Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 61 έως 75 από 79

Θέμα: Ο πισω ή ο μπροστα?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kerasaki
    Οπως προσεχει ο πισω τον μπροστινο ετσι και ο μπροστινος πρεπει να προσεχει τον πισω και να του ανοιγει τον δρομο αν ο πισω παει πιο γρηγορα. Δε θα του πεσει και ο κ@λ@ς!
    Δε σας εχει τυχει να βιαζεστε και να σας κλεινει ο μπροστινος απο πισμα?
    Δεν το συζηταω να τρομοκρατεις τον μπροστινο περνωντας τον απο οπουδηποτε, αν και για να πω την αμαρτια μου, εχει τυχει να περασω απο δεξια και γενικα απο παντου επειδη δεν αντεχα αλλο να με γραφει στα π@π@ρια του ο μπροστινος μου. Ανθρωποι ειμαστε ολοι καποια στιγμη χανουμε την ψυχραιμια μας.
    Θέλω να ζήσω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά
    Να ταξιδέψω στ’ αλήθεια
    Έστω μια φορά να δω στα μάτια την τίγρη
    Που όλο με κοιτά
    Μεσ’ απ’ τα φώτα αυτής της πόλης
    Που σκοτώνει για λεφτά
    Που με σκοτώνει από αγάπη
    Όπως με σφίγγει όταν ξυπνά
    Κι ύστερα κλαίει μ’ αγκαλιάζει και μου λέει
    Πάρε με μαζί σου

Παλαιό μέλος Το avatar του/της kokos08
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Allst@rf
    βασικα δεν αναφερομουν σε μενα οταν ελεγα για τον υπερδουκα...στο κατω κατω εσυ εχεις δυνατο εργαλειο και δε το περναει κανεις...το ζητημα ειναι οτι το εργαλειο μπορει,αλλα εσυ δεν ξερω αν μπορεις

Καλο αυτο το τοπικ που μου θυμησες,δεν εχει το χαρακτηρα που καταλαβες ομως....κι εγω σου λεω οτι μπορω,αλλα και να σου πω εγω οτι μπορω ή οτι δεν μπορω τι θα βγει? Καταλαβες τι ακριβως θελω να θιξω με αυτο το θεμα που ανοιξα? Χοντρικα εννοω να προσεχουμε λιγο γιατι οι ταχυτητες ειναι μεγαλες,να εχουμε λιγο το νου μας. Τιποτα παραπανω.
    Εσυ τωρα αν μιλας για μηχανες αλλων και πρασινα αλογα δεν με ενδιαφερει! Δεν με ενδιαφερει αν με περνας στο κατω κατω ρε φιλε. Δηλαδη εσυ βγαζεις την μηχανη για να τρομοκρατησεις τους υπολοιπους και να τους δειξεις ποσο γρηγορος εισαι? Τι θες να πεις ακομα δεν εχω καταλαβει!

Εγω ευχαριστιεμαι για παρτη μου αυτο που εχω. Και για μενα "χερας" δεν ειναι αυτος που θα με περασει,"χερας" ειναι αυτος που γυριζει σπιτι του μετα τη βολτα.

den exo katalvi o kolima sou allstarf ....genika k ego kinoume grigora alla otan eimai dikavalos pao arga(sxetika....) k poles fores me pernane diafora demonismena mixanakia pou vgazoune to axtitous se apostasi ekatoston apo diplam....pragmatika tromazis
    giafto k ego otan prokite na peraso kapion kano emfani tin thesimou k tin profasimou na ton peraso...k den ton pernao me 300.....
    ase pou poles fores kinise xalaros monosou me kamia 200ara k se pernai o alos o "grigoros epidixias" me 300 kiriolektika.... eee tote einai oligon ti zoo aftos pou se pernai

tha psifiza lipon koko 70/30 o piso ton brosta sto megaitero pososto,afou k o brosta exei mia alfa efthini na parakolouthi ti ginete pisotou k na min se klini
    SEX
    Opios leei psemata...ton proto xrono xerete

Αρχικά δημιουργήθηκε από McTalas

και στα 200 μια χαρα κοιτας τους καθρεπτες, τσεκαρισμενο πολακις!!!

