Χωρις ειρωνιεςκαι κοροϊδιες :rotflmao: θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις για τα ΚΤΜ (LC4) καινε τοσο πολυ συχνα την λαμπα του στοπ.. Εχει γινει κουραστικο
Χωρις ειρωνιεςκαι κοροϊδιες :rotflmao: θα θελα να ρωτησω αν ξερει κανεις για τα ΚΤΜ (LC4) καινε τοσο πολυ συχνα την λαμπα του στοπ.. Εχει γινει κουραστικο
δεν ξέρω αλλά υπάρχουν πλέον ledακια σε λάμπες η σε φαναράκι ολόκληρο και καθάρισες.
δηλαδη ο ιδιος τυοπος αλλα με led? πολυ καλοΑρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
δεν ξέρω αλλά υπάρχουν πλέον ledακια σε λάμπες η σε φαναράκι ολόκληρο και καθάρισες.![]()
στην ΚΤΜ δεν θα το χουνε οποτε που το ζηταω? σε μαγαζι με ηλεκτρολογικο υλικο?
Εγώ πήρα απο τον καρρερ ολόκληρο φαναρι πίσω αλλά φαντάζομαι όπου και να πάς σε αξεσουάρ μοτό θα έχουν ή θα σου πούν.
Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
Απο τους πολλους κραδασμους......
Η Λυση..... Αυτη που σου προτεινε ο φιλος Στεφανος...!
![]()
Aν αλλαζεις τις καμμενες λαμπες με λαμπες βενζιναδικου καθε μερα θες απο μια...![]()
Να παρεις απο την αντιπροσωπια που δεν εχουν καμια ποιοτικη σχεση![]()
Αλλα ναι,καιγονται απο τους κραδασμους...
Την μπροστα καιει ή την πισω...???
την πισω.. βαζω αυτη που δινει η ΚΤΜ που ειναι της phillips και εχει 1,50 ευρω η μια!Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Aν αλλαζεις τις καμμενες λαμπες με λαμπες βενζιναδικου καθε μερα θες απο μια...![]()
Να παρεις απο την αντιπροσωπια που δεν εχουν καμια ποιοτικη σχεση![]()
Αλλα ναι,καιγονται απο τους κραδασμους...
Την μπροστα καιει ή την πισω...???
Θα ψαξω για λεντ. Το λεντ μπαινει στο μαμα ντουϊ?
μιλαμε για duke![]()
![]()
O camen έχει κάνει κάτι ωραίο στο LC4 του με led..
Μίλα ρε κουλάδι στο παιδί...να βάλει ledakia να τελιώνει
Υπάρχουν και λάμπες με LED..κανονικές..δε πειράζεις τπτ απλά τις κουμπώνεις όπως τις κλασικές. Θα βρεις σε marina stores..εγώ εκεί είχα βρει για το σκάφος..και δε ψοφάνε με τίποτα :-)
To YAMAHA XP500 ABS καλό αλλά έγινε ένα μ ένα αγροτικό..
To duke ρε εχει το κωλοφαναρο πανω στο φτερο...Αρχικά δημιουργήθηκε από sf1n4k1
O camen έχει κάνει κάτι ωραίο στο LC4 του με led..
Μίλα ρε κουλάδι στο παιδί...να βάλει ledakia να τελιώνει
Υπάρχουν και λάμπες με LED..κανονικές..δε πειράζεις τπτ απλά τις κουμπώνεις όπως τις κλασικές. Θα βρεις σε marina stores..εγώ εκεί είχα βρει για το σκάφος..και δε ψοφάνε με τίποτα :-)![]()
Δε μπορει να βαλει κ επιπλεον φτερακι με λεντακια...
Λοιπον επειδη χθες διαβαζα το ιδιο προβλημα στο ιδιο μηχανακι σε αλλο φορουμ το πραγμα εχει ως εξης...Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
μιλαμε για duke![]()
![]()
Την λαμπα στην καιει λογω κραδασμων.Αφου σου καιει αμεσως και τις ακριβες,τοτε εχει παρει μποσικα το ντουι.Προσπαθησε να βρεις λαμπα-λεντ.Αν και παλι στην καιει τοτε πας για καινουργιο φαναρι...Κοιτα στο υπαρχων φαναρι,αν υπαρχει ενα ειδικο αφρολεξ που εχει για αντικραδασμικο.
Αν δεν εχει προσπαθησε να βαλεις καποιο υλικο για να μειωθουν οι κραδασμοι...
Αυτα![]()
![]()
Εγω εβαλα με 7ε λαμπιτσα led στο φανταρι.
Κανονικη λαμπα ειναι που μπαινει χωρις μετατροπες κτλ κτλ.
Στρογγυλη, στο ιδιο ντουι στο fz6
ΑρΑ πάω σε μαγαζί με ναυτιλιακά; Θα χουν λαμπά με δυο λεντ όμως; Ένα του φρενου κι ένα του θέσης;
Δε θα εχει 2...Θα εχει πιο πολλα...Αρχικά δημιουργήθηκε από uberalles
ΑρΑ πάω σε μαγαζί με ναυτιλιακά; Θα χουν λαμπά με δυο λεντ όμως; Ένα του φρενου κι ένα του θέσης;
Συνηθως δουλευουν τα μισα ως κανονικο φως και αναβουν ολα μαζι οταν πατας φρενο...![]()
Οταν πας παρε κ την κανονικη λαμπα σου μαζι...![]()