Σημερα σαν ολες τις μερες 8.30 στο φαναρι τις τουοτα για τους πατρινους το τελευταιο φαναρι πριν την εξοδο απο την Πατρα.Πηγαινε για δουλεια σταματημενος στο φαναρι μιας και ειχα κοκκινο ο δρομος ειναι διπλος 2 κατευθυνσεων + τους διασταυρωμενους που εχουν κατευθυνση προς παλαια εθνικη και προς ριο.Αναβει πρασινο ξεκιναω αλλα κοβω γιατι παντα απο το ριο προ την παλαια καποιος ηλιθιος συνηθως με αυτοκινητο περναει στεγνα το κοκκινο διασχιζοντας τις 2 κεντρικες αρτηριες με κλειστα τα ματια και τα αυτια.Επειδη λοιπον ειχα τετοια εμπειρια παλαιοτερα με αυτοκινητο και το απεφυγα εκοψα και αυτην την φορα ελενχοντας.
Και βλεπω ενα μπορτνο vfr αν δεν κανω λαθος να διασχιζει την πρωτη κεντρικη καθετα να περναει ξυστα απο ενα αυτοκινητο και λες και δεν εβλεπε ή δεν ειχε καμια επαφη με το περιβαλλον περναει την μιση δικια μας 1 μετρο εμπρος απο μενα και σκαει στο διπλανο αυτοκινητο που ειχε ξεκινησει κανονικα :shock: Πλαγιομεντοπικα λοιπον το vfr πεφτει κατω και το παλικαρι κανει ενα διπλο γκελ και πεφτει στα ποδια μου
Πρωτη φορα ειδα ποσο ευπλαστο ειναι ενα σωμα το παλικαρι
σηκωθηκε κατευθυαν παροτι του ειπα να περιμενει ξαπλωμενος μιας και το κεφαλι του εσκασε πανω στο φτερο και να μην αφαιρεση το κρανος δεν εκανε τιποτα απο οτι του ειπα.Καλεσαμε το ασθενοφορο και εφυγα αν και επρεπε να μεινω για να μην μπλεξει ο ανθρωπακος που πηγε στην δουλεια του με το αυτοκινητο.
Ηθικον διδαγμα στα φαναρια ξεκινατε 30δευτερα αργοτερα σιγουρα μπορει να μας σωσουν και αφηστε των μαλακα πισω σας να κορναρει
υ.γ Ε σημερα θα τρεμουν τα χερια μου ολη μερα παω να αναψω κερι μιας και γλυτωσα το αριστερο ποδι μου απο εμπειρα και τυχη δοξα το θεο![]()
![]()