Επειδή έχω ακούσει διάφορα λόγια, που δεν χρειάζεται να πω αυτή τη στιγμή, έχω προβληματιστεί.![]()
Θέλω να σας ξεκαθαρίσω κάτι.
ΔΕΝ έχω δικό μου μαγαζί, ΔΕΝ αναλαμβάνω αυτά που μου ζητάτε για να κερδίσω χρήματα.
Καμιά φορά, κανένα exraδάκι και αυτό για το χρόνο και τη βενζίνη που καταναλώνω.
Δόξα το Θεό, δουλειά έχω, είμαι υπάλληλος, τις υποχρεώσεις μου τις βγάζω, και συντηρώ μαζί με την εργαζόμενη σύζυγο μου, την οικογένεια μου και τις ανάγκες του παιδιού μου.
Πείτε με κοροΐδο ή όπως αλλιώς θέλετε, εγώ κοιμάμαι ήσυχος τα βράδια, με την συνείδηση μου καθαρή, γεμάτη ικανοποίηση για αυτά που έκανα, "καθημερινός απολογισμός".
Έχω διάθεση, μεράκι, αγαπάω την μοτοσικλέτα (το μόνο μου χόμπι σαν παντρεμένος) και τον ελεύθερο χρόνο μου, γουστάρω να σχεδιάζω και να κάνω κατασκευές.
Με γεμίζει σαν άνθρωπο. Όποιος με έχει γνωρίσει από κοντά, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ.![]()
Γράφτηκα στο forum, για να βρω τα στοιχεία και να αγοράσω την μοτοσικλέτα μου, που είδα στις αγγελίες του.
Στη συνέχεια, ήθελα να φτιάξω κάποια εξαρτήματα, τα έκανα, σας τα παρουσίασα, και σας άρεσαν.
Ένα παλικάρι από εδώ μέσα, με είχε προειδοποιήσει για κάποια πράγματα, αλλά δεν τον άκουσα, ΞΕΡΕΙ αυτός ποιος είναι.
Σαν πρώτο παράδειγμα σας αναφέρω ότι έφτιαξα το προστατευτικό του ψυγείου μου, και όταν ενδιαφέρθηκαv οι Vstromάδες, η διαδικασία ήταν η εξής:
Συνάντηση για να μου δώσουν δείγμα.
Σχεδίασα το προστατευτικό στον υπολογιστή μου.
Πήρα προσφορά από δύο μαγαζιά για την κοπή.
Προσφορά για στο στραντζάρισμα.
Προσφορά για την ανοδείωση.
Κατασκευή του πρωτότυπου.
Συνάντηση δοκιμή-πρόβα.
Τελική προσφορά από τους συνεργάτες για το υπολογισμό του κόστους.
Τέλος η κατασκευή. Το άγχος της κατασκευής και του αποτελέσματος, την μεταφορά των κομματιών από το ένα μαγαζί στο άλλο, το ξεγρέζωμα, το γυάλισμα, την έκανα εγώ.
Το αποτέλεσμα, να βάλω και από ένα ευρώ στην κάθε μία, από την τσέπη μου και να έρχονται τώρα να με κατηγορούν κάποιοι και από πάνω.
Σαν δεύτερο παράδειγμα και εν συντομία, το προστατευτικό Versys του Γιώργου.
Τρεις συναντήσεις, δύο σχέδια, δύο κατασκευές, γιατί η πρώτη μετά το στρατζάρισμα μου έσπασε, (δεν του το έχω πει ακόμα αφού η δεύτερη είναι ήδη έτοιμη),
για να κερδίσω ΤΙ, πλάκα μου κάνουν κάποιοι !!! Πάλι από την τσέπη μου θα βάλω.
Σε πόσους από εδώ μέσα έχω φτιάξει διάφορα και δεν έχω πάρει ούτε ευρώ.
Σε πόσους ακόμα, έχω πάρει μόνο το κόστος τον υλικών και κοπτικών, και τέλος σε πόσους έφτιαξα κάτι που μου ζήτησαν και μετά δεν ήρθαν να το πάρουν.
Τέλος, έχει ιδέα κανείς, πόσο στοιχίζει η εργατοώρα στα μηχανουργεία με CNC και πόσο στοιχίζουν τα εργαλεία κοπής;
Δεν ξέρω τελικά, τι να κάνω.![]()