Πλέον το φθινόπωρο έχει μπεί για τα καλά έτσι τα τελευταία 2 Σ/Κ δεν καταφέραμε να κάνουμε μια εκδρομή όπως την θέλαμε με τον σ磖νήθη ύποπτο koyrsaro-cbf600,είχαμε μείνει στα ταξίδι επι χάρτου στα ελληνικά επι google map.
Η απόφαση όμως αυτήν την φορά είχε παρθεί .Τρίτη 28ή οκτωμβρίου ιδανική μέρα για μια πολεμική βόλτα στα ιστορικά βουνά της Αχαίας – Κορινθίας. Προορισμός μας Αρχαίος Φενεός και συγκεκριμένα Λίμνη Δόξας στην ορεινή Κορινθία στις πλάτες του Χελμού.
Πρωινό ξύπνημα γύρω στις 8 είχαμε πει…Εμένα με πλάκωσε το πάπλωμα και η ζεστασιά του, βέβαια δεν θέλαμε να είμαστε στο βουνό πολύ πρωί γιατί οι υγρασίες θα μας περίμεναν στα στροφιλίκια που τόσο γουστάρουμε πράγμα επικίνδυνο.
Οπότε έτσι και έγινε 8.30πμ ο Koyrsaros με το τετρακύλινδρο ήταν στο παραθυρό μου ρίχνοντας κάτι ψηλές ξερογκαζιές για να βγώ(είμαστε κάγκουρες το παραδέχομαι).Αφού έπεσε ο σχετικός χαβαλές και τα πειράγματα που με βρήκε άλλη μια φορά με τα σώβρακα, ετοιμάστηκα στο τσάκ μπάμ (παρότι εχω KLE στο ντύσιμο είμαι γρήγορος)και με πολύ καλή διάθεση μιας και ο ήλιος μας χαμογελούσε γέμισα το τεπόζιτο με το πολύτιμο ύδωρ και βούρ προς Αίγιο.
Το σχέδιο περιέχει ανάβαση προς Καλάβρυτα μέσω ειδικής διαδρομής Φτέρης – Πετσάκοι που κάποτε ήταν Καταπράσινη… πλέον καμένη και αυτή χρησιμοποιούν τα δέντρα για καυσόξυλα.Ο καιρός είχε ήδη αρχίσει να αλλάζει η ομίχλη είχε ήδη σκεπάσει τα γύρω βουνά και έκαναν το τοπίο πιο εντυπωσιακό και την διαδρομή ακόμα πιο ενδιαφέρουσα..
![]()