Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 76 έως 90 από 93

Θέμα: Ατύχημα γέφυρα Αλίμου

Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Aπλα να το πω να ξελαφρωσω.Εγω πορωθηκα με τον εξοπλισμο μηχανης κ ετρεχα μια βδομαδα βουλιαγμενης κ συγγρου.Οταν τον ειδα τον θαυμασα φενοταν πολυ μουρατος μετα εκανα μια σκεψη οτι εχει εππαγγελματικη μηχανη, κριμα να μη φοραει κρανος κ εξοπλισμο κ ενιωσα μια ακαταμαχητη επιθυμια να του πω φορα ενα κρανος ρε παληκαρι.Συνηθως συμβουλευω φιλους κ δεν θα πλησιαζα ενα δυμετρο για συμβουλες.Αλλα στο ξεκαρφωτο ενιωσα αναμηγμενα συναισθηματα με το παληκαρι.Ενιωσα θαυμασμο , θυμο, λυπηση κ μια αισθηση κινδυνου. Γενικα ειχα κολησει με την ολη φαση αλλα δε καταφερα ποτε να τον φτασω να του πω μια κουβεντα η την συμβουλη που ηθελα.Οταν ηρθα σπιτι κ διαβασα για την αλιμου μου ηρθε ο ουρανος κατακουτελα ενιωσα ακομα κ ενοχες οτι δεν τον προλαβα.Ισως σε μερικους κακοπροερετους φανει καπως η ιστορια μου , αλλα εγω που το εζησα ξερω.Δακρυσα για το παληκαρι χωρις να το ξερω.Ζωη σε σας , να ζησετε να τον θυμοσαστε κ να ειστε καλα γιατι ισως σας βλεπει απο εκει πανω.

μεγαλο παιδι ηταν,ηξερε τι εκανε!

Νέο μέλος
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Rx8
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ?
    Κοπελιά συμμερίζομαι τον πόνο σας και ειλικρινά ποτέ δεν θα κατηγορούσα έναν άνθρωπο που έφυγε από κοντά μας.. πραγματικά όμως είναι πολύ κρίμα το ότι έφυγε έτσι ειδικά αν υπήρχαν πιθανότητες να τον σώσει ένα κράνος έστω.. γι'αυτό φωνάζουμε όλοι και γι'αυτό επιμένουμε, γι'αυτό αισθάνθηκε τύψεις και ο MAG/FMX εξάλλου, δεν πρόλαβε να του το πει, έστω να τον προλάβει να του το πει!

Ίσως να ήξερε πολύ καλά τι έκανε το παλικάρι σας, δεν φρόντισε όμως να προστατευτεί σωστά από αυτούς που δεν ξέρουν...

Και πάλι κουράγιο στον πόνο σας, εμείς θα συνεχίσουμε να φωνάζουμε και να επιμένουμε σ'αυτό όμως.. γιατί εκεί έξω επικρατεί χάος. Κι αυτό το χάος πήρε από κοντά σας τον αγαπημένο σας άνθρωπο.. κρίμα..

Νέο μέλος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..
    Κρίμα που απ' ότι φαίνεται ούτε και αυτό το τραγικό δράμα που βιώνεις και προσωπικά δεν είναι αρκετό να σε κάνει να καταλάβεις...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΤΕ..ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΡΟΛΑΒΕ...ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΔΙ ΗΤΑΝ ΗΞΕΡΕ ΤΙ ΕΚΑΝΕ.. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..

Κοπελια, οπως ειπε και ο Μακης απο πανω καταλαβαινουμε την κατασταση σας αλλα μη λεμε ο,τι θελουμε για το κρανος!

ΚΑΛΟ ΣΟΥ ΒΡΑΔΥ!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΩ ΠΩΣ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΣΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ..ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΚΑΡΙΑΙΟΣ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΑΓΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ..
    Πόσο τραγικά λάθος είσαι...αλλα΄πραγματικά μεσα στον πόνο σας δεν θέλω να πω τίποτα άλλο.
    Ας αναπαυτεί η ψυχή του...
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Η ΑΔΕΡΦΗ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ.ΕΚΕΙΝΗ ΕΙΧΕ ΣΤΕΙΛΕ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΓΓΡΑΦΗ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της THEOD
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
    Άστο καλύτερα....

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ?
    Ότι αν ο Γιωργος σας φόραγε ένα γαμωκράνος των 50?, το μόνο που θα θύμιζε την πτώση του θα ήταν καμμιά γρατσουνιά στα χέρια.

Αλλα δεν είναι ούτε ώρα, ούτε το σωστό θέμα να το κουβεντιάσουμε αυτό.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Νέο μέλος
    Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΚΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΩΝ 50 ΑΛΛΑ ΤΩΝ 550.. ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    ακομα χειροτερα λοιπον που δεν εισαι η αδερφη του Γιωργου!

ΕΣΥ τουλαχιστον θα επρεπε να ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!

Και γιατι δεν το φοραγε??

Οπως ειπαμε, ασ το, δεν ειναι η ωρα!
    Μην προκαλεις ομως!

ΔΕΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ εδω http://www.moto.gr/forums/showthread...5&pagenumber=1 πως εγινε ενα κρανος των 50 ΕΥΡΩ που φοραγε η κοπελια μου και κρινε!

σψι φι ρθλεσ ;-) Το avatar του/της danaos75
    κοπελια δεν έχει σημασία το τι είχε αλλα το τι φοραγε,
    και απο ότι κατάλαβα εγώ κράνος δεν φοραγε την στιγμή εκεινη,
    όσοι λενε εδώ για κράνος προσπαθούν να γλυτώσουν άλλους
    Γιωργους απο ένα σοβαρό ατύχημα ή δυστύχημα,

και πάλι κρίμα για το παλικάρι, δεν θα ήθελα να είμαι με τιποτα στην
    θέση του MAG/FMX, άν και πολλες φορές θέλω να πώ και εγώ τα ιδια σε
    αναβάτες που συναντάω και δεν φοράνε κράνος, άλλα καμια
    φορά απλά δεν ασχολούμαι.

Το μεγαλύτερο κρίμα είναι για αυτους που αφήνει πισω
    The MEDIATOR between the HEAD and the HANDS MUST be the heart.

Νέο μέλος
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.. sorry

Μέλος Το avatar του/της vamei
    ΔΕΝ ΞΕΡΩ..ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΧΤΥΠΗΣΕ ΣΤΟ ΜΠΑΜΠΡΙΖ ΤΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ.. ΑΠΟ ΟΤΙ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΚΡΑΝΟΣ ΔΙΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΡΟΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΓΥΡΙΣΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΑΝΩ ΑΝ ΦΟΡΑΓΕ ΚΡΑΝΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΟΥΣΕ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ Η ΟΧΙ.. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΕΙ ΠΙΣΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΟΥΜΕ. ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΛΑΘΟΣ.. sorry
    Πρεπει να το σκαλιζουμε γιατι αφορα ολους μας... Πρεπει να ξερουμε και στην περιπτωση αυτη που αναφερεις με δυνατο χτυπημα στο μπαμπριζ πραγματικα αν το κρανος θα εφερνε χειροτερα αποτελεσματα. Ωστοσο οπως και να ειναι το κρανος σωζει και ειναι απαραιτητο τουλαχιστον αυτο...

Σελίδα 6 από 7 ΠρώτοΠρώτο 1234567 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Δολοφονία η ατύχημα ?
    από THEOD στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 109
    Τελευταίο μήνυμα: 23/08/2007, 12:33
  2. Ατυχημα μικρο στην γεφυρα για συγγρου
    από ktm640lc4 στο forum Στραβά κι ανάποδα
    Απαντήσεις: 7
    Τελευταίο μήνυμα: 24/12/2005, 15:13
  3. Εκδρομή στη Γέφυρα Τατάρνας
    από parji στο forum Συναντήσεις & βόλτες