολλές)έχει κάνει ένα τμήμα σχεδιασμού και άλλες ένα καμαράκι με τον πελάτη πάνω από το κεφάλι σου που περιμένει με τη μία να βγεί το κομψοτέχνημα...

ααα δε πάμε καλάααααα...
    Throw down the sword,The fight is done and over,
    Neither lost, neither won.To cast away the fury of the battle
    And turn my weary eyes for home....
    www.youtube.com/c/nassosxlvbros

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Να συνεχίσω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Φτιάχνε πράγματα σε όσους θέλεις, ή ότι θέλεις. Απ΄την στιγμή που δεν είσαι έμπορας, αλλα συμφορουμιτης που εξυπηρετεί κάποιους από μας, μπορείς να συνεχίσεις εσύ να δημιουργείς και εμείς να θαυμάζουμε. Το να βγαίνει ένα χαρτζηλίκι μόνο μεμπτό δεν είναι....

Οι άσχετοι και αχάριστοι πάντα θα υπάρχουν, και όταν θα πάνε σε μηχανουργείο να φτιάξουν κάτι κατά παραγγελία, θα καταλάβουν τι εστί βερύκοκκο.

Keep on mate, αλλά δεν χρειάζεται να πέσεις και στη φωτιά για την μοτοσυκλετιστική κοινότητα..
    +636

Στρογγυλοφάναρος Το avatar του/της sapila racing
    Moderator
    Πραγματικά πιστεύω οτι είσαι το θύμα της υπόθεσης, αφού εχω παρακολουθήσει το θέμα απο την αρχή, και είμαι σίγουρος οτι ο σκοπός σου δεν ηταν ούτε είναι να κονομήσεις.

Απο την άλλη πάντα θα υπάρχουν γκρινιάρηδες και παράξενοι, και φαντάζομαι οτι για να μιλάς με τέτοια πικρία θα πρέπει να εχεις δεχτεί επιθέσεις.

Εγω προσωπικά δεν εχω διαβάσει ποτέ κανένα παράπονο, παρά μόνο ευχαριστίες προς το πρόσωπό σου, αλλά να σου πω το φανταζομουνα οτι θα γίνει κι αυτό...

Άυτοί που εχουν παράπονα γιατί δεν μιλάνε ανοιχτά και σου στέλνον πμ και σε παίρνουν και τηλ?
    Ισως θα έπρεπε να τοποθετηθεί καποιος mod επι του θέματος, να είσαι κι εσυ ήσυχος και να ξερεις τι να κάνεις, να συνεχίσεις η να σταματήσεις.
    Πανω απ όλα ομως πρέπει να είσαι ήσυχος και να μην σε πρήζουν!
    sapila racing team

bimota SB6 1995

Hornet 900 2005
    Yamaha SR500 1981
    BMW R75/6 1975
    BMW R26 1957

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sapila racing

Ισως θα έπρεπε να τοποθετηθεί καποιος mod επι του θέματος, να είσαι κι εσυ ήσυχος και να ξερεις τι να κάνεις, να συνεχίσεις η να σταματήσεις.

NAI, NAI!!!! Βαλ τε εμενα!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σελίδα 1 από 7 123456 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Για πάμε να γελάσουμε λίγο.....!
    από bikersonly στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 5
    Τελευταίο μήνυμα: 23/10/2008, 15:50
  2. Nέο & Παλιό... υπάρχει περίπτωση να πάνε αντάμα....
    από code στο forum Προτάσεις & σχόλια
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 12/01/2005, 22:24
  3. Απαντήσεις: 20
    Τελευταίο μήνυμα: 11/11/2003, 15:34
  4. Καλημερα Αλλα Να Πατε Να.......
    από VAL-MPARIERINO στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 25
    Τελευταίο μήνυμα: 31/10/2003, 19:31

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε