Προβολή αποτελεσμάτων 1 έως 10 από 10

Θέμα: Λαμπα λευκη σε Transalp

Question Λαμπα λευκη σε Transalp

Μπορω να βαλω και στην Transalp (650) την λευκη λαμπα (πορειας) οπως και στα αυτοκινητα ? αν δεν κανω λαθος απο μια συντομη ματια που της εριξα ,ειναι Η4 και αυτη.Πως το βλεπετε εσεις ? Παιζει τιποτα με τα ρευματα, γιατι οι λευκες που βαζουν στα αυτoκινητα ειναι πολυ περισσοτερα Watts απο τις μανισιες..Απλα θελω να βελτιωσω λιγο την ποιοτητα της δεσμης των φωτων χωρις κιτακια και τετοια tricks ...
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

το χρωμα του φωτος εχει να κανει με τη θερμοκρασια αυτου 4000Κ ...7000Κ Κλπ..αρα βαζεις μια μπλε και βγαινει πιο λευκο το φως...δεν εχει να κανει με διαφορετικη ισχυ...ψαξε λιγο στο νετ στο Philips clearvision...bluevision κλπ δεν θυμαμαι ακριβως

Αρχικά δημιουργήθηκε από hornet
    το χρωμα του φωτος εχει να κανει με τη θερμοκρασια αυτου 4000Κ ...7000Κ Κλπ..αρα βαζεις μια μπλε και βγαινει πιο λευκο το φως...δεν εχει να κανει με διαφορετικη ισχυ...ψαξε λιγο στο νετ στο Philips clearvision...bluevision κλπ δεν θυμαμαι ακριβως
    Να σαι καλα Hornet !
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

εχω βαλει την cool blue της osram (H4) και ειδα αρκετή διαφορα σε σχεση με τη μαμα λαμπα (πιο λευκο φως).
    το μονο κακό ειναι ρε γμτ οτι σχεδων πανω στο χρονο μου την καιει. ειναι η τριτη που αλλαξα πριν λιγο καιρο.
    κ οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι κ μανικι να την αλλάξεις.

Υιοθετημένο... ...μέλος Το avatar του/της athandim
    Αν μιλάμε για Η4 (12V 55/60W) καλή περίπτωση είναι η Philips visionplus...

Στο V-strom μου είδα σημαντική αύξηση φωτεινότητας (+20% περίπου), χωρίς να απαιτείται κάτι άλλο, πέραν των λαμπτήρων. Βέβαια στη μηχανή μου είναι Χ2 οι λαμπτήρες και δεν ξέρω τις διαφορές στο μονό προβολέα του ΤΑ...

Η συσκευασία περιλαμβάνει 2 λάμπες και κοστίζει περίπου 25 ευρώ.

Εναλλακτική (επίσης ¨ανώδυνη¨) πρόταση σε Η4 είναι οι Osram Silverstar με κόστος γύρω στα 9 ευρώ ο λαμπτήρας.

'Ενα Jameson με πάγο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
    εχω βαλει την cool blue της osram (H4) και ειδα αρκετή διαφορα σε σχεση με τη μαμα λαμπα (πιο λευκο φως).
    το μονο κακό ειναι ρε γμτ οτι σχεδων πανω στο χρονο μου την καιει. ειναι η τριτη που αλλαξα πριν λιγο καιρο.
    κ οχι τιποτα αλλο, αλλα ειναι κ μανικι να την αλλάξεις.
    Οκ παιδες και ευχαριστω, μια τελευταια ερωτηση , που θα βρω τετοιες λαμπες Αθηνα ? Αν ξερει κανεις (και εχει παρει) ας με διαφωτισει παρακαλω
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Αρχικά δημιουργήθηκε από sunnymtx
    Οκ παιδες και ευχαριστω, μια τελευταια ερωτηση , που θα βρω τετοιες λαμπες Αθηνα ? Αν ξερει κανεις (και εχει παρει) ας με διαφωτισει παρακαλω
    μπορεις να τις βρείς σε οποιονδήποτε ηλεκτρολογο αυτοκινητων-μηχανων, σε βενζιναδικα, στο praktiker κτλ..

τωρα 2 ευρο πανω-δυο κάτω δεν νομίζω οτι αξιζει να ψαξεις κ πολυ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από npap
    μπορεις να τις βρείς σε οποιονδήποτε ηλεκτρολογο αυτοκινητων-μηχανων, σε βενζιναδικα, στο praktiker κτλ..

τωρα 2 ευρο πανω-δυο κάτω δεν νομίζω οτι αξιζει να ψαξεις κ πολυ.

Ευχαριστω φιλε Νικο !
    Oropos @ Dj Science
    Varadero 1000

Παλαιό μέλος Το avatar του/της banditgr
    Oi kaliteres pou mporeis na pareis einai oi Osram (i sylvania) silverstar.Einai oi kaliteres san halogen.Prosexe oles oi lampes pou exoun kai kala leyko fos einai moufes,gia na vgaloun leyko fos exoun vameni mple tin lampa,eyto exei san apotelesma na vgenei men pio leyko fos alla me simantika miomeni fotinotita.Protimise tis sylverstar pou einai kai ftines.
    Το κρεβάτι είναι το πιο επικίνδυνο μέρος του κόσμου.
    Ενενήντα τοις εκατό των ανθρώπων πεθαίνουν εκεί.

Μέλος
    Αν θελεις πραγματικο ασπρο, πιο φωτεινο, με μικροτερη καταναλωση, μεγαλητερη διαρκεια και λιγοτερη θερμοκρασια, βαλε HID

Παρόμοια θέματα

1. Τρέμει το τιμόνι σε transalp
    από promos στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 35
    Τελευταίο μήνυμα: 17/12/2006, 11:33
  2. Προβλημα θερμοκρασίας σε Transalp?
    από Trickster στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 15/07/2006, 18:07
  3. βελτιώσεις σε transalp 650 ????
    από efialtis στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 15
    Τελευταίο μήνυμα: 02/05/2006, 23:52
  4. Συμπλεκτησ Σε Transalp 600-99
    από Daedalus στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 1
    Τελευταίο μήνυμα: 07/06/2005, 19:52
  5. προβολείς σε transalp xl650v
    από socos στο forum Ανταλλακτικά, βελτιώσεις & aftermarket
    Απαντήσεις: 16
    Τελευταίο μήνυμα: 23/04/2004, 08:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα