Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 16 έως 30 από 79

Θέμα: Ο πισω ή ο μπροστα?

Ηρθε το τέλος Το avatar του/της CBRIDHS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    για το οτι ο πισω πρεπει να προσεχει τον μπροστινο του ειναι αυτονοητο μιας και ο κοκ( ) προβλεπει για τις αποστασεις και αν γινει μια συγκρουση πισινου -μπροστινου φταιει ο πισινος.
    τωρα οσων αφορα τους τρεις παραπανω λογους εισαι ακυρος τελειως γιατι ειναι καθαρα προσωπικη σου λογοι δωσμενοι και γραμμενοι με μια ελαφρια χαλαρωτικη διαθεση ,ολιγον τι ειρωνικη πουν θα ταιριαζε καλυτερα σε εφημεριδα κιτρινου τυπου...
    υπαρχουν αναβατες που οταν σε βλεπουν με το "1000" ,ξεκρανωτο με την κοπελα σου απο πισω να βολταρεις ηρεμα λες και οδηγας scooter γυριζει το ματι τους και αν ειχαν την δυνατοτητα θα περνουσαν και απο πανω σου.
    για μενα μηχανακια σαν και αυτο που καβαλας επρεπε να πωλουνται με πιστοποιητικα φρονηματων και τουλαχιστον πιστοποιητικα για τη χρηση το θες,ωστε αναβατες σαν και σενα να μην μπορουσαν να το αγορασουν.
    γαμω το φιλελευθερισμο μου και τον καπιταλισμο μου μεσα...

ακυρος!!!!!!!!!
    ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από reinmeister
    παπιοτσαμπουκαδες...

μ'αρεσει...για συνεχιστε...
    Κακε ανθρωπε...Τι να σας κανω εσας τους φορτηγατζηδες που ολη μου η παρεα εχει busa,ειστε αγαπητος κλαδος...Παλιοειρωνες!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Κακε ανθρωπε...Τι να σας κανω εσας τους φορτηγατζηδες που ολη μου η παρεα εχει busa,ειστε αγαπητος κλαδος...Παλιοειρωνες!!!
    ειμαστε κυριες αγορι μου...σαλονιου...με τα κιλακια μας,τον ογκο μας,τις ροπες μας...τα δικα σας βρε παιδακι μου πολυ φασαρια κανουνε για να πανε...
    οταν γερναει ο ανθρωπας μονο η ειρωνια του μενει...αστα...
    frankly my dear, i dont give a damn...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της mparmpanik
    Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    Εχω ακούσει διάφορα χαϊιδευτικά και υποκοριστικά για τα gixxer, αλλά μήπως είσαι λίγο υπερβολικός?

να πω την αληθεια κι εγω πρωτη φορα ακουω τετοια παραδοχη για τα gixxer..

ακου σκουτερ..

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64

Re: Ο πισω ή ο μπροστα?

Λοιπον,μεταξυ μοτοσυκλετιστων ο πισω πρεπει να προσεχει τον μπροστινο του και οχι να τον περναει με + 500 ξυστα,επισης να φροντιζει να διαβαζει τον μπροστινο του και να σιγουρευεται κατα καποιο τροπο οτι τον εχει δει ο μπροστινος. Οχι να βομβαρδιζομαστε και μεταξυ μας...
    Ειναι ολιγον επικινδυνο.... καταλαβατε αλητες streetακιδες....???? :a1:
    Όπως και νά'χει,μηχανάκια καβαλάμε και πρέπει να προσέχουμε τον πισινό μας.:wacko:
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Re: Re: Ο πισω ή ο μπροστα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Όπως και νά'χει,μηχανάκια καβαλάμε και πρέπει να προσέχουμε τον πισινό μας.:wacko:

ελα ρε Βαγγελακη...νισαφι πια...:wacko:

αρκετα τον πειραξαμε τον Μητσακο και τον κwλο του!!
    :rotflmao: :rotflmao:

Re: Re: Re: Ο πισω ή ο μπροστα?

Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal

αρκετα τον πειραξαμε τον Μητσακο και τον κwλο του!!
    :rotflmao: :rotflmao:
    Γι' αυτό δεν έπαιξε ούτε νότα χτες ο κιαρατάς!
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Θα ακουστώ σκληρός, αλλά οι δρόμοι είναι δημόσιοι. Κυκλοφορούν παντός είδους χρήστες (καλοί, κακοί και ενδιάμεσοι). Για τη δική σας ασφάλεια, να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Παράπονα και σημαιάκια στην πίστα.
    Life begins at 45°.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Εχω βυσμα στο υπουργειο,παλι θα το αγοραζα...ειπα κατι παραλογο? να προσεχουμε ειπα,εσυ τωρα γιατι σπαζεσαι δεν μπορω να το καταλαβω...θα εχεις τα αποθημενα σου κι εσυ...
    ειπα οσων αφορα το πισινος -μπροστινος συμφωνω μαζι σου και ο κοκ ειναι μαζι σου.ολα τα αλλα ειναι σαλτσες που λες ,με τρομαζει εκεινο με τρομαζει το αλλο,καθαρα προσωπικο σου ζητημα.
    το οτι τρομαζεις απο επιθετικα προσπερασματα δεν εχει να κανει με το αν ο αλλος προσεχει.κακος οδηγος δεν ειναι αυτος που συμπεριφερεται επιθετικα αλλα αυτος που τρομαζει, εχει απροβλεπτη συμπεριφορα και ειναι επιρρεπεις σε σπασμοδικες κινησεις ειδικα σε μηχανηματα σαν το δικο σου(δεν μιλαω προσωπικα σε σενα για τις σπασμοδικες κινησεις).
    δεν εχω τσαντιστει με τπτ απανταω με καθαρα προσωπικη αποψη σε αυτα που γραφεις.οσων αφορα αυτο που λεω για τα 1000 το πιστευω απολυτα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Θα ακουστώ σκληρός, αλλά οι δρόμοι είναι δημόσιοι. Κυκλοφορούν παντός είδους χρήστες (καλοί, κακοί και ενδιάμεσοι). Για τη δική σας ασφάλεια, να είστε προετοιμασμένοι για τα πάντα. Παράπονα και σημαιάκια στην πίστα.
    Και επαυξάνω
    moto perpetuo

hasta luego.

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από CBRIDHS
    ακυρος!!!!!!!!!
    ναι φιλε μου ειμαι ακυρος ,οσο ακυρος ειναι και ο τυπος που δημοσιευσε το topic...

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    ναι φιλε μου ειμαι ακυρος ,οσο ακυρος ειναι και ο τυπος που δημοσιευσε το topic... [/QUΠTE]

Που το ξερεις ρε μεγαλε οτι ειμαι ακυρος? Με ξερεις?
    Ε και ναι ρε μεγαλε,ο vale να εισαι αν πηγαινεις στην εθνικη με 200+ και σε περασει ο αλλος με 300 ξυστα ενω δεν τον εχεις δει απο τον καθρευτη θα τρομαξεις! Τι θα κανεις!!!Ειναι πολλα τα χιλιομετρα! Ασε που μετα τα 200 δεν μπορεις να κοιταξεις τον καθρευτη,με αυτη τη λογικη λεω να εχει λιγο το νου του ο πισω! Αλλα τι ειπα? 200??? χχμμμ....παει τοσο το ΚΤΜ? Ε ενταξει,λογικο ειναι να μην ξερεις μωρε,σε καταλαβαινω...

Δέχομαι σε κάθε περίπτωση ότι είναι ηλίθιο να τρομάζεις τον κόσμο (ΕΙΔΙΚΑ μοτοσυκλετιστές), περνώντας στο εκατοστό. Παρολαυτά επιμένω στο προηγούμενο ποστ μου. Και επίσης...

Ασε που μετα τα 200 δεν μπορεις να κοιταξεις τον καθρευτη
    Πλάκα κάνεις, έτσι?
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Δέχομαι σε κάθε περίπτωση ότι είναι ηλίθιο να τρομάζεις τον κόσμο (ΕΙΔΙΚΑ μοτοσυκλετιστές), περνώντας στο εκατοστό. Παρολαυτά επιμένω στο προηγούμενο ποστ μου. Και επίσης...

Πλάκα κάνεις, έτσι?
    Συμφωνω με αυτο που εγραψες πριν περι πιστας...

Τωρα για το αλλο, που εχω πανω τους καθρευτες εννοεις?

Συμφωνω με αυτο που εγραψες πριν περι πιστας...

Τωρα για το αλλο, που εχω πανω τους καθρευτες εννοεις?
    Αν σου είναι άχρηστοι μετά τα 200, πότε είναι χρήσιμοι? Όταν μπορείς άνετα να γυρίσεις το κεφάλι? .
    Life begins at 45°.

Σελίδα 2 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2013, 04:34
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 11:50
  3. όταν η πίσω ρόδα έχει άλλα χλμ. από τη μπροστά
    από chris 1150 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων