Αρχικά δημιουργήθηκε από binzis
Από ανοξείδωτο ατσάλι και όχι από σιδεράκι με χρώμιο όπως το δείγμα που μου έστειλες.
Το απογευματάκι θα ταξιδεύουν προς τα μέρη σου.![]()
![]()
Ρε'σύ Γιάννη άμα σου περισσέψει χρόνος φτιάξε μου ένα CBF-1000ΑΒS που τό'χω άχτι αλλά λεφτά δεν περισσεύουν, σε μαύρο το θέλω!![]()
Είσαι πολύτιμος![]()
![]()
χαχαχαχα καλό Μακη.
Ο Γιάννης κάνει θαύματα. Αυτό το παιδί αν δε ζούσε στην Ελλάδα θα είχε διαπρέψει (αν δε διαπρέπει).
Πάντως η θέση οδήγησης με τους αποστάτες του Γιάννη είναι δραματικά καλύτερη από πριν. Να είναι καλά το παληκάρι.
Γιάννη και πάλι σε ευχαριστώ και αναμένω να παραλάβω το υλικό ώστε να τα βάλω και να ανεβάσω φώτο να δουν το αποτέλεσμα και τα παιδιά.
Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
Και κάτι άσχετο.
Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.
Αρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Η κοινότητα των CBFάδων καλά κρατεί. Να είσαι καλά βρε Γιάννη και σε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ για όλα.
Παρακαλώ.
![]()
Εννοείται ότι είναι ένα καλοδεχούμενο θέμα για συζήτηση, ίσως όμως θα ήταν καλύτερα να γίνει σε ένα section που να μην καλύπτει μόνο εμάς τους CBFάδες αφού όπως είναι ευνόητο αφορά όλα τα μέλη που βρίσκονται στο φόρουμ! Αν έχεις κάτι υπόψη σου δεν χρειάζεται να ρωτάς κάποιον Σταύρο, κάνε αυτό που λέει η καρδιά σου κι αν κρίνουμε ότι ανήκει κάπου αλλού, εμείς θα φροντίσουμε να το βάλουμε εκεί που πρέπει για να μπορούν όλοι να το δουν και να συμμετάσχουν εάν το επιθυμούνΑρχικά δημιουργήθηκε από stevelo
Και κάτι άσχετο.
Μάκη τι θα έλεγες για μια καινούρια συζήτηση για προγράμματα πλοήγησης; Ίσως κάποιοι χρησιμοποιούν ή χρησιμοποιήσουν πλοηγό. Έχω ασχοληθεί πολύ και έχω πολύ υλικό.![]()
Γι'ακόμα μια φορά :a19: στον Γιάννη για τη δουλειά που έκανε αλλά και σε σένα που μας το φωτογράφισες καθαρό και περιποιημένο όπως του αξίζει, καινούργιο σου καλάθι...![]()
![]()
file ise apextos!! auta pou ftiaxneis fenonte les k ine kanonika agorasmena apo magazi xoris kamia atelia pano...sinexise etsiii!!!!! aa exo k mia erotisi an xereis.. exo ena provlima me to doxio ladiou auto pou ine pano sto timoni apo ena honda supra..mou exoun xalasi i strofes apo tin mia viditsa..xereis kamia patentoula gia na tin vgalo??![]()
Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?
εγω παραγγειλα απο εδω http://www.motoraid.eu/shop/ αλλα απο αυτα που διαβασα πιο πανω ο φιλος κανει φοβερα πραματα. αν ηξερα θα επαιρνα απο αυτονΑρχικά δημιουργήθηκε από timman
Τελικά μετα απο περιπου ενα εξάμηνο συμβίωσης αποφάσισα οτι χρειάζομαι αποστατες τιμονιου.
Ξερει κανεις απο που να παραγγείλω?
τι θα γινω οταν μεγαλωσω?
συνταξιουχος................