κ εσυ που το ξερεις?
    παρακολουθεις οσους σε παιρνανε αν κοιτανε καθρεφτες?
    θελω moter 250 για xt του 82

κ manual για rf 400
    με 1η αδεια το 97

Αντάρτικο... Το avatar του/της Allst@rf
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kokos08
    Καλο αυτο το τοπικ που μου θυμησες,δεν εχει το χαρακτηρα που καταλαβες ομως....κι εγω σου λεω οτι μπορω,αλλα και να σου πω εγω οτι μπορω ή οτι δεν μπορω τι θα βγει? Καταλαβες τι ακριβως θελω να θιξω με αυτο το θεμα που ανοιξα? Χοντρικα εννοω να προσεχουμε λιγο γιατι οι ταχυτητες ειναι μεγαλες,να εχουμε λιγο το νου μας. Τιποτα παραπανω.
    Εσυ τωρα αν μιλας για μηχανες αλλων και πρασινα αλογα δεν με ενδιαφερει! Δεν με ενδιαφερει αν με περνας στο κατω κατω ρε φιλε. Δηλαδη εσυ βγαζεις την μηχανη για να τρομοκρατησεις τους υπολοιπους και να τους δειξεις ποσο γρηγορος εισαι? Τι θες να πεις ακομα δεν εχω καταλαβει!

Εγω ευχαριστιεμαι για παρτη μου αυτο που εχω. Και για μενα "χερας" δεν ειναι αυτος που θα με περασει,"χερας" ειναι αυτος που γυριζει σπιτι του μετα τη βολτα.

λοιπον επειδη εχω παρεξηγηθει και μαλλον δικαιολογημενα εξηγουμαι...

1.:a19: συμφωνω και επαυξανω γιαυτο που λες με την βολτα,ο δρομος δεν ειναι πιστα να βαζουμε αγωνες.δεν διαφερω απο εσενα ,και γω σπιτι μου θελω να γυριζω ,ολοκληρος...
    2.εσυ κατι πηγες να πεις στο αρχικο σου ποστ περι προσπερασματων αλλα στο απαντητικο σου ποστ ελεγες οτι τρομαζεις με το σκουτερ ,τρομαζει η κοπελα σου και εχεις φιλους με ΒΜW,κατι που εμενα τουλαχιστον δειχνει οτι ναι μεν θες να πεις κατι σοβαρο αλλα το χαλαρωνεις τοσο που στο τελος δεν σε παιρνω στα σοβαρα.
    3.οπως σου ειπα και στην αρχη ο κοκ ειναι σαφης σε ολα.τωρα αν δεν εφαρμοζεται ειναι αλλο καπελο.
    4.δεν σε ξερω προσωπικα αλλα οταν ποσταρεις σε ενα φορουμ δεν το ποσταρεις για να το βλεπεις και να χαιρεσαι αλλα δεινεις το δικαιωμα στα αλλα μελη να το δουν και να το σχολιασουν.ειτε θετικα,ειτε αρνητικα.
    6.οσων αφορα αυτο που ειπα για τα supersport ,δεν αλλαζω γνωμη με την καμια.μπορει να σου φαινεται καπως και να περνει και σενα η μπαλα(δεν με νοιαζει κιολας) αλλα το πιστευω ολοψυχα.τετοιου ειδους μηχανακια δεν επρεπε να πωλουνται σε οποιον να ναι...

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dammed_kittin
    κ εσυ που το ξερεις?
    παρακολουθεις οσους σε παιρνανε αν κοιτανε καθρεφτες?
    Ολημερίς τον παίρνανε, το βράδυ τον αφήναν.
    Life begins at 45°.

Αρχικά δημιουργήθηκε από mako
    Κι'εσυ που το ξερεις ... τα εχεις "πιασει" ποτε;
    Δασκαλε νομιζω οτι το γνωριζεις πολυ καλα αυτο.
    Μην ξεχνας σε τι μερη παω βολτες ε?
    ΚΕΡΝΑΩ ΤΣΑΓΑΚΙ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΥΜΗΤΤΟΥ .....
    ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΣΤΕΛΝΕΙ ΠΜ!

Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzERR
    Ολημερίς τον παίρνανε, το βράδυ τον αφήναν.
    δεν καταλαβα? γιατι το βραδυ τι εχει?

ολημερις και ολυνυχτις να λες!!!

Σας το 'πα ???

Λαστιχάάάάάάρες !!!

Πατέρας πια...!

Χορχόδειλας Το avatar του/της BLiTzER
    Δεν έβγαινε το 15σύλλαβο :P
    Life begins at 45°.

4.δεν σε ξερω προσωπικα αλλα οταν ποσταρεις σε ενα φορουμ δεν το ποσταρεις για να το βλεπεις και να χαιρεσαι αλλα δεινεις το δικαιωμα στα αλλα μελη να το δουν και να το σχολιασουν.ειτε θετικα,ειτε αρνητικα.
    Αλλα λογια ν' αγαπιομαστε....αστο ρε φιλε...εισαι εντελως ακυρος πραγματικα. Εχεις οδηγησει ποτε ss ή τσαμπα συζηταμε? Και μην παρεξηγησε,δεν παιζει θεμα. Χαλαρωσε...

λοιπον επειδη εχω παρεξηγηθει και μαλλον δικαιολογημενα εξηγουμαι...
    ....
    6.οσων αφορα αυτο που ειπα για τα supersport ,δεν αλλαζω γνωμη με την καμια.μπορει να σου φαινεται καπως και να περνει και σενα η μπαλα(δεν με νοιαζει κιολας) αλλα το πιστευω ολοψυχα.τετοιου ειδους μηχανακια δεν επρεπε να πωλουνται σε οποιον να ναι...
    Διαβασα όλο το topic (νομιζω απαντηθηκε το θεμα) και τελικά έχω μια απορια, αν θέλεις απαντάς, δεν εχω καμια προθεση σχολιασμου απλή περιέργεια ειναι...
    Οταν λες δεν επρεπε να πωλούνται σε οποιον να'ναι εννοεις οτι δεν θα έπρεπε να το έχει π.χ. κάποιος που θα οδηγει με τροπο που να καθισταται επικίνδυνος για τους υπόλοιπους? πχ δεν το 'χω το ρημάδι αλλά πάω μαλλιοκούβαρα χωρις να ειμαι σε θέση να αντιδράσω στην παραμικρή εκτος σεναριου σκηνη?
    Η εννοείς αν δεν το τρεχεις μην το πάρεις?

Αλλα λογια ν' αγαπιομαστε....αστο ρε φιλε...εισαι εντελως ακυρος πραγματικα. Εχεις οδηγησει ποτε ss ή τσαμπα συζηταμε? Και μην παρεξηγησε,δεν παιζει θεμα. Χαλαρωσε...
    1.βασικα αυτο ακριβως σου λεω ,οτι την κουβεντα που κανω δεν στην επιβαλω ,δεν σε "μαλωνω" ουτε θυμωνω μαζι σου.βλεπω μια αποψη,κανω την κριτικη μου,καταθετω την αποψη μου και no hard feelings που λεν και στο χωριο μου...
    2.απο ολα αυτα που ειπα εσυ εκει σταθηκες?στο αν εχω οδηγησει ss?και γω σου λεω εχω οδηγησει και λοιπον?τι συμπερασμα βγαζεις δλδ?εσυ γι'αυτο το αγορασες για να λες στο αλλον "αστο ρε μεγαλε εισαι ακυρος ,εχεις οδηγησει ποτε ss?"?και εσυ που εισαι ιδιοκτητης ενος απο αυτα,τι καταλαβες δλδ απο την στιγμη που δεν του κανεις την χρηση που ειναι φτιαγμενο να κανει?μηπως εχεις καταλαβει τα φρενα του?τις αναρτησεις του?μηπως εχεις καταλαβαβει την αλλαγη χαρτογραφησης?μηπως σου εχει χρησιμευσει ποτε ο συμπλεκτης ολισθησης (αν εχει βεβαια)?
    και στο ξαναλεω,οσο ακυρος ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι εσυ...

Αρχικά δημιουργήθηκε από what I've done
    Διαβασα όλο το topic (νομιζω απαντηθηκε το θεμα) και τελικά έχω μια απορια, αν θέλεις απαντάς, δεν εχω καμια προθεση σχολιασμου απλή περιέργεια ειναι...
    Οταν λες δεν επρεπε να πωλούνται σε οποιον να'ναι εννοεις οτι δεν θα έπρεπε να το έχει π.χ. κάποιος που θα οδηγει με τροπο που να καθισταται επικίνδυνος για τους υπόλοιπους? πχ δεν το 'χω το ρημάδι αλλά πάω μαλλιοκούβαρα χωρις να ειμαι σε θέση να αντιδράσω στην παραμικρή εκτος σεναριου σκηνη?
    Η εννοείς αν δεν το τρεχεις μην το πάρεις?

οτι αρκετοι ιδιοκτητες των συγκεκριμενων μοτοσυκλετων δεν ξερουν τι καβαλανε.και οχι αναγκαστηκα απο θεμα ασφαλειας.
    δινουν ενα σκασμο λεφτα για ενα μηχανακι που κανει παπαδες,και τσιγκουνευοντε να δωσουν μερικα παραπανω να παρουν μια ολοσωμη φορμιτσα να δωσουν και ενα 200αρι σε ενα σχολειο οδηγησης για πιστα να ανοιξουν τα στραβα τους να μαθουν 2 πραγματα.βεβαια ολο αυτο ειναι ακυρο γιατι το μηχανακι το πηραν μονο και μονο για το "πουλ μουρ".και αποπανω εχουν και αποψη.σαν εναν γνωστο μου,που εχει Κ8( ) παει μαλλιοκουβαρα στο δρομο σε εξοφρενικο βαθμο επικινδυνοτητας,ειναι καλο χερι, αλλα σε ερωτηση δικια μου γιατι δεν μπαινει πιστα με το εργαλειο με αφησε μαλακα λεγοντας μου "ρε φιλε στην πιστα θα σκοτωθω και θα σπασω το εργαλειο"

υ.γ το στο Κ8 δεν το λεω κοροιδευτικα για το μηχανακι ,αλλα γελαω γιατι το συγκεκριμενο εχει γινει μοδα στο δρομο και εχει πιξει ο τοπος απο δαυτα...

και στο ξαναλεω,οσο ακυρος ειμαι εγω αλλο τοσο εισαι εσυ...
    Κουραστηκα...εγω λεω οτι εισαι ακυρος γιατι εχεις ξεφυγει απο το αρχικο θεμα,οχι απο οδηγικες ικανοτητες,δεν σε ξερω για να στο πω αυτο. Μπορει να εισαι μπορει και να μην εισαι και δεν μου πεφτει και λογος φυσικα. Εσυ κραζεις και πετας προσβολες.
    Τελος παντον,βλακειες συζηταμε τωρα. Δεν ξανασχολουμαι,εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου,απο που ομως τα εβγαλες δεν θα μαθω ποτε!
    Να εισαι καλα και να προσεχεις με το εργαλειο σου και να το ευχαριστιεσαι.

Κουραστηκα...εγω λεω οτι εισαι ακυρος γιατι εχεις ξεφυγει απο το αρχικο θεμα,οχι απο οδηγικες ικανοτητες,δεν σε ξερω για να στο πω αυτο. Μπορει να εισαι μπορει και να μην εισαι και δεν μου πεφτει και λογος φυσικα. Εσυ κραζεις και πετας προσβολες.
    Τελος παντον,βλακειες συζηταμε τωρα. Δεν ξανασχολουμαι,εχεις βγαλει τα συμπερασματα σου,απο που ομως τα εβγαλες δεν θα μαθω ποτε!
    Να εισαι καλα και να προσεχεις με το εργαλειο σου και να το ευχαριστιεσαι.

ναι δικιο εχεις...

Σελίδα 5 από 6 ΠρώτοΠρώτο 123456 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 93
    Τελευταίο μήνυμα: 18/05/2013, 04:34
  2. Απαντήσεις: 3
    Τελευταίο μήνυμα: 29/04/2010, 11:50
  3. όταν η πίσω ρόδα έχει άλλα χλμ. από τη μπροστά
    από chris 1150 στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 12/05/2009, 17:02

Κανόνες δημοσιεύσεων