Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 15 από 15

Θέμα: Βοηθεια!!! Σπασμενο καρτερ σε Fz6!!!

Νέο μέλος

Βοηθεια!!! Σπασμενο καρτερ σε Fz6!!!

Παιδια καλημερα!

Στις 28 Σεπτεμβριου ειχα ενα ατυχο συμβαν με την μολις 4 ημερων(!!!) μοτοσυκλετα μου, ενα FZ6 S2 abs 2009 (520km εχει στο κοντερ!!). Σε μια στροφη γλυστρισα και στην προσπαθεια μου να μην πεσω βγηκα εκτος οδοστροματος οπου χτυπισα σε ενα βραχο το καρτερ και το ποδι μου. Παρ'ολα αυτα και παλι δεν επεσα και καταφερα να επαναφερω την μηχανη μου στον δρομο οπου και διαπιστωσα τον τραυματισμο μου (2 σπασμενα δαχτυλα και μερικα ραματα) και το σπασμενο μου καρτερ(ευτυχως δεν ετρεχα...). Η μονη ζημια (και το εννοω) ειναι το δεξι καπακι με τισ 8 βιδες και ενα κοματι σε μεγεθος νομισματος 1€ στο καρτερ. Η Yamaha στην πατρα μου δινει τιμη για την ζημια αυτη 3.500€ μαζι με εργασια. τι να κανω?

Αξιζει να την φτιαξω?
    Να αγωρασω κινητηρα?
    Να βρω μεταχειρισμενα ανταλλακτικα?
    8.000 την αγορασα θα τρελαθω αν δωσω 3.500 ακομα!!!

Οποιος εχει αποψη θα ηθελα να βοηθησει γιατι εχω φρικαρει!!

Ευχαριστω προκαταβολικα και ευχομαι να στε ολοι παντα ορθιοι!!
    Ride as long as you live...

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    βάλε μια φωτό να δούμε τι ακριβώς εννοείς....

Πολλά ακούγονται τα 3.500....
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

H ζημιά στο κάρτερ πιθανόν να είναι επισκευάσιμη (γέμισμα με αργκόν κτλ.) έστω και παροδικά ωστόσο ο ντήλερ της Yamaha ορθώς έπραξε και σου έδωσε εκτίμηση επισκευής με αντικατάσταση των ανταλλακτικών που έσπασαν γιατί φυσικά και δεν μπορεί να συστήσει και να ευθύνεται για επισκευή ανταλλακτικών όταν αυτό δεν προβλέπεται από τον κατασκευαστή.

Προφανώς έχουν υπολογίσει αντικατάσταση και των 2 κάρτερ....

You BETA believe...

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    βάλε μια φωτό να δούμε τι ακριβώς εννοείς....

Πολλά ακούγονται τα 3.500....
    Πολλά είναι, αλλά αν πάς στην αντιπροσωπεία να λύσεις-δεσεις μοτέρ.....γάματα.
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Thirty(One) Dirty Το avatar του/της motaba
    Μμμμ..

Το μόνο εύκολο που σκέφτομαι και μπορείς να το κάνεις μόνος σου είναι να πάρεις ειδική κόλλα εποξικής ρητίνης με αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και αφού βγάλεις τα λάδια από το κάρτερ και αφήσεις να στεγνώσει καλά το σημείο που έχει την τρύπα, να το σφραγίσεις με την εποξική κόλλα..

Ρώτα και σε συνεργεία αυτοκινήτων γιατί πρέπει να ξέρουν κάτι παραπάνω..

Κάτι τέτοιο

Good Luck

Stockholmare Το avatar του/της Vstrommer71

Re: Βοηθεια!!! Σπασμενο καρτερ σε Fz6!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από memo74
    Παιδια καλημερα!

Στις 28 Σεπτεμβριου ειχα ενα ατυχο συμβαν με την μολις 4 ημερων(!!!) μοτοσυκλετα μου, ενα FZ6 S2 abs 2009 (520km εχει στο κοντερ!!). Σε μια στροφη γλυστρισα και στην προσπαθεια μου να μην πεσω βγηκα εκτος οδοστροματος οπου χτυπισα σε ενα βραχο το καρτερ και το ποδι μου. Παρ'ολα αυτα και παλι δεν επεσα και καταφερα να επαναφερω την μηχανη μου στον δρομο οπου και διαπιστωσα τον τραυματισμο μου (2 σπασμενα δαχτυλα και μερικα ραματα) και το σπασμενο μου καρτερ(ευτυχως δεν ετρεχα...). Η μονη ζημια (και το εννοω) ειναι το δεξι καπακι με τισ 8 βιδες και ενα κοματι σε μεγεθος νομισματος 1€ στο καρτερ. Η Yamaha στην πατρα μου δινει τιμη για την ζημια αυτη 3.500€ μαζι με εργασια. τι να κανω?

Αξιζει να την φτιαξω?
    Να αγωρασω κινητηρα?
    Να βρω μεταχειρισμενα ανταλλακτικα?
    8.000 την αγορασα θα τρελαθω αν δωσω 3.500 ακομα!!!

Οποιος εχει αποψη θα ηθελα να βοηθησει γιατι εχω φρικαρει!!

Ευχαριστω προκαταβολικα και ευχομαι να στε ολοι παντα ορθιοι!!
    Επειδη γενικα εδω στην Πατρα για τιμες ανταλλακτικων ψαχνουν για μ@λακες,υπαρχει εναλλακτικη λυση.Φερνεις τα ανταλλακτικα που χρειαζεσαι απο εξωτερικο(-15% τουλαχιστον) και μετα ψαχνεις εξουσιοδοτημενο συνεργειο να σου κανει την δουλεια για να εχεις την εγγυηση.Στειλε με πμ τους κωδικους ανταλλακτικων που θες και θα κανω ενα ψαξιματακι να σου πω και τιμες.Φιλικα!
    Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai

μουσικο μελος Το avatar του/της GiannisBlessed
    μια φωτο να δουμε περιπου.1000λεξεις...

πρωην μελος Το avatar του/της idi
    σορυ ρε φιλε αλλα εχεις καινουργιο μηχανακι, αρα καινουργιο μοτερ... και θες να ψαξεις αλλο....( με ποιος ξερει ποσα χλμ να) αντικαταστησεις το δικο σου... αντι να αλλαξεις .... καρτερ????

φυσικα και θα το επισκευασεις σε αντιπροσωπο εξουσιοδοτημενο να εχεις και τα 2 χρονια εγγυηση!

τα 3500 ειναι πολλα φυσικα... αδυνατω να πιστεψω οτι ενα πλαινο καπακι και το καρτερ μαζι με την εργασια κανουν 3500!!! λογικα δε χτυπισες μονο το μοτερ... τιποτα μπουκαλες, πλαστικα κτλ θα ειναι μεσα στη τιμη???

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    σορυ ρε φιλε αλλα εχεις καινουργιο μηχανακι, αρα καινουργιο μοτερ... και θες να ψαξεις αλλο....( με ποιος ξερει ποσα χλμ να) αντικαταστησεις το δικο σου... αντι να αλλαξεις .... καρτερ????

φυσικα και θα το επισκευασεις σε αντιπροσωπο εξουσιοδοτημενο να εχεις και τα 2 χρονια εγγυηση!

τα 3500 ειναι πολλα φυσικα... αδυνατω να πιστεψω οτι ενα πλαινο καπακι και το καρτερ μαζι με την εργασια κανουν 3500!!! λογικα δε χτυπισες μονο το μοτερ... τιποτα μπουκαλες, πλαστικα κτλ θα ειναι μεσα στη τιμη???

den allazetai to karter αν εχει παθει τη ζημια που φανταζομαι...

βγαινουν ΟΛΑ απο το μοτερ, και ξεκινας να τα βαζεις σε καινουριο καρτερ...γι'αυτο και η τιμη που του παν...

Suzuki fb πάντα σούζα Το avatar του/της powerman95
    3500 η αλλάγη 2 κάρτερ μόνο????Τυχεροί εκεί πάνω στην Πάτρα

Νέο μέλος
    Παιδια σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας! θα σας πω οτι δν μπορω να βγαλω φωτο το μοτορι γτ δεν βγενω απο το σπιτι και η μηχανη ειναι σε γκαραζ αρκετα μακρυα. δεν εχει παθει την παραμικρη γρατσουνια!!! Ουτε εξατμισεισ ουτε ψυγειο ουτε τιποτα αλλο. σας επισυναπτω μια φωτο.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	diagram2.jpg 
Προβολές:	429 
Μέγεθος:	69,1 KB 
ID:	177521

to ariστερο χτυτημα δεν ειναι σοβαρο μιας και ειναι καπακι το οποιο αντικαθιστας ευκολα, γρηγορα και απλα...

στο δεξι ομως, ειναι στην κασα του μοτερ απ'οσο μπορω να διακρινω...

αυτο τι σημαινει?οτι δεν αλλαζεται...στη γιαμαχα σου ειπαν λοιπον την τιμη που σου ειπαν, γιατι στην ουσια, θα παρουν μια καινουρια κασα, θα βγαλουν ΤΑ ΠΑΝΤΑ μεσα απο το δικο σου μοτερ και θα ξεκινησουν να το ξαναχτισουν ολο απο την αρχη μεσα στην καινουρια θηκη...εξου και τα 3000+ που σου παν...

ομως μπορουν τετοιες τρυπες απ'οσο ξερω να επισκευαστουν, και να γλυτωσεις ολη αυτη τη δουλεια...

προσωπικα δε ξερω καποιο μαστορα για να σου προτεινω, αλλα εδω μεσα εχουν αναφερθει μερικες τετοιες περιπτωσεις οποτε θα βγαλεις ακρη και θα γλυτωσεις ολη την ταλαιπορια...

καλα ρε μαστορα δε μπορουσες να το κεντραρεις λιγο ακομα να βαρεσεις καμιαεξατμιση τουλαχιστον?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Νέο μέλος
    καλα αμα δεις το μηχανακι θα τρελαθεις... ΜΟΝΟ εκει εχει χτυπισει!!!!!!!!!! το υπολοιπο ειναι στιν πενα!!!!!!! ουτε γρατσουνια λεμε!!! Με 60km/h πηγαινα!! γ....σε τα!!

Παλαιό μέλος Το avatar του/της nikos121

fzx

plastic stell kolah ta panta.kanis k spyrvmata an thes
    γεροξεκουτης

Παρόμοια θέματα

1. Σπασμένο κάρτερ σε Multistrada 620
    από tomd στο forum Ducati
    Απαντήσεις: 60
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2010, 10:33
  2. Βοηθεια!!!!! Σπασμενο Καρτερ σε Fz6!!
    από memo74 στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 16/10/2009, 16:26

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF