Για εξατμιση απο παντελονι σου τα ειπαν τα παιδια. Για παντελονι απο εξατμιση, www.cosmopolitan.gr![]()
Για εξατμιση απο παντελονι σου τα ειπαν τα παιδια. Για παντελονι απο εξατμιση, www.cosmopolitan.gr![]()
Την παλεύεις;Αρχικά δημιουργήθηκε από Banana hammock#
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
καλησπέρα.μου είπαν ότι είσαι απο Λάρισα ή τέλος πάντως απο εδώ γύρω.μήπως έχεις υπόψη σου που θα βρώ λάστιχα για την V-srtom DL650?αρχίζω και έχω πρόβλημα στο δρόμο.θα το εκτιμούσα!!!!
georgia
Ανοιξε ενα καινουργιο θρεντακι να το συζητησετε για να υπαρχει μια ταξηΑρχικά δημιουργήθηκε από georgia08
καλησπέρα.μου είπαν ότι είσαι απο Λάρισα ή τέλος πάντως απο εδώ γύρω.μήπως έχεις υπόψη σου που θα βρώ λάστιχα για την V-srtom DL650?αρχίζω και έχω πρόβλημα στο δρόμο.θα το εκτιμούσα!!!!![]()
Εδω ειναι ασχετο το θεμα...![]()
Παντως εγω ειμαι απο Πειραια , αλλα ξερω ενα καλο παιδι απτο βολο αμα σου κανει.....Αρχικά δημιουργήθηκε από georgia08
καλησπέρα.μου είπαν ότι είσαι απο Λάρισα ή τέλος πάντως απο εδώ γύρω.μήπως έχεις υπόψη σου που θα βρώ λάστιχα για την V-srtom DL650?αρχίζω και έχω πρόβλημα στο δρόμο.θα το εκτιμούσα!!!!![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Α επισης σημερα τρυπισα κ το αδιαβροχο.
Να κολησω με δερμα μπαλωμα κ LOGO το αδιαβροχο , εγω καπου ειχα διαβασει οτι καποιοι τα κολαγαν τα αδιαβροχα με κατι..............Ξερει κανεις κατι .....??? GIA NA ANTEXEI ΤΟ καυτο σημειο της εξατμισης οεο.....?
love will save the planet,hate is a good start.