Γεια σας , πως μπορει να γινει καθαρισμος εξατμισης απο παντελονι που καηκε πανω της κ εχουν μεινει υποληματα.Τα χοντρα τα πηρα οταν ηταν ζεστη με κατι αιχμηρο αλλα εχουν μεινει κατι μαυριλες............![]()
Γεια σας , πως μπορει να γινει καθαρισμος εξατμισης απο παντελονι που καηκε πανω της κ εχουν μεινει υποληματα.Τα χοντρα τα πηρα οταν ηταν ζεστη με κατι αιχμηρο αλλα εχουν μεινει κατι μαυριλες............![]()
love will save the planet,hate is a good start.
Τι εξάτμιση; Ιnox, Αλουμίνιο, τιτάνιο, carbon κτλ
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Δυσκολα τα πραγματα. Ειδικα αν ειναι εργοστασιακη.
Υπαρχουν διαφορες αλοιφες αλλα εγω εχω ακομη μετα απο 2 χρονια απο την κουκουλα μου σημαδι.
Eιναι απο ανοξείδωτο ατσάλι.Τις προσεχω σα πουστης .Τη μια μερα κεγεται ενα παντελονι πανω.
Τη δευτερη επεσε ενας με ενα καροτσι μεταφορων πανω.Τις παλιες δεν τις προσεχακδεν ειχαν τιποτα.Τι κουφα ειναι αυτα.Ο αλλος με το καροτσι , μου λεει λαστιχο βρηκα αδερφε κ οταν πηγα σπιτι, ειδα μια βουλιτσα γ@μω το σπιτι του. Δεν ειναι οι μαμισιες Μενελαος.
φορνετΑρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Eιναι απο ανοξείδωτο ατσάλι.Τις προσεχω σα πουστης .Τη μια μερα κεγεται ενα παντελονι πανω.
Τη δευτερη επεσε ενας με ενα καροτσι μεταφορων πανω.Τις παλιες δεν τις προσεχακδεν ειχαν τιποτα.Τι κουφα ειναι αυτα.Ο αλλος με το καροτσι , μου λεει λαστιχο βρηκα αδερφε κ οταν πηγα σπιτι, ειδα μια βουλιτσα γ@μω το σπιτι του. Δεν ειναι οι μαμισιες Μενελαος.![]()
Accipere quam facere praestat injuriam
Παλια ειχα βαλε ικαθαρηστικο μεταλων κ χαλασα κατι παλιες εξατμισεις.
Το φορνετ οντως εχει καποια βαση, ποτε να το βαλω{ζεστες,χλιαρες,κρυες}, πως κ με τι????
Αρε τιτραβατε κ εσεις οι γνωστες.......![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
ποτε να το βαλω{ζεστες,
asto na δουλεψει να αποκτησουν μια ζεστη θερμ. να μη καινε....
και σβηστο και καθαρισε με μια παλια φανελα.....συρματακια και τετοιες μλκς μακρυα
Accipere quam facere praestat injuriam
Θα μου δωσει η μαμα ενα σπρευ για καθαρισμο μαυριλας στα τσουκαλια.Πως σου φενεται? Αν κ το τσουκαλι δεν ειναι ανωδυωμενο ατσαλι.......
Το φορνετ δε το προτιμα , τρυπαει τις κουζινες λεει.....
Όντως, είτε καθαριστικό για φούρνους είτε καθαριστικό για μπανιέρες. Και τα δυο κάνουν φοβερή δουλειά.
Επίσης γνωστός καθάρισε τις δικές του με παγοβολή και γινήκανε και οι δυο σα να βγήκανε από το εργοστάσιο. Για δες και αυτή τη λύση.
![]()
Συνέβη δε ως λέγουσιν, άνδρα εν τη μάχη παρείναι το είδος και την σκευήν άγροικον. Ούτος των βαρβάρων πολλούς καταφονεύσας αρότρω, μετά το έργον ην αφανής. Ερόμενοις δε Αθηναίοις άλλο μεν ο θεός ες αυτόν έχρησεν ουδέν, τιμάν δε Εχετλαίον εκέλευσεν ήρωα." (Παυσανίας βιβλ. 1, κεφ. 32)
Oi λυσεις με φυσικα προιοντα ειναι οι αγαπημενες μου αλλα αν δε το δω να το κανεις δε το πιστευω με τιποτα......Τι αλλο καθαριζει το ουrοtide ?????δηλ
Σε όλα τα προαναφερθέντα γιατροσόφια, η κυκλοπιαία συγκέντρωση σε αμμωνία (αζωτούχα παράγωγα) είναι που κάνει τη δουλειά. Και τα ούρα έχουν μπόλικη!
![]()
A ρε εσεις οι αρχαιοι......, δηλαδη στα σπυρακια που βαζω , μαγειρικη σοδα με λεμονι ..... Τι χημεια παιζει εκει??![]()
Από τη σόδα (ανθρακικά παράγωγα) + το λεμόνι (έντονο όξινο περιβάλλον + ασκορβικό οξύ) θα εκλυθεί υπεροξείδιο που έχει ήπια αντισηπτική δράση (το γνωστό οξυζενέ)Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
A ρε εσεις οι αρχαιοι......, δηλαδη στα σπυρακια που βαζω , μαγειρικη σοδα με λεμονι ..... Τι χημεια παιζει εκει??![]()
![]()